2024-06-28 1160 浏览
刺身 丼飯味道唔錯,丼飯份量ok, 拖羅肉質唔錯;對得住個價錢,但侍應服務減晒分,有位唔知係店長定侍應嘅呀姐,態度比較一般,明明餐廳有好多位,有食客入黎坐個陣就話個位book, 要求個客坐第二邊(跟住轉個頭另一對walk in 客就坐左嗰個位);食完丼飯壽司都未上已經收左d 碟同紙巾,準備趕客走咁,但明明間鋪好多吉位,呢個價位都仲喺茶記服務水平,唔會再簡呢間餐廳黎食,airside 入邊千両,鮨點食得倨好多😂
日本過江龍壽司店,主打抵食又當造的海產壽司及丼飯,除左定食外仲有平價版"廚師發辦"。提供時令食材,非常有驚喜!! 🍣- 廚師特選壽司 HK$398 🍱- 海膽壽司 ⚫🍣海膽鮮甜又綿密,沒有明礬臭味,非常好食!!- 昆布鯖魚壽司 🐟🍣鯖魚完全唔腥,經爽脆昆布芯醃製過後鮮味更突出!!- 深海池魚壽司 🐟🍣肉質清爽彈牙又超重魚油香氣!!- 赤蝦壽司 🦐🍣肉質超甜又結實充滿彈性,鮮度十足!!- 蜜柑鯛壽司 🐟🍣養殖時以蜜柑皮為飼料,入口淡淡的蜜柑香氣,非常清新美味!!- 活北寄貝壽司 🐚🍣非常新鮮,肉質爽口清甜,充滿貝類香氣!!- 蔥吞拿魚腩蓉手卷 🐟🍣紫菜有鮮味且厚度適中。- 中吞拿魚腩壽司 🍣- 池魚壽司 🍣- 金目鯛壽司 🍣- 伊佐木壽司 🍣\- 鯛魚茶漬湯 🍲
廚師特選壽

- 廚師特選壽司 HK$398 🍱
海膽壽司

- 海膽壽司 ⚫🍣
海膽鮮甜又綿密,沒有明礬臭味,非常好食!!
昆布鯖魚壽司

- 昆布鯖魚壽司 🐟🍣
鯖魚完全唔腥,經爽脆昆布芯醃製過後鮮味更突出!!
深海池魚壽司

- 深海池魚壽司 🐟🍣
肉質清爽彈牙又超重魚油香氣!!
赤蝦壽司

- 赤蝦壽司 🦐🍣
肉質超甜又結實充滿彈性,鮮度十足!!
蜜柑鯛壽司

- 蜜柑鯛壽司 🐟🍣
養殖時以蜜柑皮為飼料,入口淡淡的蜜柑香氣,非常清新美味!!
活北寄貝壽司

- 活北寄貝壽司 🐚🍣
非常新鮮,肉質爽口清甜,充滿貝類香氣!!
蔥吞拿魚腩蓉手卷

- 蔥吞拿魚腩蓉手卷 🐟🍣
紫菜有鮮味且厚度適中。

- 中吞拿魚腩壽司 🍣

蜜柑鯛壽司
活北寄貝壽司
蔥吞拿魚腩蓉手卷
  • 廚師特選壽司
經濟咁差,為咗全港市民嘅福祉,我今日就去Airside消費,振興經濟🖖聽講Airside進駐左一間日本歷史悠久性價比高嘅過江龍嘅壽司,OpenRice啲食評又話幾抵食,梗係去挑機啦😈冇諗過Airside星期六人流會咁少,周圍餐廳都小貓三四隻,唔使等位已經入座環境有啲狹窄,啲凳要吊腳坐,小朋友或者老人家未必適合🤧裝修都幾靚,好有和式風格,彷彿置身於日本小店中🇯🇵雖然見到好多客人叫$398 10貫廚師發辦set,而且食評都係主要講呢個set,但我係浪子,不嬲都嚮往自由,鍾意食乜就叫乜,所以就決定散叫🤙🏻可惜浪子變傻仔,如果用散叫嘅價錢食就真係好唔抵,原來廚師發辦嘅壽司都唔差,有海膽、拖羅同白身魚,我哋本身想叫嘅魚都係齊晒度散叫壽司起碼一件$50以上,飯比較細而且魚比較薄身,食完都好肚餓,好似冇食過嘢咁,唯有即刻落去麵包店買兩個鬆餅醫肚如果以$398 10貫質素嚟講,我覺得係性價比高,但散叫就。。。所以奉勸大家都係帶返set,唔好散叫我地叫咗前菜、16貫壽司、玉子、生和牛刺身,埋單要$1200🫣玉子非常普通不推介,又凍又硬冇蛋味推介生牛肉刺身、白子壽司、海膽壽司、大拖羅壽司🍣白子同海膽壽司不

