2016-11-23 115 浏览
其實係想試下黑松露味shake shake 薯條。 但散叫就算你買大薯條,shakr shake 粉都要加$2.5. 横掂都係,就叫左個三文魚堡餐加大,加大就免費送shake shake 粉一撕開包粉,的確好重黑松露味,之後放落shake shake 袋同薯條一齊shake, 食落口就唔知點解無左陣黑松露味,而係好重味精味。 另外,同茄汁完全唔夾,所以都唔使點茄汁。三文魚堡同魚柳包最大分別就係加左洋葱,醬汁係千島醬同埋個包無魚柳包甘軟。 其實中間都係炸魚,三文魚同平時魚柳我覺得分別唔大,本人覺得魚柳包好食d.總括而言,下次會order魚柳包+紫菜 shake shake 粉

2016-10-14 85 浏览
我一向都對麥當勞有份情意結,讀書時無錢成日都食,即使到依家都只廿幾三十蚊就食到一餐!瑞士滋味漢堡包!件肉夠厚夠juicy,加埋個蘑菇汁,成個包既感覺好豐富!我本身唔鐘意食好乾既野,呢個包就岩哂我! 今日仲豪食,買多個粟米批,超正!如果你都鐘意飲粟米湯的話,咁就一定唔可以錯過不過呢間麥當勞既人手真係少,廚房加收銀得兩三個人,做到佢地手軟,d客又等得好耐。好彩我唔趕時間

好juicy既牛肉
2016-10-13
等候时间
20 分钟 (堂食)
好juicy既牛肉
2016-10-12 106 浏览
人少少去左食麥記新飽 推出兩款新口味當然首試瑞士芝士安格斯啦 另外萍果又無咁吸引我 所以下次先試兩種芝士+ 磨菇 +生菜 仲有大大塊安格斯牛喎 味道唔錯 牛肉係唔太juicy不過夾埋磨菇同瑞士& 車打芝士真係無得輸 散叫$26 套餐$36 價錢尚合理加埋雞亦 超級滿足 還有送雪糕新地卷添呀 可即用或遲d用添
人少少去左食麥記新飽 推出兩款新口味
散叫$26 套餐$36 價錢尚合理

加埋雞亦 超級滿足 還有送雪糕新地卷添呀 可即用或遲d用添
2016-10-12
2016-07-01 127 浏览
食飽飯後,口裡還欠一點點食物!結果去了麥當奴!叫了一個士多啤梨新地~面頭有碎花生,同士多啤梨醬舖在新地上!碎花生不是脆脆的!士多啤梨醬味道唔錯,加上新地味道奶味很濃,配合得宜!但係麥樂雞不熱!又不脆!口感不好!點解呢間麥當奴不及其它其它店舖?
食飽飯後,口裡還欠一點點食物!結果去了麥當奴!
但係麥樂雞不熱!又不脆!口感不好!

點解呢間麥當奴不及其它其它店舖?
2016-04-15 133 浏览
今朝去麥當奴幫襯,叫咗一個魚柳包,價錢貴咗!仲要縮了水,細個咗!唉!加埋一杯咖啡,合共27蚊左右!好在芝士係完整,好似卡夫芝士,魚柳既味道唔錯!小小脆,魚既質地仍然結實,無雪藏味!麵包都軟熟!所以食起嚟口感都可以!
今朝去麥當奴幫襯,叫咗一個魚柳包,價錢貴咗
!仲要縮了水,細個咗!唉!

加埋一杯咖啡,合共27蚊左右!
!麵包都軟熟!所以食起嚟口感都可以!

2016-03-21 125 浏览
好耐無去麥當奴食早餐啦,有 d掛著熱香餅!之前佢哋做推廣既時候,熱香餅可以配幾款醬汁架,有士多啤梨,柚子等!幾吸引!各有特色!但係而家只有牛油同蜜糖!都算啦!足知,我都係叫了一個熱香餅,但係點解熱香餅 d 餅邊硬哂!好似整完好耐!無乜餅香味! 牛油又溶哂!味道有點兒怪怪!幸好齋啡味道唔錯!有咖啡豆香味!不太濃!不太淡!16蚊一份早餐!價錢唔錯!
!但係而家只有牛油同蜜糖
!都算啦!
牛油又溶哂!味道有點兒怪怪

