點會有下次,咁既豬頸肉夠膽死收我68蚊,堂食敢唔敢出比客人,我以為比人食過,真係難以想像,咁既出品點對得住d食客,如果你間餐廳話姨件出品係正常,祝你生意蒸蒸日上
外卖送餐
2020-09-22 626 浏览
荃灣新開左間越南餐廳,見價錢同食物都抵,入左去試吓。對越南菜唔太熱衷,都係想食吓小食飲杯野抖吓。餐廳不大,環境舒適柔和。樣樣都好似好吸引,係拎唔定主意之下叫左在場的小姐過來介紹。我個刻好似個問題少女咁🤭但佢都好細心咁為我解答😁(即使最後我沒落單)見得佢一個人好忙我都唔好意思問太多。最終經佢介紹下點左:香茅豬扒飯蝦多士豬頸肉牛油雞翼滴漏咖啡三色檸檬七喜下午茶時段人不多,工作人員得一個忙前忙後,仍細心服務。其實真要給她一個贊👍👍👍PXX小姐
見得佢一個人好忙我都唔好意思問太多。
最終經佢介紹下點左:
香茅豬扒飯
蝦多士
豬頸肉
牛油雞翼
滴漏咖啡
三色檸檬七喜

下午茶時段人不多,工作人員得一個忙前忙後,仍細心服務。
其實真要給她一個贊👍👍👍PXX小姐
2020-09-17
等候时间
1 分钟 (堂食)
用餐时段
下午茶
  • 牛油雞翼
  • 蝦多士
2020-09-18 444 浏览
見佢新開,在日間幫襯左幾次。都覺得幾好,食品出品都唔錯,而且環境乾淨。但前兩晚去試晚飯。真是多謝一位阿姐(之前未見過佢) 佢做帶位、招呼我及落單。晚餐一set 是分ABC item(C 是drinks) . 我只不過先講了B要什麼, 我未來得切講A 想要什麼, 就遭受非常不禮貌、對眼超住人的阿姐話「講咗A 先,我入唔到!」跟住之後嘅對話,佢好煩厭咁話我講得慢,又話我講得慢。態度及表達差劣!佢咁樣真係會影響其他正常的同事。
2020-09-06 371 浏览
下午茶時間 想食啲濕濕地嘅嘢,又想飲杯凍冰冰的飲品,見到越北牛肉粉便去排下隊,好快便可入座。我哋都叫咗香茅豬扒湯檬粉,飲品本來想叫珍多冰,詢問服務員有冇珍多冰,他說有的,最後來了 椰汁仙沙冰 不一樣的,真係有啲失望。香茅豬扒湯檬粉 味道都唔錯,但檬粉唔夠稔比較硬身,但朋友說佢覺得OK。香茅豬扒味道還不錯,又稔又滑,可以呀。