2018-02-15 76 浏览
之前食完lunch,想食手作之店,朋友仔係咁話手作有好多菌,咁惟有淨係望下啦咁😂😂 . 轉過頭我又去左McDonald買新地筒❤️士多啤梨扭紋新地筒 $5士多啤梨味比我想像中好,唔會太香精/太假,質地較稀,有啲似明治士多啤梨個隻朱古力,$5你仲期望啲咩?過下口癮都okay架🍓 .抵讚係食到底都仲有雪糕

士多啤梨扭紋新地筒 $5
麥當勞耐不耐就出粟米批($8),今次見買一送一咁抵就試下!平時食開蘋果批,,仲驚咸味粟米批會格格不入,點知又幾好味!食落有d似粟米湯咁,但比起粟米湯,d粟米更粒粒分明有口感,仲十分清甜,真的不錯!但比較傳統蘋果批還是稍遜一籌,如果原價8蚊一個的話,我會選擇食返蘋果批😋順帶一提,樂富的新店用新點餐系統,也增取甜品站,而McCafe亦設在收銀處、取餐區旁,方便得多!雖然不再是二十四小時營業,但整體比舊店好。
麥當勞耐不耐就出粟米批($8),今次見買一送一咁抵就試下!

2017-11-15
用餐时段
星期六10点45去買通粉。見收銀無人仍有3組人排隊都醒目唔知要等幾耐, 即轉往自動售賣機購買。雖然部機勁唔 user friendly. 不過之前馴練過自己, 都背咗啲 step, 所以好快完成購買程序。去到取食物嗰度見ㄧ大班人等緊, 因為同平時等的人數差不多便不以為意。原來之前買單的人知到要等好耐行開咗, 到差不多時間才回來取食物。結果等咗半個鐘才出我的食物。還因人手嚴重不足, 出錯食物。我原本的清湯底錯配勁咸的豬骨湯底給我。勁重福字麵味道的味精。考慮不想再嘥時間等食物, 唯有選擇放棄更換。硬食。結果食完極囗乾。總結:1. 在購買食物時, 無論收銀人員或自動售賣機均不會告之預計論候時間。如前往該餐廳請有心理準備預留足夠時間等候食物(大約半小時)。2. 絶對不建議選擇豬骨湯底的通粉, 除非閣下確定自己腎功能仍處於最佳狀態。
總結:
2017-10-29
等候时间
30 分钟 (堂食)
$22.3 (早餐)
而家啲麥當勞呀等成粒鐘仲要畀人話話冇搞錯呀嘢食有萬喎啲嘢食又唔好味喎 啲人阻住曬喎有冇規則喎 阻住曬呀我要等 要等成粒鐘呀 裏面啲人又慢吞吞喎 出邊呀有得咁樣喎 call又開又唔得
2017-08-20 83 浏览
叫過早餐等半個鐘以上,真係快餐店??已經有自助點餐機,唔係應該更多人手架咩d員工態度又麻麻,食物又成日漏(買2個餐得1個包)問佢拎糖漿同果醬(早餐)又話入面有其他分店會好好態度話無問題係呢間特別黑人憎補充:實有人話你唔睇清楚先走,早餐都會漏,大家應該都唔check早餐啦最後,本人盡量都唔去呢間,只係因為女朋友住樂富......利申,我鍾意食麥當勞的其他麥當勞都做得唔錯我屋企係深水埗,起訴態度好好多
叫過早餐等半個鐘以上,真係快餐店??
已經有自助點餐機,唔係應該更多人手架咩
d員工態度又麻麻,食物又成日漏(買2個餐得1個包)
問佢拎糖漿同果醬(早餐)又話入面有
其他分店會好好態度話無問題
係呢間特別黑人憎

最後,本人盡量都唔去呢間,只係因為女朋友住樂富......
利申,我鍾意食麥當勞的
其他麥當勞都做得唔錯
我屋企係深水埗,起訴態度好好多
外卖自取
2017-07-20 76 浏览
此店常與美國電影合作,推銷角色食品。這次壞蛋獎門人食品的宣傳是舖天蓋地,食品造型比以往逼真。脆薯嘜十分可愛,每件2·8元,略貴,咸味十足,不醮茄汁醬都好味。令我想起了日本的角色食品,雖然昂貴,但是精緻趣怪。其餘有4款。檸蜜雞翼結合了10元下午茶餐。向店員說明要全部雞翼,便有兩隻檸蜜雞翼,十分便宜。試食結果欠佳,有檸檬味,無蜜糖味,比傳統鷄翼水準低很多。新地香蕉脆欠新意,新地水準十年如一日,香蕉批不鬆脆,香蕉則很甜。咖啡店亦推出一系列食品配合,聲勢比以往大。傳統食品亦多加了宣傳包裝:墊底紙,薯餅袋咖啡杯凍飲杯早餐盒除了紀念品,亦有為食咭。總括而言,氣氛營造頗佳,宜多扣香蕉這主題食品,乘勢多推生果食品。
此店常與美國電影合作,推銷角色食品。
這次壞蛋獎門人食品的宣傳是舖天蓋地,食品造型比以往逼真。
脆薯嘜
$16.8

其餘有4款。

檸蜜雞翼餐

朱古力新地香蕉脆
$13.5

咖啡店亦推出一系列食品配合,聲勢比以往大。

傳統食品亦多加了宣傳包裝:
墊底紙,薯餅袋

咖啡杯

凍飲杯

早餐盒

除了紀念品,亦有為食咭。

脆薯嘜
$ 16.8