今日(28-5-2011 Sat)男友要o係Meag Box做o野,佢問我過唔過去同佢食個晏,唔….好啦,橫豎未去過咁隔涉o既Mega Box,同可以食完o野返屋企至洗冷衫.我同佢大約11:05am至到九龍灣地鐵,去到Meag Box搵o野食,除o左14同15樓o既酒樓因集中最易搵外,其他食肆位置都比較散,我o地經過呢間,見咩米芝蓮都有推介,就試吓啦,時間都o黎到11:45am喇.o黎到,我o地比安排o係最入o既四人枱,即係廚房門口,我o地睇menu啦,一場o黎到,唔係食普通點心o掛,揀啲最特別o既點心先.1.$12.80o既日本富士蘋果酥呢個o黎到時,我以為係叉燒酥而畀錯我,亞姐話係日本….我就即刻記起,係富士蘋果酥,我唔記得o左.呢個一啖咬落去,就食到玉桂味,始終用蘋果做o既甜品一定要有玉桂.內裡o既餡又熱又腍,食完一個唔覺得佢甜.但食o左下面微辣o既拍青瓜後,再食半件就覺得味道好得,甜甜地同好食好多.味道: 4分5. $28.00o既拍青瓜海蜇呢排男友唔知做咩愛上拍青瓜,睇外型,拍青瓜似係用手拍,呢個酸甜辣味有齊,而且青瓜夠爽,男友大讚,重話畀10分.而冰涼o既海蜇就因為冇咩調味

1.$12.80o既日本富士蘋果酥
日本富士蘋果酥

呢個一啖咬落去,就食到玉桂味,
日本富士蘋果酥

味道: 4分

5. $28.00o既拍青瓜海蜇
拍青瓜海蜇
呢排男友唔知做咩愛上拍青瓜,睇外型,拍青瓜似係用手拍,呢個酸甜辣味有齊,而且青瓜夠爽,男友大讚,重話畀10分.而冰涼o既海蜇就因為冇咩調味料,所以覺得遜色o左啲,不過我就一件拍青瓜一件海蜇咁食.

味道: 4.8分

2.$13.80o既花枝脆油條
花枝脆油條
又一啖咬落去,竟然食到濃郁o既鮮魷味,好強啊.而外層好夠脆同離唔開油膩感,不過都好少.而男友話呢個味即係尋晚電視播’街坊廚神’o個個?我答呢個冇咕嚕汁,而人o地o既係用油炸鬼包…..男友即搶住話油條咪就係油炸鬼囉.
係喎,估唔到尋晚睇完,今日無獨有偶地食o左.
反轉o既花枝脆油條
味道: 4.9分

3.$11.80香蕉豆沙焗軟餅
香蕉豆沙焗軟餅
呢個同下面o既話梅豬手差唔多時間到,原本想留到最後至食,但驚凍o左個皮就變硬唔好食,所以先食呢個.

呢個個皮果然好軟熟,內裡豆沙餡多過香蕉,香蕉就係擺o係頂部o個一片,
軟熟o既香蕉豆沙焗軟餅
佢只係一個點綴,但都OK,而豆沙餡唔太甜,最開心係成個熱辣辣同真係軟o既,真係唔錯.
味道: 5分

4.$28.00o既話梅豬手
有話梅o既話梅豬手
男友食一件就即大讚,話酸酸地幾好食,重想叫白飯食添.哈哈,真係咁好食?我試吓先,嗯,係有話梅o既酸味,同樣有薑o既辣味,感覺比用甜醋清新一啲,豬手夠腍,但肉唔多;
有蓮藕o既話梅豬手
而蓮藕呢,男友話酸蓮藕就唔係咁o岩味.我又食吓先,我反而覺得接受到,因為蓮藕都唔係咁’索’啲汁.男友就連薑都食埋,話好醒胃.
味道: 4.5分

其他:
一坐埋去就有小食,其他食lunch唔使掛?

小插曲:
食到接近尾聲時,見到有個人由我對住o既一間密室行出o黎企o係o度叫侍應(男友就背住佢),我覺得佢似o衣o家無綫播o緊’誰家灶頭無煙火中’,同一個男友話靚靚地o既女演員同局o既男演員(一時唔記得個名),但就係年輕版,同男友講完冇耐,一個肥肥o地o既男人邊講電話邊行出去,我覺得佢似同劇o既另一男演員-現任保安局局長李少光個仔.

