2023-09-23
由於住在這裏附近,早午晚餐都會經常光顧,剛剛開張的時候客似雲來,由於附近沒有類似的茶餐廳。所以可以話天時地利人和造就咗佢午餐時段經常爆棚。現在風光不在,尤其是晚餐,可以說是十桌九空。說真的,食物質素只是一般,好明顯想走高價的格調,但給予客人的食物材料只是中價甚至下價貨。餐牌一年到晚都沒有太大的轉變,食多幾次就會覺得好厭倦!!只是天時地利人和灣仔這個地段很少茶餐廳,所以可以說是局住食不是欣賞去食!!最討厭就是他們的服務態度,早餐明顯很多空餘的桌,也要人搭枱,只會同你講一陣會有客嚟。那為什麼一陣有客來不可以搭枱呢?或者我已經食完走咗呢,抱住呢個服務態度,我寧願一走了之!說真的食嘢就是要好好享受這個小小的時段,這樣壓迫又大壓力為什麼要選擇這間餐廳?最離譜就係食午餐的時候餐飲未飲完就趕你走叫你樣張枱出嚟,我諗地痞店的茶餐廳也不會有這樣的做法?我又不是免費食,說真的所有東西我都有付足價錢,那為什麼要承受你無理的要求未食完就要讓張枱出嚟俾你去做生意?不如好好地將服務做好啲再擴充營業多開分店啦!外賣仲離譜,叫三次有兩次比錯?!?幾經投訴終於肯賠返一個餐給我。成$70. -個午餐唔應該承受呢啲撳劣質嘅
現在風光不在,尤其是晚餐,可以說是十桌九空。
成$70. -個午餐唔應該承受呢啲撳劣質嘅服務,你有你講你有你反映意見。佢只會越嚟 越差嘅服務態度,想贈你一句「花無百日紅」香港政府就想挽救巿道!不斷諗辦法爭取遊客到港,可惜香港人唔爭氣,
就只會怪香港人百上大陸消費,自己諗一諗自己做咗啲咩啦,尤其是飲食業,好好反省吓啦!我和我朋友一定一定不會再光臨此店,寧願餓死也不會食!