經過見到Fresh Fresh 掛左好多聖誕🎄佈置,佢地仲出左聖誕既產品,買定開聖誕party🎉先。🌈聖誕大冬甩 /迷你冬甩冬甩分別有2個尺寸,每個上面都有吾同既聖誕造型,食落去吾算好甜,好有聖誕氣氛🎄,大人小朋友收到都會好開心🤩。🌈糯米糍 選擇困難症既我,揀左開心果 ,草莓脆脆,阿華田脆脆, 榛子脆脆4個味道,個人最鐘意開心果,外皮厚度適中煙煙韌韌,開心果餡料味道濃郁。🌈一口爆漿QQ一啖咬落麻糬包包,入面既餡料即刻爆漿🧨,4個口味各有特色,甜而不膩。🌈麻糬QQ球麻糬包好軟熟,一盒兩個,開心果味上面舖滿開心果脆脆,原來仲有杜拜開心果脆脆,下次去旺角試埋先。#hkfoodblogger #yummy #foodie #香港美食 #美食推介 #美食日記 #荃灣美食 #荃灣好去處 #餐廳推介 #假日好去處 #ilovefood #hkfood #美食日記 #烘焙店#hkkol #blogger #hkfoodie #親子 #全職媽媽 #育兒日記 #育兒 #育兒日常 #寶寶日記 #成長記錄 #凍檸茶

🌈聖誕大冬甩 /迷你冬甩

🌈糯米糍

🌈一口爆漿QQ

🌈麻糬QQ球

5天前
外卖自取
阿女好鐘意食包佢食包多過食飯所以我成日都要有包包係屋企😂今次我行荃灣經過見到FreshFreshBakery 簡品堂 即刻買左好多唔同種類嘅麵包蛋糕反屋企比佢地食🤗港式絲襪奶茶茶味香濃,唔會太甜,好有茶餐廳感覺糯米糍我今次揀左開心果 、榛子脆脆、大甲芋泥脆脆、草莓脆脆、柯華田脆脆糯米糍,每粒個皮都好薄好軟熟,裏面都係塞滿晒餡🤤脆脆既口感好特別麻糬扁牛角可頌揀左開心果拉絲夾心 & 草莓拉絲夾心,賣想吸引,兩層薄薄的扁牛角夾住麻糬,酥脆口感夾埋煙靭既麻糬一齊食,口感層次好豐富麻糬曲奇一盒有4件,4款唔同口味,外脆內軟,煙煙韌靭拉絲芝士波波麻糬波波有好多口味,但呢個係我既至愛😍🤤每次都一定會買🤗一袋5個,裡面爆多芝士🧀啱哂我呢個芝士控🤗開心果雲朵蛋糕面頭鋪滿香濃既開心果碎,軟綿綿既蛋糕,細細個剛剛好迷你蛋糕仔冬甩一盒4個,每粒都好靚好colourful ,甜甜地又好食,係兩兄妹至愛,每次必買斑斕蛋糕除左芝士🧀斑斕都係我鐘意既口味,軟熟的海綿蛋糕配上斑斕香味🤤🤤🤤大甲芋泥麻糬肉鬆包呢個包口感層次好豐富👍個包面頭鋪左肉鬆,包入面係芋泥同麻糬🤤好正簡品堂 📍荃灣青山公路 - 荃灣段300-350號
阿女好鐘意食包
佢食包多過食飯
所以我成日都要有包包係屋企😂
即刻買左好多唔同種類嘅麵包蛋糕反屋企比佢地食🤗

