2024-06-10 2067 浏览
Amico 1890旺角Amico 1890餐廳以粉紅色為主題,裝飾充滿了浪漫元素。室內設計以柔和的粉紅色調為主,搭配著花朵圖案的壁紙、甜美的燈飾以及精緻的裝飾品,營造出一種溫馨、浪漫的氛圍。兩人套餐包括凱撒沙律、松葉蟹蓋多士、兩杯飲品、兩個主食、及一個甜品。二人套餐大約$500。CP值都高想同朋友慶祝生日,可提前預約。不過今次本來是預約士多啤梨蛋糕及海綿寶寶卡通。不過最後冇士多啤梨蛋糕,同埋唔知點解變咗肉桂狗卡通😂😂Amico 1890 (旺角)旺角洗衣街24號地舖@amico1890 #旺角 #amico1890 #吃到飽 #生日#慶祝生日 #慶祝生日餐廳 #香港生活#香港#香港旅遊攻略#美食#我的美食日記#美食日常#美食#香港處打卡#吃喝玩樂#生日餐廳 #生日餐
Amico 1890
旺角洗衣街24號地舖
@amico1890
2024-05-30 2095 浏览
set dinner價錢超抵!牛扒超大塊! 松葉蟹多士有驚喜😍 甜品預先通知寫字同畫公仔, 母親節花畫得好靚媽媽好鍾意❤️衛生方面, 女洗手間應該因為沖水原因列明不可大便, 可以減小沖唔走機會😛值得加許👏🏻

2024-05-13 2383 浏览
掂🤤粉紅裝修😍樓上氣氛格調舒適☺️🤩🤩🤩鵝肝必食🤡🤡🤡二人套餐黎講 配搭不錯🫣懶人直選😂甜品仲要有個cake同乳酪雪糕🤤🤤🤤第一次黎食🤩推廣推薦🥳出色在畫碟真心夠誠意😂Q版糖佬鴨😋
掂🤤粉紅裝修😍樓上氣氛格調舒適☺️

出色在畫碟真心夠誠意😂Q版糖佬鴨😋

• 鵝肝多士
  • 乳酪雪糕
2024-04-24 1975 浏览
amico1890💓一間粉紅色的小店,是義式餐廳🇮🇹行過會被粉色門口吸引,像一間甜品店看餐牌係賣各樣嘅意粉,牛扒,義式小食亦都有小蛋糕和各式各樣嘅嘢飲。lunch光顧過幾次,都係叫牛扒餐和意粉牛扒🥩-🌟🌟🌟牛扒多汁,個人不太食得生,叫咗七成熟,夠靚,啱啱好這個餐配有沙律菜🥗還有薯條🍟如果是離不開米飯的人,亦可以向店員詢問將薯條轉白飯🍚💰一百出頭都幾抵食香草菌菇意粉🍝-🌟🌟🌟味道都幾濃郁,拌一拌香味撲鼻意粉加上菌菇滑滑的😋不過對於慣了食主食飽餐的人來講意粉份量偏少,可以叫多個小食就啱好啦💰五十零蚊lunch餐有跟餐嘢飲,所以只係叫了凍檸茶見到餐牌有好多特別的名字嘅嘢飲有機會都想試下💓
amico1890💓
一間粉紅色的小店,是義式餐廳🇮🇹
行過會被粉色門口吸引,像一間甜品
看餐牌係賣各樣嘅意粉,牛扒,義式小食
亦都有小蛋糕和各式各樣嘅嘢飲。

lunch光顧過幾次,都係叫牛扒餐和意粉

牛扒🥩
-🌟🌟🌟
牛扒多汁,個人不太食得生,
叫咗七成熟,夠靚,啱啱好
這個餐配有沙律菜🥗還有薯條🍟
如果是離不開米飯的人,亦可以向店員詢問
將薯條轉白飯🍚
💰一百出頭都幾抵食

