2023-07-04 245 浏览
開左豪大大 正😋宵夜多一個選擇啦🥳🥳平時放工都會忍唔住買一塊黎食😂😂😂😂夠炸夠香脆 肉又juicy🤣🤣🤣都鐘意食佢地其他小食 但最愛炸大雞扒👍🏻👍🏻👍🏻
開左豪大大 正😋宵夜多一個選擇啦🥳🥳
平時放工都會忍唔住買一塊黎食😂😂😂😂
夠炸夠香脆 肉又juicy🤣🤣🤣
都鐘意食佢地其他小食 但最愛炸大雞扒👍🏻👍🏻👍🏻
2022-11-02 386 浏览
收工路過~見到佢新推出咗個辣雞翼✨好吸引$35/5隻 可以叫佢加超多辣粉🖤淨係for外賣 🥡 佢外賣跟個紙袋同埋膠袋俾我 跟住我就用個膠袋 套住隻手攞起個雞翼嚟食✨超級好食❗️❗️❗️❗️食過返尋味 食完一次仲想食第二次

淨係for外賣 🥡 佢外賣跟個紙袋同埋膠袋俾我
跟住我就用個膠袋 套住隻手攞起個雞翼嚟食✨

超級好食❗️❗️❗️❗️食過返尋味
食完一次仲想食第二次

2022-08-31 251 浏览
依間豪大大雖然話開到11,12點但成日個收工時間都唔一定,亦都有啲日子會唔開門,所以都幾麻煩下但依間炸雞幾好食,啲粉亦都落得足夠,所以個人幾鐘意食依間豪大大老細亦都好nice
依間豪大大雖然話開到11,12點
老細亦都好nice
2022-07-15 167 浏览
買來做宵夜 之前食過旺角果一間好似係總店黃大仙呢一間食落去冇咁脆 感覺份量有啲少 唔知係臨近收檔嘅時候 冇一份嘅份量俾到客人 所以先咁樣 定係點…早知係咁樣 不如去附近其他舖頭買章魚小丸子食好過
買來做宵夜 之前食過旺角果一間好似係總店
黃大仙呢一間食落去冇咁脆 感覺份量有啲少

炸魷魚
2022-07-14
外卖自取
宵夜
炸魷魚
2022-01-15 345 浏览
疫情下知道餐廳食肆都好難捱,無左晚市堂食,加上有時又懶得煮嘢食,就去屋企樓下睇下有乜買所屋企食,係到買一份香香雞同其他小食返屋企當小食,呢到買嘢係唔會比單/飛你,個男人(唔知係咪老細)會靠佢記憶去比食物比客,唔知老細係咪忘記左我定點,我企係等左10分鐘,佢突然好似醒覺原來係我買左食物,係背脊後面拎袋食物出嚟比我,到拎食物個陣佢再問我係咪半份香香雞加乜乜乜小食,我話: 係一份香香雞⋯⋯ 佢就好大聲鬧返我轉頭,仲反問我係咪收左我咁多錢,叫我自己計下! 咁我要一份你聽錯半份,咁你收半份錢緊係岩㗎!由於我唔係淨係買一樣嘢,正常你講幾多錢我咪比幾多錢,入面個女人仲要係到笑🙄真係吹到啤一聲⋯⋯好啦,拎到返屋企諗住有得食,d 嘢食係凍嘅!要辣又無落辣,唔怪之得平時行過都無乜客,真係抵你無生意,永不再幫襯,食物味道絕對無出面其他豪大大分店咁好食!真係嬲!食到一肚氣,比錢買難受!
真係嬲!食到一肚氣,比錢買難受!
5 分钟 (外卖自取)
前排去台灣士林有食過一次豪大大雞排,所以返到嚟香港,都好掛住啲台灣食物,好想再食多次,所以便去左街市的豪大大雞排買了一塊大雞排。雖然香港食雞排會比台灣食貴一點,但是都是可以接受的水平,最重要是可以食返台灣美食的味道,在街市的豪大大雞排賣33蚊,即叫即炸,所以要等,可以揀辣同唔辣,我呢啲辣物敗北者,當然揀唔辣啦,等左大約4-5分鐘,便可以有得拎了,感覺雞排同台灣的比,長度差不多,不過闊度可能未必有咁大,但都是大塊的,而且味道同台灣的差不多,一樣有很重的胡椒味(我估係胡椒)、華鹽(我估係),總之就好味,可以食返台灣味,得閒等我懷勉下。以下評分以5⭐️為滿分推介⭐️⭐️⭐️

以下評分以5⭐️為滿分
推介⭐️⭐️⭐️