2025-02-05
呢間米線關注組成員冇理由唔識啦今次終於有機會比我試😍6點幾去到已經有幾個人等緊,排左陣已經打哂蛇餅,果然係米線名店😋😋排隊個陣就可以拎張紙揀定好餸,排到比店員開好單就可以安排入座不過坐位方面都坐得比較迫,而且衛生環境麻麻🤢🍜雞肉麻辣BB辣 $47碗米線超級大碗🤩一開始食以為BB辣冇咩料到,但係慢慢食到後面都幾麻,好夠惹味😋🌶加上個場嘅冷氣唔係太夠,真係一到食一到流汗🥵配料有芽菜、肉碎同蔥雞肉好嫩滑,而且都幾大舊不過我反而唔鍾意佢啲米線,對我嚟講有啲淋,我會鍾意食有啲啲彈性嘅米線🥺🥠魚肉響鈴 $10外層炸到好乾脆,真係脆卜卜,咬落「颯颯聲」,脆卜卜嘅腐皮包住啖啖嘅魚肉😍🍢招牌酥炸雞球 $10炸粉超級薄,唔會食好好厚粉,炸到內脆外軟,雞肉十分嫩滑,炸雞十分出色🔥🔥🍹野飲得罐裝同支裝飲品,選擇唔算太多總括嚟講,佢地嘅小食幾出色,而且餸有好多特色選擇,麻辣都好有驚喜😍但係始終食米線,米線嘅口感好重要,我覺得係有少少失望,未到我想像中咁好食🥲加上仲要排勁耐隊先食到,但係環境又唔算坐得好舒服同埋都有啲壓迫咁
今次終於有機會比我試😍
不過坐位方面都坐得比較迫,而且衛生環境麻麻🤢
🍜雞肉麻辣BB辣 $47
碗米線超級大碗🤩
配料有芽菜、肉碎同蔥
雞肉好嫩滑,而且都幾大舊
🥠魚肉響鈴 $10
🍢招牌酥炸雞球 $10
🍹野飲得罐裝同支裝飲品,選擇唔算太多