港式絲襪奶茶
茶味香濃,唔會太甜,好有茶餐廳感覺

糯米糍

麻糬扁牛角可頌

麻糬曲奇
一盒有4件,4款唔同口味,外脆內軟,煙煙韌靭

拉絲芝士波波

開心果雲朵蛋糕
面頭鋪滿香濃既開心果碎,軟綿綿既蛋糕,細細個剛剛好

迷你蛋糕仔冬甩

斑斕蛋糕

大甲芋泥麻糬肉鬆包

簡品堂
📍荃灣青山公路 - 荃灣段300-350號荃錦中心2樓186-187號舖
2024-08-12
2024-06-29 1156 浏览
今日(29-6-2024 Sat)喺屋企整完嘢,落荃灣買啲菜,經過民豐(https://www.openrice.com/zh/hongkong/r-%E6%B0%91%E8%B1%90%E7%B2%89%E9%BA%B5%E8%A1%8C-%E8%8D%83%E7%81%A3-%E6%B8%AF%E5%BC%8F-%E7%B2%89%E9%BA%B5-%E7%B1%B3%E7%B7%9A-r16540)時都見到有人排隊買糯米糍,不過條龍已經唔係好長,但我覺得都要排半個鐘,而老公今朝又send咗條link畀我,話呢間嘢都有開心果榛子糯米糍賣,而且係$12.00一個,$38.00四個,於是我就決定試咗呢間先。嚟到時好快搵到, 食開民豐嘅都知佢嘅糯米糍大大個( 但其實近年都已經縮咗水),而呢間就明顯好細個,不過算啦,都行到嚟喇,人哋係商場舖有冷氣 ,貴啲都啱嘅 ,而佢同價錢嘅有四隻味,係榛子脆脆,開心果同草莓脆脆;平啲$7.00一個,$26.00四個嘅有紅豆,花生同黑芝麻;芒果糯米糍就$8.00一個,$30.00四個。咁我用$38.00買兩個開心果,榛子脆脆同草莓脆脆各一個啦。買完收銀提示

買完收銀提示拎到返去要雪住。

返到去影完相,
左上,下:開心果,右上:榛子脆脆,右下:草莓脆脆糯米糍

先唔雪住, 以免影響口感就先食兩個,先食開心果同榛子脆脆,
左:榛子脆脆糯米糍,右:開心果糯米糍

打開度,
左:榛子脆脆糯米糍,右:開心果糯米糍

有2.5厘米到高,直徑5.5厘米,切開時都feel到兩個都係脆嘅,見到糯米糍皮係好薄,細粒嘅餡料好飽滿。
左:切開嘅榛子脆脆糯米糍,右:切開嘅開心果糯米糍

我先食開心果,呢個味道好濃郁,亦都好脆口,甜度都啱啱好,但由於軟熟嘅糯米皮太薄,所以其實我都覺得冇乜糯米糍feel。

榛子脆脆呢,固然之佢都係脆,而榛子味都係好濃郁,亦唔算好甜,係有啲甘味,幾好味。

過咗一段時間先至再食埋另外雪咗嗰兩個開心果同草莓脆脆,
草莓脆脆糯米糍

切開睇到,草莓有啲粒粒,
切開嘅草莓脆脆糯米糍

應該就係脆脆嘅來源,我覺得呢個味道都係正常嘅,口感亦都一樣,竟然雪過個糯米皮都冇受影響。

覺得呢度嘅味道係唔錯,不過草莓咁普通就可以唔使試,但係就真係冇乜食糯米糍嘅感覺, 或者個糯米皮要做返厚啲(?)

