2022-01-10 99 浏览
好耐冇去食老川堂見佢ig出咗post寫話有魚肚仲要限量發售好吸引跟著就夜晚揸車去買嚟食好彩又畀我買到個麻辣爽套肚其實唔錯不過我覺得唔夠麻唔夠辣麻辣鴨血依然保持到水準真係好好食見佢又出其他套餐下次可以試下佢啲粉麵餐
好耐冇去食老川堂
唔夠麻唔夠辣
麻辣鴨血依然保持到水準真係好好食
見佢又出其他套餐下次可以試下佢啲粉麵餐
2022-01-10
5 分钟 (外卖自取)
2021-12-30 73 浏览
叫咗粉皮涼拌豬耳,中麻大辣。未試過食咁難食嘅涼拌粉皮一般涼拌啲粉皮唔入味我都好理解,但係唔知點解啲汁都係冇味又冇鹽。最離譜就係啲豬耳黐埋一舊舊好明顯係隔夜(附上圖片,大家自己品)食落去啲豬耳好鹹感覺似雪藏咗好耐,咬落去已經硬到好似擦膠咁,仲要係發黑添(我冇用濾鏡影係食物原本顏色)粉皮啲口感好似硬化左嘅啫喱咁仲有少少脆脆地,簡直就係地獄……裏面啲菜譜簡直鹹到懷疑人生⋯⋯用咗OpenRice咁多年第一次寫食評,難食到一定要評論宜家呢個時勢開舖雖然係好艱難,但係咁求其去製作真係忍唔住要評論。
叫咗粉皮涼拌豬耳,中麻大辣。未試過食咁難食嘅涼拌粉皮

串串好多特別款出面少有 有素羊腸 有烤麩麻辣汁夠麻夠香~另外必點鴨血!!!皮蛋有兩種 黃黑各半另外涼拌粉 有坊間少有黑色蕨根粉同埋 佢落埋好大陸feel細細粒果啲脆脆勁大碗 對得住個價水魷都好正唔經唔覺買左百幾蚊真心好個汁好好食特別係鴨血必點!!!
串串好多特別款
出面少有 有素羊腸 有烤麩
麻辣汁夠麻夠香~另外必點鴨血!!!
皮蛋有兩種 黃黑各半
另外涼拌粉 有坊間少有黑色蕨根粉
同埋 佢落埋好大陸feel細細粒果啲脆脆
勁大碗 對得住個價
水魷都好正
唔經唔覺買左百幾蚊
真心好個汁好好食
特別係鴨血必點!!!
蕨根粉加豬腩肉小辣
蕨根粉加豬腩肉小辣
2021-11-26 41 浏览
由試業幫襯到今日第3次但每一次都有問題,真係幾好食都無第4次第一次食冷串+面,好食第二次,個面已經出事,冷串都ok今日第三次,叫咗5串冷串,落完單有野賣晒,ok然後發現佢落錯單最後返到屋企,一打開發現漏咗一串,牛丸好似俾人食咗一粒….後續嘅嘢已經唔想講,無下次
由試業幫襯到今日第3次
但每一次都有問題,真係幾好食都無第4次
第一次食冷串+面,好食
第二次,個面已經出事,冷串都ok
今日第三次,叫咗5串冷串,落完單有野賣晒,ok
然後發現佢落錯單
最後返到屋企,一打開發現漏咗一串,牛丸好似俾人食咗一粒….

後續嘅嘢已經唔想講,無下次
麻辣冷串