2023-09-19 190 浏览
屯門高質西餐廳小店犇道皇子烤羊2人套餐 $388晨日餐湯蘑菇湯配頭盤火腿多士濃郁嘅蘑菇湯好夠味道,最特別係加上咗火腿多士做襯托,脆口多士加埋新鮮蕃茄蔬菜令整體頭盤更加開胃!冬陰公忌廉海鮮意粉新穎嘅配搭,你真係想像唔到冬陰功都可以配搭忌廉意粉,佢個口味入口有浸浸滲出冬陰功嘅香氣,加埋意粉嘅質感又真係幾突出,加埋足料嘅海鮮種類都好多,性價比一流!泰式醬烤牛肉粒香噴噴啖啖肉嘅牛肉粒,香烤嘅生熟度剛剛好,入口肉質鮮嫩再慢慢滲透住泰式果種惹味,食吓食吓就會越嚟越上癮!寶雲酥烤羊架 配薯菜呢個真係最期待嘅主菜,雖然平時都好少食羊,但係呢一個烤羊架入味得來好容易入口,食落一啲都唔會太重騷味,反而享受到佢鮮嫩嘅肉質,再配上時令蔬菜加上紅酒燒汁,整體完全用滋味來形容!加配優惠:所有飲品半價Stella $78巨杯凍檸檬茶 550ml $38全日免費添飲加一服務費犇道 Chef Ben- Cafe & Steak Bar (弦海) (屯門)屯門業旺路101號弦海地下G01B號舖
屯門高質西餐廳小店

全日免費添飲

加一服務費

屯門業旺路101號弦海地下G01B號舖
2023-09-18 159 浏览
餐廳位於屯門河邊,星期六日踩單車經過見到都唔少人幫襯,今晚收工唔想煮飯就過去睇下有咩好食,餐廳有唔少套餐,星期一至五平日仲會有優惠價,價錢都幾抵,所以就決定試下佢😎😎由於係平日夜晚8點,餐廳食客已經陸續離開,唔算多人,餐廳裝修幾特別,而且座位闊落幾好坐皇子烤羊二人餐頭盤&餐湯是日餐湯係粟米忌廉湯,忌廉湯夠香滑同幾濃既粟米味,仲要有唔少既粟米粒,係幾好味😋頭盤係一個鹹火腿多士,鹹香嘅火腿配上酥脆嘅麵包,中間仲夾住火箭菜同蕃茄,不得不說食完係幾開胃,火腿嘅鹹香加上蔬菜嘅清新同麵包嘅酥脆,味道好夾!冬陰公忌廉海鮮意粉意粉嘅軟硬度做得唔錯,有少少咬口,而且意粉比平時餐廳食到嘅粗,更有口感👍🏻冬陰公醬汁味道香濃,酸酸辣辣,配上意粉出奇地夾,海鮮亦好新鮮,大蝦爽彈有蝦味,青口肉厚又鮮甜泰式醬烤牛肉粒加烤羊架配薯菜牛肉有唔少香料嘅味道,烤到啱啱熟,仲有唔少肉汁,配上牛肉醬係幾好味,羊架有四肢骨,好抵食👍🏻👍🏻羊架大概五至七成熟,有羊香,外層有唔少脆脆,令羊架更香口,平時唔食羊既另一半今日都食左兩支骨,大讚好食😯😯仲有呢度嘅薯條係即叫即炸,所以都熱辣辣外脆內軟,仲有仲有!!呢度嘅薯條係可以免費refi

皇子烤羊二人餐

頭盤&餐湯

泰式醬烤牛肉粒加烤羊架配薯菜
牛肉有唔少香料嘅味道,烤到啱啱熟,仲有唔少肉汁,配上牛肉醬係幾好味,羊架有四肢骨,好抵食👍🏻👍🏻羊架大概五至七成熟,有羊香,外層有唔少脆脆,令羊架更香口,平時唔食羊既另一半今日都食左兩支骨,大讚好食😯😯仲有呢度嘅薯條係即叫即炸,所以都熱辣辣外脆內軟,仲有仲有!!呢度嘅薯條係可以免費refill😋😋😋