好耐,佢行返入o黎喇,我睇真啲,果然係佢,即係話頭先o個個應該係揚明(突然記得佢個名),唔通呢套劇o既演員全都o係o度食o緊飯?唔知至靚仔o既陳智桑o係唔o係o度呢?

呢餐埋單$130.00.
2011-05-28
$65.00 (午餐)
花枝脆油條
有蓮藕o既話梅豬手
  • 拍青瓜
  • 話梅豬手
2011-04-05 122 浏览
The food was ok but the service was terrible!!!We went around 4pm, not rush hour so didn't see many people. We sat down and started to order. The waiteress asked what kind of tea we wanted. My friend and I were still discussing, she looked really annoyed, so I said Jasmine tea. However, she brought us PUER!!! Then I gave her the paper. She complained in a sharp high pitch, something like : These three are blank (why did you give them to me)?! When she said that she kinda of threw the paper on m

Then I gave her the paper. She complained in a sharp high pitch, something like : These three are blank (why did you give them to me)?! When she said that she kinda of threw the paper on my table.

I was like, so should I say sorry to you because I don't F**king know your rule?!
plus, in Pier 88 they always take all papers how can I know that in your place it is not the case?

2min after she passed by, agian, really quick in Cantonese: BLAH BLAH BLAH have sold out. I said: ok. but she didn't say things like "do you want any alternative", not even an apology, just left.
Well, at this point, I was already pissed off and did not want to order more anyway.

Then the food came, it was ok. normal dim sum quality. The apple pies were a bit too sugary for me.

After 15min, the lady came back and said something like: you have to "maidan" now blah blah blah.
My friend and I are not local so I only got the "maidan" and my friend was totally lost, I looked at her and expected her to say it again, she said it agian but in a really rude manner.

The waiteress looked like she was totally pissed off because we couldn't understand her Cantonese and just dashed to the cashier to get the bill.
Come on! lady! you are the one who request the customers to pay before they go, do you know what is manner?

In the end, we gave 100 note and she's already prepared the change. This was the most effecient service we got so far.We had to pay the 10% service charge for the worst service I have ever got in Hong Kong.
My friend said why not complain to the manager?
I looked around, it seems that rude lady is the manager anyway.(She's the only lady wearing suit) So what can we say?
If at a manager level, that is the service quality they can offer, what is the point of complaining?

Never Again!!!!
2011-04-03
2011-03-06 92 浏览
如非IKEA搬到去MegaBox的話,我真找不到理由來.在宜家賣點東西之後,便找個地方飲茶,來到七樓的"肇順名匯",也是第一次光顧這個品牌.門外的河鮮林林總總,生猛得彈到水花四淺,我坐在附近,當然首當其衝"中招".但只是輕微.點心也是吃那些常吃的款式,既然是順德菜館,少不免吃一些順德風味,如煎藕餅,魚粥之類.蝦餃質素不錯,外皮煙齦不易破,內裏的蝦肉爽甜新鮮.煎藕餅很香口,蓮藕的爽脆,與豬肉的味道,自然地相對襯.煎馬蹄糕比其他年糕如蘿蔔糕,芋頭糕感覺更輕,味道亦清甜.魚粥是魚腩粥,此粥底偏稀,軟綿綿帶米香的清甜,魚腩處理得好,沒有泥味,當然不及新興棧的豪邁,肇順做出來的感覺較為輕柔.百花釀冬菇,不過不失之作,冬菇上的是釀上蟹子的蝦膠,兩者之間基本上各有各玩.說了在此晚飯也說了很久,不知幾時有機會來品嘗河鮮宴呢.
如非IKEA搬到去MegaBox的話,我真找不到理由來.