環境有啲狹窄,啲凳要吊腳坐,小朋友或者老人家未必適合🤧
裝修都幾靚,好有和式風格,彷彿置身於日本小店中🇯🇵

所以奉勸大家都係帶返set,唔好散叫

玉子非常普通不推介,又凍又硬冇蛋味

推介生牛肉刺身、白子壽司、海膽壽司、大拖羅壽司🍣

白子同海膽壽司不時不食,有鮮甜味,振奮味蕾🥹
生牛肉刺身肉質嫩滑,油花靚
解凍做得好好
如果可以入口即溶會更加分

總結: 做浪子係要付出代價
係你悲觀姐,我睇到交智商稅嘅樂趣😌

前菜漬物
牡丹蝦壽司
生和牛刺身
2024-03-16
生和牛刺身
今次回港一直未有時間行新商場𝙰𝚒𝚛𝚜𝚒𝚍𝚎早前終於都到訪了~順道吃了這家日本過江龍壽司店☺️聽師傅說他們的食材均來自日本無污染海域每日由當地市場新鮮直送到店呢🤫我和朋友點了$𝟹𝟿𝟾的𝚘𝚖𝚊𝚔𝚊𝚜𝚎 再加了𝚜𝚊𝚔𝚎 𝚏𝚕𝚒𝚐𝚑𝚝✨刺身整體都很新鮮好吃 店員都很親切說是立食店但其實有椅子的(懶人的𝚖𝚎當然坐足全程🤣)..
今次回港一直未有時間行新商場𝙰𝚒𝚛𝚜𝚒𝚍𝚎
早前終於都到訪了~
順道吃了這家日本過江龍壽司店☺️
omakase

聽師傅說他們的食材均來自日本無污染海域
每日由當地市場新鮮直送到店呢🤫
Sake  Flight

刺身整體都很新鮮好吃 店員都很親切
說是立食店但其實有椅子的(懶人的𝚖𝚎當然坐足全程🤣)

omakase
Sake  Flight
叫左茶碗蒸、壽司等食物,食物質素尚算不錯,但座位不太舒服,坐得耐會腰痛,如果冬天有太多隨身衣物沒有位置可以擺。當日樓面只有一位侍應,但侍應態度十分差,不會再光顧。

當日樓面只有一位侍應,但侍應態度十分差,不會再光顧。
2024-02-08 932 浏览
今日去左同太太食壽司,餐廳位於啟德站,主要提供立食,方便三五知己,慢慢共聚。🍣Omakase 廚師特選壽司10貫及手卷海膽、拖羅、甘目鯛、油甘魚、靖魚、鰹魚、伊佐木、赤蝦、沙甸魚、活北寄貝、吞拿魚蓉手卷海膽食落鮮甜,非常新鮮拖羅魚肉緊致,而且充滿油脂香甘目鯛充滿油脂,魚肉細嫩油甘魚配上微酸嘅醬汁,食落淡淡甘香鯖魚魚身結實,保持濕潤鰹魚帶有少許煙熏香味,風味十足伊佐木魚油甘香,質感軟身赤蝦大大隻,而且爽口彈牙沙甸魚有少少薑碎,帶起魚本身味道活北寄貝口感鮮嫩脆身,帶有少少咸鮮吞拿魚蓉手卷內裏配有香蔥,而且吞拿魚蓉唔會太碎,保持鮮味。🍵鯛魚茶漬湯 充滿魚嘅鮮味,又夠暖胃~🍶Sake Flight set(左)真野鶴•純米吟釀(中)福壽 純米吟釀(右)七賢風凜美山純米左款清酒帶有新鮮水果香味,酸度細緻。中間既帶有烤栗子味,味道濃郁。右邊帶青蘋果味,口感清爽。

