餐厅: 百份百餐廳 (白田商場)
资讯:

2023-10-23 376 浏览
垃圾餐廳,次次外賣都係等成45分鐘或以上,無論餐廳有冇人,都要等咁耐。我等外賣嗰陣,只有少數堂食客人,外賣只有我一個客,出餐都可以出咁耐。D員工冇嘢做,個個唔知喺度做緊乜。想問你哋個廚房係咪冇員工?做唔切就唔好做外賣啦,下下都要企咁耐等你哋。問佢外賣可以拎未,問都冇問廚房,就一句塞埋嚟:無啊,有就一早擺出嚟。大佬,我夠知冇啦,出面有我仲使問你?我直接拎啦,有病。每次都激氣,今次係最後一次,以後唔會再食。

每次都激氣,今次係最後一次,以後唔會再食。
2023-09-10 274 浏览
人唔多,但係買個外賣要等一個鐘起。仲要漏單。成班人行行企企。都唔知做乜,好似好忙,但係又冇野做。等到餓死都未有得食,食隔離麥記都好過食哩間垃圾。環境衛生差到極點。
2023-09-10
等候时间
70 分钟 (外卖自取)
用餐时段
2023-09-06 193 浏览
食物可以,但環境衛生太差,邊食邊見到好多蟑螂,在張枱縫邊附近行來行去。一啲都唔怕人,初時,見到一隻,後來又多一隻,有大有細,衛生環境,與蟑螂同枱,即走,太恐怖。
,與蟑螂同枱,即走,太恐怖。
2023-02-23 516 浏览
等到2046都未有得食,外賣等成個鐘先有,入面完全唔知係到做咩,咁大個餐廳得一個廚師,啲員工做嘢十分慢,老人員餐廳咁,食到佢好似食法國餐咁,有排等,我諗如果唔係近,我一定唔會幫襯,好多街坊都係咁講,希望再開多一開茶餐廳係樓下,等我唔使再幫襯佢
2023-02-14 364 浏览
是白田商場,不是白田購物中心,是兩個地方來的。早餐大份,大約$40左右。不過扒餐同麵餐係一樣用碗,怪怪的。好飽,好大份。蒜蓉多士好好食,配搭牛油粟米比較特別,條粟米好食,唔記得走汁,汁好油。咖啡ok佢個麵餐好食啲,類似超力伊麵。總結;正正常常茶餐廳早餐。一樣價錢好食過大xx 快餐店。
是白田商場,不是白田購物中心,是兩個地方來的。
早餐大份,大約$40左右。
不過扒餐同麵餐係一樣用碗,怪怪的。

好飽,好大份。

佢個麵餐好食啲,類似超力伊麵。
總結;正正常常茶餐廳早餐。一樣價錢好食過大xx 快餐店。
2022-12-27 243 浏览
今日第一次進這間餐廳堂食,以前通常外賣嘩,簡單裝修,都座無虛席酸辣魚:夠麻辣,超開胃,好香芥菜肉片湯:芥菜有少少苦澀味,肉片老少少,湯香口😆雞肉湯米線:嫩雞肉質好滑,超少米線,雞湯都可以接受
今日第一次進這間餐廳堂食,以前通常外賣
嘩,簡單裝修,都座無虛席

酸辣魚:夠麻辣,超開胃,好香

芥菜肉片湯:芥菜有少少苦澀味,肉片老少少,湯香口😆
雞肉湯米線:嫩雞肉質好滑,超少米線,雞湯都可以接受
2022-12-26
2022-10-02 252 浏览
石硤尾出現左兩間百份百餐廳,白田商場這間都好多人幫襯,開業前屋村網上好多負評,本人試過晚餐不過不失,好過自己煮羅今日外賣午餐,都好多選擇,根本不知食咩好惹味星洲炒米這個米炒得好香,米粉幼小超易咬,但配菜無味超奇怪薑蔥霸皇雞飯雞味好香,又多薑蓉,超惹味,但雞肉超老,好似咬蔗渣奶茶有驚喜,好大杯奶茶,飲落都好滑
今日外賣午餐,都好多選擇,根本不知食咩好
惹味星洲炒米
這個米炒得好香,米粉幼小超易咬,但配菜無味超奇怪
薑蔥霸皇雞飯
雞味好香,又多薑蓉,超惹味,但雞肉超老,好似咬蔗渣
奶茶
有驚喜,好大杯奶茶,飲落都好滑
惹味星洲炒米 $62, 薑蔥霸皇雞飯 $62

