2024-05-22 43 浏览
我不嬲都係飲開珍珠奶茶,好少飲手打檸檬茶!但係呢間鴨屎香手打檸檬茶係我friend極力推介,佢飲到人哋認得佢,知道佢要啲咩材料,多冰定少冰,所以我信係好飲~~結果一試,真係好飲喎, $28一杯
~~
結果一試,真係好飲喎, $28一杯
鴨屎香手打檸檬茶
鴨屎香手打檸檬茶
2024-02-23 96 浏览
買過幾次呢間鋪d產品,味道都唔錯,佢d手打香水檸檬飲品都好出色!!之前係門市買過百香果椰果手打香水檸檬茶,好好飲,好香好清新好鮮嘅感覺👍今日叫佐外賣黑糖珍珠鮮奶茶同鮮果冰粉黑糖珍珠鮮奶茶送到黎已經俾外賣員搖到見唔到黑糖,叫佐半糖,甜度岩好,有茶香,岩晒我口味,珍珠好好食,彈牙有咬口,高質👍鮮果冰粉叫佐百香果味(有幾款唔同糖底揀),百香果醬好香,芒果好甜,加埋其他配料口感好豐富,一碗份量好多,同同事share,佢地都覺得好好食👍

今日叫佐外賣黑糖珍珠鮮奶茶同鮮果冰粉

黑糖珍珠鮮奶茶
鮮果冰粉(百香果味)
百香果椰果手打香水檸檬茶
外卖送餐
黑糖珍珠鮮奶茶
鮮果冰粉(百香果味)
百香果椰果手打香水檸檬茶
2024-01-16 77 浏览
前兩日同朋友一齊去咗西九龍中心8樓美食廣場試咗呢間店鋪的芋泥麻薯冰和多芒芋圓西米露,真係好驚艷crayyyyy!齋睇賣相又真係估唔到佢咁多layer,首先芋泥麻薯冰面頭有好多配料中間有水果西瓜和芒果,底面係牛奶沙冰,份量真係好十足,牛奶沙冰和麻薯層次嘅配搭,味道好豐富,色.香.味俱全!我同朋友每人叫咗一個唔同款式,結果份量已經夠兩個人分😂多芒芋圓西米露勁多芒果,啱曬喜歡食芒果的我!而且椰汁特別香濃配上西米一流,下次繼續會光顧!

多芒芋圓西米露
芋泥麻薯冰
2024-01-13
等候时间
8 分钟 (堂食)
多芒芋圓西米露
芋泥麻薯冰
  • 飲品推介芒果椰椰,芋圓鮮奶茶
  • 小食蒜香無骨鳳爪