蝦餃質素不錯,外皮煙齦不易破,內裏的蝦肉爽甜新鮮.
煎藕餅很香口,蓮藕的爽脆,與豬肉的味道,自然地相對襯.
煎馬蹄糕比其他年糕如蘿蔔糕,芋頭糕感覺更輕,味道亦清甜.
說了在此晚飯也說了很久,不知幾時有機會來品嘗河鮮宴呢.
2010-11-17 73 浏览
係月頭個時, 有晚公司攪左個飯局, 去左MEGABOX 到食, 去左間野叫肇順名匯.依間野之前蔡瀾之前都介紹過, 好似幾得架.去到坐底左, 原來同事已經叫左野食~頭盤係牛耳, 我之前都未食過, 小食黎講OK, 幾特別. 有7塊~依間野好多魚揀..連鱷魚龜都有...=.=龜..我就唔喏啦~第一黎既係"天下第一炒"有D咩??有蝦仁, 帶子, 西芹, 羅白, 洋蔥個D大雜會, 百幾蚊就唔係好抵~第二黎既係個湯~海螺燉豬展湯. 依個湯好清甜, 每人有2碗左右, 湯渣都可以做一碟送, 幾好食架, 唔好浪費啦, 約300蚊架~之後到主菜, 3斤重既桂花魚黎個2食~, 分別係炒球厚切既, 食落好味, 又鮮又有口感~好好食~另外呢就黎薑蔥炒, 我唔中意食多骨既食炒球已經夠了~最後黎個糖水, 雙皮奶16$碗唔錯, 記得留肚, 整得好好食, 又香~

依間野之前蔡瀾之前都介紹過, 好似幾得架.
去到坐底左, 原來同事已經叫左野食~

之後到主菜, 3斤重既桂花魚黎個2食~, 分別係炒球

厚切既, 食落好味, 又鮮又有口感~好好食~
另外呢就黎薑蔥炒, 我唔中意食多骨既食炒球已經夠了~
2010-11-08
2010-11-17 199 浏览
每逢朋友仔生日,班為食友就會趁機放緃自己,大吃一餐。(當然也是很有誠意慶生的,多晒;-)今次就走到去九龍灣MagaBox,五點半放工,轉左四次車,花左差不多三粒鐘先去到,真係頭都暈埋。一坐低,有個姐姐話介紹我地一個抵吃套餐,朋友仔話唔夠特色喎,要自己點,陳太仲寫埋筆記,記低自己寫左d咩野菜,態度之認真,同工作差不多:-)合眾人之意見,終於落左一張"水蛇春"咁長既order,有相為證......上菜好快,十三樣擺滿一大桌,個個吃到津津有味,竟然是可以全清,不愧為米芝蓮推介。

珍珠鰂兩吃
珍珠鰂兩吃
天麻海雀燉魚頭
黃金大蝦
順德煎鑲豆腐
  • 炒豆漿,珍珠鰂,大蝦
2010-10-17 119 浏览
又是一家人吃飯的時候, 是晚去到Mega Box, 就是為了一試這家bid gourmand的順德菜. 一早來到, 還沒有很多人, 但之後都全場爆滿. 這裡的環境算整潔, 當然不是甚麼豪裝, 但也坐得舒服. 來得這裡, 當然以吃魚為主, 辛苦文迪了.天麻海雀燉大魚頭湯 $168: 8分, 一來就是一大煲的天麻海雀燉大魚頭湯, 雖然要$168一客, 但就真係飲極都有, 份量十足.材料方面, 一聽都知是功效很多的湯, 又天麻又海雀, 不過飲落口是相當鮮甜, 天麻味不會太搶. 大魚頭就是爸爸的愛好, 見他吃得津津有味, 應該也是佳品吧.生炒鮮豆漿 $78: 6分, 炒鮮奶一向是順德的招牌菜, 這裡變成炒豆漿, 效果只屬一般, 不夠滑, 也沒有炒鮮奶的香味.秀珍菇濃湯浸魚腐 $78: 7分, 又是一大個煲, 相當大份量, 秀珍菇非常多, 小弟其實麻麻吃菇, 也吃了不少先清掉. 個湯果真是濃湯, 是越喝越濃, 甚至覺得幾鹹. 不過不喝湯剩吃料的話還是個好選擇.豉汁蒸馬面骨魚 $216: 8分, 馬面骨魚是這裡的推介, 加上爸爸愛吃魚, 當然要一試. 魚肉是好嫩滑, 不太多骨, 怕骨的也能吃得自如

天麻海雀燉大魚頭湯

材料很多

生炒鮮豆漿

秀珍菇濃湯浸魚腐

豉汁蒸馬面骨魚 $216: 8分, 馬面骨魚是這裡的推介, 加上爸爸愛吃魚, 當然要一試. 魚肉是好嫩滑, 不太多骨, 怕骨的也能吃得自如. 雖用上豉汁去蒸, 仍能吃得出魚的鮮味. 喜愛吃魚, 不要錯過這裡的馬面骨魚.
豉汁蒸馬面骨魚