巴別塔甜品
甜品盤係以優惠價$98加購,甜品盤擺盤精緻,份量十足,三個人都夠食👍🏻窩夫係用千層酥皮製作,比平時嘅窩夫更為特別,而三個醬料都好好味,我最鍾意士多啤梨醬,酸黎好香士多啤梨味,另外個心太軟都係即叫即整,外皮有點脆口,內層流心朱古力醬香濃,配上冰凍雪糕,有少少冰火既感覺👍🏻

2023-09-17 158 浏览
今天收工和朋友去了《犇道》位於屯門龍門居和龍逸邨之間附近有間隱世西餐廳,食完可以係屯門河邊散步 好chill 好浪漫 有jazz音樂,去屯門站都係15分鐘叫了廚師發板是日精選牛扒🥩🥩 5成熟有啲半生熟感覺 咬口鬆軟 肉汁 肉味香濃 合乎我心水嘅牛扒薯條粗身且香脆熱辣,蘸茄汁已好好食另仲可免費添加一次薯條,啱晒小朋友 🍟🍟叫咗杯芒果生椰乳特飲🥭🥭 椰乳香濃叫咗一壺草莓、荔枝蜜糖綠茶🫖🫖 此精緻優雅的綠茶帶給我們一個齒頰留香的味蕾享受 用以點綴新鮮,香氣撲鼻的煎茶,組成這如花瓣般優美的茶品甜品:朱古力心太軟 心太軟外層鬆脆,內裏流心温暖,朱古力味香濃👍👍兩個人食都係5百幾💰💰另外推介俾大家食 漁人碼頭手抓海鮮桶(珍寶大頸蝦 扇貝 青口 蜆肉 鮮墨魚 鮮蝦 意式腸 粟米 杏脯菇 薯角)🤤🤤好啱情侶、朋友黎食😉😉It’s really worth going !!!! the restaurant plays many relaxing songs, making the atmosphere so great 👍🏻
叫咗杯芒果生椰乳特飲🥭🥭 椰乳香濃
兩個人食都係5百幾💰💰

好啱情侶、朋友黎食😉😉

黎過屯門河畔景觀餐廳「犇道」食Brunch好幾次,喜歡呢到舒服環境,好休閒咁欣賞河邊風景。今次第一次黎食個晚餐,見有二人套餐都好親民幾抵食😋犇道皇子烤羊2人餐 (平日優惠$388)忌廉蘑菇湯,頭盤配24個月巴馬火腿蕃茄沙沙多士,味道清新🌮冬蔭公忌廉海鮮意粉🍝意粉炒得軟硬適中,冬蔭公酸辣開胃,頗美味😆寶雲酥烤羊架配薯菜法國傳統的焗羊架方法,羊架焗至金黃色,面層有芥末醬、麵包糠和香草增加口感的層次,羊架肉嫩滑,相當高質🥩配埋炸粗薯條,正🤩泰式醬烤牛肉粒牛肉沾上泰式醃料烤香,好岩夏天食🍖巴別塔甜品盤 (+$98)心太軟、雙層牛角窩夫、4個雪糕球(雲呢拿、朱古力味)蘋果汁🍹套餐享所有飲品半價優惠

犇道皇子烤羊2人餐 (平日優惠$388)
忌廉蘑菇湯,頭盤配24個月巴馬火腿蕃茄沙沙多士,味道清新🌮

冬蔭公忌廉海鮮意粉🍝
意粉炒得軟硬適中,冬蔭公酸辣開胃,頗美味😆

寶雲酥烤羊架配薯菜

泰式醬烤牛肉粒
牛肉沾上泰式醃料烤香,好岩夏天食🍖

巴別塔甜品盤 (+$98)
心太軟、雙層牛角窩夫、4個雪糕球(雲呢拿、朱古力味)

