2021-11-02 502 浏览
好耐都唔入一次大埔,今日一去就遇上前面嘅交通意外𝗌喺吐露港塞左2個鐘,落車時感覺好虛脫就去左牛陣打邊爐食餐勁!揀左澳洲產特上長期榖飼牛套餐肉質都相當唔錯,夠腍而且有肉味,平時打邊爐嘅牛肉叫第二輪嘅時候會無咁靚,不過今次一輪比一輪靚,有幾碟重有雪花❄️餐廳近來推出左唔少以秋天為主題嘅食材,最正係秋之雜菌,入面居然有黑松茸菌呢重菇肉白嫩肥厚,有好高既食用和藥用價值,食落非常爽口,營養價值非常高!超好味~另外因為咀饞攞左埋炸番薯條,條條都粗身肉厚,微微焦脆好正🍠食牛陣又點少得食haagen dazs,見到近排有秋天限定嘅蕨餅蒙布朗,就DIY左個秋色迷你芭菲,雪糕加上軟熟嘅蕨餅,口感非常得意😎對於呢個甜品我要比一百分創意自己💯火鍋放題好易令店員忙到目無表情,不過呢間嘅服務好到不得了,主動問客人要唔要加湯或者肉截單嘅時候非常禮貌提醒客人last order,整間食店氣氛好好,成班都係勤力快手型,呢個年代好難得會有呢啲服務,真係令我食得非常開心!
好耐都唔入一次大埔,
今日一去就遇上前面嘅交通意外𝗌
喺吐露港塞左2個鐘,落車時感覺好虛脫
就去左牛陣打邊爐食餐勁!

揀左澳洲產特上長期榖飼牛套餐
肉質都相當唔錯,夠腍而且有肉味,
平時打邊爐嘅牛肉叫第二輪嘅時候會無咁靚,
不過今次一輪比一輪靚,有幾碟重有雪花❄️

餐廳近來推出左唔少以秋天為主題嘅食材,
最正係秋之雜菌,入面居然有黑松茸菌
呢重菇肉白嫩肥厚,有好高既食用和藥用價值,
食落非常爽口,營養價值非常高!超好味~
另外因為咀饞攞左埋炸番薯條,
條條都粗身肉厚,微微焦脆好正🍠

食牛陣又點少得食haagen dazs,
見到近排有秋天限定嘅蕨餅蒙布朗,
就DIY左個秋色迷你芭菲,
雪糕加上軟熟嘅蕨餅,口感非常得意😎
對於呢個甜品我要比一百分創意自己💯

火鍋放題好易令店員忙到目無表情,
不過呢間嘅服務好到不得了,
主動問客人要唔要加湯或者肉
截單嘅時候非常禮貌提醒客人last order,
整間食店氣氛好好,成班都係勤力快手型,
呢個年代好難得會有呢啲服務,
真係令我食得非常開心!
2021-10-29 258 浏览
同人行完街唔知食咩好大埔絕對唔係美食沙漠試下秋季主題任食火鍋澳洲產特上長期榖飼牛好正牛味濃郁而且雪花紋,真係見得到!放落湯底五秒就熟啦~完美吸收晒湯味~出去自助區仲有好多選擇,可以試到唔同嘅款式限定嘅味噌湯、炸番薯條、炸雞全部熱辣辣打邊爐嘅牛肉、豬肉,全部都高質素最緊要係非常快就送到Haagen-dazs想食幾多就幾多,真係好滿足!!!食多幾球都已經抵番最緊要就係試到唔同味道啊!甜品仲有特別嘅蕨餅蒙布朗,我同朋友都好鍾意❤️味道非常好,同埋好有日本嘅感覺餐廳環境設計日式,乾淨又舒服👍
同人行完街唔知食咩好
大埔絕對唔係美食沙漠
試下秋季主題任食火鍋

