2022-09-04 331 浏览
🥢 Mrs Field 曲奇分店遍佈港九新界,咁多分店實力一定有返咁上下水準,難得返工想食少少下午茶snack,就落左去買幾塊曲奇試一下! 👍🏻 店鋪曲奇種類繁多,真係花多眼亂,而且除左曲奇仲有鬆餅可以買,另外佢地好多時買得多都會有special discount,減埋真係幾抵㗎 ✨ 三料朱古力 我極力推薦各位好鍾意食朱古力嘅朋友叫呢一款,因為曲奇就連曲奇底都係有朱古力組成,而裏面仲有一粒粒嘅朱古力粒,頭一兩啖可能唔會覺得太甜但係食下食下就可能會覺得開始漏 ✨ 純朱古力恰到好處,牛油曲奇餅底裏面配埋啲Chocolate chips,甜甜地但係食晒成塊都唔會太過火,反而食完覺得啱啱好 ✨ 紅莓芝士如果唔係朱古力愛好者,都有呢款紅莓芝士推介返,牛油曲奇底裏面有啲紅莓同埋乳酪芝士,酸酸甜甜可以減少牛油曲奇嘅飽肚感

✨ 三料朱古力

✨ 純朱古力

✨ 紅莓芝士
外卖自取
2020-10-28 830 浏览
臨出閘前行去望望,見到 「早晨優惠」鬆餅買二送一,原價每款$17/件,現在只需$11.3333,好抵👍店內得一位服務員,曲髮,戴黑框眼鏡,大約50歲,見我諗緊,主動講早晨 ☀️ 😊 我確認 「買二送一」,決定因爲一句早晨而買,揀左 腰果、合桃 & 咖啡朱古力腰果 - 買相比較吸引,因為有大大粒腰果在頂部合桃 - 我覺得最好食😋 因爲合桃量比想像中多,佈滿鬆餅內咖啡朱古力 - 純為滿足想飲咖啡要求,淡淡加啡味配朱古力,好味付款後,店員真誠一句多謝,隔住口罩都感覺到笑容😊 大大加分,下次再幫襯

腰果 - 買相比較吸引,因為有大大粒腰果在頂部

合桃 - 我覺得最好食😋 因爲合桃量比想像中多,佈滿鬆餅內

外卖自取