2023-04-14 49 浏览
由於佢太隱蔽嘅關係一定要為佢宣傳一下!食物質素唔錯ga,大家一定要睇落去啊!佢係用QR code落單,一開始就會問你需唔需要辣同幾辣,之後落去嘅串燒會自動根據你呢個選擇,唔需要每一次去㩒方便好多☺️1️⃣惹味蒜蓉燒茄子(條) $36食物如其名,超級惹味,餐牌見到佢哋嘅茄子好吸引,估唔到上枱真係一樣🤤 Size有差唔多我手臂嘅長度, 好香蒜同孜然味,佢嘅蒜頭🧄比較大粒,唔係蒜蓉嗰種,但由於好足料嘅關係,同埋燒烤技術好好,好好味😋2️⃣ 串燒(全部都係孜然味,唔詳細介紹調味,第一下覺得比較鹹,但越食越滋味,以下會講吓啲食物嘅質素)A 燒鹿兒島一口豚(串)$26雖然呢個價錢唔平,但係佢嘅肉質的確有質素,絕對唔係普通豬肉串,一啲都唔靭,好有油香!B 比較 燒薄切牛脷(串)$20 VS 一下王牌牛脷芯(串)$35 薄切牛呢其實都未至於好薄,最初嚟到我哋都分唔清楚🤔,但識落會有明顯啲嘅分別😃,前者似係比較冧嘅牛肉,但尾端帶少少筋;後者則冧好多😍,外面燒到有少少脆,然後入面好軟熟,充斥着牛香味,外脆內軟🤤🤤以呢個價錢性價比都唔錯,所以我哋encore咗多一串☺️ 如果大家要食牛脷就會建議大家選擇王牌👑C 燒蒙古
1️⃣惹味蒜蓉燒茄子(條) $36
A 燒鹿兒島一口豚(串)$26
C 燒蒙古羊肉串$20  (必食介紹)
佢係咪好正宗蒙古風味我就唔太清楚,但係佢肉質真係好好👍🏻👍🏻,有少少似食豬肉嘅感覺,但更加冧同juicy,亦都有少少羊肉應有嘅臊味,啱啱好,我哋同樣encore咗多串😌
D 醬燒雞脾菇$14
由於係醬燒關係比起其他燒蔬菜冇咁乾
E 燒鮮冬菇 & 燒娃娃菜 (不太建議)🫣
兩者都係乾咗少少
3️⃣牛肉粉絲湯 $58

湯底有少少似醬油味,肥牛正常,唔會太肥,驚喜嘅係粉絲好多,兩個人食都覺得多咗少少,如果係三四個女仔食應該都夠分👭🏻👭🏻
4️⃣蒜蓉焗西蘭花🥦(份)$38

同樣係用比較大嘅蒜頭粒🧄和醬油做調味,西蘭花屬於比較爽口🤓,唔會焗到林晒,而且一打開錫紙好香蒜蓉味,亦都唔會太鹹
體來講係一間唔錯嘅串燒店,速度亦都快✈️,唔會等太耐,有機會都想再幫襯🤗,而且見到佢有燒棉花糖🍡,睇得出係一間用心的串燒小店,相信小朋友喺度都會好開心,啲大人吹水亦都好適合🍻,不過環境配合啤酒🍺非常之襯!唯一地理想嘅缺點係半露天,可能夏天嘅時候會比較熱🥲
2023-04-11
2023-04-13 32 浏览
串燒呢啲甘香口惹味的食物,有邊個唔鐘意喎。紅磡呢間串燒🍢都算幾抵食😆,餐廳位置唔多,談不上Fancy, 但算是另一種風味🤗٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶ 💗 惹味蒜蓉燒茄子(條)蒜蓉味濃,另帶微辣和孜然香,茄子🍆燒烤後仍然軟身保持水份,唔乾很不錯。٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶ 💗 風味燒魷魚(份)原隻魷魚上碟,肉質唔太老唔柴,夠晒juicy.٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶ 💗 燒肥牛金針菇卷(串)一串3小件可以一口食晒😌٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶ 💗 牛肉湯烏冬(份)雖然並唔係讚歧烏冬,但都唔會軟笪笪。湯帶微微麻辣,牛肉份量都算多。٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶ 💗 串燒雞中翼(2 串)٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶ 💗燒雞軟骨(串)٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶ 💗燒雞肉串(2串)叫左幾款雞嘅串燒。個人比較推薦雞翼2串有4隻, 燒得剛剛好,外脆內嫩juicy😋٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶ 💗燒頂級多春魚 (6條)平時燒烤要燒多春魚太難,反而串燒食就正🤭成條魚燒到脆香,配埋辣粉,我自己就幾鐘意喇😆

٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶ 💗 惹味蒜蓉燒茄子(條)

٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶ 💗 風味燒魷魚(份)
原隻魷魚上碟,肉質唔太老唔柴,夠晒juicy.

٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶ 💗 燒肥牛金針菇卷(串)
一串3小件可以一口食晒😌

٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶ 💗 牛肉湯烏冬(份)

٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶ 💗 串燒雞中翼(2 串)
٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶ 💗燒雞軟骨(串)
٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶ 💗燒雞肉串(2串)
叫左幾款雞嘅串燒。個人比較推薦雞翼
2串有4隻, 燒得剛剛好,外脆內嫩juicy😋

٩(๑˃̶͈̀ ᗨ ˂̶͈́)۶ 💗燒頂級多春魚 (6條)
2023-04-06 73 浏览
蒜蓉燒金針菇:金針菇經過烤燒後,鮮美的口感更上一層樓,加上蒜蓉的香味,真的是讓人回味無窮啊!🤤燒五花腩🥓:這道肉串烤得恰到好處,外皮烤得酥脆,內裡卻保持著肉質的鮮嫩,吃起來真的是一種享受!👍燒雞軟骨🍗:這道菜的雞軟骨烤得香脆,嚼起來有種脆脆的口感,加上串燒醬汁的調味,都好好味!😋燒魷魚🦑:這道菜的魷魚烤得剛剛好,不會太老,也不會太軟,加上串燒醬汁的調味,呢個最好食!🤩燒冬菇:冬菇經過烤燒後,口感更加香脆,配上串燒醬汁,味道十分不錯哦!👍燒雞腎:這道菜的雞腎烤得香嫩可口,再加上串燒醬汁的調味.但是,如果你不是很喜歡內臟類的食物,可能就不太適合你了。😅燒牛肉: 牛肉烤得恰到好處,外皮烤得酥脆,加上串燒醬汁的調味,吃起來真的很不錯。但是,如果你喜歡吃牛肉,可能會發現這道菜的份量有點小。推薦的串燒,不論是單吃還是搭配啤酒,都是一種美味的享受!大家有空可以去試試看哦!😉

2023-04-05 65 浏览
呢排迷上食串燒,今日又食到一間好值得推介嘅!<惹味辣汁燒花甲>燒得好香口,花甲肥美無沙,辣辣地好開胃!<惹味蒜蓉燒茄子>推介!茄子好香蒜蓉味,上面佈滿辣粉,茄子唔會燒得太乾身👍🏻<惹味蒜蓉扇貝帶子、燒五花腩肉串、皇牌牛脷心、燒雞腎>燒五花腩肉串好邪惡,入口充滿油香😍牛脷心、雞腎好香口,送酒100分!<南非特大磯煮鮑魚>推介!鮑魚肥美鮮甜,啖啖肉🥰配秘製醬汁好夾。<串燒雞中翼>話說我係雞翼fans❤️食串燒點少得佢!

呢排迷上食串燒,今日又食到一間好值得推介嘅!

<惹味辣汁燒花甲>
燒得好香口,花甲肥美無沙,辣辣地好開胃!

<惹味蒜蓉燒茄子>
推介!茄子好香蒜蓉味,上面佈滿辣粉,茄子唔會燒得太乾身👍🏻

<惹味蒜蓉扇貝帶子、燒五花腩肉串、皇牌牛脷心、燒雞腎>

<南非特大磯煮鮑魚>
推介!鮑魚肥美鮮甜,啖啖肉🥰配秘製醬汁好夾。

<串燒雞中翼>
話說我係雞翼fans❤️食串燒點少得佢!
  • 惹味蒜蓉燒茄子
2023-04-04 49 浏览
-餐廳:紅磡串門子 -家鄉炒米粉 $68呢個家鄉炒米粉好濃味,好似麻辣雞煲咁嘅味,如果鍾意食雞煲嘅不妨可以試吓呢一個炒米粉😋😋不過唔食得辣嘅一定要嗌埋嘢飲,因為有少少辣但係辣得嚟好惹味好香🤤🤤-超級邪惡芝士燒茄子 $48 鍾意食芝士嘅一定唔可以錯過呢一個系列,佢有好多邪惡芝士燒嘅種類,今次我哋就揀咗呢個燒茄子🥰🥰佢啲芝士真係好多好夠份量,食落唔會話超級濟好飽嗰種🤤🤤-串燒 我哋嗌咗燒豬頸肉,雞翼,羊肉同豬腩肉🍢🍢仲有一個重頭戲就係燒芝士年糕🧀🧀佢串燒落嘅嗰隻粉真係好夠惹味,而且燒完嘅所有嘢都唔會話”鞋颯颯”👨🏻‍🍳👨🏻‍🍳豬頸肉同埋雞翼係特別好食😋😋再嚟芝士年糕真係可以一個人食兩舊呢一個串燒要趁熱食咁咬開嘅時候就仲會有流心嘅成份 太正啦🥺🥺評分CP值 : 8/10好味: 8/10賣相 :7/10
餐廳:紅磡串門子
家鄉炒米粉 $68

