2006-10-22 23 浏览
這裡的魚生較經濟. 試過幾次三文魚壽司的水準不俗. 不過其他的壽司的水準較為參差, 時好時壞. 較貴價的魚份量也少, 切得很薄. 今次分別單叫了八份壽司, 合共約$120.叫了一客薑絲豬柳飯一人定食($85). 除了主菜的飯外定食包括一客(三塊)三文魚剌身, 一碗miso 湯及三隻餃子. 餃子沒有味道, 很差. 主菜的飯也久佳, 不是日本米. 其他一切都是不過不失.這裡的日式薄餅也不夠水準. 很厚, 口感很粉. 我們要了帶子薄餅($55), 帶子很少, 不好吃, 而且有內臟的部份. 大力建議不要叫這味菜.另外值得一提的是侍應的服務. 他們的服務很慇勤. 有笑容而且很週到. 走的時候還幫我們拉起門簾的布. 可惜的是, 很難才能得到他們的注意, 要點菜時舉了手很久才來. 而且他們有點神不守捨, 叫了飲品卻忘了拿來.我認為這店最抵吃的還是外賣壽司. 價錢比堂食平一點.

我認為這店最抵吃的還是外賣壽司. 價錢比堂食平一點.
2006-08-26 7 浏览
星期五晚唔肯訓星期六以為訓夠晒先返工點知訓到點幾都仲係勁支力結果都係死死地氣出車罷啦天氣超熱揀左呢間食個清涼既壽司套餐舖面似外賣入面都算幾企理麵豉湯加壽司八件腐皮鯛魚三文甜蝦(一隻頂兩隻)魷魚赤貝咁既價錢相當於超市夾夾壽司但仍然相當新鮮加厚肉仲係新鮮即製甜蝦只有一隻都可以蓋住七成半既飯面算係幾好幾有誠意架想平係幾好既選擇
星期五晚唔肯訓
甜蝦只有一隻都可以蓋住七成半既飯面
算係幾好幾有誠意架
想平係幾好既選擇
2006-05-21 12 浏览
16/5(二)哩晚因為有d野一定要見honey,既然都係要食飯,所以我地就去左哩間試(佢亞妹上次黎過話幾好)。由於我地7:00入坐,時間尚早,所以都只係得一、兩檯,食物方面都ok,算多選擇,價錢都合理,服務都幾好,8點到就開始多番少少客。
2006-05-19 7 浏览
係附近返學所以先留意到呢間舖, 人流少, 可能因為店面設計成只供外賣的模樣...我點左個壽司餐, 朋友點左個咖哩飯, 佢d壽司size係一口一件, 三文魚同鯛魚有入口即溶既感覺! 朋友對咖哩飯亦感滿意! 佢d刺身就冇試到, 但係睇個價錢好平! 可以試下!員工態度懶散, 連個麵豉湯碗爛左都唔知! 仲有d茶係凍ga!
(非会员)
2006-05-18 17 浏览
都唔新鮮, 又唔平....帶子唔爽.. 仲好林係魚生飯夠足料, 但飯又唔軟熟... 麻麻地吃了1客4件波子壽司, 2件牡丹蝦壽司, 1客雜錦魚生飯, 1客螺肉, 1客甜蝦反卷壽司同埋1客凍豆腐... 埋單$177 (2人)
都唔新鮮, 又唔平....
帶子唔爽.. 仲好林
係魚生飯夠足料, 但飯又唔軟熟... 麻麻地
日期:2006月2日某日時間:20:00-22:00人數:2人其實我並不是第一次來此餐館了,第一次是朋友(ar 2)介紹來的, 咁我咪同佢試一下law!!入到去果然係平~~壽司只是9元起, 而且質素真係唔錯。最特別的是刺身方面,真係做到"平靚正"的境界呀, 刺身好平,而且真是好新鮮...我自己本人是對海鮮食物都好有要求的,所以此店的刺身真是好有水準,而且溫度又凍凍地,不冷不熱,溫度剛剛好。雖然服務一平,不差不好啦。環境也是沒有什麼特別的, 有點簡陋, 但環境還算舒適。桌椅是木製有點不服務。***還有另一大的賣點是:此店可以俾你外賣刺身的, 你可以一大舊刺身買回家。當然價錢比堂食就更加平。
日期:2006月2日某日
時間:20:00-22:00
人數:2人

雖然服務一平,不差不好啦。