幸好齋啡味道唔錯!有咖啡豆香味
!不太濃!不太淡!16蚊一份早餐!價錢唔錯!
2015-04-08 47 浏览
自從老麥有特價餐,我都好少食正價餐,今日見到有新包推出,又唔貴就試下啦。由於lunch time 去,所以預左人多少少,但係估唔到要排長龍,可能呢間老麥請大量中年職員,做野速度真係會蝕底少少,但睇得出個個好認真做野,有禮貌及有熱誠。其實請中年人對老麥型像有正面作用,好過老麥之家捐錢,幫下中年人就業我點了一個 加大 菠蘿滋味蝦堡餐,有"識shake"粉跟,要左蜜糖味。老麥炸薯條水平好平均,真係好少會 出事。呢間炸薯條合格,炸得幾好,又唔會過咸。Zero氣水裝滿,好耐都無試過老麥會裝滿Zero汽水 菠蘿滋味蝦堡有生菜,沙律醬,一塊炸蝦餅,一塊鑵頭菠蘿。主角賣相其實真係好一般,成個飽差唔多色,冇好大對比。因為包裝係有紙盒,所以成個包型好"庭"身。味道方面,其實預左沙律醬同生菜炸蝦餅好夾,但估唔到 重點係 一塊 勁甜鑵頭菠蘿,出奇地好夾成個飽,硬度適中,如果用新鮮菠蘿 一定唔夠甜及太硬。老麥雖然間間賣相同野,但係其實食物賣相同處理時間,每間都有分別。愉翠老麥算一間慢但整得幾好食既老麥。

Zero氣水裝滿,好耐都無試過老麥會裝滿Zero汽水

菠蘿滋味蝦堡有生菜,沙律醬,一塊炸蝦餅,一塊鑵頭菠蘿。

2015-04-08
  • 菠蘿滋味蝦堡
2008-03-31 18 浏览
都唔明mcdonald唔係有qc咩??點解呢間食左幾次都係咁無味道,d粟米又乾身.係最近呢兩三個月先係咁喎....個火腿排芝士漢堡片芝士又唔溶...唉....
(非会员)
2005-07-14 14 浏览
我住係附近都快4年了,因樓下無咩好食,大多都會幫襯麥記的,起初幫襯時經常都會發生以下情況:1.俾漏食物,無論係"拎走"或打電話外賣都經常發生!2.繁忙時間唔夠野食供應,特別係中午同晚上7時後,去買野食十居其九都唔可以同一次過俾晒客的,永遠要D客等,個個客企埋一邊等都幾壯觀嫁3.無改善的誠意,佢地又唔用D方法識別客人喎,我試過買個餐堂食欠個包,咁我就食住等啦,薯條同汽水都落晒肚,個包都未黎,多好時仲要係D員工忘記左你欠D咩!!我都試過向經理反映,但佢無咩表示只係講兩句SORRY,仲反向我解釋佢地唔會預備太多食物供應給客人喎,佢地會主張要先落order,佢話怕無人買喎..........之後仲話要陪罪送張優惠劵俾我,我一睇,又係d要你係早上11am前買早餐送鬆餅的...............佢誠意可加啦!!這是一間員工經常叫"單one" 的麥當當...........
2005-05-09 33 浏览
住响附近,間唔中黎呢間食野,食物尚算新鮮,今日同男友下午茶,2人order了牛肉烤餅餐加大,雞扒沙律同一個漢堡包,質素ok la,起碼仲熱嘅,薯條夠脆服務真值得一讚,去過咁多間麥記我最欣賞呢間。唔止今日,平時都係,當食物要等時,公關主動送埋黎你枱,又sorry又多謝,有禮貌好笑容,(佢叫Money),執枱那個四眼仔响客人臨走都會講下多謝。環境尚算整潔以前去過太古廣場同西洋菜南街那間食野係無公關或mgr响大堂嘅,等食物要自己取(不是繁忙時間,我裝到重有2個mgr响入面遊遊下), 仲以為大鋪會好招呼d 添,超!希望麥記管理層知道後正視吓。
質素ok la,起碼仲熱嘅,薯條夠脆

希望麥記管理層知道後正視吓。
2004-12-26 9 浏览
今日下午行錯路,唯有去麥記醫肚,廿幾蚊個餐,巨無霸熱熱的,但包得不太好...算。薯條細細包,但夠脆,算...忌廉大杯..算。飽...又一餐。