超級邪惡芝士燒茄子 $48

串燒

CP值 : 8/10
好味: 8/10
賣相 :7/10

2023-04-02 29 浏览
今日同朋友仔去左紅磡搵食黎到位於紅磡串門子~店舖雖小,但五臟俱全 店舖唔算好大😗但食物種類都幾多選擇😚我地分別叫左幾樣野,價錢方面都算幾親民 分別有錫紙花甲粉,燒棉花糖串,鮑魚/扇貝 燒翠肉瓜 燒玉米同燒土豆片 😍😍😍花甲粉粉量都幾多~一定要約埋朋友一齊share😝花甲粒粒都好大隻 無沙仲好彈牙添 成個粉吸收哂湯既精華真係好好味呀😊燒鮑魚同扇貝幾鮮甜淡淡肉 火喉岩岩好,唔會燒到太乾身😜 蒜蓉量都好多🤪最尾仲點左燒玉米好甜,加上調味粉 好有風味 翠肉瓜同薯仔都好juice多汁 正呀!呢到仲有Hoegaarden或Stella生啤飲 $58/500ml 真係岩哂食串燒飲啦!串門子📍紅磡必嘉街87號地下
今日同朋友仔去左紅磡搵食

串門子
📍紅磡必嘉街87號地下
2023-03-30 32 浏览
紅磡串門子 Hung Hom Hot🌟整體: 除咗十幾二十蚊嘅串燒 仲有海鮮類串燒🏠環境: 水泥風裝修 加上突出嘅紅色膠凳 有啲似街燈晚餐feel🧑🏻‍🍳服務: ✅☆║.............║☆‼️ 串燒雞中翼✅ 燒雞翼就當然冇得輸 再加啲孜然粉同辣椒粉 就extra 惹味‼️ 燒五花腩肉串✅ 入口滑嫩多汁,肥而不膩,非常適合當作下酒菜‼️ 惹味蒜蓉燒茄子✅ 原條燒茄子 外皮微焦,內部軟嫩,口感柔軟,入口香甜,且具有濃郁的燒烤香氣。‼️ 燒脆香燒賣✅ 大大粒脆卜卜 有懷舊feel‼️ 錫紙燒蒜蓉娃娃菜✅ 經過密閉的烘烤,娃娃菜和調味料經過高溫加熱後,香味完全融合在一起,吃起來娃娃菜非常入味,吃起來特別鮮香可口📍 紅磡必嘉街87號地舖G/F, 87 Baker Street, Hung Hom⏰ 星期一至日17:00 - 03:00☎️ 電話號碼 55419657 (Whatsapp)📷 Fujifilm XE4 + 23mm F2📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵
紅磡串門子
Hung Hom Hot

🌟整體: 除咗十幾二十蚊嘅串燒 仲有海鮮類串燒

🧑🏻‍🍳服務: ✅

☆║.............║☆

‼️ 串燒雞中翼

‼️ 燒五花腩肉串

✅ 入口滑嫩多汁,肥而不膩,非常適合當作下酒菜

‼️ 惹味蒜蓉燒茄子

‼️ 燒脆香燒賣

✅ 大大粒脆卜卜 有懷舊feel

‼️ 錫紙燒蒜蓉娃娃菜

📍 紅磡必嘉街87號地舖

⏰ 星期一至日
17:00 - 03:00

☎️ 電話號碼 55419657 (Whatsapp)

