2023-04-04 437 浏览
迷你毛嘅店內好闊落,樓底都算高,唔會有壓迫感,幾舒服!我同朋友2個女仔嚟食,所以揀咗一個主食同兩個甜品😌 店員落單嘅時候有問一齊上定分開上,揀咗上主食先,甜品整好嘅時間預得啱啱好!我哋食完主食店員就主動嚟換碟上埋甜品👍 •🥢 溫泉蛋什菌牛肝菌貓耳朵粉 $100溫泉蛋嘅蛋汁令到個什菌汁流質啲,貓耳朵粉好有咬口,弧形嘅粉可以裝起啲醬汁,什菌味好濃,不錯~•🥢 法式多士 $80切開法式多士見到入面以為好厚實,但食落係外脆內軟!好香奶油同蛋味,感覺外層已經包咗少少焦糖脆面,所以無另外附糖漿都好夠甜;另外仲配咗雙色雪糕(雲尼拿味同朱古力味)、可可脆米、橙同糖霜,又靚又好食!•🥢 蘋果酥盒 $80呢個賣相更加靚!有一個金黃色嘅蘋果放咗喺個細細地嘅酥皮盒上面,蘋果去咗皮,反而有一層啫喱包住,入面嘅蘋果唔係新鮮嘅爽脆蘋果,應該係醃漬/煮過變到淋身,最入面仲釀咗啲蘋果粒粒,好有層次同驚喜!雖然下面嘅酥皮盒好細,但好脆,加埋蘋果有個對比幾唔錯!另外外圍都仲有啲青蘋果片、餅碎、忌廉同果醬添~•🥢 焙茶燕麥朱古力 $45🥢 Bailey朱古力 $42夜晚嚟食就唔飲咖啡啦,叫咗兩杯朱古力,兩杯拉花都唔同~ 不過

🥢 溫泉蛋什菌牛肝菌貓耳朵粉 $100
溫泉蛋什菌牛肝菌貓耳朵粉

🥢 法式多士 $80

🥢 蘋果酥盒 $80

🥢 焙茶燕麥朱古力 $45
🥢 Bailey朱古力 $42
夜晚嚟食就唔飲咖啡啦,叫咗兩杯朱古力,兩杯拉花都唔同~ 不過呢兩杯就有啲失望啦,一嚟唔夠熱,二嚟都幾稀,焙茶同Bailey味都有,但唔夠朱古力味,整體比較淡......
溫泉蛋什菌牛肝菌貓耳朵粉
2023-03-28 79 浏览
法式西多士 $80製作時間大約要半個鐘,最好預早少少嗌~賣相非常吸引,多士厚身得來烤至微焦金黃色,外面淋上糖漿、脆片、西有片同橙片,旁邊仲有扭文雪糕配朱古力脆粒令西多蛋漿同奶味香濃,質地有啲似挻身少少嘅莎莉蛋糕,夠鬆軟、不過就甜咗少少® Tiramisu $78賣相同樣精美,半圓形嘅tiramisu 外層撒滿朱古力粉,忌廉非常香滑;不過咖啡味同酒味都唔算好重,同埋忌廉比例太多另外再嗌咗杯波子汽水特飲$58,同樣配搭扭紋雪糕,藍色非常之靚,啱晒打卡
法式西多士 $80

® Tiramisu $78

2023-03-24 118 浏览
溫泉蛋什菌牛肝菌汁貓耳朵粉( $100)貓耳朵一開始食個口感唔錯啵, 煙煙韌韌,濃濃嘅牛肝菌醬好入味。😋但食耐個口有啲攰,可能因為本身口感有少少硬,或者我冇咩牙力。😂炸雞煎蛋窩夫($95)依個好食,首先佢有半流心嘅蛋🍳,再有大大份有香口入味嘅炸雞,再配搭甜甜嘅糖漿同甜甜窩夫,真係多層享受,好鬼正。壽喜燒牛肉夾餅配薯角 (🌮$98)賣相100分。牛肉味香濃,配大量生菜😁,平行返唔覺膩。薯角份量多,炸得香脆。😍抹茶鮮奶($49),不過不失,唔係特別濃都唔會好淡。🍵雪糕波子汽水💙($48)就冇咩特別,😂同平時飲開嘅差唔多,雪糕係creamy嘅。環境好舒服,偏文青,以白色為主,好簡潔嘅裝修。🥰個日叫咗好多野食,所以俾咗張大枱我地🤣朋友話係間店嘅 VIP位 哈哈(手震啊~我total 5/5 🤩

