2024-06-06
之前係旺角食過qq球都已經覺得幾正😝最近又見到出左新品 開心果拉絲扁牛角💚💚終於都係忍唔住係Fresh Fresh掃貨🤭細心睇仲有勁多開心果既item🤩✨焦糖布甸麻薯朱古力蛋糕 $38今次最驚喜係呢款😳外面係焦糖布丁 入面仲有麻糬 仲要係流心😱 餅底係濕潤既朱古力蛋糕 層次感十足 真係好滿足🥰如果2個人慶生 唔想食太大個蛋糕 我覺得加個生日牌 呢個都會係一個好好既選擇☺️✨開心果脆脆/D24榴連雪媚娘 $20/$25第雪媚娘我都幾推薦! 雖然開心果味唔係好濃個種 但成個糯米皮包住大大件開心果蛋糕再加埋脆脆 先$20😱性價比好高💚✨超軟熟糯米糍 $38/4 ($12/1)糯米糍都有好多口味 我就梗係揀左開心果💚另外有榛子脆脆同大甲芋泥脆脆 我最推薦既係榛子味😳其次係開心果~個皮好軟熟 好足料又唔會太甜 層次豐富😋✨開心果拉絲扁牛角 $25呢個又好抵買既item🥹大塊扁牛角賣$38 點解細少少既夾心扁牛角會係$25咁平?? 仲要有麻薯係入面😝出面好多扁牛角既朱古力醬都會整得好甜 呢個又唔會喎 仲有好多開心果碎添!✨做到手抽筋手工曲奇 $128?曲奇色彩繽紛 仲有唔同形狀 如果送比小朋友食一定
✨焦糖布甸麻薯朱古力蛋糕 $38
✨開心果脆脆/D24榴連雪媚娘 $20/$25
第
✨超軟熟糯米糍 $38/4 ($12/1)
✨開心果拉絲扁牛角 $25
✨做到手抽筋手工曲奇 $128?
曲奇色彩繽紛 仲有唔同形狀 如果送比小朋友食一定好開心! 食落又唔會好重牛油 又唔會好甜 價錢合理~
✨帝王蛋捲 $60
原來仲有禮盒裝可以用黎送禮就啱哂😝蛋捲有宇治抹茶阿華田伯爵茶等等口味 我就揀左咖啡 蛋卷夠鬆化 甜度啱啱好👍🏻
另外仲買左 石板街扁牛角可頌 大甲芋泥麻薯肉鬆包 芝麻麻薯波波 樽仔咖啡 都好好味🤭