澳洲產特上長期榖飼牛好正

牛味濃郁而且雪花紋,真係見得到!
放落湯底五秒就熟啦~
完美吸收晒湯味~

出去自助區仲有好多選擇,可以試到唔同嘅款式

限定嘅味噌湯、炸番薯條、炸雞全部熱辣辣
打邊爐嘅牛肉、豬肉,全部都高質素
最緊要係非常快就送到

味道非常好,同埋好有日本嘅感覺
餐廳環境設計日式,乾淨又舒服👍
揀呢間餐廳原因好簡單!夠創新!「牛陣」為首間將Shabu Shabu及Sukiyaki火鍋放題引入香港的日式餐廳連鎖店,以「美容&健康」為宗旨,自家入口牛肉保證安心,每日提供多款新鮮蔬菜及配料任食,八種特色湯底任挑選,用優質的服務和食物,令每位客人得到幸福!這天選擇的有四種肉片,ㄧ種豬肉、三種牛肉,吃完都是可以再點的喲!牛肉的油花很多,吃起來肉質軟嫩好咬,奔奔默默的又再點了四盤⋯有很多火鍋配料和新鮮食材;醬汁和佐料,喜歡沾什麼自己加;炸物區 (鍋還沒滾很餓的話可以先吃這個!)最後,哈根達斯冰淇淋櫃❤️ 冰淇淋當然是好吃的沒話說啦~!牛陣的食材都很新鮮,我們都吃90分鐘放題,一個人$179,加一加今天我們倆吃了,算還ok😄喜歡吃肉或是吃很多的朋友很適合吃這個 👍!
揀呢間餐廳原因好簡單!夠創新!

最後,哈根達斯冰淇淋櫃❤️ 冰淇淋當然是好吃的沒話說啦~!

喜歡吃肉或是吃很多的朋友很適合吃這個 👍!
题外话/补充资料: 假日在大埔真的超多人,等了很久才能進去呀!
2021-04-25
2021-08-22 360 浏览
Happy Friday 緊係要食好西!同朋友一齊去食火鍋放題,第一時間諗起附近既牛陣!宜家仲有夏祭主題!入座前玩小遊戲,挑戰成功既可以有額外既優惠🤤挑戰失敗既(我地)都有糖食🤣🤣.▪️日本產 黑毛和牛放題套餐 (90mins) $289套餐包左日本牛、沖繩豬、牛舌同指定海鮮!簡好豬骨湯底,肉同海鮮可以掃QR code落單~牛肉夠滑同薄,油脂分布得好平均!大推牛舌,平次任食牛肉多,牛舌任食都唔係間間都有!encore左幾次!🤤海鮮有墨魚滑、魷魚、螺、八爪魚、蟹柳,個人推介墨魚滑👍🏻.講起夏祭,店內設計好有氣氛之餘,仲有限定既小食:自制棉花糖、炒面、八瓜魚丸、炸雞!.甜品就係haagen-dazs雪糕,口味都有唔少選擇!仲提供懷舊既波子汽水,細細個個陣好期待可以拍粒波子落去!💕

▪️日本產 黑毛和牛放題套餐 (90mins) $289

套餐包左日本牛、沖繩豬、牛舌同指定海鮮!

簡好豬骨湯底,肉同海鮮可以掃QR code落單~

2021-08-20 323 浏览
今日晚餐揀左【日本產特選黑毛和牛放題】第一次係牛陣食和牛🤤估唔到咁高質‼️和牛啲雪花紋勁靚,分佈好平均。師傅切得好薄,淥八秒到就食得。因為油脂超豐富,真係入口即溶,唔洗點任何調味已經好有牛既鮮甜味🤤呢個set仲有期間限定【豪華海鮮盛合】全部都係珍寶size,巨型蠔、巨型帶子、巨型鮑魚,仲有我手臂咁長既蝦。呢個海鮮拼盤真係值回票價,鮮甜多汁🤩呢到勁適合帶小朋友黎,可以食夏祭特色小食:炸雞,章魚燒、冷面、波子汽水⋯⋯全部都係細路最愛。有得食,仲有得玩,可以整下綿花糖,細佬都樂而忘返🤣

