2023-03-04 234 浏览
之前見過門口企滿哂人,今日特登嚟試下,坐滿哂人,但唔係好洗等位🤔入到嚟一定嗌佢最出名嘅酸菜魚,的的確確有啲失望🥲 好辣,無乜酸味,同我想像中嘅有好大出入,的確佢拎出嚟嗰下係有啲期待😚 魚同薯粉都好食,但$328性價比真係有啲低🥲 因為好少魚🥲 好多配菜😅因為太少魚嘅關係,所以叫多咗嗰口水雞做餸,都低質🥲有啲失望🙍🏻‍♀️同有一樣扣分位係諗住加罐可樂飲,佢一係就『唔凍』,一係就『加冰底+2』,咁我睇到唔凍,我就加咗冰底,點知嚟到罐可樂係凍嘅🥲 真係有啲無奈🥲整體嚟講,我都真係唔會再嚟🥲

整體嚟講,我都真係唔會再嚟🥲
2023-02-23 227 浏览
第一次食果陣叫左個招牌酸菜魚魚係多呀 但係零酸味 得個死辣 果種辣仲要零香味本身勁期待 點知係咁樣都算啦 因為屋企人自己一個人去食一人米線 叫咗個老壇酸菜魚米線 佢話有酸味 雖然都係冇辣椒香 咁我咪再俾多次機會去試吓跟住我就叫咗個青花椒酸菜魚,屋企人就照叫老壇酸菜魚今次又係食到成肚火青花椒酸菜魚死咸 死辣 又係零酸度 咁你叫乜鬼酸菜魚老壇酸菜魚就有酸味 但係都係咸 最離譜嘅係開業一個幾月 啲米線就已經碎到咁會唔會再Hea啲啊?同佢講聲米線咁喎 俾埋佢睇 佢話 哦 會反映下實係會反映啦下話個態度真係呢仲要好似趕你去埋單咁 見你好似就食完就同你講係咪食晒啦 想收碗唔會再食
第一次食果陣叫左個招牌酸菜魚
魚係多呀 但係零酸味 得個死辣 果種辣仲要零香味
本身勁期待 點知係咁樣

都算啦

跟住我就叫咗個青花椒酸菜魚,屋企人就照叫老壇酸菜魚
今次又係食到成肚火
青花椒酸菜魚死咸 死辣 又係零酸度 咁你叫乜鬼酸菜魚
老壇酸菜魚就有酸味 但係都係咸
最離譜嘅係開業一個幾月 啲米線就已經碎到咁
會唔會再Hea啲啊?
同佢講聲米線咁喎 俾埋佢睇 佢話 哦 會反映下
實係會反映啦下話
個態度真係呢

唔會再食
2023-02-21 214 浏览
見新開張客人唔少就試下啦,叫左個花膠濃湯雞煲,點知得一隻雞脾份量,呢個價錢真心不值,湯凍左少少就變得好咸,真心冇下次。酸菜魚總算比雞煲好少少既,但魚的份量不多。店員服務一般有待改善。
酸菜魚總算比雞煲好少少既,但魚的份量不多。
店員服務一般有待改善。