2022-02-22
呢一間門面望落去看似普通嘅茶餐廳,但估唔到食物質素有咁高水準😳,而且價錢亦相當合理👍🏼午市同下午茶嘅選擇有好多,二人餐、飯、麵、河粉、烏冬、鐵板餐通通都有,晏晝過嚟食飯都係一個唔錯嘅選擇🤩❣️二人休閒餐 $168呢個二人餐必定會跟沙薑雞半隻、時菜一碟、白飯兩碗、例湯兩碗、兩杯熱飲,仲可以喺佢提供嘅小菜入面選一款,分量超豐富‼️例湯煮得好入味夠火喉,完全食唔到有味精嘅味道👍🏼 沙薑雞好厚肉夠嫩滑味沙薑夠出🤤小菜方面叫左魚香茄子煲,熱辣辣上台😍色水好靚,睇到已經好想食🤣食落好香口又惹味,就算我唔食茄子都忍唔住食左幾舊🤣因為太吸引啦🤩仲有一碟煮得好淋嘅白菜仔☺️呢個2人餐俾3個胃口細啲嘅人食都好夠👍🏼❣️ 星洲炒米粉 $55呢個星洲炒米好夠鑊氣!料足且入味,味道上唔會好辣同好有咖喱味😋米粉炒出嚟最緊要乾身唔會一patpat咁👍🏼鍾意食星洲米嘅朋友仔可以試試🥰飲品☕️-凍檸茶-熱華田想讚一讚呢到嘅熱華田!唔需要額外落糖都好夠味,唔會因為落太多粉搞到好甜,甜度適中,啲粉又唔會卡到一粒粒👍🏼
❣️ 星洲炒米粉 $55
飲品☕️