溫泉蛋什菌牛肝菌汁貓耳朵粉( $100)

炸雞煎蛋窩夫($95)

甜甜窩夫,真係多層享受,好鬼正。

壽喜燒牛肉夾餅配薯角 (🌮$98)
賣相100分。牛肉味香濃,配大量生菜😁,平行返唔覺膩。
薯角份量多,炸得香脆。😍

抹茶鮮奶($49),不過不失,唔係特別濃都唔會好淡。🍵

環境好舒服,偏文青,以白色為主,好簡潔嘅裝修。🥰

個日叫咗好多野食,所以俾咗張大枱我地🤣
朋友話係間店嘅 VIP位 哈哈
(手震啊~我

total 5/5 🤩
2023-03-20 108 浏览
放工同屋企人向深水埗搵食,經過見到餐廳空間幾大,環境唔錯就入去試下。我哋4個人叫咗4個主菜2個甜品💎溫泉蛋什菌牛肝菌汁貓耳朵粉橙黃色流心蛋配濃濃嘅牛肝菌味好creamy,汁包滿每粒貓耳朵粉,味道很豐富👍🏻💎炸雞煎蛋窩夫炸雞勁juicy,炸得啱啱好,將佢同窩夫一齊食再加楓糖漿原來咁夾👍🏻💎安格斯牛腰扒配阿根廷青醬煎到大概7成熟,肉質鬆軟,但欠缺左啲牛味💎松露西班牙豬柳配燉菜粒就咁睇樣以為佢無味,食落好嫩滑💎意大利芝士蛋糕好creamy,入邊有脆脆好有層次感👍🏻💎法式多士睇落好靚,但味道一般呢間cafe價錢都合理,環境舒服寬躺,幾個朋友一齊傾偈都適合。
我哋4個人叫咗4個主菜2個甜品

💎溫泉蛋什菌牛肝菌汁貓耳朵粉

💎炸雞煎蛋窩夫

💎安格斯牛腰扒配阿根廷青醬
煎到大概7成熟,肉質鬆軟,但欠缺左啲牛味

💎松露西班牙豬柳配燉菜粒
就咁睇樣以為佢無味,食落好嫩滑

💎意大利芝士蛋糕
好creamy,入邊有脆脆好有層次感👍🏻
💎法式多士
睇落好靚,但味道一般

2023-03-18
  • 意大利芝士蛋糕
  • 牛肝菌貓耳朵粉
  • 炸雞煎蛋窩夫
2023-03-20 1766 浏览
一向都知深水埗一帶有唔少特色cafe☕️,今次經過望到呢間餐廳🏠,裝修同價錢都幾吸引😋🌮松露炸魚柳夾餅配薯角 $105夾餅有兩件🌮🌮,即炸嘅魚柳夠晒熱辣辣🐟🌡,配埋沙律菜、牛油果醬🥑同松露醬,夾餅皮稍為硬身,配埋所有餡料一啖咬落去口感都幾豐富🌯,而薯角外脆內軟🥔,正常發揮👍🏻🎃松露南瓜汁配香腸肉碎貓耳朵粉 $110南瓜同松露呢個配搭第一次食,聞落去已經有好濃松露味😍食落有濃郁南瓜味同甜甜地👍🏻配埋松露香氣好夾🍄貓耳朵粉軟硬度適中,好有咬口😬整體非常唔錯,個人二選一會先選這個啊🤓🍞法式多士 $80推介❣️賣相好吸精,法式多士外層帶焦糖同烤到焦香脆,內層一切開會爆漿,食落軟嫩帶蛋香🥚,再配埋雪糕同生果🍊,冰火交融正❤‍🔥🍵抹茶鮮奶 $45/焙茶燕麥朱古力 $45兩杯飲品都有拉花,而且唔會太甜,茶味都幾出👌🏻尤其杯朱古力帶焙茶味幾特別☕Overall:現場眼見都唔少人幫襯👥👥,可見質素都唔錯🉐餐廳裝修幾靚,座位闊落好岩同閨密一齊黎👭而且食物製作用心💯推介