📷 Fujifilm XE4 + 23mm F2

📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵
2023-03-29 48 浏览
紅磡串門子嘅串燒真係好多🔥👅有肉類、海鮮、素菜等唔同口味,每一款都燒到恰到好處,好好食!🥸我最鍾意嘅係燒得香脆嘅燒賣同燒豆卜,口感好有嚼勁,真係一試難忘,真係好值得一試!😎🥳🍢燒台灣腸:香脆有嚼勁,搭配上醬汁同蒜泥,味道更加濃郁。🥩燒牛肉串:牛肉燒得剛剛好,口感嫩滑,配上醬汁更加美味。🐄皇牌牛脷心:牛脷心係餐廳嘅招牌菜式,燒得香脆,肉質鮮嫩,好好食!🍢燒頂級牛筋丸:牛筋丸燒得剛剛好,口感好有嚼勁,加上醬汁,味道更加豐富。🥟燒脆香燒賣:燒賣皮煎得好酥脆,內裡嘅肉質鮮美,一口咬落,好滋味!🍆惹味蒜蓉燒茄子:燒得香嫩,加上蒜蓉醬汁,味道更加豐富,好好味!🥢燒豆卜:豆卜燒得好香,口感韌勁,配上醬汁,味道更加濃郁。🌭燒司華力腸:味道香辣,燒得剛剛好,一啖落肚,好過癮!🥟燒惹味小饅頭片:饅頭片燒得好香,口感酥脆,加上醬汁,味道更加豐富。🍤惹味蒜蓉扇貝帶子:扇貝帶子燒得剛剛好,肉質鮮嫩,加上蒜蓉醬汁,味道更加美味。🐚南非特大磯煮鮑魚:鮑魚煮得剛剛好,口感爽滑,配上醬汁,味道更加豐富。如果你鍾意燒烤同串燒,呢度一定係一個好好嘅選擇!😋🍢🍖🥩🥟🍆🌭🍤🐚

🍢燒台灣腸:香脆有嚼勁,搭配上醬汁同蒜泥,味道更加濃郁。

🥩燒牛肉串:牛肉燒得剛剛好,口感嫩滑,配上醬汁更加美味。

🥢燒豆卜:豆卜燒得好香,口感韌勁,配上醬汁,味道更加濃郁。

🌭燒司華力腸:味道香辣,燒得剛剛好,一啖落肚,好過癮!

如果你鍾意燒烤同串燒,
呢度一定係一個好好嘅選擇!😋🍢🍖🥩🥟🍆🌭🍤🐚
2023-03-29 25 浏览
同朋友經過黃埔,見到有間地道串燒,細細地不過都有幾多不同種類。而家天氣唔算熱,坐落感覺都OK。除咗串燒,仲有開胃小菜,涼拌小菜,酸辣薯粉,麻辣鍋等。串燒材料唔錯,加上孜然粉好惹味。最鍾意一口和牛粒,牛味濃,肉質厚身燒得啱啱好。墨魚丸和燒鰻魚都幾好,皮脆肉嫩又厚肉,魚皮油香味加上孜然粉配搭好正。燒青椒辣辣地好好味,叫咗兩轉!試咗幾特別嘅燒魚腐,正正方方鮮甜彈牙,口感都唔錯。仲有唔少得嘅燒菠蘿,又甜又多汁。最後加多一個重慶酸辣甜薯粉,夠晒彈牙,小辣已經夠。不過見佢外賣都幾多,所以都等咗一陣。小店風味,有時間可以慢慢品嚐。

2023-03-28 40 浏览
友人曾經講過佢好鍾意食串燒,今次飯局我專登搵左一間隱世串燒小店,齊齊試下。小店位置唔算好明顯,但人氣高企,一到晚市時段已經全滿人,無辦法早D來,WAIK IN真係要等等。燒流心芝士年糕(份)$32一定要襯熱辣辣食,一咬落去就有流心芝士,口感煙韌,微微烤過既米香食上來更香口😋🐷燒五花腩肉串(2串)$26外脆內軟,豬肉入味咸香,餸酒一流🍆惹味蒜蓉燒茄子(條)$36烤過既茄子加埋蒜粒、香料好惹味😋如果茄子可以再軟腍d就更好錫紙燒蒜蓉娃娃菜(份)$38蒜蓉娃娃菜味道香濃爽甜燒士豆片(薯仔)(串)$14薯仔薄切連皮燒,好香🤤🍍燒甜美菠蘿(份)$25菠蘿好Fresh好Juicy,酸甜鮮膩,係我食串燒必點既食物之一🐔串燒雞全翼(2串)$36雞翼燒到金黃色好乾身,但唔鞋口,好香孜然粉之類既香料味,味道咸香惹味,啖啖肉好滿足🤤錫紙花甲粉(碗)$58好大碗,可二人share,花甲無沙,湯底鮮甜。娃娃菜,金菇同粉絲都好吸味,食落爽口帶少少香辣😋我地食到停唔到口罐裝飲品 $10整體食物味道同質素都好唔錯,以呢個價位來講,算幾高CP值,難怪咁受食客歡迎