香草菌菇意粉🍝
-🌟🌟🌟
味道都幾濃郁,拌一拌香味撲鼻
意粉加上菌菇滑滑的😋
不過對於慣了食主食飽餐的人來講
意粉份量偏少,可以叫多個小食就啱好啦
💰五十零蚊

lunch餐有跟餐嘢飲,所以只係叫了凍檸茶

見到餐牌有好多特別的名字嘅嘢飲
有機會都想試下💓

2024-04-19
2024-04-24 1381 浏览
舊年老公生日都喺呢間餐廳慶祝,因為地理位置方便同有提供畫碟服務,過左一年見小店仍然健在,就繼續支持下星矢公仔係舊年畫,超有heart蜜桃貓公仔係今年畫,比原圖幸福肥左少少畫碟唔使加錢,訂枱後提早whatsapp餐廳確認就可以。食物好似比上年好食左,牛扒好味仲大大塊,飽到食唔晒海鮮意大利飯都好食。二人餐$498+ 服務費,俾現金會平少少(其實應該係電子支付要收charge)整體大致滿意。經濟咁差,希望小店捱得住出年再有機會幫襯

星矢公仔係舊年畫,超有heart

蜜桃貓公仔係今年畫,比原圖幸福肥左少少

畫碟唔使加錢,訂枱後提早whatsapp餐廳確認就可以。

食物好似比上年好食左,牛扒好味仲大大塊,飽到食唔晒
海鮮意大利飯都好食。

二人餐$498+ 服務費,俾現金會平少少
(其實應該係電子支付要收charge)

整體大致滿意。經濟咁差,希望小店捱得住
出年再有機會幫襯

2024-04-23
庆祝纪念
生日
2024-04-19 1449 浏览
Amico 1890粉色的cafe,入面裝修係少女簡約風,天花掛滿浪漫氣球燈,侍應服務態度好意大利風乾火腿沙律大大塊風乾意大利火腿有一種淡淡的奶的咸香味鹹度剛剛好加拿大豬鞍扒厚實加拿大豬鞍扒肉味香濃嫩滑柔軟多汁脂肪含量低特嫩嚼勁南瓜帶子刺身意大利飯配煙三文魚煙韌的煙三文魚擁有濃厚的煙燻香氣及豐富的魚脂香餘香久久不散帶子刺身鮮甜乳酪雪糕雪糕口感夠滑而且好重乳酪味酸甜平衡Amico 1890 (旺角)旺角洗衣街24號地舖
Amico 1890

酸甜平衡

旺角洗衣街24號地舖
2024-04-05
2024-04-18 1399 浏览
可以畫碟畫到呢個水準嘅舖頭唔多,一諗起想俾個surprise朋友就諗到佢🤓 只要消費過$300就可以有呢個服務,真係好吸引🤓不過兩嗰大食嘅人嗌咗嗰二人餐$498同加咗炸魚薯條$68🍟 嗰餐包兩嗰前菜、兩個主食,主食可以揀意粉或者飯同牛扒或者羊架,仲有甜品🍧 前菜有凱撒沙律🥗 - 略為多醬,不過味道okay / 蟹蓋多士🍞 - 配搭幾好,唔會覺得漏牛扒🥩叫咗五成熟,不過覺得可以再生啲黑松露卡邦尼意粉- 反而呢個有啲驚喜,今日最出色反而係佢🤓炸魚薯條做得麻麻🤔整體嚟講,埋單要$809,俾現金再有2% discount,計哂整體用餐同服務,我覺得價錢都OKAY,只係自己食多咗個前菜同埋飲多咗杯啤酒$78,仲有餐加錢轉飲品都加咗$78