🌮松露炸魚柳夾餅配薯角 $105

2023-03-17
  • 法式多士
  • 松露南瓜汁配香腸肉碎貓耳朵粉
2023-03-10 114 浏览
🧡 迷你毛📍 深水埗鴨寮街121-123號地鋪------------------------------1️⃣ 松露南瓜汁配香腸肉碎貓耳朵 $110推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻南瓜汁香濃 😋 貓耳朵非常掛汁 份量適中 配上鹹鹹的香腸肉碎 非常不錯☺️2️⃣ 炸雞煎蛋窩夫 $100推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻炸雞皮脆肉嫩 而且多汁🤩喜歡 煎蛋是煎得剛剛好的太陽蛋💕配上香脆窩夫 很配☺️3️⃣ 意大利芝士蛋糕 $77推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻跟傳統tiramisu的形狀不同 圓圓的 很可愛🤩打卡一流 味道不錯 略嫌奶香味不夠 亦不夠滑😂4️⃣ 玫瑰咖啡 $40推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻咖啡香 玫瑰香氣亦足夠😆可一試5️⃣ Mojito $70推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻一般的mojito😂 沒什麼特別之處------------------------------食物比想像中好食😋座位不會太逼 有空間可以輕鬆聊天 不會聽到旁邊的八卦😂總評味道:⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
🧡 迷你毛

總評
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
深水埗搵到隱世cafe👏🏻餐廳以簡約風為主,淺木餐桌配白色粉色牆身同佈滿綠色植物~望落舒適有空間感,主食同甜品都出色🔥CP值超高,行開深水埗要試吓🫶🏻1️⃣辣茄汁煙豬面肉貓耳朵粉 $100貓耳朵粉食落彈牙咬口~好有口感,每粒都沾滿茄汁🍅味濃帶微辣,煙豬面肉油脂感豐富細細條配貓耳朵粉唔會膩😋2️⃣松露炸魚柳夾餅配薯角 $105💯推薦依款夾餅!餡料好豐富有沙律菜、洋蔥、牛油果醬同炸魚柳,魚柳好大嚿有魚味幾香脆同松露芝士醬超夾,食落好有層次,好滿足🙌🏻炸薯角脆口唔會油配茄汁yummy😋3️⃣法式多士 $80🔥超超推薦依款法式多士!食落口感軟綿綿好有蛋香~有疏乎厘feel甜度岩岩好🫶🏻外圍仲燒到焦脆金黃色~打卡💯配香滑雙色軟雪糕同脆餅碎好好味🤤4️⃣火龍果乳酪 $46打卡一流,飲落比較重乳酪味都幾清新~如果多啲火龍果肉更好💛5️⃣焙茶燕麥朱古力 $49燕麥味較濃~焙茶同朱古力味🍫多啲就perfect啦😘

1️⃣辣茄汁煙豬面肉貓耳朵粉 $100

2️⃣松露炸魚柳夾餅配薯角 $105

3️⃣法式多士 $80

4️⃣火龍果乳酪 $46
打卡一流,飲落比較重乳酪味都幾清新~如果多啲火龍果肉更好💛

5️⃣焙茶燕麥朱古力 $49
燕麥味較濃~焙茶同朱古力味🍫多啲就perfect啦😘
  • 法式多士
  • 辣茄汁煙豬面肉貓耳朵粉
  • 松露炸魚柳夾餅配薯角
2023-03-10 1385 浏览
自從上次到訪過南豐紗廠高質的 ᴋᴏʙᴀɴᴇ就很期待可以品嚐同系列的迷你毛最近就拉著友人去了一個 ᴡᴇᴇᴋᴇɴᴅ ʙʀᴜɴᴄʜ店面面積略大 以兩道超大玻璃窗投射陽光更有空間感店內以淺木跟白色的簡約風為主 少許的文青感餐點主打創新的西式料理 像意粉類有不少是貓耳朵另外還有慢煮料理 全日早餐等甜品也會加入創意 變成獨特甜點𓋪 辣茄汁煙豬面肉貓耳朵最近不想吃白汁橙橙紅紅的辣茄汁帶少許酸辣不嗆喉貓耳朵煮得煙軔剛好 是較開胃的一款主菜𓋪 全日窩夫早餐全日早餐以窩夫取代吐司/酸種麵包另外還有 煙三文魚 煙肉 炒蛋 蘑菇跟海膽可樂餅窩夫伴以蜜糖享用 有種吃甜品 ᴀʟʟ ᴅᴀʏ 的感覺迷你毛還有其他以窩夫作配搭的主菜喔 𓋪 日本吹糖士多啤梨每日限定的甜點 外型可愛又很 ɪɢ-ᴀʙʟᴇ  ❤用吹糖技藝弄出士多啤梨型外殼 輕敲一下就碎了 裡面裹著的是甜甜香草 ᴄʀᴇᴀᴍ底層也有酸甜帶果肉的士多啤梨醬很新奇的甜點𓎺 𝘏𝘰𝘫𝘪𝘤𝘩𝘢 𝘓𝘢𝘵𝘵𝘦𓎺 𝘓𝘢𝘵𝘵𝘦友人說焙茶鮮奶是她很喜歡的那種清香感覺不會過於粉感或濃郁而我的拿鐵也很順口喔本來想吃很多推介的邪惡法式多士最後因為怕吃不完就作罷了希望下次有機會可以品嚐到
自從上次到訪過南豐紗廠高質的 ᴋᴏʙᴀɴᴇ