燒流心芝士年糕(份)$32

🐷燒五花腩肉串(2串)$26
外脆內軟,豬肉入味咸香,餸酒一流

🍆惹味蒜蓉燒茄子(條)$36
烤過既茄子加埋蒜粒、香料好惹味😋如果茄子可以再軟腍d就更好

錫紙燒蒜蓉娃娃菜(份)$38
蒜蓉娃娃菜味道香濃爽甜

燒士豆片(薯仔)(串)$14
薯仔薄切連皮燒,好香🤤

🍍燒甜美菠蘿(份)$25

🐔串燒雞全翼(2串)$36

錫紙花甲粉(碗)$58

罐裝飲品 $10

2023-03-27 38 浏览
1串白鱔:以為有2舊,但只係一舊2隻手指咁粗嘅白鱔,仲要有泥味2隻磯煮鮑魚:呢個最好食1串虎皮青椒:青椒甜而不辣1串和牛粒:比正常嘅細粒。偏熟左啲,又無和牛味1串牛舌:過熟。未食過咁韌嘅牛脷心以上串燒類味道正常,未至於去到好食。點完呢堆串燒都已經二百幾,所以叫多碗麻辣熨。味道唔錯,但份量都幾小。2個人食完好似半飽都無。連水都無一杯, 餐具都係即棄, 仲要加一。咁就$300。性價比極低。食唔飽仲要轉場去另一間食過。
2隻磯煮鮑魚:呢個最好食
1串虎皮青椒:青椒甜而不辣
1串和牛粒:比正常嘅細粒。偏熟左啲,又無和牛味
1串牛舌:過熟。未食過咁韌嘅牛脷心

以上串燒類味道正常,未至於去到好食。

2023-03-25
  • 磯煮鮑魚
  • 虎皮青椒
2023-03-27 31 浏览
這間餐廳正如其名 — "串門子🍢",是專門吃串燒及燒物等小店,串燒款式眾多,口味非常地道🔥。-🔺串燒方面,點了幾串不同類型的食物,如燒鹿兒島一口豚、燒牛肉串、燒雞軟骨、燒薄切牛脷、燒韭菜等等。當中最令人深刻的串燒是雞皮串及雞中翼串🐥,燒烤火候剛剛好,少許辣粉配上肉質的鮮味,令人想再點多一串👅💦。其他串燒亦是即點即燒,上菜速度快,所以上菜時能保持串燒的熱度👍。🔺燒物方面,我們點了燒超惹味雞泡魚干、錫紙燒蒜蓉娃娃菜、蒜蓉燒茄子及麻辣汁燒八爪魚鬚🐙。雞泡魚干真的是每間串燒店必點之選🐡🫶🏻,表面好像有一層蜜糖,吃起來甜甜的,燒的不會太乾。蒜蓉娃娃菜利用錫紙包上,吸收了蒜香及調味粉的滋味🌟。這間串燒店比較不同的是蒜蓉切得比較大顆,頗有口感。蒜蓉燒茄子🍆亦是必點之一,份量亦較大,適合兩人分享。辣粉及蒜蓉的份量不會太重口味,能吃到茄子的甜味✨~🐙麻辣汁燒八爪魚鬚
🐙麻辣汁燒八爪魚鬚
2023-03-20
2023-03-26 52 浏览
係香港日式燒烤嘅居酒屋相對比較多,但係以中式為主燒烤就較少,有時候中式嘅燒烤絕對係另一番風味😋,店面面積唔算大,大概有6-7張檯左右。雖然係主打燒烤店,但係唔會有好濃嘅油煙味。價錢亦比較實在😍而且每款燒烤都可以自己要求辣度~燒土豆,燒翠玉瓜,南非特大磯煮鮑魚🥔土豆片香脆,有啲似厚切薯片。🫒翠玉瓜烤得適中唔會太乾。鮑魚肉質好爽口,配搭微微嘅辣度與孜然味好正。燒台灣腸,燒雞皮串,串燒雞中翼,燒頂級牛筋丸,燒脆香燒賣。台灣香腸肥收均勻,咬開個時候有啲爆汁。🐔雞翼醃製得夠入味。🐮牛筋丸打邊爐就食得多,用嚟燒烤真係第一次,不過口感都係好彈牙,而且味道俾打邊爐更勝一籌。燒賣嘅話外皮燒得比較乾身,但係內裡都煙韌。燒豆卜,燒牛油粟米,燒脆皮芝士腸豆卜相對比較重口味,可能已吸收左全部都味。粟米🌽比較juicy。芝士腸咬開有啲爆汁嘅,需要小心熱🔥燒虎皮青椒,燒惹味小饅頭片,燒牛肉串,燒雞軟骨,燒司華力腸。青椒唔算辣可以均勻番食太多肉嘅罪惡感😂小饅頭片好惹味,比較偏向重口味。牛肉串肉質能滑多汁,亦唔會俾調味太槍味。雞軟骨嘅話有啲雞皮附帶,有啲油,真係好睇個人喜好🥲。司華力腸通常係七仔食都嘅都係無任何調味料,