牛扒🥩叫咗五成熟,不過覺得可以再生啲

黑松露卡邦尼意粉- 反而呢個有啲驚喜,今日最出色反而係佢🤓

炸魚薯條做得麻麻🤔

2024-03-27 1291 浏览
✨海鹽奶蓋髒髒牛角窩夫🧇✨購自:Amico 1980(旺角)價錢:$58推薦度:7.5/10-牛角包窩夫食落微脆內軟 入面仲有煙韌麻糬 ‼️面頭嘅奶蓋鹹鹹甜甜 帶有微微奶香同芝士味🧀 口感順滑 同朱古力醬味道取得平衡😍 加入咗Oreo碎 同埋脆筒 口感豐富 整體鹹甜度取得平衡 唔會過於甜膩😋-餐廳提供畫盤服務 記住預先通知佢哋📢🤎✨雪糕熔岩吐司✨價錢:$68推薦度:8/10-吐司外層酥脆 帶有微微牛油香🧈面頭有一層奶蓋 食落有淡淡嘅奶香同綿花糖味 配上1球乳酪雪糕🍦 味道酸酸甜甜 質感帶有黏性🍦整體冰火交融嘅味道一流😍-🤎✨朱古力雪糕摩卡咖啡☕️✨價錢:$48推薦度:8/10-Mocha味道濃郁 特別驚喜嘅係雪糕用左朱古力Gelato😍 口感柔軟綿密😋而且朱古力味好濃郁🍫同咖啡嘅苦味取得平衡✅ 味道微甜 唔會苦澀 由於脂肪含量較低 所以溶化速度較慢 慢慢飲都冇問題🉑🤎✨黑森林髒髒雪沙🍨✨價錢:$48推薦度:8/10-黑森林髒髒雪沙口感好豐富 面頭嘅朱古力Gelato味道濃郁👅 加上脆筒 食落脆卜卜😋裏面加入咗Oreo同朱古力脆脆 口感更豐富 底層嘅雪沙入口即溶✅ Gelato溶化後令朱古力
✨海鹽奶蓋髒髒牛角窩夫🧇✨
購自:Amico 1980(旺角)
推薦度:7.5/10
價錢:$48
✨黑森林髒髒雪沙🍨✨
價錢:$48
黑森林髒髒雪沙口感好豐富 面頭嘅朱古力
Gelato味道濃郁👅 加上脆筒 食落脆卜卜😋裏面加入咗Oreo同朱古力脆脆 口感更豐富 底層嘅雪沙入口即溶✅ Gelato溶化後令朱古力味更突出 飲落好似朱古力奶🍫🥛
整體甜品味道有驚喜 不過主菜同前菜就有待改善✅
✨美國安格斯肉眼🥩✨
價錢:$198
推薦度:7/10
肉眼叫咗5成熟 夠大塊仲好厚身 但煮得太熟🥲肉質偏乾身 不過食到中間就有粉嫩嘅肉質 口感嫩滑✅可能叫3成熟會好啲⁉️ 伴碟有沙律同薯條🍟 粗薯條口感外脆內軟👍🏻仲可以自行加少少鹽調味🫙沙律配上芝麻醬 口感爽脆✅
💚
✨日本帶子刺身沙律🥗✨
推薦度:7/10
沙律菜份量滿滿 而且好新鮮😋仲有蕃茄粒🍅 青瓜片🥒粟米粒🌽等 食落幾爽脆 淋上芝麻醬汁 食落更滋味 3小粒帶子微微煎過 唔算好嫩滑🥲味道較普通
💚
✨芝士焗西蘭花🥦✨
推薦度:7/10
拉絲芝士配上白汁 奶香味突出🥛味道香濃 略嫌西蘭花煮得過淋🥲唔太爽脆
✨未諗到🍹✨
價錢:$38
推薦度:7/10
呢款飲品係以蜜糖🍯檸檬🍋乳酸整成 味道清新 帶有酸味 略嫌整體甜度高咗少少🤏🏻
✨青檸梳打🍋‍🟩✨
雪糕熔岩吐司
海鹽奶蓋髒髒牛角窩夫
黑森林髒髒雪沙
2024-03-24 907 浏览
今日三八婦女節收工同幾個朋友約埋一齊食餐好嘅呢間朋友之前慶祝生日食過話好食想encore👍🏻我哋OpenRice 網上訂咗八點臨出發前有少少意外改遲30分鐘OpenRice訂枱改時間都好方便最後我只係比原先時間遲咗少少全場差唔多full晒冇人等枱應該剩係得我哋張留枱我哋心大心細諗咗好耐食二人餐再散嗌定係食四人餐好🤔因為我哋得三個女仔驚食唔晒但朋友之前食過話份量唔會太多所以最後我哋決定都係叫個四人餐西蘭花湯⭐️凱撒沙律一般嘢⭐️⭐️松葉蟹蓋多士⭐️⭐️⭐️⭐️千島海鮮薄餅好一般⭐️黑松露卡邦尼意大利粉⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️個意粉真係冇得頂美國安格斯肉眼⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️我好少覺得牛扒好食加拿大豬鞍扒⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️比想像中好食呢個係book枱送嘅意大利甜品仲有跟餐嘅乳酪雪糕都好好味呢間又係要介紹啲朋友仔食嘅好嘢
今日三八婦女節

