2013-07-22
1:03 pm已到達,所以排隊排3-4個便到我,真係開心 加上職員製作食物速度快+落order又夠爽手,至尊漢堡套餐 $26.8→$23至尊漢堡賣相good,個漢堡的餡料唔會砌到側晒,更加無沙律醬未食已經噴出來似的現象,餡料更加唔會爆晒出來,burger用心製作~有芝士一片,多片洋蔥,酸瓜2片(平時0係其他分店食無的),足夠的沙律醬,生菜不過牛肉漢堡扒方面唔係太jusicy,幸好整體來說有沙律醬來配搭,食落口又唔會好乾身,中薯條有少部份較為軟身,份量真係幾多,多部份薯條的長度都幾長,味道又唔會過咸!帶脆卜卜的口感~雪碧走冰~有幫我走冰雖然相比起上次的食物quality差左少少,但整體黎講,0係香港的m記服務+食物有咁o既質素都稱得上係滿意!
至尊漢堡套餐 $26.8→$23
中薯條