餐厅: 豚丼のぶたはげ (康怡廣場北座)
资讯:

2022-02-10 752 浏览
見到新開又想去試吓😍,一人揾食嘅好處就係大多唔洗等好耐,指定動作入店量體溫加安心,入坐後見隔板貼咗指示QR Code點餐,店員隨即遞上,嘩!真係十五十六唔知食邊個好😂😂😂決定貪心啲,北海道帆立貝大赤蝦丼定食環境幾舒服,好和風我嘅餐嚟啦!店員告知左邊碟係壽司豉油,右邊係點天婦羅嘅,嘩食茶碗蒸先,蛋嫩蝦爽,前菜(普通),味噌湯好多料喎(蘿蔔、甘筍、薯仔、蒟蒻同炸豆皮),天婦羅(🍤、南瓜🎃同冬菇),丼飯(帆立貝有三件、赤蝦兩隻新鮮同三文魚籽唔腥)、甜品黑糖配好似水玄玉咁嘅好飽足呀!
見到新開又想去試吓😍,一人揾食嘅好處就係大多唔洗等好耐

嘩!真係十五十六唔知食邊個好😂😂😂
決定貪心啲,北海道帆立貝大赤蝦丼定食

環境幾舒服,好和風

我嘅餐嚟啦!店員告知左邊碟係壽司豉油,右邊係點天婦羅嘅,嘩
好飽足呀!
2022-02-05
午餐
  • 北海道帆立貝大赤蝦丼定食
2022-01-29 547 浏览
呢間新嘢,淨食豚肉,只收電子支付,不收cash , 坐位不多,非常迫,坐得唔舒服,價錢亦唔平。很少款式選擇,但目測分不開各款分別,侍應未run in 又送錯單,遅些去試較好啦
2022-01-28 357 浏览
呢間新開嘅專供豚肉嘅店鋪,真係要run 順啲先可以再試,出餐混亂一片,每一款餐外貌連侍應都分唔開,客人要食落先知係錯,換餐之聲此起彼落,再加上坐位好窄,不宜疫情下去食
2022-01-09 629 浏览
康怡新開一間日式丼飯,梗係要試吓啦,雖然款式多比不上九龍灣分店,但都想食到地道日式丼飯,我叫左蔬菜天婦羅🍤加套餐,有前菜,茶碗蒸,湯和甜品。一上菜,已經「嘩」左一聲,好吸引!蔬菜炸咗之後,仍然好新鮮,無覺得乾爭爭。飯用上日本🇯🇵米。味噌湯材料豐富濃郁。茶碗蒸竟然有瑤柱👍🏻。最後甜品令人留下印象-黑糖寒天啫喱!甜度適中,口感超正!下次會再去試吓豚丼和鰻魚丼,見隔離枱上菜,都係超吸睛🤩
蔬菜天婦羅套餐
蔬菜天婦羅套餐