2016-11-24 4142 浏览
天气冻想去打边炉,谂起呢间,都系第一次食,8点半后通常满座,想食真的要book位,我book7点,所以无所谓。入去阿姐会问系咪第一次来食,我听到佢问了几围,佢都话海鲜食先,因为新鲜。摆上台时蟹钳仲识擘大,咀仲郁下郁下的,真系新鲜,所以我首先比佢一个了断虾都系弹弹下呢几款系2人餐的份量阿姐系咁行来帮我地落野,又系咁帮我地捞野,又系咁叫我地不如食呢样先果样先,一系就落蚬落鲍鱼落蟹,3分钟可以食蚬,食完蚬就食鲍鱼,食完鲍鱼蟹就熟架啦!大姐,我打得边炉就系自己食咩就落咩架啦,好似惊死我地捞少左一粒半粒蚬咁,又过来帮我捞,所以奉劝各位都系book8点半,铺头满d,阿姐唔会过来帮你搞野。不过最后总结,呢款边炉可能有时间限制,粥水不能太干,食完最后会加饭(应该系)阿姐怕煲干水,捞唔到吧。回应标题,未试过比加一比到觉得超值!
虾都系弹弹下
呢几款系2人餐的份量
回应标题,未试过比加一比到觉得超值!
2016-11-24