前段時間經過看到廣告牌就已經感覺很誘人,今天逛街碰巧撞上開業了(幸運女孩本人),那就必須試一下了。我和姐姐分別點了一份熊本特等吉列厚切豚肉定食和吉列大海老配冷蕎麥麵。上套餐前,店員先給我們準備了一份芝麻,自己動手現磨的芝麻過程真的是有趣又充滿香氣。豬排終於登場!炸得很酥脆,真•外脆里嫩!!!再配上手磨的芝麻香氣和特製豬扒醬,很絕!另外椰菜絲是可以無限續加的,搭配醬汁解膩又清爽,完美中和了炸物的油膩,一整個大滿足!夏天必試!簡直無法抵抗酥脆彈牙的炸蝦搭配清新爽口的蕎麥麵組合,賣相還很精緻,根本捨不得破壞它的美感~店鋪內還有許多不同造型的可愛豬豬打卡🐷🐷總之,豬扒愛好者快衝吧!
),那就必須試一下了。

熊本特等吉列厚切豚肉定食

吉列大海老配冷蕎麥麵
夏天必試!

店鋪內還有許多不同造型的可愛豬豬打卡🐷🐷

總之,豬扒愛好者快衝吧!

2023-06-11
熊本特等吉列厚切豚肉定食
吉列大海老配冷蕎麥麵
Elements新開張炸豬排店 店入面坐滿foodie 應該係梨試食 門口等左5分鐘就入座我地兩個人嗌左1份炸豬排定食同埋1份炸海老冷烏冬 仲有一個Karage小食 上餐時間比較慢 炸豬排定食上左 但就無跟到芝麻 炸豬扒炸到好老 個炸皮痴唔實個肉 甩左出嚟 個白飯都煮得太淋 糊仔咁冷烏冬等左45分鐘都未整好 一直有向經理反映 佢話幫我追緊 但45分鐘都係未開始整 最後要取消 Karage 味道ok 但賣相同平時見到好唔同 另外佢地都係上左菜但無比到筷子 要問先有呢間比市面上幾間出名既平少少 但質素同服務都唔ok 十分失望 唔會再幫襯

2023-06-11
午餐