味道係4.5分, 環境同服務係3.5分, 抵食係2.8分
2024-06-29
外卖自取
$19 (其他)
  • 榛子脆脆糯米糍
  • 開心果糯米糍
5天前 0 浏览
📍Fresh Fresh Bakery(荃灣店)最近天氣凍麵係想食返啲甜野,星期日咁啱經過荃錦,就去試吓長期企滿人嘅麵包店。舖頭細細但好多款揀主打麻糬QQ球同糯米糍,真係唔可以錯過🙂‍↔️麻糬QQ球外皮軟滑,咬落去有淡淡嘅甜味,裡面嘅餡料又香又濃,食完一口就想再嚐多一口。啲糯米糍口感彈牙,包裹住唔同嘅餡料,味道清新,不會太膩,真係一個好好嘅甜品選擇😋不過,我最想推介嘅係佢哋嘅特濃朱古力脆脆卷,外層香脆,裡面充滿濃郁嘅朱古力醬,食落去真係享受,朱古力迷一定要試🍩仲有,佢哋嘅伯爵茶海綿蛋糕都好出色,蛋糕鬆軟,味道清香,啖啖都可以感受到伯爵茶嘅香氣🍵而家仲有聖誕限定donut,外形好靚,加上節日裝飾,口味上仲有薄荷同朱古力,味道特別,真係好適合聖誕氣氛🎄最後,手作曲奇亦值得一試,尤其係開心果味,香脆可口,開心果嘅香味配合曲奇的甜,口感非常獨特🤪
📍Fresh Fresh Bakery(荃灣店)

2024-12-11 0 浏览
經過Fresh fresh bakery 門口佈置充滿聖誕氣氛🧑🏻‍🎄🍭被色彩繽紛嘅蛋糕吸引入去 超多款新出飽餅揀咗幾款人氣產品同屋企人開心share 👨‍👩‍👧‍👧🍚超鬆軟糯米糍皮薄餡料滿瀉包住脆脆珠充滿外軟內脆🌰開心果 🍫薄荷朱古力🍠大甲芋泥脆脆🍓草莓脆脆☕️阿華田脆脆🍘麻糬QQ球多款口味選擇 一盒兩件 煙韌麵包外皮內裡空感重🌰開心果🌿薄荷朱古力🐖肉鬆🫦一口爆漿QQ一盒四粒 似泡芙咬一啖豐富cream爆出嚟🍓草莓🥛牛奶🌰開心果☕️阿華田🍩冬甩最靚係聖誕大冬甩呀🤩紅綠彩珠加白雪糖霜 Oreo上用蛋白餅聖誕樹點綴🎄 而迷你冬甩上糖霜裝飾多姿多彩 獨立聖誕包裝送禮就最啱🎁
🍭被色彩繽紛嘅蛋糕吸引入去 超多款新出飽餅

最靚係聖誕大冬甩呀🤩
紅綠彩珠加白雪糖霜 Oreo上用蛋白餅聖誕樹點綴🎄
而迷你冬甩上糖霜裝飾多姿多彩
獨立聖誕包裝送禮就最啱🎁
今日經過Fresh Fresh Bakery見到人山人海👫👬👭即刻去八卦下先🤩原來推出了好多聖誕節限定食品🎅賣相好靚!忍唔住買了好多返屋企🤤🎄聖誕大冬甩 🍩 $20賣相好靚🤩係朱古力Oreo🤤價錢重好親民!$20好抵食😉🎅聖誕迷你冬甩 🍩 $12/個,$50/5個好可愛,一啖一粒🤤小朋友好鍾意食!下次Christmas party可以買多啲來招呼朋友🎄🌟糯米糍 $12/個, $38/4個平時好鍾意食糯米糍!Fresh Fresh Bakery 嘅糯米糍好出名!有好多款唔同口味俾客人選擇☺️我哋揀咗五款口味!開心果/薄荷朱古力/柯華田脆脆/草莓脆脆/榛子脆脆😍外皮煙煙韌韌!入面餡料好滿😋超好食!🌟麻糬QQ球 $18/盒今次選擇三種口味:薄荷朱古力/北海道牛乳/開心果🥰款款都好食!口感煙煙韌韌🤤大推開心果味🙌🏻必試!📍Fresh Fresh Bakery 簡品堂 (荃錦中心分店)荃灣荃錦中心2樓186-187號舖
即刻去八卦下先🤩原來推出了好多聖誕節限定食品🎅
賣相好靚!忍唔住買了好多返屋企🤤

🎄聖誕大冬甩 🍩 $20
賣相好靚🤩係朱古力Oreo🤤
價錢重好親民!$20好抵食😉

🎅聖誕迷你冬甩 🍩 $12/個,$50/5個
好可愛,一啖一粒🤤小朋友好鍾意食!
下次Christmas party可以買多啲來招呼朋友🎄

🌟糯米糍 $12/個, $38/4個
平時好鍾意食糯米糍!
Fresh Fresh Bakery 嘅糯米糍好出名!
有好多款唔同口味俾客人選擇☺️
外皮煙煙韌韌!入面餡料好滿😋超好食!