蘋果汁🍹
套餐享所有飲品半價優惠

廚師發辦牛扒(大約7oz) $168配薯菜7成熟的牛扒,有厚度、嫩滑,一塊牛扒都好夠飽 ,唔洗沾醬都好夠味!厚過我塊面皮漢堡(經典芥末蜜糖醬)配即炸薯條 $98好巨型,牛肉和漢堡包皮都好厚,好軟熟和有牛奶香味,配料仲有芝士、蕃茄和煙肉片🥓,令到漢堡有多一種鹹香味。即炸薯條🍟上枱個陣仲係好熱辣辣,唔會太燶和太硬,好食!巨杯檸檬茶 真係超大杯,飲得晒仲可以免費添飲,唔知有無人試過😂蜜桃🍑柚子四季春水果茶 $24有四季春茶的清新,不過甜左少少🤏忌廉磨菇釀雞翼 (2隻)+$32忌廉配磨菇好夾,好creamy ,有驚喜😋是日切餅(1件) +$38芝士蛋糕好重芝士味,入口輕盈! 整體黎講,坐得好舒適,好適合同朋友坐底食過lunch
廚師發辦牛扒(大約7oz) $168
配薯菜

厚過我塊面皮漢堡(經典芥末蜜糖醬)配即炸薯條 $98
即炸薯條🍟上枱個陣仲係好熱辣辣,唔會太燶和太硬,好食!

巨杯檸檬茶
真係超大杯,飲得晒仲可以免費添飲,唔知有無人試過😂

蜜桃🍑柚子四季春水果茶 $24
有四季春茶的清新,不過甜左少少🤏

忌廉磨菇釀雞翼 (2隻)+$32
忌廉配磨菇好夾,好creamy ,有驚喜😋

是日切餅(1件) +$38
芝士蛋糕好重芝士味,入口輕盈!

整體黎講,坐得好舒適,好適合同朋友坐底食過lunch
2023-09-05 117 浏览
屯門高質扒房,我推介弦海的「犇道 Chef Ben」,屯門站沿着屯門河單車徑直行就到,或者友愛邨過條天橋也可到達。今日同朋友叫了一個味遊海陸空二人套餐 $588頭盤+是日餐湯西班牙火腿多士,中間夾住蕃茄和沙律菜;是日餐湯,蘑菇湯,好濃蘑菇味,口感 creamy。冬陰公忌廉海鮮意粉冬陰功當然配海鮮、意粉當然配忌廉,這樣的配搭當然Perfect,冬陰功的味道不太濃,不會太過刺激,微微的冬陰功味就已經足夠,忌廉掛在每條意粉上,很creamy。海❤️香辣珍寶大頭蝦 100秒燒溏心帶子陸💛廚師發辦精選牛7oz 配薯菜空💚香煎鴨胸 黑醋醬❤️海鮮夠鮮💛牛扒煎得好靚,還能保留牛扒的肉汁,juicy 。薯條熱辣辣,剛剛炸起,很脆口,而且是免費加添。💚鴨胸肉嫩滑巨杯檸檬茶 ,也是免費添飲。餐牌選擇多
今日同朋友叫了一個味遊海陸空二人套餐 $588

頭盤+是日餐湯
西班牙火腿多士,中間夾住蕃茄和沙律菜;
是日餐湯,蘑菇湯,好濃蘑菇味,口感 creamy。

海❤️香辣珍寶大頭蝦 100秒燒溏心帶子
陸💛廚師發辦精選牛7oz 配薯菜
空💚香煎鴨胸 黑醋醬
❤️海鮮夠鮮
💛牛扒煎得好靚,還能保留牛扒的肉汁,juicy 。
薯條熱辣辣,剛剛炸起,很脆口,而且是免費加添。
💚鴨胸肉嫩滑

