依間車仔麵店可以話係紅磡區名物,每次去紅館睇演唱會前必食!即使係平日都非常多人,要預鬆啲時間去排隊。鋪頭有唔少規矩要守,睇下店內外貼左唔少告示就知,雖然感覺有啲串(有個性啦),但食物絕對大份夾抵食,湯底同幾個配料同小食都好出色,串得起嘅😝👍🏻🍅🍜 特濃蕃茄薯仔湯蒙麵 $𝟚𝟜 (𝟡/𝟙𝟘)依間最出名蕃茄薯仔湯,薯仔煲到入晒味,個湯好濃郁好清甜,有媽媽煲嘅感覺。自家製嘅蒙麵有少少似幼身啲嘅烏冬,但更加有咬口。🍲 花甲 $𝟛𝟠 (𝟙𝟘/𝟙𝟘)每次來必點,花甲肉嫩又鮮甜,而且完全無沙。份量好多,建議可以兩人share一份,依個價錢抵到爛!🍢 招牌蜜汁叉燒串 $𝟜𝟚/𝟚 (𝟙𝟘/𝟙𝟘)叉燒即叫即整,一來到會比size嚇親,因為真係好大串。燒得剛剛好,又熱辣辣又啖啖肉,一人一串好滿足!🥟 韮菜餃 $𝟙𝟜 (𝟡/𝟙𝟘)餃皮薄餡靚,唯一美中不足係每份得兩隻,有啲唔夠喉!🦑 辣味魷魚 $𝟙𝟞 (𝟟/𝟙𝟘)魷魚另上,非常入味,但個人認為辣左少少,如果唔食得辣建議唔好挑戰。🥚 溏心滷蛋 $𝟙𝟜 (𝟡/𝟙𝟘)最特別之處係用鴨蛋做,蛋味濃郁又大隻!🍡 陳皮魚蛋 $𝟙𝟙 (𝟟/𝟙𝟘)好食同陳皮味濃,不過由於店舖必

🍅🍜 特濃蕃茄薯仔湯蒙麵 $𝟚𝟜 (𝟡/𝟙𝟘)
🍲 花甲 $𝟛𝟠 (𝟙𝟘/𝟙𝟘)
花甲
🍢 招牌蜜汁叉燒串 $𝟜𝟚/𝟚 (𝟙𝟘/𝟙𝟘)
招牌蜜汁叉燒串
🥟 韮菜餃 $𝟙𝟜 (𝟡/𝟙𝟘)
餃皮薄餡靚,唯一美中不足係每份得兩隻,有啲唔夠喉!

🦑 辣味魷魚 $𝟙𝟞 (𝟟/𝟙𝟘)

🥚 溏心滷蛋 $𝟙𝟜 (𝟡/𝟙𝟘)
最特別之處係用鴨蛋做,蛋味濃郁又大隻!