仲有跟餐嘅乳酪雪糕都好好味

呢間又係要介紹啲朋友仔食嘅好嘢
  • 加拿大豬鞍扒
  • 卡邦尼意大利粉
🎀旺角。高性價比聚會必選粉色西餐廳🌸🎀🪄店名* #Amico1890🔮地址* 旺角洗衣街24號地舖 🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$412.5 已加一 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_旺角剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_西餐➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵旺角呢一間粉紅色餐廳今次系第二次回訪 餐廳雖然唔算特別大間 但系裝修好特別 成間都有少女心 以粉色為主 另外一邊就以綠色為主 仲有氣球等作裝飾 餐檯都有彩色點點 色彩繽紛😆🍽️食物質素🍽️食物選擇幾豐富 而且性價比好高 除左有二人及四人set之外 單點都係好划算 平均人均消費都係200內 每樣野食都係即炸即上 好新鮮😉👀評分💖💖💖💖💖🪄夏威夷薄餅$158薄餅超大塊😍入面材料有火腿,菠蘿,辣肉腸 材料好足量 芝士仲識拉絲😍熱辣辣😋pizza外皮香脆 內餡新鮮可口👀評分💖💖💖💖💖🪄炸魚薯條(+$10黑松露醬)$68估唔到呢個價錢 份量都幾多啵😍炸魚外皮薄身 魚肉超滑嫩 食落卜卜脆 薯條系我最愛既粗薯條 薯味濃 口感香脆~黑松露醬超香😆👀評分💖💖💖💖💖🪄飲品-Oreo曲奇奶
🎀旺角。高性價比聚會必選粉色西餐廳🌸🎀

🪄店名* #Amico1890
🔮地址* 旺角洗衣街24號地舖 🔮
🗾分店地區🗾 沒有分店
💰價錢$412.5 已加一 (2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🍽️食物質素🍽️

🪄夏威夷薄餅$158

🪄炸魚薯條(+$10黑松露醬)$68

👀評分💖💖💖💖💖
🪄飲品-Oreo曲奇奶昔沙冰&益力多梳打 $43 & $38
飲品大大杯 特飲沙冰偏甜 消暑一流 oreo好足😍 益力多梳打就偏淡味 比較岩我飲😉

🪄甜品-Lotus焦糖餅牛角窩夫配乳酪蛋糕$68
超驚喜 閨蜜提早order餐廳親自滑Melody落碟到 超靚啊 甜品亦到十分好味道 窩夫好脆身 香氣四溢 焦糖餅好脆身 超有口感~

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️
🎈味道評分*😋😋😋😋😋
🎈環境質素*🎇🎇🎇🎇🎇
🎈抵食程度*💰💰💰💰💰
🎈服務態度*💌💌💌💌💌
  • 夏威夷薄餅
  • 炸魚薯條
今日情人節,我哋最後決定book 呢間我近年都耐唔耐會食嘅餐廳食飯嚟到都唔好煩,直接order 咗個情人節set,諗住開開心心食餐飯結果:餐湯:本身侍應係話龍餐湯,但出到嚟係蜆肉雜菜湯蟹肉意大利飯:無蟹味沙律:幾乎條條菜都黐滿咗意大利醋,濃味到食唔到煙三文魚他他:塊包唔夠脆口飲品:我哋嗌咗兩杯特調,結果都係唔係過濃就過淡以前嚟食覺得幾唔錯,但今日再嚟完全覺得搞唔掂,唔知係咪頂咗手最後嘅最後啦,咁餐廳食飯都真係唔會諗住要睇科幻片嘅,我真係理解唔到點解餐廳入邊嘅電視機一路播緊蟲族戰爭

結果:
餐湯:本身侍應係話龍餐湯,但出到嚟係蜆肉雜菜湯
蟹肉意大利飯:無蟹味
沙律:幾乎條條菜都黐滿咗意大利醋,濃味到食唔到
煙三文魚他他:塊包唔夠脆口
飲品:我哋嗌咗兩杯特調,結果都係唔係過濃就過淡