星期日唔想遠行,所以留返喺本區覓食🙈呢間餐廳好多年前食過一次,但之後因為每次行過都好多人所以都無再食過了!果日見到呢間餐廳只係岩岩開門,見有位所以我地決定即刻拎飛食野喇!見到餐廳做緊夏祭主題,真係岩哂我呢d思鄉人士,入去之前仲有得玩小遊戲,大獎仲有全單29% off優惠呢,不過我真係玩得好渣🙈好彩都有個安慰獎送返😝人越大,食野真係會重質不重量,所以真係甚少食放題,但既然黎到,都直接揀個貴少少嘅,$279 澳洲產特上長期穀飼牛放題套餐,仲有期間限定波子汽水任飲👍🏻今次揀特上真係揀得無錯🤩完全令我對放題改觀,牛肉質素非常好👍🏻仲可以喺App內無限追加,食肉獸去嘅話真係可以回哂本!仲有少量款式嘅海鮮可以在App追加~包括螺、墨魚滑、墨魚、八爪魚及蟹棒!呢堆食物都係可以無限自取的☺️蔬菜類選擇都幾多~仲有多款丸類同麵食等…除左火鍋配料,當然唔少得夏祭嘅主角🤩有腸仔,爆谷,炸雞,日式炒麵同章魚小丸子啊!仲有棉花糖機可以自行製作!除左波子汽水之外,外面仲有個雪櫃可以拎野飲,種類都幾多啊🤩無論汽水、無糖茶或韓式飲品都齊備!食完主菜之後,記得食埋甜品🤗見到出面仲有四款Häagen-Dazs雪糕選擇,不過

除左火鍋配料,當然唔少得夏祭嘅主角🤩

有腸仔,爆谷,炸雞,日式炒麵同章魚小丸子啊!

仲有棉花糖機可以自行製作!

食完主菜之後,記得食埋甜品🤗見到出面仲有四款Häagen-Dazs雪糕選擇,不過因為我地太飽所以最後都係食唔落😝

埋單嘅時候,仲有得抽御神籤😍我得到大吉9折優惠券一張~~期待下次再黎encore😋

2021-08-15
前晚一家去 ✨牛陣 食放題,原來由而家到8月31號 有「夏祭」,小朋友嚟除咗有美食、有嘢玩,仲有禮物😆!!我哋點嘅 #日本產特選黑毛和牛套餐 (大人$429、小童$169)送 ✨豪華海鮮盛合,仲有 ✨波子汽水 & 其他罐裝飲品放題,勁豐富!小朋友仲可以玩釣金魚遊戲,食飽飽仲一人一把水槍拎走,真係「又食又拎」!我同爸爸最欣賞 ✨日本產特選黑毛和牛🐂 入口即溶,牛味香濃,我哋追加咗兩次,另外海鮮盛合嘅鮑魚、蠔🦪同大蝦🍤都好新鮮,好好味😋!最後已經飽到上心口都忍不住一人食一球雪糕🍦先走😆,真係大人小朋友都開心滿足。

2021-08-09
  • 日本產特選黑毛和牛
其實我自己食放題都好少帶小朋友,始終小朋友剛剛四歲,食量不大,感覺不太抵。但今次牛陣的特選黑毛和牛放題, 小朋友都只需要169, 店員還會送玩具反斗城的水槍玩具一份,小朋友收到禮物好開心啊! 店鋪外還有遊戲攤位俾小朋友玩,玩完遊戲有糖果包送,覺得今次推廣好有心思啊~而成人價錢就係429,限時90分鐘。我哋今次揀咗味道甜甜地嘅壽喜燒湯底, 落單都係以QR code形式落單。除menu食物之外,出面都有自助形式火鍋配料和小食,有麵類,蔬菜,菇類,丸類和腸仔等等。小食例如炸雞,章魚燒,焦糖爆谷,臺灣腸和燒粟米。爆谷和臺灣腸都幾好味。飲品方面選擇不太多,大約十多款左右。有汽水,果汁,韓國飲品,日本asahi啤酒和apple cider等等. 而menu上可以任點波子汽水, 童年回憶返曬嚟啊! 店員準備好湯底,就會送上三人份量的豪華海鮮盛合,和一碟牛舌和冲繩豚肉,當然不少得主角特選黑毛和牛。牛肉呈淡粉紅色,油花都好靚好平均,牛味都好濃,肉質都好軟滑,配上壽喜燒湯底口感味道一流! 😋😋牛舌是薄切的,煙煙韌韌,都不錯。不過比起牛舌,我更加鍾意沖繩黑豚肉,完全沒有豬肉騷味, 味道都很爽甜。豪華海鮮城盒
而成人價錢就係429,限時90分鐘。