2022-10-02
等候时间
15 分钟 (堂食)
2022-08-18 289 浏览
呢度次次叫親外賣都要等成半個鐘以上,今次試吓堂食,點知勁快就到餐!真係唔知點解~而且堂食份量好大好多!呢個扒餐簡直係二人份量,我食唔晒最後要打包返屋企!⋯有兩大塊煎雞扒,煎得幾香!薯條一般,粟米都好香甜!揀咗個洋蔥汁~一大碗!幾好食!另外叫咗個常餐,沙嗲牛肉米粉,其實本身我叫米線,但係個職員落錯單⋯算數啦米粉都照食!其實之前叫咗幾次外賣都係叫米線,但係冇一次俾啱我⋯😂對上兩次都俾咗公仔麵呀⋯幾時先食到米線⋯湯底比較味精重!鍾意食濃味嘅唔錯,不過食完好鬼頸渴!

2022-07-27 177 浏览
晚上8:30分, 牛扒已經沒有供應, 沒有問題叫左個雜扒 沒有咖喱汁 沒有黑椒汁 沒有問題 沒有意粉.. 好 上到黎個飯是沒有溫度的. 扒也一般般. 杯凍可力就好似飲水咁冇味道 不會再encore 可怕的體驗
好似飲水咁冇味道 不會再encore 可怕的體驗
雜扒
外賣自取等咗成個鐘 ,做唔切就唔好接單。真係等成粒鐘,真係唔係第一次係咁樣。諗住咁耐冇食,咪試吓外賣自取囉,1:41搭緊地鐵嘅時候嗌,預計可以拎係2:11。但係我2:41先拎到。仲要係2:32分嘅時候催佢先有。我知道佢比其他店舖慢,所以都冇咁早催佢。但係等成個鐘,實在太辛苦,以後都唔再食,我配唔起呢間餐廳。呢間餐廳嘅管理真係都幾差,如果附近返工,買外賣番去都1個鐘,食嘅時間都冇wor⋯出餐慢呢個問題真係需要改善。
外賣自取等咗成個鐘 ,做唔切就唔好接單。
2022-04-07 198 浏览
點餐時間: 4月7日 13:53:48已經過左繁忙時段,餐廳客人唔太多,員工行嚟行去,我揮手好幾次都冇人見到,咁多人手都睇唔到個場,咁要咁大個場嚟做乜?第1次order叫左個乾炒牛河,一食落就好大陣既魚腥味(已經作嘔),真係食唔到,禮貌地要求職員更換,改單後等左最少20分鐘都未有嘢食,眼見周邊之後入座客人“下午茶都有”,見住佢地廚房出左好多份外賣,但我後改既“午餐”完全無影,攞埋張單出櫃面兼同收銀講,我改單後午餐冇嚟,只係飲左杯咖啡(利申:杯咖啡我係有比錢),之後有另一員工睇完我張單後不禮貌話:你比番18蚊就得喇(重申我*冇需要*你地免我乜乜乜),員工d服務太態就真係好劣質,連一句唔好意思都冇!唔通食物難食係客人既錯?改單後等唔到嘢食嚟又係客人既錯?集團式連鎖店又如何,管理欠奉👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽食物質量🤮🤮🤮👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽員工態度劣👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽**少我一個顧客呢d連鎖餐廳都唔止在,講出事件係唔想再有人受到同樣差劣待遇**
點餐時間: 4月7日 13:53:48
集團式連鎖店又如何,管理欠奉👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽
食物質量🤮🤮🤮👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽
員工態度劣👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽
2022-04-07
等候时间
36 分钟 (堂食)
2022-03-27 118 浏览
印象中呢間餐廳啲食物好貴下因留家抗疫已經是日常動作了…早餐預訂開飯外賣估算時間後才落樓拎,5分鐘左右就拎得…快靚正!第一次試食牛扒餐,估佢唔到份量超爆多…有1份香蒜多士超入味,但淋咗少少,都尚可…我點了牛扒+火腿+流心蛋…打開份餐,嘩嘩嘩…原來係半支粟米嚟(唔係粒粒)咬落去清甜好味,牛扒都好大件据下先,嘩好淋啵仲暖暖地幾好味(如有得選黑椒汁…仲正)(掛住食忘記影相…haha)…我仲驚唔夠飽仲加了6蚊碗通粉…結果食到非常飽…最值得加分滿50蚊可以用開飯輸入優惠號碼平10蚊……1份高質茶記牛扒早餐41蚊就食到…絕對物超所值,大家都可以試下!
印象中呢間餐廳啲食物好貴下
  • 豬扒