巨杯檸檬茶 ,也是免費添飲。

餐牌選擇多

2023-09-05 94 浏览
屯門河畔公園附近有間隱世西餐廳,裝修光猛,有部大電視機不斷播放住英文MV,增添左休閒既氣氛,令人感覺放鬆。餐牌有二人套餐同四人餐,仲有各款主菜,加$48可升級套餐,有齊餐湯、沙律、主菜、飲品。蕃茄海鮮湯:蕃茄湯味道濃郁,蜆肉好多,口感順滑。田園沙律:爽脆新鮮既沙律菜,撈黑醋汁食,感覺清新又健康。45分鐘慢煮BBQ美式醬燒烤豬寸骨:豬寸骨烤得夠腍又入味,容易切開,連埋甜甜地嘅BBQ美式醬一齊食,加倍滋味;粗薯條新鮮熱辣,金黃香脆,仲可以免費添加,龍蝦汁鮮帶子意大利麵:賣相吸引,香氣四溢,鮮帶子鮮甜美味;意粉充分吸收了龍蝦汁既香氣,鮮味十足,滋味無比。巨型檸檬茶:勁大杯,仲可以免費添飲。菠蘿梳打:味道酸酸甜甜,輕怡不甜膩。總結,餐廳食物優質,令我哋品嚐到豐富既美食。

蕃茄海鮮湯:蕃茄湯味道濃郁,蜆肉好多,口感順滑。

田園沙律:爽脆新鮮既沙律菜,撈黑醋汁食,感覺清新又健康。

巨型檸檬茶:勁大杯,仲可以免費添飲。

菠蘿梳打:味道酸酸甜甜,輕怡不甜膩。

總結,餐廳食物優質,令我哋品嚐到豐富既美食。
  • 45分鐘慢煮BBQ美式醬燒烤豬寸骨
  • 龍蝦汁鮮帶子意大利麵
📢暑假的最後一天~和女兒拍拍拖,認識她的朋友都一定知道~~最最最最能滿足她的非「美食]了。。。🥞🍟🍛🍜🦞🍨🍦🤭😂今天去了一家想去很久的餐廳「犇道」不會讀🙈這家店在我弟樓下附近,沿屯門河畔公園幾分鐘就到~~河傍影色清優,人煙不多偶爾單車在旁經過,非常relax🧘我點了廚師發板是日牛扒7安士,5成熟~嘩~真不愧是牛排No.1,雖然表面色澤較深,但肉味濃有口感,內裡真是半生熟,厨師火候拿捏非常準🧐👍女兒點了蟹膏蟹肉忌廉粗粉~蟹肉味鮮甜濃郁,忌廉幼滑卻不膩,好好吃💯最後叫了一個2-3人份的甜點~巴別塔,好特別的名字😂有4個口味雪糕🍨+心太軟🥧+牛角窩夫🥐=除了滿足沒其他形容詞了🤭🤭🤭🤭🤭這裡還有好多精釀啤酒/巨杯檸檬茶🥤還能免費添加😱😱超值得喝這樣的環境+食物+無限飲品真沒多少間能讓你hea一個下午💫
今天去了一家想去很久的餐廳「犇道」不會讀🙈
這裡還有好多精釀啤酒/巨杯檸檬茶🥤還能免費添加😱😱超值得喝
這樣的環境+食物+無限飲品真沒多少間能讓你hea一個下午💫
2023-08-31
  • 是日廚師發辦牛扒
  • 心太軟
2023-09-03 119 浏览
服務非常差,性價比極低1.我地用餐時間90分鐘,60分鐘已經對張單埋黎俾你,趕你走咁。埋左張單,enjoy 下music ,85分鐘就出聲趕你走,但成場大把位,個樓面仲要xyz 個客大條道理咁。2.佢地個杯好細,要加水,永遠要叫先黎加,唔會自動自覺,企埋一邊吹水就叻,我唔expect 食成千蚊野,俾成100蚊以上係咁既service。3.最重要係我地晚市叫左海陸空2人套餐,成600幾,再加個300幾牛扒,總共3個人,2個老人家,出返黎係食唔飽,肉又多肥膏又多根,5成熟都非常難咬,我出面食$1000 肉絕對唔係咁既質素。總結:貼錢買難受 之前話好食既留言千奇唔好信,想試伏可以去試,試完就知咩事
服務非常差,性價比極低

