初嚐中東mix意菜🏫未食之前想像會唔會有類印度風味 食完之後比我想像中好食太多😋仲覺得幾好食添👍🏻==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌🐮秘制咖喱牛肉配飯 牛肉淋到好似牛腩咁樣 肥瘦均勻🫶🏻配埋個秘製咖喱汁真係無敵😍🌮中東旋轉烤牛肉卷 烤薄餅中間夾住生菜洋蔥牛肉等等嘅配料 牛肉嫩滑配醬汁更有風味😍🍟Fish & Chips 炸魚個賣相我形容係有啲似坊間嘅炸雞😂但係咬落去更加鬆脆 係有驚喜嘅😽開埋佢自家製嘅蒜蓉醬真係一絕💛完全打破咗我對中東x意式食物嘅感覺😎係非常易入口而且味道出色完全唔會令人抗拒🥰
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌

2023-09-29 200 浏览
同事介紹有一間function 意大利菜, 當然要試試啦😍。 店內環境報擺令人好relax ~ (5⭐️最高)必試💕Beef Doner Roll(5⭐️) 牛肉燒得好香, 而且好多汁, 肉汁被當中的沙律🥗菜全吸收🧽。 一咬, 需是爽口的雜菜, 另一邊是多汁的燒牛肉。 好滿足❤️Grilled Chicken Rice(5⭐️) 足料兩大件雞扒, 而且好滑, 加入黑椒汁。 配上沙律菜及飯。 好正呀~通常食Doner roll 都會跟一d 汁醬。 按自己喜好加, 另有一番風味~😍Chicken Panini(5⭐️)好喜歡panini bread . 好有咬口, 同時而烤得有點脆口💕。 當中塗蒜蓉牛油醬, 好香。 雞肉、野菌切粒。 加入醬汁, 好yummy ~😝Onion Ring(5⭐️)洋蔥切食薄圈, 外皮炸至脆脆, 加入茄汁,特別滋味~😋

必試💕Beef Doner Roll(5⭐️)
Beef Doner Roll

Grilled Chicken Rice(5⭐️)
Grilled Chicken Rice

Chicken Panini(5⭐️)
Chicken Panini

Onion Ring(5⭐️)
Onion Ring

洋蔥切食薄圈, 外皮炸至脆脆, 加入茄汁,特別滋味~😋
Grilled Chicken Rice
Onion Ring
2023-09-28 117 浏览
夜晚經過見到呢一間全港第一間清真認證嘅意大利餐廳!決定第二朝中午要過嚟試下😗餐廳做緊優惠 $199 有200克澳洲肉眼扒另外仲見到餐廳做all day long combo!我哋就叫咗兩個餐( ˙꒳​˙ )❀ 迷迭香烤雞配飯雞扒有超香嘅迷迭香味 火候煎得剛剛好配上多款雜菜 唔使一味淨係食肉!另外餐廳仲會比多款醬汁你配合嚟食有薄荷醬汁 蒜蓉醬汁 香辣醬汁˖ ࣪⊹❀ 中東旋轉烤牛肉卷好Juice既旋轉烤牛肉卷😗內裏超多醬汁 烤牛肉份量都相當之多另外仲有多款雜菜同埋蕃茄酸瓜令人好開胃( ˙꒳​˙ )
餐廳做緊優惠 $199 有200克澳洲肉眼扒
另外仲見到餐廳做all day long combo!
我哋就叫咗兩個餐( ˙꒳​˙ )

❀ 迷迭香烤雞配飯
雞扒有超香嘅迷迭香味 火候煎得剛剛好
配上多款雜菜 唔使一味淨係食肉!
另外餐廳仲會比多款醬汁你配合嚟食
有薄荷醬汁 蒜蓉醬汁 香辣醬汁˖ ࣪⊹