餐後還送上西瓜, 鮮甜, 解喝.
西瓜

整體食物的水準是幾好, 喜歡吃魚的, 在這裡應該能吃得滿意. 不愛吃魚的如文迪, 也對這裡的評價不俗. 當然, 在香港或許吃不到真正的河鮮, 但在這裡已算是個吃魚的好選擇.
天麻海雀燉大魚頭湯
材料很多
生炒鮮豆漿
豉汁蒸馬面骨魚
西瓜
2010-08-30 146 浏览
逛完新張的Ikea,順便來此名店開飯。一坐下就奉上了有薑絲蒜頭的豉油,我就一邊看餐牌一邊吃裏面的被豉油醃過生蒜頭。值得一提得是這裏有我飲開的菊花,惟這次的菊普太濃,如再來下次會轉叫菊壽。本想點馳名的河鮮,但想吃的魚類全部至少三斤,是兩個人也吃不完的量。唯有無奈地放棄,轉要魚湯魚皮餃雜菌煲及炒豆漿。等吃期間留意腳底的水道,間中會有魚遊過。這也算此店特色之一吧。魚湯魚皮餃雜菌煲先來。我們看到的是端菜阿姐辛苦地捧著巨型砂鍋!!。幸好裡面只滿了四分一,要不然我們吃不完之餘阿姐也捧得更吃力(砂鍋底下也有銅盤,望管理層可改善,否則端菜員很易勞損)。魚湯魚皮餃雜菌煲的魚湯有香濃魚鮮味,沒腥味,但可惜清甜的魚湯很重味精,破壞了這清湯的品質。魚皮餃的皮不太彈牙,但裡面足餡,咬開皮時頗多豬油流出來,也算不錯。雜菌有冬菇、雞脾菇、秀珍菇等等,湯裏還有幾棵小棠菜,全都鮮美。只吃菜我們也飽了大半。再來是炒豆漿。面頭有切粒蝦和帶子,味道普通故不多說。炒豆漿口感是特別的。它不像炒蛋白一樣彈牙,亦不似塞螃蟹般滑溜,但也不會如豆腐花般柔軟。它就界乎蒸蛋與豆腐之間的口感,豆漿味鹹鹹的,但沒有鹹豆漿的蝦米鹹鮮,口感味道都很

再來是炒豆漿。面頭有切粒蝦和帶子,味道普通故不多說。炒豆漿口感是特別的。它不像炒蛋白一樣彈牙,亦不似塞螃蟹般滑溜,但也不會如豆腐花般柔軟。它就界乎蒸蛋與豆腐之間的口感,豆漿味鹹鹹的,但沒有鹹豆漿的蝦米鹹鮮,口感味道都很新奇獨特。是很值得一試的一道菜。此味一定要趁熱吃,因在冷掉後再吃會有油益味。

埋單連茶芥加一共$198,不算平,而我們付錢後部長沒有找續的意思,若他肯'做吓樣'我都會當給tips的。連做的意識也沒有那麼老奉,真要改一改。雖沒要回來,但下次也一樣的話就別怪我小氣。
有薑絲蒜頭的豉油
在腳底游過的魚
  • 炒豆漿
  • 魚湯魚皮餃雜菌煲
2010-06-07 18 浏览
一家四口去行mega box, 見佢有位又唔係好貴就入去試下牛肉粥 - 叫比小朋友食, 都ok, 牛肉夠多, 唔會得1, 2塊炸雲吞 - 送嚟時重係熱的, 唔錯~椰汁糕 - 這個太甜了, 但都夠滑小籠包, 义燒包, 棉花雞, 雞扎 - ok, 不過不失下次去mega box會再去食呢!