燒土豆,燒翠玉瓜,南非特大磯煮鮑魚
🥔土豆片香脆,有啲似厚切薯片。
🫒翠玉瓜烤得適中唔會太乾。
鮑魚肉質好爽口,配搭微微嘅辣度與孜然味好正。

燒台灣腸,燒雞皮串,串燒雞中翼,燒頂級牛筋丸,燒脆香燒賣。

燒豆卜,燒牛油粟米,燒脆皮芝士腸

青椒唔算辣可以均勻番食太多肉嘅罪惡感😂小饅頭片好惹味,比較偏向重口味。牛肉串肉質能滑多汁,亦唔會俾調味太槍味。雞軟骨嘅話有啲雞皮附帶,有啲油,真係好睇個人喜好🥲。司華力腸通常係七仔食都嘅都係無任何調味料,加完調味料之後絕對勝華到另一個味道。😋

2023-03-26 15 浏览
同friend一齊去紅磡食佢推介嘅串燒小店,門面有些燈串,喺漆黑之中都幾耀眼!嘢食即叫即燒,一邊傾吓計一邊等嘢食,時間好快過😃見到都好多人幫襯今晚食咗好多嘢好飽啊,講唔晒咁多款嘢食,揀幾樣講下😗燒惹味小饅頭落左唔少調味粉的確幾惹味~~燒頂級牛筋丸個人好鐘意食牛丸,呢隻牛丸幾好食咬落幾多汁,推介呢個!燒雞皮串好邪惡我知🙈但愈邪惡愈好食😋燒翠肉瓜朋友話幾好食,燒得啱啱好燒雞軟骨幾好咬口賣相又靚

今晚食咗好多嘢好飽啊,講唔晒咁多款嘢食,揀幾樣講下😗

燒惹味小饅頭
落左唔少調味粉的確幾惹味~~

燒頂級牛筋丸
個人好鐘意食牛丸,呢隻牛丸幾好食咬落幾多汁,推介呢個!

燒雞皮串
好邪惡我知🙈但愈邪惡愈好食😋

燒翠肉瓜
朋友話幾好食,燒得啱啱好

燒雞軟骨
幾好咬口賣相又靚
2023-03-24 28 浏览
座位好寬敞,侍應服務態度友善😌。啲串燒夠熱之餘,上菜速度好快。海鮮好新鮮,一定要試下蟶子皇同大元貝😍,啲粉絲仲要索曬啲蒜蓉同醬汁,好惹味👍🏻。燒芝士年糕食左唔記得影😹😹,啲芝士好流心,好正😋😋。台灣腸調味唔錯,唔會太鹹,同好大條下🤤🤤。台灣腸唔會燒得太耐,有肉汁流出黎。如果我地叫左啤酒嘅話,配埋雞泡魚乾就啱啱好🤩🤩。雞泡魚乾燒到好脆身👍🏻。蒜蓉娃娃菜好抵食,38蚊就有好多棵娃娃菜食,可以用黎中和番試完串燒嘅油膩感🤤。🍽燒流心芝士年糕: HK $32🍽️美味玉子燒: HK $26🍽️燒蒜蓉粉絲蟶子皇: HK $56🍽️燒蒜蓉粉絲大元貝: HK $54🍽️燒原味台灣腸: HK $18🍽️燒超惹味雞泡魚乾: HK $48🍽️醬燒豬頸肉: HK $22🍽️錫紙燒蒜蓉娃娃菜: HK $38

燒芝士年糕食左唔記得影😹😹,啲芝士好流心,好正😋😋。

🍽燒流心芝士年糕: HK $32
🍽️美味玉子燒: HK $26