本來想吃很多推介的邪惡法式多士
最後因為怕吃不完就作罷了
希望下次有機會可以品嚐到
2023-03-04
假日約6點半去到位於深水埗嘅Minimal,餐廳面質以cafe黎講算大,但當時都約有5-6人係門口排隊,幸好有book位可以直接入🫶🏻門口位有個靚靚打卡位,啱晒想影相嘅朋友,而且左邊仲有兩張矮身啲嘅枱櫈好啱影相📸️不過我哋冇咩所謂就被安排係右邊嘅座位食野(✿´༥`✿).▫️安格斯牛腰扒配阿根廷青醬 $158(8/10)Prime Angus Flap meat, Parsnip puree, Chimichurri塊安格斯牛腰扒大概被煮到medium嘅熟度,個人覺得啱啱好,油花分布均勻,肉質亦幾香嫩😋如果係重口味人士可以沾埋個青醬食,我就覺得唔沾已經夠牛味🥩 .▫️全日高夫早餐 $130(7/10)All Day Waffle Breakfast- Smoked Salmon, Sausage, Smoked Ham, Scrambled Eggs, Mushrooms, Fried urchin croquett啱晒咩都想食嘅朋友,一個幾classic嘅ADB 🍳 中間嘅Fried urchin croquett特別好食( •̤ᴗ•̤ )♡.▫️日本•吹糖士多啤梨(每日限定) $95(7/10)
▫️安格斯牛腰扒配阿根廷青醬 $158(8/10)

如果係重口味人士可以沾埋個青醬食,我就覺得唔沾已經夠牛味🥩
▫️全日高夫早餐 $130(7/10)

啱晒咩都想食嘅朋友,一個幾classic嘅ADB 🍳

▫️日本•吹糖士多啤梨(每日限定) $95(7/10)
Sucre Soufflé Strawberry, Vanilla Cream, Yuzu, Mara Des Bois Strawberry Compote

好特別嘅心機之作😳巨型士多啤梨外層係脆脆嘅焦糖漿,入邊係空氣感好重嘅cream,則邊仲有啲脆脆同蛋糕,成個combination好有創意,唔過甜帶點清新嘅柚子香,味道都唔錯💕
▫️抹茶鮮奶(西村番茶屋〝媛"使用) 熱 $45(8/10)

Matcha Latte NISHIMURA "HIME"
有驚喜!估唔到抹茶味都唔淡,仲幾香抹味,而且可以轉oatmilk,好加分✨
▫️焙茶燕麥朱古力 $45(7.5/10)
Hoiicha Chocolate Oatmilk Latte
對我黎講焙茶味唔淡,而且同甜度適中嘅chocolate oatmilk好夾,幾啱我口味🥰
如果鍾意我嘅𝐏𝐨𝐬𝐭 (˶ˊᵕˋ˵)希望你可以𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰我@fibee3b
  • 安格斯牛腰扒配阿根廷青醬
  • 抹茶鮮奶
2023-03-01 90 浏览
主打西餐同fusion食物。我試咗佢哋嘅溫泉蛋野菌貓耳朵、Matcha 同tiramisu 溫泉蛋野菌貓耳朵 - 溫泉蛋黃流心,野菌同手工貓耳朵意粉給予不一樣嘅口感,醬汁將所有材料糅和。Matcha- 抹茶拿鐵唔會太苦,用上好抹茶粉,正好配搭我嘅主餐。Tiramisu- tiramisu用咖啡同朱古力浸過嘅sponge cake同mascarpone乳酪疊出,同時有濃烈咖啡味又不會太甜,係一個好滿足嘅甜品,總括嚟講,價錢OK 都幾適合, 如果食lunch時間去會好多人同好嘈, 如果想同frd 傾計gathering, 唔建議食lunch去

