2024-04-14
喺元朗想食泰國菜嘅人,一定要嚟試吓呢間!星期六都有好多lunch set可以揀😍海南雞飯轉雞髀都只係$75 ,仲包埋湯 前菜同埋嘢飲!海南雞嘅份量好多,而且肥瘦適中,非常嫩滑,仲好有雞味🤣一啲雪藏味都冇!海南雞配嘅湯都好清甜,而前菜就有辣嘅青瓜同埋菠蘿非常開胃!嘢飲就嗌咗凍泰式咖啡,佢係有奶蓋嘅!味道好特別,唔會好苦,都唔會好膩,而且打卡一流😚另外而家期間限定嘅lunch set 係打拋和牛飯 ( $88 )。和牛嘅份量都唔少,而且好滑,食落都好有滿足感🤣重點係佢有兩隻煎蛋,啲蛋汁配飯真係好好食😍嘢飲就嗌咗百香果梳打,非常清甜而且唔多冰,可以解辣🤣小食就嗌咗炸蝦餅($88 ),其實份量好多 兩個人都爭啲食唔晒🤣但係非常好食,唔會有好多炸粉,亦都唔油膩,我見另外兩枱客人都有嗌到,如果多人嘅話可以share!非常推薦想食泰國菜,又想坐得舒服嘅人嚟試吓😚
星期六都有好多lunch set可以揀😍
海南雞配嘅湯都好清甜,而前菜就有辣嘅青瓜同埋菠蘿非常開胃!
嘢飲就嗌咗百香果梳打,非常清甜而且唔多冰,可以解辣🤣