波子汽水

特選黑毛和牛

沖繩黑豚肉和牛舌

特選黑毛和牛套餐

豪華海鮮城盒都好豐富,每人會有兩隻鮑魚,兩隻扇貝,一隻海蝦,和一隻蠔。除了扇貝可以任食之外,其他都不能追加。
鮑魚好新鮮, 味道鮮甜。海蝦都好大隻,啖啖肉好爽甜。蠔都好好味,蠔味好濃。當然不少得扇貝,扇貝好鮮甜,在menu上可以任叫!

豪華海鮮盛盒

除了扇貝之外,menu上面都有七款海鮮可以任叫。例如有黃金螺,魷魚仔,八爪魚仔,青口,蝦,和蟹柳等等。如果不想逐樣叫,可以叫大滿足A同大滿足B。入面有齊全部海鮮。

大滿足A

我自己就叫了大滿足A, 入面就有二人份量的蟹籽蝦滑,黃金螺,蟹柳,魷魚仔和八爪魚仔。其實全部都幾好食,我自己比較鍾意食魷魚仔,魷魚仔又容易熟,口感都好彈牙,還有八爪魚仔都不錯。

不過時間真係好有限啊,我食完牛肉海鮮,都差唔多夠鐘了。最後甜品時間, 甜品選擇不多, 不過比較特別是這部棉花糖機,不過小朋友好喜歡吃。 另外有Hagazen雪糕可以任食,我最鍾意食夏威夷果仁,雪糕就成為今餐結尾了。

2021-08-14
波子汽水
特選黑毛和牛
沖繩黑豚肉和牛舌
特選黑毛和牛套餐
豪華海鮮盛盒
大滿足A
2021-08-12 193 浏览
通常同男朋友行街諗唔到食乜既時候,任食火鍋就係最好嘅選擇!今次見到牛陣個主題係🌞夏日祭典,食飯之前要玩個釣魚🎣小遊戲,大獎🥇仲可以今晚即時有7️⃣1️⃣折優惠添!我男友一開始睇唔起呢個遊戲仔,點知最後自己都釣唔到魚仔🐠🤣🤣得返包糖仔🍬!今次因為隨便食關係,叫咗個澳洲產長期穀飼牛 🐂HK$279,因為做緊夏祭優惠,仲免費送埋波子汽水放題🤭🤭諗起都好似好耐冇飲過咁!而湯底就叫咗個鴛鴦鍋🥘,壽喜燒同雞白湯!壽喜燒湯底配埋佢哋啲牛肉🥩真係一流,雞白湯清清哋攞嚟烚海鮮🦐同沖繩豚🐽就好好食!除左經QR Code落單的肉類同海鮮類,自助區仲有幾十款火鍋配料,當然唔可以唔提佢嘅期間✨限定小食區✨。包括有棉花糖,炸物,章魚燒同炒麵!見到有章魚燒我真係控制唔住拎咗三盒黎食,而且味道一流🤤🤤而我最愛既當然係佢既Haagen Dazs雪糕🍨,總共有八款口味😍食多幾杯都已經值回票價!