🍣Omakase 廚師特選壽司10貫及手卷

海膽食落鮮甜,非常新鮮
拖羅魚肉緊致,而且充滿油脂香
甘目鯛充滿油脂,魚肉細嫩
油甘魚配上微酸嘅醬汁,食落淡淡甘香
鯖魚魚身結實,保持濕潤
鰹魚帶有少許煙熏香味,風味十足
伊佐木魚油甘香,質感軟身
赤蝦大大隻,而且爽口彈牙
沙甸魚有少少薑碎,帶起魚本身味道
活北寄貝口感鮮嫩脆身,帶有少少咸鮮

吞拿魚蓉手卷內裏配有香蔥,而且吞拿魚蓉唔會太碎,保持鮮味。

🍵鯛魚茶漬湯
充滿魚嘅鮮味,又夠暖胃~

🍶Sake Flight set
(左)真野鶴•純米吟釀
(中)福壽 純米吟釀
(右)七賢風凜美山純米

左款清酒帶有新鮮水果香味,酸度細緻。
中間既帶有烤栗子味,味道濃郁。
右邊帶青蘋果味,口感清爽。

2024-02-08 3126 浏览
今日黎到位於啟德站嘅哩間日本過江龍立食壽司店。壽司店行木系設計,有一排立食位置及兩排有座位既吧台位置,等客人可以自己選擇。餐廳既食材每日由日本市場新鮮直送到店,夠曬新鮮~餐牌~✨🍣Omakase 廚師特選壽司10貫+手卷 $398海膽、拖羅、甘目鯛、油甘魚、靖魚、鰹魚、伊佐木、赤蝦、沙甸魚、活北寄貝、吞拿魚蓉手卷海膽鮮甜creamy;拖羅肥美富油脂,非常好食;甘目鯛質感柔軟;油甘魚味道清甜,帶有淡淡柚子清香;靖魚上面放上昆布,味道特別得黎又好夾;鰹魚質感滑溜,伊佐木質感柔軟,兩款都味道清甜;赤蝦大隻鮮甜,彈牙黏口;沙甸魚加上薑蔥調味,肥美厚身;活北寄貝爽脆清甜;吞拿魚蓉綿軟,手卷入面飯同埋魚蓉嘅比例剛剛好~🫖🥣鯛魚茶漬湯店員即時係茶壺倒出黎,熱辣辣,真係岩曬冬天飲~茶漬湯鮮甜,味道濃郁,入面有鯛魚肉、少量飯及芝麻~🍶期間限定清酒體驗 $88 每組(三杯)(左)真野鶴•純米吟釀(中)福壽 純米吟釀(右)七賢風凜美山純米左邊嗰款帶有水果香味,口感順滑易飲;中間嗰款香味澎湃,味道較辛辣;右邊嗰款帶青蘋果味,口感細膩平衡,三款清酒都適合配搭貝類及白身魚~

餐牌~

✨🍣Omakase 廚師特選壽司10貫+手卷 $398

🫖🥣鯛魚茶漬湯

🍶期間限定清酒體驗 $88 每組(三杯)
(左)真野鶴•純米吟釀
(中)福壽 純米吟釀
(右)七賢風凜美山純米

2024-02-03 532 浏览
Airside 有好多人去過都話佢大而無當,可能當時啲商舖都仲未開曬啦,今次去嘅感覺都唔錯,唔算過份多人,行得幾舒服。 G floor嗰層有呢間細細地嘅壽司舖,好似話係日本開過嚟嘅,weekend下午都有午餐,所以就試下喇。中上價位,貴過其他立食壽司店。唔知係咪因為香港人要求嘅關係,原本呢度係立食,而家加咗啲櫈,但係我覺得張凳坐到個pat pat好唔舒服,所以就決定企喺度食😂叫咗個午餐炙燒壽司盛,有埋茶碗蒸、沙律、同埋後上嘅茶漬鯛魚湯。 質素都算對得住呢個價錢嘅,話曬都係新商場。 壽司飯做到微暖嘅感覺。

