3天前
經過見到Fresh Fresh 掛左好多聖誕🎄佈置,佢地仲出左聖誕既產品,買定開聖誕party🎉先。🌈聖誕大冬甩 /迷你冬甩冬甩分別有2個尺寸,每個上面都有吾同既聖誕造型,食落去吾算好甜,好有聖誕氣氛🎄,大人小朋友收到都會好開心🤩。🌈糯米糍 選擇困難症既我,揀左開心果 ,草莓脆脆,阿華田脆脆, 榛子脆脆4個味道,個人最鐘意開心果,外皮厚度適中煙煙韌韌,開心果餡料味道濃郁。🌈一口爆漿QQ一啖咬落麻糬包包,入面既餡料即刻爆漿🧨,4個口味各有特色,甜而不膩。🌈麻糬QQ球麻糬包好軟熟,一盒兩個,開心果味上面舖滿開心果脆脆,原來仲有杜拜開心果脆脆,下次去旺角試埋先。#hkfoodblogger #yummy #foodie #香港美食 #美食推介 #美食日記 #荃灣美食 #荃灣好去處 #餐廳推介 #假日好去處 #ilovefood #hkfood #美食日記 #烘焙店#hkkol #blogger #hkfoodie #親子 #全職媽媽 #育兒日記 #育兒 #育兒日常 #寶寶日記 #成長記錄 #凍檸茶
🌈聖誕大冬甩 /迷你冬甩
🌈糯米糍