2007-05-18
尋晚又係無飯開既日子,上次嚟過食lunch,啲食物都ok,所以再次光臨。原來dinner仲抵食過lunch,湯+頭盤(4選1)+主菜(飯/意粉/薯菜)+咖啡/茶都係大約50元。尋晚叫左,,,羅宋湯跟蒜蓉多士(湯夠味道,片多士仲熱)芝士焗西蘭花(一般啦~~~)蘆筍配龍利魚卷跟薯菜(上到枱時先知係配燒汁,如果係白汁就好啲,個魚卷味道好清淡,中間卷左條蟹柳,個人認為卷蔬菜會仲好味)食物對於我呢個有點要求既人都叫可接受,但佢地真係要好好諗下d服務囉!首先,毫無邏輯,隔離枱個湯差不多飲完先上多士;我地就上左多士一陣先上湯;跟住,上頭盤時就咁擺低,壓住隻羮都唔理;上主菜時張枱位置所限,唔夠位擺,揸住碟望下我(喂,我無責任幫你移位架!);埋單時仲衰,我以為個侍應係啞架,唔講幾錢、唔講多謝,你估我好好眼力睇你張單咩!哎,點解唔可以提升下d服務質素,怪不知硬係唔係咁多人幫襯啦!
尋晚叫左,,,
羅宋湯跟蒜蓉多士(湯夠味道,片多士仲熱)
芝士焗西蘭花(一般啦~~~)