2024-02-14
庆祝纪念
情人节
2024-02-11 648 浏览
Amico 1890 (旺角)📍旺角洗衣街24號地舖🚶‍♀️旺角站E2出口步行約5分鐘😋推薦指數:3/5😋味道:3/5😋性價比:2/5~人均消費:$150👍🏻餐廳很適合拍照,喜歡打卡的朋友可以放心的去!上下兩層是不同的風格哦👎🏻餐點一般,如果想吃美食的朋友不是很建議~🔅食物:3/5可遇不可求 $38🌟🌟🌟🌟-有點像桃味汽水,還不錯,挺好喝的卡邦尼意大利粉 $78 🌟🌟🌟- 煙肉和菇蠻少的,芝士和奶油也不多,老實說有點乾-意粉偏硬,但個人喜歡吃硬的麵所以過關,不過這點蠻個人的南瓜帶子意大利飯配煙三文魚 $128 🌟🌟-南瓜飯沒什麼南瓜味-最有味道的是煙三文魚,但是菜的份量也不多-覺得這個飯的味道有一點點對不起這個價格🧎~🔅環境:5/5 🌟🌟🌟🌟🌟-店外和店裏都非常適合打卡,非常適合喜歡拍照的朋友-樓下是偏少女風的,粉色為主,上層是偏酒吧風,大家如果想要指定樓層可以先預約哦~🔅服務:5/5 🌟🌟🌟🌟🌟-店員都非常有禮貌,有問題時也會即時提供協助-跟朋友糾結了很久喝什麼,最後店員也耐心介紹與推薦💗
📍旺角洗衣街24號地舖
🚶‍♀️旺角站E2出口步行約5分鐘
😋推薦指數:3/5
😋味道:3/5
😋性價比:2/5

人均消費:$150
👎🏻餐點一般,如果想吃美食的朋友不是很建議

🔅食物:3/5
可遇不可求 $38🌟🌟🌟🌟
-有點像桃味汽水,還不錯,挺好喝的

卡邦尼意大利粉 $78 🌟🌟🌟
- 煙肉和菇蠻少的,芝士和奶油也不多,老實說有點乾
-意粉偏硬,但個人喜歡吃硬的麵所以過關,不過這點蠻個人的

南瓜帶子意大利飯配煙三文魚 $128 🌟🌟
-南瓜飯沒什麼南瓜味
-最有味道的是煙三文魚,但是菜的份量也不多
-覺得這個飯的味道有一點點對不起這個價格🧎

🔅環境:5/5 🌟🌟🌟🌟🌟
-店外和店裏都非常適合打卡,非常適合喜歡拍照的朋友

🔅服務:5/5 🌟🌟🌟🌟🌟
-店員都非常有禮貌,有問題時也會即時提供協助
-跟朋友糾結了很久喝什麼,最後店員也耐心介紹與推薦💗
2024-01-29 549 浏览
咁啱我哋三個於Amico1890聚舊,好心動喺呢間有親切Feel嘅餐廳試新嘢。嘩,佢哋嘅龍蝦汁蟹肉意粉真係非一般,蟹肉滿滿當當,個汁香濃得嚟又唔膩,意粉嚼勁十足,真係靚仔到👌。再講吓佢哋嘅炸魚,外皮酥脆得嚟又唔淋,湊埋啲粗碌薯條同難以抗拒黑松露醬,食落去真係罪惡感爆棚😋。跟住嗰份安格斯牛扒,正宗牛味,質感過癮,即使我有個friend啲肉唔鐘意太紅,但都一致給到好評🔥。夏威夷pizza就更加符合我味蕾,餅底薄身脆口,啖啖肉感,啱晒鍾意食pizza但又怕肥嘅朋友。飲品部分真係選擇多多,個波多野冧酒嘅同時又夾雜清新菠蘿味,幾得意🍍。結束時佢哋仲送上畫工精美嘅生日驚喜,老實講,我心情好過生日仲開心。啲裝潢粉紅噴噴,攝得我成晚影相影到部電話都話唔掂。下次搞gathering,記得擺佢上list頭啲啦!

