2024-09-01 7 浏览
食厭左屋企附近既餐廳,無意中發現左尼間到會,我地就試下尼間新野啦,是晚我地揀左6人到會套餐,同朋友聚會。估唔到,好飽好足料,食唔晒呀,尤其是個柚子汁羽衣甘藍好驚喜,我朋友唔鍾意食果種苦澀味,但個汁完全可以中和果陣味!重有個煙三文魚螺絲粉,唔係出面重一陣味既煙三文,好好味。而家有88折優惠,折完$163一人,我住九龍區加左$50運費,安在家中,自備酒水,唔洗同人迫,又唔洗比人催交枱,方便快捷,又可以暢所欲言。

6人到會套餐
外卖送餐
6人到會套餐
2024-08-13 20 浏览
夏天熱辣辣,一大班人聚會叫到會最方便。見到呢間新開到會有優惠,食物選擇頗多,份量也十分足夠。食物到達時仍暖笠笠,包裝企理,無漏汁情況。隨餐亦有大夾方便夾食物👍整體好味,食完唔會口渴,應該無味精。整體食物配搭新穎,唔係一般大路雞翼沙律菜色。尤其係柚子汁羽衣甘藍沙律,味道清新,完全沒有苦澀味。醉雞卷必食!雞肉嫩滑又無骨。泰色豬頸肉個汁好味又開胃,唔辣,小朋友都啱食
整體食物配搭新穎,唔係一般大路雞翼沙律菜色。

2024-07-20
外卖送餐
  • 柚子汁羽衣甘藍,醉雞卷