2019-10-22
-相信好多人都聽過依間良心,超級之黃嘅餐廳,今次就去左紅磡龍門冰室❤️要大大力去懲罰下😎-炸雞扒芝士火腿奄列⭐️($50)依個Lunch Set 仲包熱飲,另外可選:飯/意粉/撈丁🍝,醬汁都有超多選擇:鮮茄/芝士🧀/咖哩/黑椒/龍蝦☺️/燒汁/甜豉油!估唔到依個份量係咁多🤩,個煎雞扒真係好正,大大塊雞扒,肉質好嫩滑,不得了😆!而芝士火腿奄列真係好好味🤤,淨係食奄列都覺得好飽!切開奄列有少少芝士流出嚟,好好味😍,蛋食落好滑☺️,超鍾意食奄列🥰白飯又多🍚,大食嘅朋友都夠飽,好滿足😆-PS 唔知點解炸雞扒變左煎雞扒☺️,不過都唔緊要,同樣咁好食❤️-PS 仲有以下分店☺️📍炮台山電氣道254-280號華凱大廈地下I舖 📍銅鑼灣登龍街28號永光中心地舖 📍尖沙咀金馬倫道34-36A福橋大廈地下A及B舖📍屯門龍門路43號龍門居第10座地下102號舖-Name🏠: 龍門冰室 Lung Mun CafeLocation📌:紅磡寶其利街47號銳光中心地下(港鐵黃埔站 B 出口, 步行約4分鐘)價錢💰: 炸雞扒芝士火腿奄列($50)-
要大大力去懲罰下😎
炸雞扒芝士火腿奄列⭐️($50)
炸雞扒芝士火腿奄列
PS 仲有以下分店☺️
📍炮台山電氣道254-280號華凱大廈地下I舖
📍銅鑼灣登龍街28號永光中心地舖
📍尖沙咀金馬倫道34-36A福橋大廈地下A及B舖
📍屯門龍門路43號龍門居第10座地下102號舖
Name🏠: 龍門冰室 Lung Mun Cafe
價錢💰: 炸雞扒芝士火腿奄列($50)