🌟麻糬QQ球 $18/盒
今次選擇三種口味:薄荷朱古力/北海道牛乳/開心果🥰
款款都好食!口感煙煙韌韌🤤
大推開心果味🙌🏻必試!

荃灣荃錦中心2樓186-187號舖

今日放假特登去行街街買啲🧑🏻‍🎄🎄聖誕禮物俾朋友仔, 見到呢度出咗聖誕🍩🎄冬甩, 啱晒我呢個冬甩控,平時都有離開呢度買佢哋啲產品, 今次就大量入手佢哋聖誕🎄🍩冬甩系列, 有大有細大人小朋友😙都好鍾意❤️, 送俾朋友就啱晒,相信佢哋收到一定好開心🥳仲有幾星期就到聖誕呀你哋準備好未啊😉

仲有幾星期就到聖誕呀你哋準備好未啊😉

服務態度好,麵包還好,不過不失,唔算好好食勝在選擇多,款式精緻,吸引小朋友,價錢唔算太貴,中等價位職員一直介紹一口爆漿QQ泡芙,係咁話好好食,見佢哋好Nice,買咗一盒試吓,好難食
服務態度好,麵包還好,不過不失,唔算好好食

勝在選擇多,款式精緻,吸引小朋友,價錢唔算太貴,中等價位

FRESH FRESH開初時俾佢地得意可愛包裝首先吸引眼球,入到款式真係多到選擇困難症ge人應該出唔番黎!不定時會有新款式或節日限定~ 重點用料實在味道好價錢亦親民,成為最愛麵包店之一!🔸糯米糍 獨立包裝 $12/粒 $38/4粒開心果 /薄荷朱古力/榛子脆脆/ 阿華田/檸檬脆脆糯米糍外皮好軟糯,開心果內餡香氣比某某排晒長龍更突出🔸麻糬QQ球開心果/薄荷朱古力/牛乳/朱古力oreo煙靭QQ好夠味,最喜愛薄荷朱古力🔸開心果脆糖好好味脆卜卜~ 開心果幾香口! 🔸曲奇禮盒 $88雜錦多款,自由配搭,送人自用皆宜!

不定時會有新款式或節日限定~
重點用料實在味道好
價錢亦親民,成為最愛麵包店之一!

🔸糯米糍 獨立包裝 $12/粒
$38/4粒
開心果 /薄荷朱古力/榛子脆脆/ 阿華田/檸檬脆脆
糯米糍外皮好軟糯,開心果內餡香氣比某某排晒長龍更突出

🔸麻糬QQ球
開心果/薄荷朱古力/牛乳/朱古力oreo
煙靭QQ好夠味,最喜愛薄荷朱古力

🔸開心果脆糖
好好味脆卜卜~ 開心果幾香口!

