2020-12-05
因為限聚令只可以兩個人一齊食飯,我哋嚟到呢一間專食蠔嘅西式餐廳(^O^)一入嚟好有外國餐廳嘅感覺,成間小木屋咁,詳細嘅裝飾好有Wlid嘅感覺📸我哋每人叫咗一個lunch set ,選擇唔多,有意粉牛扒同湯麵揀,覺得已經唔錯顧及到想食唔同野嘅人海鮮蟹子牛油果忌廉意粉 - $128 有少少驚喜,以午餐來講係中價位,本人覺得入面嘅海鮮都好新鮮特別係青口,通常青口都有一大浸腥味,今次食非常之鮮甜! 而且牛油果一開頭覺得有啲偏生,但意外地同意粉非常之夾好Fresh !!!! 推介俾大家試吓,特別係意粉控! ! 生蠔拼盤 - $120 跟餐可以半價食到六隻生蠔,而且做緊$10.1隻生蠔推廣,我哋兩樣都有試$10生蠔感覺上有啲似自助餐可以食到嘅品質,還可以接受嘅感覺不過生蠔拼盤就唔一樣! ! 嚟到一定要試! 員工有介紹到分別美國韓國同埋紐西蘭生蠔,三種生蠔嘅味道都有少少唔一樣不過都非常肥美同新鮮! 本人覺得叫一個生蠔拼盤已經好夠,可以唔使試$10嗰隻! 總括而言我覺得生蠔真係呢度嘅招牌,海鮮都做得好好,對得起價錢同埋佢個名(^∇^)
海鮮蟹子牛油果忌廉意粉 - $128
生蠔拼盤 - $120