2018-05-30 646 浏览
個人認為豪大大嘅炸雞比起一啲我食過嘅炸雞店係比較抵食的。同一份量,第二間分分鐘賣貴佢五蚊!今次一如以往嗌左椒鹽雞塊,廿幾蚊嘅份量,已經可以食到滯!黎多個杏鮑菇,感覺非常滿足杏鮑菇值得推薦,佢炸粉唔厚,而且咬落去係juicy菇!並唔係乾到成塊紙皮咁的 廿蚊份,又多又好食,抵!
個人認為豪大大嘅炸雞比起一啲我食過嘅炸雞店係比較抵食的。

同一份量,第二間分分鐘賣貴佢五蚊!

椒鹽雞塊

今次一如以往嗌左椒鹽雞塊,廿幾蚊嘅份量,已經可以食到滯!

炸杏鮑菇

黎多個杏鮑菇,感覺非常滿足

廿蚊份,又多又好食,抵!
中咗不瘦降食量唔大但成日口痕要食嘢🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️走咗入厚福街真係諗住食炸雞咖本身見到豪大大又芋圓賣又有薑汁又有仙草仲要有得熱食心諗:應該冇咁肥)即刻買嚟食🤟🏻🤟🏻🤟🏻坐底慢慢食🤤🤤🤤好多芋圓好彈牙。食極都仲可以勁開心😍😍😍仙草好又多又滑薑汁味濃,可以驅寒😂😂😂總結:勁正勁鍾意❤️❤️❤️PS: 1個星期返五日工食咗4日,另外嗰日外賣咗返屋企同屋企人1齊食😛
中咗不瘦降
食量唔大但成日口痕要食嘢🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
走咗入厚福街真係諗住食炸雞咖本身
見到豪大大又芋圓賣

又有薑汁
又有仙草
仲要有得熱食
心諗:應該冇咁肥)
即刻買嚟食🤟🏻🤟🏻🤟🏻

坐底慢慢食🤤🤤🤤
好多芋圓好彈牙。食極都仲可以勁開心😍😍😍
仙草好又多又滑
薑汁味濃,可以驅寒😂😂😂

總結:
勁正勁鍾意❤️❤️❤️

2018-02-11 251 浏览
其實一開始係隔離飲緊珍珠奶茶覺得肚餓就順便買埋嘢食之前有食過佢嘅雞扒花枝丸雞軟骨都好味尤其是係花枝丸夠晒彈牙唔會好粉今次就叫咗炸雞翼30幾40蚊有五隻六隻都幾抵味道都好好味個調味粉好惹味雞翼炸得香脆之餘入邊都仲juicy而且即叫即整食過返尋味
其實一開始係隔離飲緊珍珠奶茶

入邊都仲juicy
而且即叫即整

食過返尋味
2018-01-12 252 浏览
平時去豪大大都係食粗薯條,今次試下豪大大既鹽酥菇,即叫即炸,熱辣辣,外脆內Juice ,咬入去啲菇汁既味湧出黎😂 總之個菇味好香,加埋個辣粉,同調味粉,十幾蚊一份,抵食
2018-01-08
10 分钟 (外卖自取)
2017-12-30 235 浏览
分店開完一間又一間㗎「🐔豪大大..」係台灣知名度都勁高囉~我對上一次幫襯豪大大要回憶到去馬來西亞旅遊的時候了,上次試過他家的芝士雞排真係一試難忘 價格不算貴吧,影俾大家參考下~細睇各炸物 炸物雖好食不過其實都幾熱氣 所以都係朋友發板 苣買咩我就食咩最後買左個套餐👇好食到食靜兩粒🍢俾我影翻張📷我係敏感肌 又怕出痘又忍唔住口冒著出痘的風險最後都係食佐再算哈

價格不算貴吧,影俾大家參考下~

細睇各炸物

炸物雖好食不過其實都幾熱氣