🔸曲奇禮盒 $88
雜錦多款,自由配搭,送人自用皆宜!
2024-11-08
2024-11-04 76 浏览
我哋每日早餐都離唔開食麵包蛋糕🍞嵐嵐佢都係一個麵包控🍞同媽媽一樣。今日番完學後我哋經過荃灣Fresh Fresh Bakery見到呢間麵包店五光十色,種類繁多就入去睇吓有咩麵包🥖買定做早餐先。每款麵包都有多種口味,真係咩都想試下😋除咗麵包蛋糕,仲有爸爸最愛嘅糯米糍,媽媽最愛嘅麻糬波波❤️見到咁多款式又咁抵引唔住買左好多番去試吓😝👨🏻爸爸最愛糯米糍,當然要買最愛薄荷朱古力同開心果味。另外仲揀咗榛子脆脆,柯華田脆脆同大甲芋泥脆脆。皮薄仲要餡料豐富好好味🤤👩🏻媽媽一向好鍾意麻糬QQ球,空氣感配合彈牙煙靭口感❤️薄荷朱古力控及開心果控永遠離不開的選擇。或選了簡單牛乳口味及香脆Oero曲奇🍪口味。每款都好吸引🤩人氣第一位的純手工開心果脆糖,沒理由不買吧。足料開心果,口感不錯👍🏻但要點牙力😂最後我們還買了曲奇禮盒,拉絲芝士波波,朱古力麻糬波波,原味排包,特濃朱古力脆脆,咖啡瑞士卷。@freshfresh_3dcake🛒 Fresh Fresh Bakery 簡品堂 (荃灣)📍荃灣青山公路-荃灣段300-350號荃錦中心2樓186-187號鋪

每款麵包都有多種口味,真係咩都想試下😋

@freshfresh_3dcake
🛒 Fresh Fresh Bakery 簡品堂 (荃灣)

2024-11-03
外卖自取
$380 (其他)
2024-11-02 107 浏览
今日經過簡品堂諗住入去同小朋友買定啲麵包做早餐,一入去見到有好多萬聖節產品,全部都好靚呀!小朋友樣樣都話要食,要自己揀🤣咁好啦,就買晒返屋企一齊食應下節啦🎃全部都好靚,用嚟打卡影相一流,真係好吸引,好有心思,小朋友最鍾意食冬甩!冬甩仔,曲奇,扁可頌都有萬聖節嘩鬼圖案,真係設計得好得意又好味😋又唔會太甜,好岩小朋友!大人小朋友見到都好開心!又可以用嚟當禮物送俾人,包裝又靚!各款糯米池有唔同味道選擇(有開心果 /薄荷朱古力/芋泥/ 草莓/阿華田) ,入面好足料,每一啖都食到餡料!開心果脆糖每一粒都卜卜脆,好濃嘅開心果味,仲食到開心果粒,好味到停唔到口,我哋一家好快食晒一盒😂簡品堂 (荃灣)荃灣青山公路 - 荃灣段300-350號荃錦中心2樓186-187號舖

又可以用嚟當禮物送俾人,包裝又靚!

開心果脆糖

簡品堂 (荃灣)
2024-10-30 211 浏览
行過呢間餅店好幾次,見佢啲貨品琳瑯滿目,色彩繽紛,每樣產品都有好多口味選擇,但幫襯就真係第一次!眼見呢款紫菜肉鬆怪獸波波個名幾趣緻,睇網上食評話加熱仲會有芝士拉絲麻糬餡,所以特登買咗一盒,送俾我最喜歡嘅跳舞教練!我見教練成日好鍾意食芝士漢堡包,希望佢會鍾意呢款有芝士餡嘅趣怪肉鬆包!唔知其他食品味道如何?
2024-10-30
2024-10-13 231 浏览
🌈色彩繽紛嘅QQ波波ssssss ฅ ฅ雖然Fresh fresh有好多分店🏘️但旺角東嗰間有多啲麻糬波波款同埋可以一個個咁買今日嚟荃灣呢間係一盒盒兩個咁pack好但見到舖頭咁多唔同色彩嘅產品表示興奮!所以今日嚟掃咗兩大袋嘢走⁽(◍˃̵͈̑ᴗ˂̵͈̑)⁽✧ 糯米糍($12/粒,$38/4粒)之前食過佢出嘅雪媚娘個size可能係雪媚娘一半再細啲不過覺得糯米糍正好多仲平啲kekeke聽聞買得多仲有得平tim開心果餡方面做得唔錯望落係深綠色💚係開心果粒+砂糖ฅ ฅ個皮就比較厚 有啲香蕉糕嗰種甜味如果唔鍾意成口砂糖嘅應該都like而最特別係大甲芋泥脆脆個皮因為佢連個皮都溝咗紫色💜另外仲試咗檸檬脆脆、草莓脆脆同榛子脆脆新鮮食到脆脆嘅粒粒同軟綿綿嘅糯米糍皮一硬一軟mix埋口感層次好夠~✧ QQ ($18/1盒2粒)開心果點解可以整得咁靚!麻糬個shape漲卜卜上面一個啱啱好嘅圓形⭕️係溶溶地嘅白朱黐啲開心果碎上去💚啲碎唔太細唔太大(•̀ᴗ• )唔會好細粒粉冇口感亦都唔會大粒到變咗食開心果然後麻糬個texture都係just right唔會好似平時街買嗰啲咁硬可以掟人🪨薄荷朱古力呢個款之前好似未有!相信係因為薄朱都係
🌈色彩繽紛嘅QQ波波ssssss ฅ ฅ