今日第一次來到啟德的Airside商場。突然好想食壽司,見到這一間來自日本的壽司店。原來我早前在中環食過,當時覺得非常好味,所以一於再食。今次叫了他們的廚師特選壽司🍣10款的壽司包括有以下真鯛、北寄貝、魴鮄魚、赤蝦、金目鯛,沙甸魚。鰹魚,深海池魚,吞拿魚腩,海膽十款。還有一款拖羅手卷,及茶漬飯。 每一款刺身都十分新鮮。鮮味十足。不同款式除了吃到海鮮的鮮甜味外。亦有不同的材料配搭,提出海鮮的鮮味。他們的海鮮食材如魚類及貝類,均來自日本無污染海洋。每日由當地市場新鮮直送到店。再由經驗豐富的團隊以即點即製的方式。為客人呈上最優質鮮活的壽司料理。 當你食完十道壽司後,才貼心送上手卷。目的是讓手卷不會變淋。最後再送上鮮味十足的菜漬,暖入心。滿足最近工作有點辛苦,飲返杯,放鬆一下。真野鶴 純米吟釀:這一款清酒果味較濃,帶有點哈密瓜、提子香味,易入口。 福壽 純米吟釀:這一款帶有栗子味,香味澎湃,帶點苦澀,味道容易接受。七賢風凜美山 純米:這一款較為清新,帶有點青蘋果風味,口感細膩平衡。
今日第一次來到啟德的Airside商場。
突然好想食壽司,見到這一間來自日本的壽司店。
原來我早前在中環食過,當時覺得非常好味,所以一於再食。
今次叫了他們的廚師特選壽司🍣
10款的壽司
包括有以下真鯛、北寄貝、魴鮄魚、赤蝦、金目鯛,沙甸魚。
鰹魚,深海池魚,吞拿魚腩,海膽十款。
還有一款拖羅手卷,及茶漬飯。
每一款刺身都十分新鮮。
鮮味十足。
不同款式除了吃到海鮮的鮮甜味外。
亦有不同的材料配搭,提出海鮮的鮮味。
他們的海鮮食材如魚類及貝類,均來自日本無污染海洋。
每日由當地市場新鮮直送到店。
再由經驗豐富的團隊以即點即製的方式。
為客人呈上最優質鮮活的壽司料理。

當你食完十道壽司後,才貼心送上手卷。
目的是讓手卷不會變淋。

最後再送上鮮味十足的菜漬,暖入心。
滿足

最近工作有點辛苦,飲返杯,放鬆一下。
2024-02-01
這間日本過江龍立食壽司專家首間海外分店登陸香港,選址九龍啟德AIRSIDE,主打結合傳統壽司攤概念的立食文化,海鮮食材均來自日本無污染海域,每日由當地市場新鮮直送香港。店內環境寬敞舒適,以天然原木為主調,採用開放式壽司吧檯設計,更有兩款性價比高的廚師發辦料理套餐分別有十一及十二道菜,亦有外賣壽司服務,體驗親民且正宗的江戶前立食壽司。鯛魚茶漬湯細緻柔軟的鯛魚刺身,倒入熬煮的鯛魚高湯,鮮甜無比。北海丼 - $258大大隻赤蝦細嫩鮮甜有點黏口;肥而不膩的三文魚腩爽滑香潤;雪白肉厚的帆立貝爽滑彈牙;蟹肉絲鮮甜清爽;爽脆的三文魚籽一咬噴汁;鮮黃色的海膽肥美飽滿,軟滑即溶;日式白蘿蔔漬、青瓜、青檸及酸薑解膩。火炙壽司盛合 - $248金扇鯛有著甘香的魚油;右口魚邊比起左口魚更高級,魚油非常豐富;拖羅脂肪分佈好像雪花般,富天然魚油脂的甘香,入口即溶,柔和微辣的三升漬很有香氣;厚肉爽身的帶子配鮮味的紫菜醬。精選雪糕是日為日本開心果雪糕,幼滑細膩有著獨特濃厚的堅果香。晴王麝香葡萄炭酸有汽水 - $38擁有豐富的葡萄香氣及甘甜,香甜又清爽。宮崎縣日向夏汽酒 - $48使用宮崎縣產柑橘及日向夏製成的果汁,只