2021-08-12 1364 浏览
《夏祭放題大滿足😋》———————————————-#牛陣 🐄-好想去日本呀,夏天如果可以去祭典就好啦🇯🇵 留喺香港都可以扮去咗日本,牛陣最近就出咗夏祭主題 🎎-🎏 玩遊戲贏優惠入座前先玩個Be Happy 夏日祭典遊戲嘅釣魚game ,人人有份永不落空!🍊 大吉:全單71折優惠🍊 中吉:立減$29 加送日本直送夏祭涼扇🍊 小吉:夏祭糖果如果有小朋友一齊嚟,就送夏日狂歡水槍添啊🔫-🐮 日本產特選黑毛和牛放題套餐超高質嘅黑毛和牛梗係要瘋狂order,一碟接一碟咁食,食到回本啦~日本產和牛果祭牛質嫩滑,簡單放係壽喜燒湯底滾10秒就已經食得,牛香十足😌-仲有沖繩豚、牛舌、大量蔬菜牛類配料任拎🤤 重點係今次夏祭仲特別有冰凍波子汽水任飲,懷舊得嚟好有日本feel💞-🌊 夏祭豪華海鮮盛盒拼盤嚟食放題又點只得牛肉食,我哋仲叫咗個海鮮盛盒拼盤,裡面有新鮮鮑魚、蠔、大蝦同扇貝,相當豐富😍-🎏 夏祭特色小食自助吧另外亦有唔少特色夏祭小食,章魚燒、日式炒麵、炸雞同爆谷等等,尤其推薦大家臨走前一定要自製個綿花糖 😋-⭐ 參考價錢︰日本產特選黑毛和牛放題套餐 (90mins):$429期間限定 - 豪華海鮮盛合
《夏祭放題大滿足😋》
———————————————-
#牛陣 🐄
🎏 玩遊戲贏優惠
🍊 大吉:全單71折優惠
🍊 中吉:立減$29 加送日本直送夏祭涼扇
🍊 小吉:夏祭糖果
如果有小朋友一齊嚟,就送夏日狂歡水槍添啊🔫
🐮 日本產特選黑毛和牛放題套餐
期間限定 - 日本直送懷舊『波子汽水』放 題
🍌 抵deal 指數:8/10
💰 人均消費:$470
2021-08-07
小妹好耐都無食涮涮鍋啦, 於是今晚就約埋朋友一齊去食牛陣, 7點鐘去到已經爆爆地滿, 好彩等左陣都有位! 入座前店員話有得玩細細個玩果種釣魚小遊戲🎣, 如果贏到大吉就可以有全單29% off, 於是小妹就去試下🤣, 雖然只夾到幾條魚仔但都有安慰獎😆!!! 餐廳環境好大, 座位寛闊, 坐得都幾舒服! 小妹同朋友揀左澳洲產特上長期穀飼牛及沖繩豚放題套餐, 之後就點左個特製雞白湯同豚骨湯底! 店員隨即送上鴛鴦湯底同波子汽水, 出面仲有大量飲品同小妹至愛嘅有氣檸檬茶! 火鍋配料亦有非常多, 有蔬菜菇類, 丸類香腸, 麵食等等……餐廳主題係夏祭, 所以有大量特色小食例如炸雞, 章魚小丸子, 日式炒麵同爆谷!!牛肉肥瘦均稱, 食落肉味濃而且唔會太肥好易膩豚肉質感柔嫩, 味道亦不錯牛舌切得好夠薄, 烚完質感好爽口, 牛味濃!海鮮拼盤有魷魚, 八爪魚, 蟹柳, 螺同蟹籽滑, 味道鮮甜唔腥!甜品方面除左有多款口味嘅雪糕之外仲有棉花糖機可以自製棉花糖!!!

牛肉肥瘦均稱, 食落肉味濃而且唔會太肥好易膩

豚肉質感柔嫩, 味道亦不錯

牛舌切得好夠薄, 烚完質感好爽口, 牛味濃!