2023-09-03
庆祝纪念
生日
2023-09-03 75 浏览
屯門又一驚喜發現~呢間位於《弦海》樓下,即龍門居&龍逸邨中間,落地大玻璃面向河景,幾舒服又寧靜既格調👍🏻👍🏻🥩南美洲極黑安格斯肉眼牛扒 伴薯菜 $368七成熟做得剛剛好👍🏻牛扒好林,好好咬口,呢個價錢黎講算幾高質!🍖45分鐘慢煮BBQ美式醬燒烤豬寸骨 配薯菜 $138慢煮真係冇得輸!個醬非常入味,肉亦都非常夠林,一咬就骨肉分離,超好食!幾乎唔洗用刀,拎上手咬就得,份量都幾大,有6件🫢🫢主餐牌+$48就可以變套餐,有餐湯、沙律、飲品叫左杯巨杯凍檸茶🍋&菠蘿梳打🍍最最最正係,呢到主餐牌既薯條係可以添🫢同埋餐飲入面既巨杯凍檸茶亦都係可以添👍🏻👍🏻餐廳座位好舒服、店員態度好主動好有禮貌,會主動介紹餐牌,全晚keep住坐到8成客,食物質素都高,每人$2xx,性價比算幾高👍🏻會再encore!

🥩南美洲極黑安格斯肉眼牛扒 伴薯菜 $368

🍖45分鐘慢煮BBQ美式醬燒烤豬寸骨 配薯菜 $138

主餐牌+$48就可以變套餐,有餐湯、沙律、飲品
叫左杯巨杯凍檸茶🍋&菠蘿梳打🍍

最最最正係,呢到主餐牌既薯條係可以添🫢
同埋餐飲入面既巨杯凍檸茶亦都係可以添👍🏻👍🏻

2023-08-30 66 浏览
朋友住弦海 難得去到就帶左我喺佢樓下間西餐廳食晚餐日頭嗰陣都經過見到落地玻璃望到入面都覺得幾骨緻估唔到夜晚落到嚟氣氛仲好 環境佈置都好舒適令人放鬆餐牌有二人套餐 主打嘅牛扒當然唔少得仲有海鮮、意粉、小食、肉類、漢堡包任君選擇小食我哋揀咗忌廉磨菇釀雞中翼$88將濃厚芝士加入忌廉同磨菇釀入無骨雞翼入面
雞翼入口口感非常豐富每一啖都好嫩滑啖啖肉是日廚師發辦牛扒係7oz嘅裙邊牛扒$198裙邊扒即係牛胸腹部 我哋叫咗7成熟口感都依然鮮嫩有嚼勁 油花好豐富但不油膩咀嚼嗰陣都口腔明顯感受到香氣同濃厚扎實的肉香厚過我塊面皮漢堡包配薯條$98係signature之選 成個包好多料同厚實牛肉漢堡扒入不會過硬或散開質感好滑又肉汁滲出嚟牛肉味香濃煙肉、芝士、蕃茄 蜜糖芥茉醬配合得非常之好薯條都炸到火候啱啱好我哋每人加$48升級 餐湯係忌廉南瓜湯配沙律菜忌廉南瓜湯好Creamy 好香南瓜嘅味沙律菜份量都好多朋友叫咗杯latte +$19咖啡有淡淡的果香我就叫咗巨杯檸檬茶巨杯真係唔係講笑超級大杯冇得頂鍾意飲凍檸茶嘅我真係超級滿足
朋友住弦海 難得去到就帶左我喺佢樓下間西餐廳食晚餐
日頭嗰陣都經過見到落地玻璃望到入面都覺得幾骨緻
估唔到夜晚落到嚟氣氛仲好
環境佈置都好舒適令人放鬆
餐牌有二人套餐
主打嘅牛扒當然唔少得
仲有海鮮、意粉、小食、肉類、漢堡包任君選擇