鯛魚茶漬湯
細緻柔軟的鯛魚刺身,倒入熬煮的鯛魚高湯,鮮甜無比。
北海丼
北海丼

北海丼 - $258

火炙壽司盛合 - $248

精選雪糕
是日為日本開心果雪糕,幼滑細膩有著獨特濃厚的堅果香。
宮崎縣日向夏汽酒 & 晴王麝香葡萄炭酸有汽水
晴王麝香葡萄炭酸有汽水

晴王麝香葡萄炭酸有汽水 - $38
擁有豐富的葡萄香氣及甘甜,香甜又清爽。
宮崎縣日向夏汽酒

宮崎縣日向夏汽酒 - $48
使用宮崎縣產柑橘及日向夏製成的果汁,只有3%酒精濃度,柑橘類獨特的回甘多了一絲韻味。
2024-01-31
2024-01-25 1030 浏览
今日要求朋友帶我去Airside逛街順便食晚飯,因為Airside開咗咁耐我都未去過!😅😅 今晚去咗呢間食dinner ,原來係日本過江龍立食壽司專家首家海外分店!店內的開放式壽司吧枱可同時容納15位食客,我哋可以近距離欣賞料理師傅的技藝。仲係師傅處得知這間店舖原來在日本當地多個主要魚產市場擁有拍賣權,確保其魚鮮海產的品質,貫徹品牌不時不食的宗旨,讓客人食得放心!👍🥤日式汽酒 - 宮崎県產日向夏($48)好似飲緊果汁汽水,幾好飲喎!🍣火灸壽司盛盒($248)梳子魚 x 右口魚邊 x 大拖羅 x 帆立貝 - 每款2件,因為壽司經過灸燒後,魚油味就更突出更香濃!🍚北海道丼($258)附有鯛魚茶漬湯有海膽、三文魚、牡丹蝦、帆立貝、蟹肉、三文魚子等,非常足料,加埋熱騰騰的茶漬湯,好有滿足感。🍨開心果雪糕($38)甜品係女人的恩物,又點可以缺少,食埋開心果雪糕,就圓滿結束今晚的晚餐!
🥤日式汽酒 - 宮崎県產日向夏($48)
好似飲緊果汁汽水,幾好飲喎!
🍣火灸壽司盛盒($248)

🍚北海道丼($258)附有鯛魚茶漬湯
🍨開心果雪糕($38)
2024-01-22
第四次去 Airside 了,整個商場大致逛完,今次揀咗地下層的「寿司鱼がし日本一」吃晚飯.「寿司鱼がし日本一」是過江龍立食壽司專家,首間海外分店就設在 Airside,特色是所有海鮮食材均來自日本冇污染海域,每日在當地市場新鮮直送到啟德店,今時今日,吃得安心是很重要的!店內只有一張壽司吧,可用15個客人,香港人是不習慣立食的,所以附設摺椅。價錢相當親民,廚師發辦每位$398或$588,分別為11道菜的[廚師特選壽司10貫配手卷]或[12道菜的廚師發辦料理套餐]。亦有豐富的和式丼飯套餐,價錢由$168起。此外,所有食品亦可以散點。另有各款炭酸汽水及酒精類飲品,款式吸引。北海道富良野蜜瓜汽酒 $48我揀了北海道富良野蜜瓜汽酒,蜜瓜香味道濃郁,略甜,蓋個汽水的氣泡,正合我意。同伴的宮崎縣日向夏汽酒相比甜度低些,起泡多些,各人口味不同。火炙壽司盛盒:醬油漬大拖羅梳子魚.蒜蓉醬油漬帆立貝右口魚邊.青蔥蘿蔔蓉天氣突然驟降,壽司都要食暖暖哋的,要求師傅準備四款八件可二人分享的火炙壽司拼盤,喜愛肥美的魚種。送上來見到壽司粒粒圓渾飽滿,刺身蓋個飯團,火炙紋理,見到已經垂涎欲滴。全部已經調味而且足夠,火
北海道丼
另有各款炭酸汽水及酒精類飲品,款式吸引。
北海道富良野蜜瓜汽酒 $48
北海道富良野蜜瓜汽酒
醬油漬大拖羅
梳子魚.蒜蓉
醬油漬帆立貝
右口魚邊.青蔥蘿蔔蓉
火炙壽司盛盒
全部已經調味而且足夠,火炙錦上添花,口感滿足!
北海道丼 $258
北海道丼
包括所有北海道名物,例如海膽、牡丹蝦、 帆立貝、三文魚、三文魚子、蟹肉,還有青檸、青瓜、蘿蔔及酸薑提味,丼飯粒粒分明,沾上刺身香及醬油,好吃。
以上兩個套餐包括湯及甜品
北海道丼套餐
熱湯飯
碗內放了一件鯛魚壽司
鯛魚湯飯
然後把熱燙燙的麵豉湯到進,成為湯飯,做法有趣。
鯛魚湯飯
甜品是開心果雪糕。
開心果雪糕
服務態度良好,環境舒適,食物有質素,價錢公道,值得重訪!