2021-08-06
2021-08-09 199 浏览
-臨返新工之前諗住食番餐好同👦🏻老公去左屋企附近牛陣我哋叫咗個90分鐘澳洲產特上長期穀飼牛🐮及沖繩豚🐷放題套餐 仲有期間限定 嘅🇯🇵日本直送懷舊『波子汽水』放題🤩佢有👅牛舌,🐮榖飼牛肉,豚肉,沖繩豚肉,🦑魷魚仔,🐙八爪魚仔 等等啲海鮮好新鮮,牛肉更加係高質,再加埋最特別係個牛舌 好正,口感好chewy,鐘意食肉嘅朋友一定好鍾意😍因為甘嘅價錢,食到幾高質肉依家仲有期間限定,有多款夏特色小食Popcorn 🍿 ,唐揚日式炸雞🐔 , 日式炒麵🥡 ,章魚燒🐙 等等好豐富炸雞揸得勁香口章魚燒香噴噴,好惹味呢度飲品同雪糕都好多選擇絕對可以encore
臨返新工之前諗住食番餐好
同👦🏻老公去左屋企附近牛陣
我哋叫咗個90分鐘澳洲產特上長期穀飼牛🐮及沖繩豚🐷放題套餐
仲有期間限定 嘅🇯🇵日本直送懷舊『波子汽水』放題🤩
鐘意食肉嘅朋友一定好鍾意😍因為甘嘅價錢,食到幾高質肉

依家仲有期間限定,有多款夏特色小食
好豐富
炸雞揸得勁香口
章魚燒香噴噴,好惹味
呢度飲品同雪糕都好多選擇
絕對可以encore
2021-08-04 313 浏览
今個夏天缺少咗乜嘢?就係冇得去日本🇯🇵冇諗過牛陣咁有諗頭,將日本的夏祭帶嚟香港!有得玩又有得食!一解冇得去旅行之苦▪️夏日祭典遊戲 - 餐前小遊戲有機會贏得全單71折優惠!🤩 既然有其間限定優惠,我決定豪一豪!揀了最上等的組合- 澳洲產特上穀飼牛放題套餐 ($279)送日本直送懷舊波子汽水+海鮮盛合放題🤩。夏日祭典特色小食攤位,一點也不馬虎- 棉花糖、炸雞粒、八爪魚丸、日式炒麵、炮谷應有盡有🤩 香腸和炸雞粒值得推介!這個炸雞粒是人氣商品!一出記得即刻去搶!懷舊波子汽水也是無限任添,需要在app內選取!一口氣水一口炸物侹過癮不過記住慢慢飲,留返quota食多啲野!海鮮盛合放題- 由於是贈送,我一開始誤會了只有一round! 所以之後再點餐app 來看到無限任添確實很驚喜! 個人喜歡墨魚滑和螺肉,識食tip- 一開始特意點多一盤螺肉,早早放在湯底增加一點鮮甜味今日的主角- 澳洲產特上穀飼牛好吃得不得了!(利申:一向很少在火鍋連鎖店選特別上組合,唯獨今次破例)先欣賞那漂亮的油脂分佈紋理,均勻有序自然做到具韌性和嚼勁的咬口!在壽喜燒湯底打一下圈熟度剛好,口感軟棉,有溶化之感!好正實在不枉我upg
今個夏天缺少咗乜嘢?就係冇得去日本🇯🇵

既然有其間限定優惠,我決定豪一豪!
揀了最上等的組合-

這個炸雞粒是人氣商品!一出記得即刻去搶!

不過記住慢慢飲,留返quota食多啲野!

今日的主角- 澳洲產特上穀飼牛好吃得不得了!
(利申:一向很少在火鍋連鎖店選特別上組合,唯獨今次破例)

實在不枉我upgrade 了!

不得不讚的是上菜速度,感染了一貫「放題連鎖店」的作風- 所以經常「點多啲」,點知這裏確實「黎足料」,整整10盤的牛肉不足五分鐘全部到齊!
毫不吝嗇!
只好加把勁食多啲