Amico1890是一家很有特色的餐廳,Amico意大利文🇮🇹的意思是「朋友」而Caca今天就是跟多年好友到來,座落於旺角洗衣街花園對面,🎀小神秘粉紅色門口,內裡是少女夢幻色彩Cafe式餐廳,🍸飲品充滿幽默玩味,例如「波多野阿姨」、「未諗到」、「一陣先」😂!🎬而二樓是另一種格調的工業風裝潢,有電影觀賞位置,可喝喝酒🍻、聊聊天,細味最Chill一刻。👧🏻Caca今次吃甚麼?~前菜~·意大利風乾火腿沙律($68) - 開胃沙律前菜。·水牛城雞翼($62) - 微微辣味雞翼最適合作為伴酒小吃。~主食~·雙鵝肝牛肉漢堡($188)- 很足料的厚厚牛漢堡扒與非常肥美鵝肝,口感豐富,又非常Juicy。·龍蝦汁蟹肉意粉($108) - 龍蝦汁滲滿每條意粉,毫不吝嗇嘅蟹肉份量,令每啖都有蟹肉鮮味。·美國安格斯肉牛扒10安士($248)-建議Medium最理想,肉質嫩而不韌,與芥末醬及海鹽伴食更滋味。~甜品~·雪糕朱古力咖啡($?)- 💢必點每天限定飲品,十分香濃,十分打卡📸!·提拉米蘇牛角窩夫($68) - 近年大熱牛角包窩夫跟Tiramisu帶咖啡酒香味道是絕配。·芒果芝士蛋糕 ($58) -清新芒
Amico1890是一家很有特色的餐廳,
Amico意大利文🇮🇹的意思是「朋友」
而Caca今天就是跟多年好友到來,
座落於旺角洗衣街花園對面,
🎀小神秘粉紅色門口,
內裡是少女夢幻色彩Cafe式餐廳,
🎬而二樓是另一種格調的工業風裝潢,
有電影觀賞位置,可喝喝酒🍻、聊聊天,
細味最Chill一刻。

👧🏻Caca今次吃甚麼?
~前菜~
·意大利風乾火腿沙律($68) - 開胃沙律前菜。

~主食~

甜品
·芒果芝士蛋糕 ($58) -清新芒果大大減低咗食香濃cheese cake 的罪惡感。

~飲品~
·波多野阿姨($38)- 其實是一杯酸酸甜甜的菠蘿汁🍍!
·Tiramisu Latte ($48)- 非常欣賞Lady finger沉浸於Latte中軟化而吸收滿咖啡的味道。
·Dirty ($38)- 賣相與味道都同樣高質!

🍽️每個菜式都好有誠意,擺盤用心,尤其甜品與飲品都是又美味又好適合拍美照!
2024-01-25
  • Tiramisu  latte
2024-01-23 569 浏览
🦞性價比🦑:🟢🟢🟢🟢🟢🥞美食體驗🧇:旺角的終極美食之選。呢間餐廳我係光顧過好幾次,真係食到有心得。首先,佢係一間雙層餐廳黎。一樓係粉色主題、二樓係露營主題。二樓唔係日日都開,第一次我去果時就剛好係無開到,敗興而歸。尤其你係打算過黎打咭既話,只用一樓係絕對絕對失望,佢地的燈光用左「顯色指數」好低既燈,如果唔自備燈光,就會發現返到屋企完全無法調色,色彩會出哂斷層。所以,你必須去二樓食野。又因為你要去二樓,你要打電話去BOOD枱。要早一日打去BOOK。要講明我要「用露營枱」,佢地要早少少開張枱比你用。唔可以walk in要求佢地開枱的。要留意,星期五、六,有可能不接受「露營枱」BOOKING。因為多客。佢地可能就唔開露營個位,做多張普通枱出黎。不過都唔重要,重要既你,你如果早一日打電話book位,你就要求對方「畫碟」,有人生日你就send張圖比佢地叫佢地畫,好似30幾蚊一隻好抵玩。佢地畫係要時間的,一定一定要早一日就講好要畫乜公仔寫乜字。兩樣都做齊,你就會有好完美的美食體驗。呢度的野食係好味的。加埋二樓有露營燈露營枱,係點影都靚。你打電話叫佢地開個二樓比你用,差不多等於你包起左個二樓黎玩。用
🦞性價比🦑:🟢🟢🟢🟢🟢
首先,佢係一間雙層餐廳黎。一樓係粉色主題、二樓係露營主題。

用咁低既價錢,係旺角包半個場黎食野影相,成件事係痴左線咁抵。未試過既絕對絕對要黎試

📸打咭體驗📸:無野補充。自備燈光最重要。
  • 畫碟。其他隨心叫就得,呢度無野係我覺得伏