小食我哋揀咗忌廉磨菇釀雞中翼$88

係signature之選 成個包好多料同厚實
牛肉漢堡扒入不會過硬或散開
質感好滑又肉汁滲出嚟
牛肉味香濃
煙肉、芝士、蕃茄 蜜糖芥茉醬配合得非常之好
薯條都炸到火候啱啱好

咖啡有淡淡的果香
我就叫咗巨杯檸檬茶
巨杯真係唔係講笑超級大杯冇得頂
鍾意飲凍檸茶嘅我真係超級滿足
和朋友經過屯門單車徑弦海地舖,看見這間西餐廳,牆上寫着Our food always cheer you up,兩個O字是用一架單車設計的🚲 吸引了我們去試試🤓🤓我們叫了一份七成熟的南美洲安格斯肉眼牛扒,這道牛扒展現了南美洲安格斯牛肉的頂級品質。牛扒肉質鮮嫩,具有豐富的脂肪紋理,每一口都帶有濃郁的肉汁🥩😋 配菜有紅蘿蔔、粟米條同蘑菇,搭配上吸成橢圓形嘅白飯,擺盤精美,這道菜成為了一道豪華而滿足的主菜🥕🌽🍚🤩🥸我們還點了西班牙豬斧頭扒配金橘汁沙律一起分享。這道菜以西班牙豬扒為主角,豬肉爽口多汁,充滿了美味的豬肉香氣。豬扒經過烤制,表面呈現出金黃的色澤,肉質嫩滑。搭配金橘汁沙律,這道菜增添了一抹清新的風味。金橘汁的酸甜和豬肉的鮮美相互融合,帶來了一種令人愉悅的口感和口味的平衡🥗🥩飲品方面,我們叫了兩杯凍飲,不得不提的是餐廳提供環保飲管,認真一讚👍🏻♻️ 我點了巨杯檸檬茶,用大啤酒玻璃樽裝超大杯,原來仲要免費添飲,真是很滿足😊🍺 朋友叫了凍韓國柚子茶,看她有很多果肉,非常足料🇰🇷甜品方面,我們點了雪糕球,餐廳給了芒果味和雲呢拿味,兩款都冰涼甜入心🍧🍧另外十分欣賞餐廳還有左鄰右里折扣優惠及消費泊

另外十分欣賞餐廳還有左鄰右里折扣優惠及消費泊車回贈優惠,真的很方便,怪不得午餐時段座無虛席🏘️🏫🚙

2023-08-25
犇道皇子烤羊2人餐🍽今日嘅餐湯係南瓜湯,質感比較杰身而且南瓜味濃郁,味道不俗,最有驚喜係跟湯嘅唔係普通餐包,面係意大利香草多士,上面仲有蕃茄同埋風乾火腿,頗有誠意👍冬蔭公忌廉海鮮意粉🍝冬蔭公忌廉微微嘅酸辣惹味之餘又唔會太重口味,意粉煮得彈牙🦐寶雲酥烤羊架可以話係全個餐最有驚喜嘅部分,一望就見到羊架嘅生熟程度適中,呈粉紅色,外面嘅麵包糠同香草焗得金黃香脆,而羊肉鎖住大量肉汁一啲都唔乾,非常軟嫩,相當高質🥩薯條係連皮嘅粗薯條,炸得啱啱好仲可以refill添,其他蔬菜有蓮藕同炒蘆筍等,頗為豐富🍟羊架旁邊有泰式醬烤牛肉粒,雖然話係牛肉粒但係其實都幾大塊,香料嘅香味突出,牛肉粒嘅生熟度同樣控制得好🍖火龍果煙三文魚沙律係另外散叫嘅,煙三文魚砌成花朵狀,金橘汁嘅酸味同埋火龍果嘅甜味令沙律格外清新🥗
犇道皇子烤羊2人餐🍽