雖然Fresh fresh有好多分店🏘️
但旺角東嗰間有多啲麻糬波波款
同埋可以一個個咁買
今日嚟荃灣呢間係一盒盒兩個咁pack好
但見到舖頭咁多唔同色彩嘅產品表示興奮!
所以今日嚟掃咗兩大袋嘢走⁽(◍˃̵͈̑ᴗ˂̵͈̑)⁽

✧ 糯米糍($12/粒,$38/4粒)
之前食過佢出嘅雪媚娘

個皮就比較厚 有啲香蕉糕嗰種甜味
如果唔鍾意成口砂糖嘅應該都like
而最特別係大甲芋泥脆脆個皮
因為佢連個皮都溝咗紫色💜

另外仲試咗檸檬脆脆、草莓脆脆同榛子脆脆
新鮮食到脆脆嘅粒粒同軟綿綿嘅糯米糍皮
一硬一軟mix埋口感層次好夠~

✧ QQ ($18/1盒2粒)
開心果
點解可以整得咁靚!
麻糬個shape漲卜卜
上面一個啱啱好嘅圓形⭕️
係溶溶地嘅白朱黐啲開心果碎上去💚
啲碎唔太細唔太大(•̀ᴗ• )
唔會好細粒粉冇口感
亦都唔會大粒到變咗食開心果
然後麻糬個texture都係just right
唔會好似平時街買嗰啲咁硬可以掟人🪨

薄荷朱古力
呢個款之前好似未有!
相信係因為薄朱都係繼開心果後好heat嘅味
淺綠色朱古力topping有啲薄朱味
比起普通嘅朱古力味refreshing
有如麥當勞嘅雪糕鋪朱古力外層一樣
個朱古力crisp真係錦上添花
順帶一提其實個size唔細幾抵的~

北海道牛乳($18/2粒)
呢個建議即刻馬上食
因為佢有啲似墨西哥包
擺耐咗個脆皮濕咗淋咗就冇咁特別
變返淨甜白朱味咁🤍

BBQ辣肉鬆
咸咸辣辣幾意外
甜嘢以外有個咁嘅選擇非常好🔥

✧ 開心果脆糖($68)
最近喺意大利Nino都買過啲開心果脆糖
Fresh fresh呢個標榜純手工同埋人氣第一位
身為開心果控嘅本豬當見佢本身$88而家特價當然要買嚟試!