炸雲吞 - 送嚟時重係熱的, 唔錯~
椰汁糕 - 這個太甜了, 但都夠滑
小籠包, 义燒包, 棉花雞, 雞扎 - ok, 不過不失

下次去mega box會再去食呢!
2010-06-06
2010-06-03 68 浏览
MegaBox , 第一次幚襯.下午茶, 蝦腸粉 $ 1 一碟. 超抵!紅油抄手: 乾左d , 唔夠紅油. 但味, ok 的.咸薄鐣: ok.蘿蔔榚: 幾多蘿蔔絲.叉燒包: 好味. 茶有茶葉味, 茶葉唔系下價野. ok ga.2人埋單合共 $68. 超抵食!會再來.
Weekday 下午荼無人流
  • 腸粉
  • 叉燒包
午市來到不是很多人, 只是出面有點嘈吧.跟平時一樣叫來了一些點心, 出奇地蝦類點心做得唔係甘好的 食過甘多次我只推介奶王包及虫草花蒸雞及如果去肇順,最好都係去megabox黎間.其他分店好似無甘好食.
午市來到不是很多人, 只是出面有點嘈吧.
跟平時一樣叫來了一些點心, 出奇地蝦類點心做得唔係甘好的

(非会员)
2010-03-09 20 浏览
話說megabox推出$50,coupon,昨天我媽便帶了婆婆,一行四人來試這一間店。第一件事,我地入去之後,問個張$50coupon用唔用得。點知個waiter口啞啞,之後就叫左店長來研究。店長拎左d coupon研究左5分鐘先話用得(昨天的時候,coupon已出7日。)。拎番來個時仲要勁白鴒眼。今次就點左4樣野,炸x魚球,薑葱龍蝦球伊麵,瓦撐煎焗魚咀,客家饟豆腐。(食物分量幾多下)炸x魚球($58):12粒,炸得都算唔錯,幾脆幾入味,但係 sause就好salty。薑葱龍蝦球伊麵($138) 個龍蝦球合格的,係新鮮貨。但係d汁一d味都無。瓦撐煎焗魚咀($128):送飯唔錯,但係太salty,有少少辣。都算ok。客家饟豆腐($68):8件豆腐,無咩特別。屋企出品會好食d。但係份料有骨......,最後要換過碟呢間野拎到米之"連"推介,但係食物非想像中好。最差的是服務。以下對話出於埋單的時間:媽:埋單(同時比兩張coupon比店長)店長:你食夠$400未呀?(要$400先可以用兩張。)媽:你話呢?(發怒)(店長轉身走人)我啊媽啊婆當場黑面,簽卡唔比tips。事實傾番,店長都如此狗眼看人

以下對話出於埋單的時間:
媽:埋單(同時比兩張coupon比店長)
店長:你食夠$400未呀?(要$400先可以用兩張。)
媽:你話呢?(發怒)
(店長轉身走人)
我啊媽啊婆當場黑面,簽卡唔比tips。
事實傾番,店長都如此狗眼看人低,其服務質數之差,可想而之。

另外一提:呢間店最出名的新鮮河鮮,坐左兩個鐘,得1個客叫。看來不大受歡迎
2010-03-08
2009-12-22 22 浏览
今天中午同同事來了這裏飲茶,12點幾已好多人,差唔多full晒,張枱係加出嚟的,所以都幾迫,我們六個人叫左:瑤柱豆苗餃-冇食唔知,不過賣相都幾靚甜薄撐-都幾好味,有些椰絲花生係入面羅漢齋炒麵-好味呀,都幾多料,d麵好脆,菇都好新鮮流沙奶皇包-幾好味喎,熱辣辣都ok流沙金銀蛋菠菜-咸蛋賣相好怪,好似好假咁,好硬,麻麻地,但菜及皮蛋都好味齋腸-冇食唔知排骨-都ok,不過太大件牛栢葉-冇食唔知炸油炸鬼-好味呀,脆卜卜,d肉都好爽口煎蘿蔔糕-ok,不過好淋及散開晒椰汁芒果糕-好味,唔太甜蘿蔔禾絲酥-好好味,熱辣辣,入口即融雙皮奶-好好味呀,唔會好甜,但好滑及香可能太多人,所以等左好耐先嚟甜品,叫左好多個仕應都冇人跟進呀,有待改善.