🍡 陳皮魚蛋 $𝟙𝟙 (𝟟/𝟙𝟘)
好食同陳皮味濃,不過由於店舖必食嘅特色小食好多,份量又大,相較之下魚蛋唔係必點。

🐥 麻辣烤雞翼 $𝟚𝟠/𝟛 (𝟞/𝟙𝟘)
相比其他特色小食較一般,建議留肚食其他。
2022-12-16
花甲
2023-03-25 242 浏览
今晚收工星期五專程到紅磡食這間車仔面,每次經過都非常之多人排隊,今晚我等了45分鐘想放棄但最後都堅持下去,因為呢間車仔麵最出名就是花甲湯及招牌蜜汁叉燒串, 我早兩天過去他們的花甲湯叉燒都已經售罄了,所以今天排隊之前問了店長確實有花甲湯及叉燒才去排隊! 真心能夠吃到這麼好水準的車仔麵,雖然在價錢上有點貴,但是我覺得值得的。
2023-03-24
2023-03-24 176 浏览
由唔使排隊,食到今次排咗一個鐘先食到嘅呢間車仔麵,人哋食嘅可能係佢嘅特色,我食嘅就係一份情懷。.叫咗鎮店之寶,蕃茄薯仔湯底,配上幼麵,冬菇牛肚同牛筋。湯底真係非常之香好好好食,薯仔好淋,有嗰種喺屋企媽媽煲湯嘅感覺。相對來講就會覺得啲餸有啲普通都好味嘅,但係有少少比下去嘅感覺。.另外仲叫咗另一個特色湯底,就係喇沙啦,配上平時好少擺埋一齊嘅銀針粉,咁就可以用匙羹一啖過食晒粉+湯😋 叫呢個湯底本身就送咗啲豆卜,吸滿晒喇沙嘅味,正!.餸方面我就叫咗推介嘅辣魷魚,蠔仔煎蛋,布包豆腐。辣魷魚係都幾辣,惹味到越食越想食。但相對嚟講蠔仔煎蛋就有啲失望,比起當年遜色咗。布包豆腐都有驚喜,原來係滷水嘅,仲有兩大嚿好抵食。.同場我哋當然仲叫咗非常之出名嘅叉燒串呀,係真係好香好食Juicy嘅,不過個價錢就唔Juicy啦😛.最後我哋埋單咁樣要$180幾蚊,食個車仔麵要呢個價錢,仲要排一個鐘隊,偶爾食吓都OK嘅。
2023-03-22 183 浏览
🔹紅磡//蒙麵🔹人均約$110🔹▫️ 花甲+蠔仔煎蛋+唐心滷蛋+銀針粉+蕃茄薯仔湯 $38+15+14+10+14=$91花甲好好食冇沙🥲🥲份量勁多!!新鮮抵食🥹🥹!蠔仔煎蛋我覺得好普通痛,不過唔係度度地方有!不掛湯😗糖心蛋係鴨蛋,幾濃味!必食銀針粉☺️☺️冇咁飽之餘都幾入味☺️🥰蕃茄薯仔湯好濃,而且足料好多薯仔🥔🥔▫️招牌蜜汁叉燒串 $30必食🥹🥹要等15-20分鐘!但未坐之前已經係門口會叫定,所以都唔算等得耐,食食下面已經到咗!食落似豬頸肉好爽口☺️☺️◾️黑白芝士烤雞翼 $28好邪惡🤣🤣個醬都好重芝士味!好香☺️🔹好飽評語已摸門釘3-4次😂😂成日不定時放假😂真係極有性格🥲大家去之前要睇下佢fb有冇放假!!門口長期排隊🥲🥲大家要努力了!另外本身佢有隻面底叫「蒙麵」,勁好食但而家冇咗🥲🥲可惜!🧠回頭指數:9️⃣🧏🏻‍♀️打卡港女:6️⃣🌬冷氣溫度:6️⃣🚽廁所評價:⏹🧾性價比呢:8️⃣
🔹紅磡//蒙麵🔹人均約$110🔹

🌬冷氣溫度:6️⃣
🚽廁所評價:⏹
🧾性價比呢:8️⃣
2023-03-19 188 浏览
呢間店舖講明都要排隊🤣因為座位都唔係好多,所以嗰日平日晚市去食都排咗一個鐘,但係都預咗嘅🥹🥹最緊要係一間良心小店,所以更加值得我哋支持😍😍我哋叫咗招牌蜜汁叉燒串($30)、車仔麵要三餸起,就叫咗辣味魷魚($16)、新鮮花甲($38)、蘿蔔($10)、蠔油冬菇($14),另外叫咗沙嗲汁同香辣菜脯,面底就揀咗米線($10),另一碗就係芝士輪卷($13)、韭菜餃($14)、陳皮魚蛋($11),年底就揀咗粗麵($10)😍😍最期待就梗係個蜜汁叉燒串,講明即叫即燒,而且仲冇得加單,燒到出黎有少少焦香同甜味😍😍,而且冇乜肥肉,另外好特別嘅就有花甲,的確幾鮮甜又無沙,粒粒都脹卜卜🤣🤣蠔油冬菇都好厚,韭菜餃一睇就知道十分之飽滿,又好大粒,辣味魷魚就係另外上,好惹味,正!!另外佢個蕃茄薯仔湯底都幾吸引,下次有機會麵想試下☺️☺️

2023-03-10 214 浏览
終於食到呢間位於紅磡好紅既車仔麵💛店舖環境好細 座位有限 店舖特色水牌句子 滿有港人風格車仔麵🍜配料有唔少特色食物選擇:滷包仔豆腐、多春魚、豉汁鳳爪、煎腐皮角、銀針粉、瀨粉⋯🤤所以成日排長隊但都阻不到大家去對食既慾望••••••••••••••••••••••••••••••🍅🥔特濃番茄薯仔湯 ($14)勁足料,薯仔好粉淋身 蕃茄味唔太濃 飲落有家既味道✨新鮮花甲($38)必叫❗️入口好鮮甜 隻隻都飽滿~重點食落無沙 🦑辣味魷魚 ($16)辣汁一流 夠晒惹味🥚糖心滷蛋($14)抵食選用鴨蛋整 蛋味濃郁 非常溏心 但滷水味淡啲🍢芝士竹輪卷($13) 正常一般味道🦪蠔仔煎蛋🍳 ($15)蠔仔比例少 家常味道🥩招牌蜜汁叉燒串 ($30 )必叫❗️叉燒即叫梅頭肉燒到脆皮焦香 蜜糖剛好 鎖汁價錢相比唔算平 不過食物質素對得住~整體食物份量都多 有質素缺點 📵不設電話外賣、座位少簡陋
終於食到呢間位於紅磡好紅既車仔麵💛
店舖環境好細 座位有限
店舖特色水牌句子 滿有港人風格

車仔麵🍜配料有唔少特色食物選擇:
滷包仔豆腐、多春魚、豉汁鳳爪、煎腐皮角、銀針粉、瀨粉⋯🤤
所以成日排長隊但都阻不到大家去對食既慾望
🍅🥔特濃番茄薯仔湯 ($14)
勁足料,薯仔好粉淋身 蕃茄味唔太濃
飲落有家既味道

✨新鮮花甲($38)必叫❗️
入口好鮮甜 隻隻都飽滿~重點食落無沙

🦑辣味魷魚 ($16)
辣汁一流 夠晒惹味

🥚糖心滷蛋($14)抵食
選用鴨蛋整 蛋味濃郁 非常溏心 但滷水味淡啲

🍢芝士竹輪卷($13) 正常一般味道

🦪蠔仔煎蛋🍳 ($15)
蠔仔比例少 家常味道

🥩招牌蜜汁叉燒串 ($30 )必叫❗️
叉燒即叫梅頭肉燒到脆皮焦香 蜜糖剛好 鎖汁

價錢相比唔算平 不過食物質素對得住~
整體食物份量都多 有質素
缺點 📵不設電話外賣、座位少簡陋
2023-03-05 264 浏览
未開門就已經有人排隊,裡面座位10個到,食唔到第一輪要排好耐,出菜有啲慢,環境擠逼左啲。新鮮花甲$38,幾鮮甜飽滿,湯底太重蜆味,但蜆份量唔多同埋煮得耐左少少 唔錯嘅但不必特意過黎食。蒙麵名物:招牌蜜汁叉燒$30/串,大大舊而且是全瘦,個人口味喜好半肥瘦多啲,唔會太甜,有少少燶但唔覺焦香,試下都OKAY,但唔好太期待~ 香草雞翼反而值得一試,肉汁鎖緊,好夠味~總言之,食物質素不過不失,要排隊就不了,要抵食就下間。
 唔錯嘅但不必特意過黎食。

香草雞翼反而值得一試,肉汁鎖緊,好夠味~

總言之,食物質素不過不失,要排隊就不了,要抵食就下間。
☆招牌蜜汁叉燒串☆🥓話明招牌菜,一定係有啲秘制方法,同出面食既味好唔同既。擺上枱個時已經有好香既燒烤味,第一口咬係有啲柴既,因為舊叉燒本身唔算肥,之後肥瘦夾雜既肉質就食到隻叉燒味好入味喇😋😋~☆滷包仔豆腐、響鈴、溏心鹵蛋粗麵☆🍜車仔麵3餸起跳,因為叫左叉燒,唔叫咁多肉類了。要讚個滷包仔豆腐👍,滷得超好味‼️ 豆腐勁滑,第一啖咬落口已經愛上。溏心蛋既熟成度亦剛剛到位🍳,就算放涼左都仲係有流心,蛋白面既滷水汁亦滷得好入味🤤➡️基本上除左餐廳地方比較淺窄同舊之外,食物質素係冇得挑剔。車仔麵黎講價錢可能算貴,但味道絕對值呢個價❗ 佢門口既告示係一啲都冇錯😂。

☆招牌蜜汁叉燒串☆
🥓話明招牌菜,一定係有啲秘制方法,同出面食既味好唔同既。

☆滷包仔豆腐、響鈴、溏心鹵蛋粗麵☆
🍜車仔麵3餸起跳,因為叫左叉燒,唔叫咁多肉類了。

佢門口既告示係一啲都冇錯😂。
  • 溏心鹵蛋
2023-02-17 305 浏览
上星期五放工難得有時間,去咗大名鼎鼎嘅黃埔蒙麵食飯。第一時間去到係見到非常多人排隊,之後經過間鋪見到入面格局都心知不妙。但佢門牌都幾有風格,標榜好食、重質,我就一於等!等下等下都等咗個半鐘,不過食完係物有所值!首先係個招牌燒叉燒,好大舊、好juicy好入味!遺憾係我個舊比較瘦,有啲柴,不過是正的之後就叫咗碗蕃茄湯麵,有辣魷魚、韮菜餃、蠔餅,三樣野都非常好食同抵食!辣魷魚個汁好辣,份量多;韮菜菜餃睇圖都知好豐滿,啖啖餡;蠔餅好大塊,蠔幾鮮甜。蕃茄湯好濃味,薯仔煲到熔哂,所以個湯較結身,好濃嘅蕃茄香味。總括雖然等好耐,但真係好難忘嘅味道!
上星期五放工難得有時間,去咗大名鼎鼎嘅黃埔蒙麵食飯。

總括雖然等好耐,但真係好難忘嘅味道!
2023-02-10
2023-02-09 5622 浏览
蒙麵可能係最囂張嘅車仔麵檔,有啲規矩要守架,但真係好好食好抵,大大份,叫三餸都係$50-60。座位真係得10個,一定要排隊,仲要排20分鐘起跳添,所以食飽都急急腳走囉。*米粉+招牌辣汁+牛腩汁 (三餸起)揀米粉可以索湯,腩汁係基本,辣汁必須加,微香辣令湯底更加惹味。蘿蔔 $11三塊大蘿蔔,清甜軟腍,但未夠索湯。*滷包仔豆腐 $14三大塊滷豆腐,滷得少入味,我心目中必叫。溏心滷蛋 $142隻滷鴨蛋,半熟蛋黃啱啱好,但滷水汁好淡,而且未有鴨蛋蛋香,不過價錢好抵。五香牛筋 $16牛筋有四至五塊,煮到好腍好軟綿,但五香未夠重。*辣味魷魚 $16分開單獨上菜,份量唔少,魷魚彈牙,辣得過癮又入味。新鮮花甲 $38雖然花甲份量唔多,但每一隻都好飽滿,而且令到湯底更加鮮甜(有比較有傷害)。招牌蜜汁叉燒串 $30即叫即燒,仲不設加單。大約食到一半就有得食。價錢唔平,但做到叉燒該有嘅焦香、蜜糖甜味。肉質有啲肉汁、少少韌,越咬會越香。沙嗲韭菜豬紅 $28碗底全部都係韭菜,豬紅起碼有十幾粒,綿但又彈牙哦,係靚豬紅!沙嗲汁香又微辣,淡淡花生味,非常夾。
米粉+招牌辣汁+牛腩汁 (三餸起)
蘿蔔 $11
三塊大蘿蔔,清甜軟腍,但未夠索湯。
滷包仔豆腐 $14
三大塊滷豆腐,滷得少入味,我心目中必叫。
滷包仔豆腐

溏心滷蛋 $14
溏心滷蛋

五香牛筋 $16
牛筋有四至五塊,煮到好腍好軟綿,但五香未夠重。
辣味魷魚 $16
分開單獨上菜,份量唔少,魷魚彈牙,辣得過癮又入味。
辣味魷魚

• 招牌蜜汁叉燒
  • 車仔麵
  • 花甲
2023-02-07 385 浏览
年三十晚去紅磡搵食,好彩蒙麵晏就都仲未收爐,有幸試到依間遠近馳名嘅車仔麵🍲,餸菜夠晒有特色,就等我哋帶大家試下啦!.特濃蕃茄薯仔湯 湯底+$14 烏冬$14芝士竹輪卷 $13 豬紅$11 香菇貢丸$11 (Total $63)依度必點嘅湯底就一定係依個特濃蕃茄薯仔湯🍅🥔,薯仔嘅澱粉溶晒入湯底,湯底煮得非常濃稠,而且有濃郁嘅蕃茄味,究竟用幾多蕃茄同薯仔先煲到咁濃郁嘅湯底呢? .👨🏽‍🦱就揀咗烏冬配依個湯底,餐廳寫明每個麵底起碼都要叫三個餸,依碗分別叫咗芝士竹輪卷、豬紅同香菇貢丸。豬紅超級入味,完全無腥臭味。芝士竹輪卷好流心,而香菇貢丸都幾好味。.招牌辣汁+牛腩汁 米粉$10柱侯牛腩 $16 滷水大腸$15 辣味魷魚 $16 (Total $57)另外👩🏻就試下佢地基本嘅湯底,腩汁加辣汁🌶,食開五小辣嘅👩🏻就覺得湯底唔算好辣,唔錯嘅。牛腩炆得夠腍夠入味,大腸同樣入味嘅,但略嫌味道都係有少少臭,不過食開豬大腸嘅👩🏻覺得可接受。辣味魷魚係另上,辣度比湯底辣少少,份量多,而且味道夠入味。.招牌蜜汁叉燒串 $30另外仲叫咗嚟蒙麵必試嘅叉燒串🍢,叉燒偏瘦,燒得好香,性價比極高。.加埋飲品,埋單都唔使
特濃蕃茄薯仔湯 湯底+$14 烏冬$14
招牌辣汁+牛腩汁 米粉$10
招牌蜜汁叉燒串 $30
加埋飲品,埋單都唔使$200,雖然大家可能覺得車仔麵咁嘅價錢偏貴,但我哋都覺得貴得有道理,食物質素高,唔怪得佢被譽為車仔麵天花板,有麝自然香啊。
2023-01-31 2911 浏览
餐廳位於紅磡差館里,是一間長期都排著人龍的良心小店‼️💛 從店內外的裝潢足見餐廳的店主頗有個性‼️▫️如果以港式車仔麵來說,這裡的定價並不便宜‼️但店主堅持多做事、少說話、專注出品,吸引著一眾食客‼️😋▫️❥$𝟯𝟴 新鮮花甲/$𝟭𝟰 韮菜餃/$𝟭𝟱 蠔仔煎蛋/$𝟭𝟬 銀針粉/$𝟭𝟰 特濃番茄薯仔湯底🥢這裡的花甲肉嫩又鮮甜,份量多而且無沙‼️👍🏻 配搭濃郁的番茄薯仔湯底更是完美‼️🤤 韮菜餃有半個拳頭大,皮薄餡靚‼️👍🏻 蠔仔煎蛋中有不少新鮮的蠔仔,也很喜歡‼️👍🏻▫️❥$𝟭𝟭 香菇貢丸/$𝟭𝟭 豬紅/$𝟭𝟬 豆卜/$𝟭𝟲 辣味魷魚/$𝟭𝟬 瀨粉/$𝟭𝟰 馬來喇沙湯底🥢朋友點的,看她也吃得津津有味‼️😚 辣味魷魚確實有點辣,不可小看它‼️🌶️▫️❥$𝟯𝟬 招牌蜜汁叉燒🥢差不多每枱必點‼️叉燒烤得閃閃發光,肉汁飽滿‼️一整串塗勻了蜜汁,甜滋滋的很美味‼️👍🏻

❥$𝟯𝟬 招牌蜜汁叉燒🥢
  • 花甲
  • 蠔仔煎蛋
  • 辣味魷魚
2023-01-28 349 浏览
久仰大名左好耐好耐🥹但奈何去紅磡真係冇咩好做又唔會為左食而特登咁入去今次終於去到啦唔係食飯時間麵排左成半個鍾😩不過真心佩服雖然店內唔大 但其實一眼睇得晒得三個員工係一面包括老細負責煮食收錢一位店員帶位及安排餐點一位店員洗碗佢地真係好食好忙 但所有野都係一腳踢 真心勁🙏🏻✨馬來沙嗲湯底(芽菜及豆卜)(米線)麵底$10加左新鮮花甲$36份花甲勁多真係勁新鮮全部大大粒大腸就正常發揮 辣魷魚黎講偏辣但條條入味✨特濃蕃茄薯仔湯底呢個絕對招牌 好似飲緊羅宋湯咁勁足料好多薯仔好正🫶🏻多春魚$13 豆腐$13多春魚煎到勁香脆但又唔會散修修豆腐都好入味又唔會過硬✨招牌蜜汁叉燒串$28大大粒 超級超級惹味 真心勁好食(呢餐本人最愛之一)✨蒜香生炸雞翼$26 3隻勁重蒜香味 又係大大隻多肉又多汁✨腩汁生菜$18份量多 加上腩汁特別食唔停 正啊~
久仰大名左好耐好耐🥹

一位店員帶位及安排餐點
一位店員洗碗
佢地真係好食好忙
但所有野都係一腳踢 真心勁🙏🏻

✨馬來沙嗲湯底(芽菜及豆卜)
(米線)麵底$10

多春魚煎到勁香脆但又唔會散修修
豆腐都好入味又唔會過硬

✨招牌蜜汁叉燒串$28
大大粒 超級超級惹味 真心勁好食
(呢餐本人最愛之一)

✨蒜香生炸雞翼$26 3隻
勁重蒜香味 又係大大隻多肉又多汁

✨腩汁生菜$18
份量多 加上腩汁特別食唔停 正啊~
2023-01-16 513 浏览
相信好多人都聽過紅磡嘅蒙麵❣️呢間小店係九龍區我最鍾意嘅車仔麵店舖!小店位置不多,所以每次都要排一陣隊架🥰為左佢嘅車仔麵同招牌蜜汁叉燒串,排隊係非常值得嘅!呢度嘅車仔麵湯底超特別,有傳統車仔麵深啡色嘅湯底之外,仲有特濃蕃茄薯仔湯、重慶麻辣湯底、馬來喇沙湯底🤩今次我揀左食鹵水大腸、柱候牛腩、金錢牛肚!全部都煮得好入味!每件餸大大嚿之餘份量都幾多架😚至於佢地嘅招牌蜜汁叉燒串係即叫即燒嘅,熱辣辣嘅濃邊叉燒充滿蜜糖香🤩唔使我講都知道好食啦!蒙麵 (紅磡)紅磡差館里9-15號協輝大廈地下1號舖
相信好多人都聽過紅磡嘅蒙麵❣️
呢間小店係九龍區我最鍾意嘅車仔麵店舖!
小店位置不多,所以每次都要排一陣隊架🥰
為左佢嘅車仔麵同招牌蜜汁叉燒串,排隊係非常值得嘅!

蒙麵 (紅磡)
紅磡差館里9-15號協輝大廈地下1號舖
  • 車仔麵
2023-01-11 2532 浏览
相信有黎開紅磡區搵食嘅朋友,都對蒙面呢間車仔麵店一啲都唔陌生。一段時間冇黎,今次嚟到見到門口多咗好多勞蘇,好可愛。一如以往呢度未夠六點就開始排隊,大概等咗三四個字左右就可以入座,都係叫返以往必食嘅蕃茄湯底,個人喜好鍾意配出前一丁,牛腩,糖心滷蛋,同埋辣汁魷魚,另外叫咗個小食,就係好出名嘅即叫即燒叉燒。辣汁魷魚同埋糖心蛋兩個雖然係車仔送,但係佢係會另外上碟唔會放落個車仔麵度。糖心蛋選用鴨蛋,糖心次次都做得好靚,永無失手,鴨蛋真係比雞蛋要香香,入味得黎唔會過咸。辣汁魷魚個汁好好食好惹味,魷魚較淋身,唔係煙靭爽口嗰種。自家製蕃茄湯底車仔麵,呢個真係冇得頂,新鮮蕃茄每日自己煲,每一次黎食嗰個濃稠度都會有少少唔一樣,但係味道依然係世一,啲薯仔煲到入晒味,基本上我每次都會清咗成個湯,牛腩又係必須要嘅車仔送,夠晒淋夠入味,而且佢個牛肉係好新鮮好重牛味㗎。最後係佢嘅燒叉燒,雖然$30一串,一啲都唔平,但你食過就知道高質,每一粒都燒到有燶邊位,嗰種蜜糖焦香好正,食得出真係落足功夫製同燒,而且佢個豬肉揀得好好,唔會肥,肉質爽口,咬落仲有肉汁添嫁溫馨提示呢度嘅車仔麵係要最少叫三個餸,好多人都有叫佢哋另一個王

溫馨提示呢度嘅車仔麵係要最少叫三個餸,好多人都有叫佢哋另一個王牌,新鮮花甲,但因為我鐵膽最鍾意嘅餸已經有三個,又要食叉燒,再叫埋花甲,我一個人真係食唔晒🤣

2023-01-10
  • 辣味魷魚