今天在銀座分店外賣自取.其中order一個pizza叫半隻分裝一盒,分別收咗2個大盒錢都算!問職員話係得一隻盒size,浪下浪下!返到來打開,個pizza半隻未切件,又冇刀,得個匙羹食飯用嘅.只好原隻咬,有半隻送學生午餐.你話點食?另外賣自取,相當冇彈性,不可電話落單,要收錢先做嘢!下次唔會考慮!
2019-09-09 432 浏览
好耐無食薩莉亞,屋企人提議去食,由於星期日的關係,門口滿滿的人群在等位。比預期晚餐時間早45分鐘去取票輪候位置,可惜都等了1小時多,可能因為我們人多吧。點了墨汁意粉,辣雞翼,芝士焗波菜,腸仔配薯塊,磨菇忌廉意粉,等等。味道一般般吧,雞翼夠辣,其他的還好,平價西餐。不知道是不是新開不久的原故,某些菜的份量比天水圍天澤邨分店的份量明顯的少,男生的家庭成員直呼「縮左水」,要再order一份才足夠。而服務方面,有點好笑,吃完的碟沒人收,職員上菜時看到滿滿的空碟,拿著食物在旁邊呆等😂等的是我們客人自己收起碟,騰出位置讓他放下食物,他也沒有其他同事幫忙,在發呆🤣

2019-01-11 1013 浏览
之前商場大裝修,搬咗過另一邊,新裝修後首次幫襯,雖然個場細咗,但環境就舒服過之前果間好多,而且有好多卡位,雖然人山人海,但都唔算等好耐,好快就可以入座,揀好食物後就撳鐘,但撳咗四次都冇人理我哋⋯⋯最終都係要等侍應行過叫佢埋黎同我地落單,個鐘有等於冇⋯⋯餐牌上多咗幾款新嘅食物,我就試左其中一款,不過就大失所望⋯⋯餐牌上嘅圖片同實物也差太遠吧⋯⋯而且我嗰碟意粉食到尾搵一隻蝦都冇,似乎真係有點兒那個⋯⋯

2018-11-19 1085 浏览
同男朋友係睇我好期待嘅「怪獸與怪獸與葛林戴華德的罪行」之前,去左食薩莉亞係嘉湖銀座/置富嘉湖嘅分店。搬左舖之後好近戲院,而且裝修得好靚好光猛,比起之前個間感覺更乾淨,坐得更舒服。今個舖位仲有近窗嘅卡位,最尾嘅卡位最係二人嘅自閉位,我地兩個都好想坐個個位😂😂,可惜所有卡位都滿!除左搬左新位之外,連飲品bar都換左新機,最特別係啲杯,可能我大鄉里無咩見識,呢個金屬杯係可以載熱水!就算過左一陣拎個杯都唔會熱!好特別!但係,食物個度就爭少少,雖然上菜速度係好快。我地總共點左三樣野,周打海鮮湯$12,雞肉多利亞$29,同埋溫泉蛋卡邦尼意粉$32。湯就ok嘅,就好多料(洋蔥、碎左嘅蝦,*,磨菇紅蘿蔔同薯仔等等,充滿海鮮香。第一次點呢個卡邦尼意粉,賣相就一般,而且好咸,就加上煙肉仲咸,可能我本身唔食咁重口味掛。而個雞肉多利亞都ok嘅,但比起我之前食,今次啲飯無咩焗嘅香氣同口感。睇在免加一同環境咁好,下次會再試其他食物!

睇在免加一同環境咁好,下次會再試其他食物!
2018-11-17