2023-02-28
2023-02-27 108 浏览
呢間Cafe環境舒服 仲有個靚靚打卡位係門口😍我地都好好彩坐到個好闊落舒服嘅位 可以打下卡📸安格斯牛腰扒配阿根廷青醬($158)牛排有口感又嫩🤤夠哂香呀 亦都擺得好靚😍雖然有配青醬但我覺得就咁加幾粒粗鹽已經好香😋另外有薯蓉甜甜地打得好滑都好正😍蒜蓉牛油露旬蜆意粉($115)意粉醬汁食到好香嘅蒜蓉牛油味🧈仲加左檸檬同少少辣味🍋🌶️味道香濃層次都好豐富 而且意粉軟硬適中😋蜆肉都好鮮甜冇沙架🤩日本•吹糖士多啤梨($95)呢個甜品真條夠哂靚又特别 條每日限定尼架🤩士多啤梨係用吹糖做 整碎之後入面有mouse 可以一齊食🤭士多啤梨下面就有柚子同雲呢拿味嘅cream同餅碎 真係又睇得又食得呀🥳焙茶鮮奶($42)焙茶真係我嘅最愛 焙茶味夠哂香Iatte 亦都好滑☕️暖笠笠飲落好舒服😌洋甘菊茶($36)洋甘菊就夠哂健康啦🤩飲落非常清香 食完咁多野飲返杯即刻行咁濟呀👍🏼🤝🏼

安格斯牛腰扒配阿根廷青醬($158)

蒜蓉牛油露旬蜆意粉($115)

日本•吹糖士多啤梨($95)

焙茶鮮奶($42)

洋甘菊茶($36)
2023-02-16 98 浏览
深水埗真係有超多Cafe,想係其中突圍而出唔係咁易。迷你毛就算係其中高質Cafe之一!必食:茄汁辣醬豬肉貓耳朵意粉🍝 豬肉軟硬適中有肉味,食得出係靚嘅豬肉,意粉煮到al dente啱啱好,再加埋嗰張辣辣地好惹味!呢次試埋佢哋另一個招牌菜:西多士盒子✨ 好味呀!雪糕mix埋啲cream再加熱烘烘嘅西多士,冰火二重奏👍🏻咖啡都好有水準,牛奶同咖啡既佔比好平衡,味道偏nutty,係我鍾意嘅口味呢次每一道菜都好滿意,會想再訪試其他嘢!🤭

呢次每一道菜都好滿意,會想再訪試其他嘢!🤭
  • 辣茄汁煙豬面肉貓耳朵粉
  • 西多士盒子
深水埗越來越多cafe進駐☕️~ 早前到訪這間近期超受歡迎的迷你毛cafe!🤩 星期五當晚接近全場滿座 果然人氣爆登!! 純白色外牆 一進去就看到minimal打卡位 木系簡約設計 座位寛闊舒服~-餐廳提供多種主食款式 包括窩夫🧇、夾餅🌮、意粉🍝、慢煮~ 而最大熱的當然是甜品 有招牌波波Tiramisu和法式多士 飲品方面亦很有誠意 非咖啡類別也有很多選擇👍🔻🔻🔻🔻🔻 ✨ 炒蛋牛油果窩夫 ($90) 🍳澎湃感十足的炒蛋🍳 滑嫩香甜口感 配上牛油果蓉🥑 窩夫上更塗上酸忌廉 吃下去味道幾有層次 鹹鹹甜甜~ 窩夫亦焗得挺香脆 小朋友口味的細妹超愛😆 簡單又好吃~-✨ 辣茄汁煙豬面肉貓耳朵粉 ($100) 🐱👂而我就選了貓耳朵粉 咬下去彈牙有咬口 每顆都可以盛著香辣茄汁🥫 配料有粒粒煙豬面肉 比平起吃的煙肉 油脂較少 帶有軟筋~ 整個配搭不錯吃!🍝-✨ Tiramisu ($77)大推🌟 跟過往吃的Tiramisu感覺超不同! 欣賞這款波波狀Tiramisu的層次~ 面頭朱古力粉夾雜可可脆脆 增加咬口😋 芝士忌廉幼滑輕盈 蛋味未算很突出 最底層lady finger滲滿espresso 濕潤同時

