2017-04-02
一次地獄之旅!環境、服務、食物、都非常之差!先講環境:喺正馬路旁邊,非常之近出面,出面有人食煙,啲二手煙吹晒入鋪頭,成間鋪頭又細、冷氣又唔夠、打邊爐但通風做得唔好,搞到焗住左啲二手煙喺裏面!空氣唔流通!服務:簡直係冇服務可言!最差嘅係成日催你快啲食!快啲還枱比佢!問題係啲嘢根本未煮熟!仲有就係職員不停咁埋你張枱係咁將啲食物離開好遠掉落去個㷛道、啲蝦跳返出嚟,彈到我朋友,搞到佢隻手紅晒!職員一句都冇問我地有冇事就咁行左去!食品質素:叫咗個198餐,份量好少,兩個女仔都食唔飽。埋單已經四百幾蚊!終於知道點解佢成日叫我地快啲食,因為啲食物唔新鮮,又發水,煮左5分鐘的鮑魚變咗五毫子咁大!賴尿蝦細隻到食唔到!啲魚未洗乾淨個肚仲係黑色!另外一定要提就係一個「發X嘅菜籃」!請看以下圖片,咁都拎出嚟俾人食,可想而知佢對食物嘅心思有幾多!
環境、服務、食物、都非常之差!
先講環境:
服務: