2023-01-08 330 浏览
午飯時間見到差不多成間舖都係學生哥,再睇睇餐牌,嘩手撕雞飯/撈麵廿幾蚊!?唔怪得咁多學生哥幫襯啦,價錢平仲有飯可以轉學生哥至愛印尼撈麵。如果唔嗌野飲都係廿幾蚊,岩晒未有經濟能力嘅學生哥,慳返午餐錢,可以有多啲零用。見咁多學生哥都食手撕雞,於是我又試下,我叫左手撕雞飯同一杯凍檸檬茶,手撕雞飯份量偏細,但都夠飽,手撕雞味道唔錯,不過偏咸,建議配飯不要配麵,否則太咸,檸檬茶無跟餐要另外嗌,沒真檸檬的,純粹檸檬茶飲品嘅味道,額外加錢都無真檸檬茶,覺得唔係好抵飲。總括齋叫一個手撕雞飯係ok的,畢竟一分錢一分貨,但想加野飲,可以食其他餐廳,加左野飲就無價錢優勢了。

2022-12-06 158 浏览
聚興樓分佈唔同屋邨都有分店,而廣福街市內就有一間,行落樓下更可外賣到!點一份✨[雞絲印尼撈麵加底 +飲品]$43 雞絲分量都還可以,但調味料偏鹹;可選擇(飯或印尼麵),如叫一份印尼麵就會較少,所以要加底先剛好,但麵質較淋;易普普通通,這個價錢算貴
聚興樓分佈唔同屋邨都有分店,
而廣福街市內就有一間,
行落樓下更可外賣到!
點一份
✨[雞絲印尼撈麵加底 +飲品]$43
雞絲分量都還可以,但調味料偏鹹;

2022-12-04
2021-12-14 300 浏览
啖啖肉手撕雞撈麵 呢間小店唔使多講大家都應該識,佢啲雞比較咸又嚡口,同之前幾次食差好遠,真係咸到要用水浸黎食,質素下降咗,為咗客人唔好食到有腎病,希望小店正視一下。秘製雞腎一個字,鹹!
啖啖肉手撕雞撈麵

秘製雞腎
一個字,鹹!
2021-12-14
2018-02-15 1139 浏览
係街市買野食填肚,諗住快靚正啦,點知嗰包所謂既三寶(腸粉+魚蛋+燒賣)真係估佢唔到咁難食,魚蛋難食都多係無味唧,呢到d魚蛋發晒水,一咬散開又無味,腸粉仲恐怖,碎濕濕,爛溶溶,仲有酸臭味,係燒賣叫做好少少,趕收工都唔係比d咁既野人食啦