2023-08-25 73 浏览
已經幫襯過幾次,味道無可挑剔,員工們態度亦都好好,但唯獨是上菜速度真係令我上次幫襯時差啲忍吾住發火🤯事緣我地4個人,叫左個4人餐加一個小食,都屬於正常範圍吖,都吾係好多野食啫,但全程就係咁出菜,而張枱冇位放,變左要係咁食係咁食,嗱嗱聲清左啲碟,先可以放到新一碟野。全程亦係咁俾員工們望住,好似俾人監督住幾時先食完啲野咁。最離譜係我屋企人拎住隻碟,仲食緊最後幾啖意粉,連條麵都未食到落口,個員工已經過黎話幫手收左隻碟,心諗吾係呀話,左手拎碟,右手拎叉,個嘴擔住條麵,咁樣你覺得可以收碟???其實我地都明白餐廳有時間限制,但我地又吾係叫左好多野,而且進食速度又吾係慢,但途中都覺得係咁俾人chur住食野收碟,仲慘過去飲,人地酒樓起碼張枱大啲,可以俾你放多幾碟野。而當時其實都已經八點幾,好明顯過哂食飯peak hour, 吾滿座,起碼有三成枱剩,亦冇人等緊位,其實真係有必要咁急嗎?最後最後,我地被chur完一輪,啲野上哂食哂,一睇鐘,仲有at least二十分鐘剩低…頭先咁趕到底為咩…睇得出前線員工們只係按指示辦事,因為佢地態度好好,知道我地未食完,吾想佢地收碟住,亦都有講吾好意思。希望餐廳經理/話

睇得出前線員工們只係按指示辦事,因為佢地態度好好,知道我地未食完,吾想佢地收碟住,亦都有講吾好意思。希望餐廳經理/話得事嘅人見到會諗吓辦法改善,否則啲野幾好食,牛嚼草咁吞落肚,好食都變難食
2023-08-21 87 浏览
今日探朋友去到屯門業路弦海,相約樓下扒房犇道chef Ben用餐,餐廳坐落響河邊位置,有單車徑與及田健步徑,坐喺餐廳裏面可以見到開揚的景色,可惜是日到達較遲,相信傍晚時份景色一定好靚啦!廚師發辦牛扒七安士伴薯菜$198是日牛是西冷,叫了七成熟。伴碟的薯條炸得香脆可口,即叫即炸,而且可以無限添食,加分蔥油鴨胸米型意粉$138米型意粉的確口感不俗,一粒粒好軟糯,磨菇汁亦做得香濃,與鴨胸配答 perfect match👍升級經典套餐$47是日餐湯沙律巨杯檸檬茶特別一讚的是套餐可以免費無限添飲檸檬茶及檸檬水,加分!芒果生椰乳特飲($29)跟餐半價椰乳味濃,我鍾意這個組合是日甜品($88)焦糖嘉年華,濃濃的金莎朱古力,雪糕加多士,冇得輸,好滿足!

今日探朋友去到屯門業路弦海,相約樓下扒房

廚師發辦牛扒七安士伴薯菜$198

蔥油鴨胸米型意粉$138

升級經典套餐$47

是日餐湯

沙律

巨杯檸檬茶
特別一讚的是套餐可以免費無限添飲檸檬茶及檸檬水,加分!

芒果生椰乳特飲($29)跟餐半價
椰乳味濃,我鍾意這個組合

是日甜品($88)
焦糖嘉年華,濃濃的金莎朱古力,雪糕加多士,冇得輸,好滿足!