2024-07-19
身為Sanrio迷 一知道美心西餅同Sanrio推出「超萌 Cinnamoroll 蛋糕」 🎂 我哋緊係要支持💪🏼 Cinnamoroll(玉桂狗)連續多年蟬聯 Sanrio 人氣角色全球排名榜No.1🥇 超萌超療癒 真係人見人愛😍📣📢召喚所有Cinnamoroll 粉絲 美心西餅呢款5吋「超萌 Cinnamoroll 蛋糕」啱哂一家大小😋 除咗外表可愛至極💕 味道仲超好味!Noah仲要食咗2件🤤經典海綿蛋糕配埋豐富嘅雜果餡🍒 口感豐富得嚟仲好清新🥰 濃郁柔滑嘅鮮忌廉加埋銀珠點綴🤩 令軟綿綿嘅蛋糕更可口美心西餅仲設計咗萌度度爆表嘅「萌趣收納杯」立體造型玉桂狗與好朋友望落超可愛 真係味蕾加視覺享受😎收納杯超實用 可以擺放小飾物另外 美心西餅仲推出少女心嘅「Cinnamoroll 雙色摺疊環保袋」😍 購買「超萌 Cinnamoroll蛋糕」就可以用HK$68 換購🫶🏽 萌爆嘅Cinnamoroll 夏日特調圖案 真係令人好想擁有😚 環保袋更可收藏於 Cinnamoroll 小掛飾之中 粉絲們可以隨時隨地與角色隨行😆 方便簡約時尚又實用!