這個沖繩豚肉亦都值得推介,為它打破了我「放題不吃豬」的定律

上端有一層薄油脂,肥瘦比例適中,唔會成口油!口感有牛肉般的柔嫩、微微溶化的質感!推介秘製柚子豉油,柚子香的甘甜提升了肉質的清爽感

唔好忘記結帳前抽獎- 贏取下次優惠🤩
我抽倒張九折卡, 期待我再去多次夏祭

可能真的被夏祭氣氛帶動,是次造訪的感覺特別好
喜歡吃牛的朋友不容錯過!
2021-07-30 270 浏览
唔知點解覺得大埔呢間牛陣比起一般嗰啲好唔同😍服務態度係超級超級好,而且多好多裝飾,個氣氛exactly係日本啲餐廳咁🤩同埋依加牛陣搞緊夏祭典,只要你挽遊戲就有機會得到店舖嘅一啲優惠,小編就覺得最正係等位個陣有嘢玩下唔使咁悶🤣呢個夏祭活動仲有啲限定嘅特色小食係平時去牛陣食唔到架😚.🥘澳洲產特上長期穀飼牛放題套餐 $279有留意開呢個page都知小編成日話日式火鍋唔掂唔掂,今次難得奢侈下嗌啲貴嘅set原來真係好唔同😂平時嗌最平嘅set剩係得一款牛一款豬再加岀面幾款丸就收你$200up,但再比多少少錢就多幾款海鮮、仲有小編至愛嘅牛舌,而家開始收返之前講過嘅嘢😜.🥘湯底 (壽喜燒湯+藥膳香辣湯)壽喜燒個湯甜甜地超啱淥啲蔬菜類,尤其大白菜同南瓜索曬啲湯,超甜超好食,同埋都好襯牛舌😍小編不嬲覺得日式火鍋嘅湯底比較清淡,所以一開頭對個香辣湯都冇乜期望,又估唔到幾惹味喎,淥肉類同海鮮係絕配😚一個重口味,一個甜甜哋,balance得幾好😌.🥘火鍋料啲牛肉同豬肉睇圖就知好靚好靚,兩款都係較瘦同超薄切,超啱小編口味🤣海鮮就有墨魚滑、魷魚、八爪魚同埋螺肉,全部都幾新鮮,魷魚就特別鮮甜😌最最最surprise係
🥘澳洲產特上長期穀飼牛放題套餐 $279
🥘湯底 (壽喜燒湯+藥膳香辣湯)
🥘火鍋
啲牛肉同豬肉睇圖就知好靚好靚,兩款都係較瘦同超薄切,超啱小編口味🤣海鮮就有墨魚滑、魷魚、八爪魚同埋螺肉,全部都幾新鮮,魷魚就特別鮮甜😌最最最surprise係竟然有牛舌,可能比較少打邊爐食牛舌,所以甚至覺得好食過牛肉🤓umm出面任拎嗰啲應該唔使講啦🤪
🥘飲品
飲開嘅飲品基本上都有齊,唔會得最cheap嘅飲品😎因為夏祭典,依加仲有日本直送嘅懷舊『波子汽水』,小編都叫咗枝試下,襯打邊爐太爽,一枝真係唔夠喉😋
🥘甜品
對於一個超鍾意食甜品嘅人嚟講,食牛陣最開心係可以Häagen-Dazs放題😂焦糖脆餅呢隻味唔知點解真係得牛陣先有,百佳惠康所有超級市場都未見過,而係小編食過咁多隻味最好食嘅一隻,所以永遠都係佢剩返最少,要用盡奶力去筆🥺
💰人均消費: ~$300
🍽味道: 4/5
🏙環境: 4/5
‍👨🏼‍🍳服務: 5/5
💧衛生: 4/5
💰價錢: 3.5/5
2021-07-28 231 浏览
前天来吃了,然后今天又来了,然后就是第3次来这里吃了。429还要加一服务费,三个人买单1400多。只能说坑没有更坑的了。一来就整几叠肥肉,那个肥不得不能再肥的肥肉来吃。吃完下去立马饱了。都不用吃东西啦。真的让人窝火生气。拜托,你最起码也是让人家吃一两碟才给人家上肥的吧,一开始就整那个肥的,不能再肥的谁吃得下去啊。啊,这样也挺会赚钱哦,挺会做生意喽,因为一吃就吃不下喽。再也没有下一次了。以后都不会再来。都不知道是怎么做事的。难道别人给1400多块钱来,就是为了吃你的肥肉吗?你将心比心吧,你最起码吃了两天瘦的再上肥的吧,一开始就整2点肥的来给人家吃。给他反映一点服务都没有,还是拿走又拿上来气炸。不喜欢吃肥可以去了,1500真的不划算。