2014-01-23
舊同事約食飯,推介這一間,又試下係咪真係好得先~~~叫了幾味,但由於每個人都有些東西唔食,所以只點了部份大家都會食的。蛋牛肉卷,都可以,只要唔夠熱,味道一般。人參雞湯,參味好重,雞好淋,唔多夠味,還有是個參味得個香字,飲落唔夠"參"。石頭窩飯,味道還可以,但由於我唔太鐘意食芽菜,所以我只係食了很少。牛肉乜乜,呢個真係無得頂,好好食!!牛肉夠淋,多汁,個蘿白好淋,又有牛肉汁味,又夠甜,超正!以為炆得耐無無晒牛肉味,又會散,呢個完全無,勁正!燒牛肉,呢個燒牛肉好食,食少少,好似唔係好夠.....前菜,我主攻都係我會食的...其他...投降了...整體感覺好正,野食好食,鋪頭唔算好大,細又唔算好細,韓國人經營,好有家的味道,非常好禮物,只是有時人太多,沒有時間去為每枱人服務吧。
蛋牛肉卷,都可以,只要唔夠熱,味道一般。 人參雞湯,參味好重,雞好淋,唔多夠味,還有是個參味得個香字,飲落唔夠"參"。 石頭窩飯,味道還可以,但由於我唔太鐘意食芽菜,所以我只係食了很少。 牛肉乜乜,呢個真係無得頂,好好食!!牛肉夠淋,多汁,個蘿白好淋,又有牛肉汁味,又夠甜,超正!以為炆得耐無無晒牛肉味,又會散,呢個完全無,勁正! 燒牛肉,呢個燒牛肉好食,食少少,好似唔係好夠..... 前菜,我主攻都係我會食的...其他...投降了... 整體感覺好正,野食好食,鋪頭唔算好大,細又唔算好細,韓國人經營,好有家的味道,非常好禮物,只是有時人太多,沒有時間去為每枱人服務吧。