🔻🔻🔻🔻🔻
✨ 炒蛋牛油果窩夫 ($90) 🍳

✨ 辣茄汁煙豬面肉貓耳朵粉 ($100) 🐱👂

✨ Tiramisu ($77)
大推🌟 跟過往吃的Tiramisu感覺超不同! 欣賞這款波波狀Tiramisu的層次~ 面頭朱古力粉夾雜可可脆脆 增加咬口😋 芝士忌廉幼滑輕盈 蛋味未算很突出 最底層lady finger滲滿espresso 濕潤同時散發陣陣酒香🥃 酒味都算幾濃啊~ 個人更喜歡它加了杏仁片 層次感🆙

✨ 焙茶燕麥朱古力 ($49) & 蝶豆花柚子梳打 ($45)
初次嘗試焙茶🍵+燕麥+朱古力🍫的組合 一喝先是喝到濃郁的朱古力味 餘韻便是焙茶的味道 顯然朱古力味會較出 但焙茶又能中和膩感~燕麥就相對很淡 至於蝶豆花梳打清爽 底部有粒粒柚子 味道甘甜~🍊

🔺🔺🔺🔺🔺
📍迷你毛 (深水埗)
🗺️ 深水埗鴨寮街121-123號地舖
隨住深水埗呢個社區由紡織業集中地轉型成文青藝術社區後,好多咖啡店,文創小店都相繼進駐深水埗,宜家深水埗已經變成年輕人既飲食潮流集中地,今次就黎試下呢間「Minimal 」地方都算大,佔地2000呎,咖啡店大致分為兩邊,一邊牆身塗上較少女既粉紅色顏色,另一邊既牆就用上木色,走簡約風,寬敝舒適Latte咖啡豆帶nutty香氣,杯咖啡都幾大杯但整杯既甜感同nutty味道都平衡得好好,順滑好飲焙茶Latte焙茶味香濃,奶泡綿滑,整杯味道一d違和感都無蒜蓉牛油露筍蜆意粉蒜蓉牛油味香氣撲鼻而Linguine就索兩樣既香味,仲有蜆肉既鮮味,惹味又好食安格斯牛腰扒配阿根廷青醬安格斯牛腰扒grilled 得岩岩好,肉質幼嫩,肉味濃郁,碟邊分別有粗鹽、阿根廷青醬作調味,我幾鍾意個阿根廷青醬,味道帶酸,同牛肉味道好夾,亦有助減低油膩感意大利芝士蛋糕見到咁大個tiramisu以為會好膩,雖然有mascarpone cheese但食落完全唔覺得heavy, 中間仲有浸左咖啡酒既手指餅,上面再撒上朱古力粉同脆脆,味道幾有驚喜地方闊落舒適,無論咖啡、主食、甜品都好有水準,咖啡店能有咁全面既水準真係少之又少,人均消費

焙茶Latte
焙茶味香濃,奶泡綿滑,整杯味道一d違和感都無

意大利芝士蛋糕

地方闊落舒適,無論咖啡、主食、甜品都好有水準,咖啡店能有咁全面既水準真係少之又少,人均消費$2xx,價錢唔算平,但我覺得物有所值☺️

2023-02-08 144 浏览
深水埗多數都愛吃地道食店,但今日想搵間可以坐得舒服點的餐廳,發現了這間在深水埗顯得格格不入的cafe.一進店內被安排坐近門口的那一排,近厠所,但對面那排是空的,膽粗粗問可否轉位,可以的,那帶位就帶得不太合適了.薄荷朱古力咖啡,玫瑰咖啡,飲品唔夠味,有點稀窩夫全日早餐,好食牛油果雞胸肉配芒果醬,好好食,但好難控制,好容易跌饀.食物質素高.

薄荷朱古力咖啡,玫瑰咖啡,飲品唔夠味,有點稀
窩夫全日早餐,好食
牛油果雞胸肉配芒果醬,好好食,但好難控制,好容易跌饀.

食物質素高.

2022-10-01