北海道富良野蜜瓜汽酒
北海道丼套餐
鯛魚湯飯
早幾年前香港引入立食文化.適合咩都要快既香港人.價錢都比較實惠.不過最近擁有35年歷史既日本過江龍立食壽司專門店進軍香港 Airside.每日新鮮運到既海產.絕對拍得住日本質素🐠🐟🐡店舖小心思.開放式壽司吧檯設計.以可收可放既坐椅設計加入新店設計~坐位大概有15個.企到攰又方便客人立食或坐係到飲返杯🍶三味吞拿魚丼吞拿魚控應該會點既丼飯~有赤身.中拖羅同大拖羅.每款都帶有甘香油脂香.醋飯都加入火炙壽司盛合如果覺得丼飯太多.8貫火灸🍣都係一個選擇.有帶子、油甘魚腩、拖羅同左口魚裙邊.壽司火炙後油脂香爆發.帶子上既海苔醬配搭得宜~Lunch Set都附有沙律.菜碗蒸.飲品.最後重會有個油甘魚魚湯暖暖作結~個魚湯超讚.Lunch sᴇᴛ ʜᴋᴅ 𝟸48➿火炙壽司盛合➿三味吞拿魚丼
三味吞拿魚丼
吞拿魚控應該會點既丼飯~有赤身.中拖羅同
大拖羅.每款都帶有甘香油脂香.醋飯都加入
Lunch sᴇᴛ ʜᴋᴅ 𝟸48
➿火炙壽司盛合
➿三味吞拿魚丼
2024-01-01
2024-01-12 389 浏览
呢個價位嘅餐廳,做立食真係合適咩?平心而論,食物質素真係可以,但…環境真係唔得。裝修係靚嘅,不過張凳真係唔得…坐喺度又唔舒服,企喺度張枱個位又唔啱。好多人都係嗱嗱臨食完走,當然我相信立食店嘅初衷都係想啲人嗱嗱臨食完走啦。
呢個價位嘅餐廳,做立食真係合適咩?

平心而論,食物質素真係可以,但…
環境真係唔得。

裝修係靚嘅,不過張凳真係唔得…
坐喺度又唔舒服,企喺度張枱個位又唔啱。

阿叔為人好性急😅,咩都講求快💨,行路快💨、做嘢快💨,連食嘢都成日俾人話快💨💨,所以日本嘅立食文化就啱晒我喇,唔使等太耐又可以食完快快走🏃🏻‍♂️!不過先旨聲明,快並唔代表無質素,有時都真係可以「快、靚、正」!就好似呢間新登陸香港嘅日本過江龍立食壽司專門店🍣,擁有35年歷史嘅佢喺日本都有幾多分店,淺草、秋葉原、池袋、新宿等地區都會輕易搵到佢嘅足跡🐾。專門店好堅持每日魚鮮海產🐟嘅品質,所以成日都會得到日本傳媒高度嘅評價。今次香港好榮幸,能夠成為佢哋首間嘅海外分店。新店坐落於啟德新商場🛫,店內唔算大,採用開放式壽司吧檯設計足足可容納15個人。首次進軍香港🇭🇰,設計師特別為專門店設計可收納嘅櫈🪑,客人企耐咗覺得攰,都可以拎張櫈出嚟坐,真係細心又靈活嘅設計。☺️☺️☺️🍚三味吞拿魚丼 ($248) 一款丼飯有齊赤身、中拖羅同大拖羅🐟,每款都有3大片,片片都好香魚油味,自問係吞拿魚控人士嘅你,就絕對唔可以錯過喇!😋🍣火炙壽司盛合 ($248)盛合包括火炙過嘅帶子、油甘魚腩、拖羅同左口魚,每款有2件。值得一讚係無論魚生同飯粒嘅份量都唔少,雖然total 得8件,但食完都幾飽架!😙下晝嚟到,午市套餐除咗包一款

🍣火炙壽司盛合 ($248)

下晝嚟到,午市套餐除咗包一款主食外,仲有沙律🥗、茶碗蒸🥚同阿叔好鍾意、味道好濃郁嘅鯛魚茶漬湯🥣。下次嚟開新商場行街食飯,大家又多一個好選擇喇!