餐厅: 譚仔三哥米線 (順利商場)
资讯:

2024-02-12 96 浏览
譚仔頹食必備,未試過佢個新嘢打邊爐,下次嘗試吓,諗唔到食咩又近又方便應該都會揀譚仔,最鍾意就係雞肉,土匪雞翼,豬耳,其他就係正正常常咁,不過都係返工返學先會食,放假唔會揀。
放假唔會揀。
2024-01-30 76 浏览
入去坐低,一直冇人理會,到我問兩次先有職員俾code我掃碼點餐,發現要做會員馬上登記,即送三張優惠券,但係落單時用唔到,員工幫忙下都唔得,話埋單嘅時候幫我整,到埋單嘅時候就話應該下單時使用,叫我下次用返!講返嘢食,個蕃茄麵同圖片差超級遠,好似嘔吐物咁,另外個三哥酸辣麵只有辣,一啲酸味都冇,仲好油,浸水食都唔掂,整體都好唔滿意!

原來🍜譚仔三哥,最近推出全新 𝐌𝐞 𝐌𝐨𝐫𝐞 下午茶餐呀(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)!!! 每日下午𝟐時𝟑𝟎分至𝟓時𝟑𝟎分,多款組合套餐仼你配搭,想食輕食定重份量,都有好多選擇耶~當中我最愛烘土匪乍醬芝士三文治 🥪,烤過的麵包,塗上牛油🧈再灑上土匪雞翼香料😏,夾層的半熟芝士🧀️及秘製炸醬鹹香十足,啖啖令人回味呢~十三香辣小食,可自選三款,有魚蛋、魚腐、魚片頭、豬皮、鮮冬菇或豆卜🌶️。又香又辣,好得過癮,好刺激。你都快點試試吧~•🥢️ 譚仔三哥𝐓𝐚𝐦𝐉𝐚𝐢 𝐒𝐚𝐦𝐆𝐨𝐫 𝐌𝐢𝐱𝐢𝐚𝐧•

🥢️ 譚仔三哥𝐓𝐚𝐦𝐉𝐚𝐢 𝐒𝐚𝐦𝐆𝐨𝐫 𝐌𝐢𝐱𝐢𝐚𝐧
2023-08-19