✧ 玉桂合桃提子包($25)
係好健康嘅選擇
買咗俾屋企人試都鍾意
係比較老少咸宜嘅一款

除咗麻糬波波之外
Fresh fresh仲有好多products都好吸引
例如流心牛角酥、開心果曲奇同開心果雲朵蛋糕
仲有好多味道嘅麻糬曲奇等等總有一款啱~
2024-10-09 181 浏览
開心果熱潮維持咗一段時間仲係咁受歡迎🔥 行過Fresh Fresh發現有新產品,為食又係開心果fans嘅我見到新品當然唔可以錯過❣️✨開心果脆糖 $68粒粒真材實料開心果,質地鬆脆唔硬,甜度剛剛好😋✨糯米糍 $12/1, $38/4(開心果 / 榛子脆脆 / 阿華田脆脆)糯米糍皮薄,咬落煙韌,粒粒都爆餡😍 開心果餡料足好濃郁;榛子同阿華田一樣味道香濃,再帶點脆粒,口感豐富。✨麻糬QQ球 $18(開心果/薄荷朱古力/北海道牛乳/Oreo)外皮香軟,麻糬有咬口。開心果味面層粒粒果肉;薄荷朱古力味濃郁得嚟仲幾有驚喜;北海道牛乳奶味好香濃;oreo表面係滿滿嘅oreo脆脆,口感外脆內軟。🔍整體感覺:每款新產品味道都幾好,試咗真係有驚喜,啱啱食完已經諗住要encore,買幾款俾屋企人試吓🤭 價錢亦都唔貴,性價比好高👍🏻

✨開心果脆糖 $68
粒粒真材實料開心果,質地鬆脆唔硬,甜度剛剛好😋

✨糯米糍 $12/1, $38/4
(開心果 / 榛子脆脆 / 阿華田脆脆)

✨麻糬QQ球 $18
(開心果/薄荷朱古力/北海道牛乳/Oreo)

外卖自取
有朋自遠方來 準備下午茶是必須的Fresh Fresh Bakery 拼盤 招呼朋友今次去咗荃灣分店成間舖頭都打卡able🤣🤣產品款式又多,最後買左 🌟糯米池🌟多款口味糯米池包括開心果、薄荷朱古力、芋泥、草莓、阿華田等口味,買完Lisa 急不及待已經要食先🤣🤣名副其實皮薄餡靚🥰🥰粒粒都爆餡,加上脆脆口感,Nice🌟王牌QQ球🌟今次試咗開心果、薄荷朱古力、牛乳、BBQ辣肉鬆味,麻糬QQ好煙韌,勁有口感,Lisa 媽系開心果控,勁愛QQ球 , 煙煙韌韌加埋大量開心果餡料👍有咬口🤭正🌟開心果脆糖🌟花生糖同開心果脆脆結合,系我既最愛呀🤭返工枱頭零食冇得頂👍花生酥脆,唔太甜 5星星💫🌟特濃朱古力脆脆🌟🌟話明特濃 成個包都系朱古力🍫朱古力脆脆口感配合朱古力麵包仲有toping🫣朱古力控既Lisa 爸就第一時間食左先講唔甜唔漏,但好有朱古力味 nice咁多細路 我就買埋蛋捲同小蛋糕小蛋糕係小朋友嘅最愛蛋糕鬆軟唔太甜,細路食得開心🥳呀媽都好放心
有朋自遠方來 準備下午茶是必須的
Fresh Fresh Bakery 拼盤 招呼朋友
今次去咗荃灣分店
成間舖頭都打卡able🤣🤣
產品款式又多,最後買左

🌟糯米池🌟

🌟王牌QQ球🌟

🌟開心果脆糖🌟
花生糖同開心果脆脆結合,系我既最愛呀🤭
返工枱頭零食冇得頂👍花生酥脆,唔太甜
5星星💫

🌟特濃朱古力脆脆🌟🌟
話明特濃 成個包都系朱古力🍫
朱古力脆脆口感配合朱古力麵包
仲有toping🫣
朱古力控既Lisa 爸就第一時間食左先講
唔甜唔漏,但好有朱古力味 nice

咁多細路 我就買埋蛋捲同小蛋糕
小蛋糕係小朋友嘅最愛