5天前
最近天氣凍咗~又係時候諗住打邊爐啦!想搵間坐得舒服~又可以打卡嘅餐廳打邊爐😃呢間我食完真係覺得高質~因為用料真係新鮮~而且食完唔口渴~🍲蒜蓉卜卜蜆煲味道超級鮮甜嘅蜆~蜆肉肥美~份量好足~底下仲有啲蒜蓉索晒啲湯汁~好鮮甜~非常推薦!🥩M8肩胛肉眼片配咗卜卜蜆嘅鮮味湯底~豉油都唔使點~又香牛味~我自己最鍾意食嘅部位😍😍要我一個人ko整盤我都OK!!🦪美國桶蠔店員特別推薦嚟嘅~話今日嚟到嘅蠔肉好大好鮮~食落去真係好新鮮同平時食到嘅完全唔同~冇臊味~都冇沙~而且肉質嫩滑~果然係推薦🤗🤗🐟脆炸蝦餅呢個超吸引呀!脆炸蝦餅勁脆,充滿住鹹香,淨係咁食都得,點埋湯汁都得,完全冇辦法停止食蝦餅嘅感覺🤣好快清晒。食評總結:喺香港難得高質嘅打邊爐店,好多小食同食材都係自家製,肉類嘅質素好好,而且店內環境同餐具好有氣氛感,食得好開心。
🍲蒜蓉卜卜蜆煲
🥩M8肩胛肉眼片