瑤柱豆苗餃-冇食唔知,不過賣相都幾靚
甜薄撐-都幾好味,有些椰絲花生係入面
羅漢齋炒麵-好味呀,都幾多料,d麵好脆,菇都好新鮮
流沙奶皇包-幾好味喎,熱辣辣都ok流沙
齋腸-冇食唔知
排骨-都ok,不過太大件
牛栢葉-冇食唔知
炸油炸鬼-好味呀,脆卜卜,d肉都好爽口
煎蘿蔔糕-ok,不過好淋及散開晒
椰汁芒果糕-好味,唔太甜
蘿蔔禾絲酥-好好味,熱辣辣,入口即融
雙皮奶-好好味呀,唔會好甜,但好滑及香

2009-12-22
2009-12-05 12 浏览
晚市食過都好好,特別是河鮮。今日試試下午茶,原來都非常抵食,味道亦不錯流沙奶皇飽 奶皇中有咸蛋黃好吃虾餃 皮薄虾爽脆海鮮炒麵 麵是炸過的,但有少許硬。海鮮中的虾都幾大隻魷魚較多,魚肉較少。味道都不錯。花枝油炸鬼 香脆惹味油菜双皮奶 不夠義順滑,但奶味都濃,不過見不到有双皮灌湯餃 好味,材料豐富Summary:都成3點之後先到都要等位,但好快有位。我相信食物質素是應該是不用懷疑。

流沙奶皇飽 奶皇中有咸蛋黃好吃

虾餃 皮薄虾爽脆

海鮮炒麵 麵是炸過的,但有少許硬。海鮮中的虾都幾大隻
魷魚較多,魚肉
較少。味道都不錯。
花枝油炸鬼 香脆惹味

油菜
双皮奶 不夠義順滑,但奶味都濃,不過見不到有双皮

灌湯餃 好味,材料豐富

2009-12-05
2009-10-24 108 浏览
老公約咗老爺奶奶一家出嚟食飯,呢度比較易Book位,座位都算OK,所以就揀呢間。好味檀香骨($75) - 甜甜酸酸,少少黑椒味,十分惹味,有三色椒、菠蘿和一字骨、一字骨仲脆脆哋tim。千島明蝦球($98) - 蝦球爽口,味道OK,但千島汁太多,有D"漏"。天下第一炒($88) - 有蝦仁、帶子、雲耳、西芹和豆角,加埋D合桃,味道唔錯。生煎野生風鱔($118) - 風鱔就麻麻哋,仲有魚鮏味。薑葱龍蝦球($118) - 其實龍蝦球似蝦球多D,伊麵撈咗汁就幾好味。脆皮生炸雞($108) - 炸雞很滑,雞皮又脆,D肉就咸咸香香咁,正。雙皮奶($26) - 好濃奶味又夠滑,我就鐘意,但奶奶話太"酥"喎。香芒布甸($16) - 仔仔話好好味。

好味檀香骨($75) - 甜甜酸酸,少少黑椒味,十分惹味
,有三色椒、菠蘿和一字骨、一字骨仲脆脆哋tim

生煎野生風鱔($118) - 風鱔就麻麻哋,仲有魚鮏味

雙皮奶($26) - 好濃奶味又夠滑,我就鐘意
,但奶奶話太"酥"喎。
香芒布甸($16) - 仔仔話好好味

天下第一炒
脆皮生炸雞
雙皮奶
2009-10-07 19 浏览
之前來過呢間野飲茶,都覺得不錯今次就同家人一起來這家食晚飯來到一定叫條河鮮食下, 不過睇個餐牌,我8成既魚都不知是什麼東東,所以都是有侍應介紹啦~其實我都不是太記得菜名,可以睇下張單呢~~蓮藕餅---都ok,之前未食過,可以一試,不過,太多,食左好多個呢~~炸脆奶---覺得這個一般般,因為我不太喜歡入面d料,有皮蛋,很奇怪,不過,爸爸很喜歡食天麻唔知咩湯---好重藥材味,我覺得好好飲,原來仲可以醫頸痛tim,幾好!!河鮮----唔記得咩名,都幾好味~~不太多骨,而且幾滑通菜梗---媽媽十分欣賞,我都覺得幾好味,如果份量多d就好了唔知咩雞---還可以,雞不算太滑,算是最差那個雙皮奶---非常好食呀!!!雖然已經好飽,但都要試下
之前來過呢間野飲茶,都覺得不錯
今次就同家人一起來這家食晚飯

其實我都不是太記得菜名,可以睇下張單呢~~
河鮮----唔記得咩名,都幾好味~~不太多骨,而且幾滑
唔知咩雞---還可以,雞不算太滑,算是最差那個
雙皮奶---非常好食呀!!!雖然已經好飽,但都要試下
2009-09-28