❀ 中東旋轉烤牛肉卷
好Juice既旋轉烤牛肉卷😗
內裏超多醬汁 烤牛肉份量都相當之多
另外仲有多款雜菜同埋蕃茄酸瓜
令人好開胃( ˙꒳​˙ )
這間中東餐廳是主打意大利餐,餐廳細小,但多挺多人光顧,應該是因為這是香港第一間有清真認證,所以有一定人流🤭最近餐廳有all day long combo,一份餐包飲品和薯片,抵食👍🏻另外還有$199 200克澳洲肉眼扒的優惠,喜歡食牛人士要試試😬💠 中東旋轉烤羊肉卷 $75叫了7成熟,羊肉本身有獨特的味道,肉汁滲透到整個肉卷中,入面材料包了生菜、番茄,並配有辣沙沙醬、蒜蓉醬、和薄荷醬,根據個人口味右醬,個人比較喜歡右沙沙醬,帶有少少辣味,味道更香濃.💠 意大利羅勒四重芝士 $150一次過食到4隻芝士的pizza , 12 inch 大,雖然是薄pie, 但也食到很飽.芝士味香濃,食到不同的層次感,熱辣辣食還會有拉絲的效果😚😍💠 印度優格奶昔 $45可選甜底咸味,當然yogurt 選甜會易入口😗味道香甜,有點像香蕉奶的味道,好好飲☺️

💠 中東旋轉烤羊肉卷 $75

💠 意大利羅勒四重芝士 $150

💠 印度優格奶昔 $45
可選甜底咸味,當然yogurt 選甜會易入口😗
味道香甜,有點像香蕉奶的味道,好好飲☺️

2023-09-18 56 浏览
餐廳係香港第一間有清真認證嘅意大利餐廳,除咗有意大利菜式,仲有中東菜式,幾特別~▪️All Day Long Combo呢度有個全日提供嘅All Day Long Combo套餐幾抵,全部都唔過100蚊,可以揀Doner Roll、飯、漢堡包、Panni等,仲包埋汽水,同一包細嘅Lay's薯片,我就揀咗平時好少食嘅中東旋轉烤雞肉卷🐔🌯。卷入面有好多雞肉,仲有生菜🥬、蕃茄🍅、青瓜🥒、墨西哥辣椒等,好足料,食晒成個卷都幾飽。另外仲有三款醬可以加落去,分別係蒜蓉醬、香辣莎莎醬,同埋薄荷醬▪️Rib Eye Steak🥩本身想食pizza,但見到$199就食到200g肉眼牛扒,一於試吓~ 叫咗medium,切開好粉嫩,食落好軟腍。另外底下仲有唔少烤蔬菜,例如薯仔🥔、紅蘿蔔🥕、南瓜🎃、茄子🍆等,都幾豐富▪️Sweet Lassi🥛好香濃乳酪味,唔會好甜Antipasto Italian Restaurant📍尖沙咀赫德道1至3號利威商業大廈地下3號舖

▪️All Day Long Combo

▪️Rib Eye Steak🥩

▪️Sweet Lassi🥛
好香濃乳酪味,唔會好甜

Antipasto Italian Restaurant
📍尖沙咀赫德道1至3號利威商業大廈地下3號舖
All Day Long Combo - 中東旋轉烤雞肉卷
All Day Long Combo - 中東旋轉烤雞肉卷
蒜蓉醬、香辣莎莎醬、薄荷醬
Rib Eye Steak
Rib Eye Steak
Sweet Lassi
2023-09-16 28 浏览
小店坐落喺尖沙咀赫德道嗰頭,細細間唔算太顯眼,但食物抵食有驚喜!佢係有清真認證嘅意大利餐廳,除咗有意大利薄餅🍕、小食之外,佢仲有一啲中東菜式,做得到頗有水準!佢啲嘢食超抵食,有多款全日套餐可以選擇,$80唔使已經包咗罐裝汽水同樂事細薯片,超抵食🤩!仲有一啲中東醬料,好似薄荷醬蒜蓉醬呢啲,可以比客人自由加落肉類到,增添風味~------------------------------🌯◖中東旋轉烤牛肉卷◗ $75牛肉切粒細細粒,本身帶啲筋膜,牛味都幾濃郁,配埋蕃茄、椰菜同埋酸酸地嘅沙律醬,夾喺個薄餅裏面,幾清新唔會覺得膩!個人加咗啲薄荷醬,同個烤牛肉味道超夾,酸酸地大啲薄荷青瓜咁嘅味道,食落更加清新!🥯◖意大利烤雞野菌烘帕尼尼包◗ $55帕尼尼包烘完之後外面脆口,包身好似有啲蕃茄味,比較乾身,加上蕃茄、生菜、酸瓜,再鋪上烤雞同蘑菇,食落好香,口感都好豐富~🍗◖柏米基羅烤雞◗ $139雞胸肉先用蕃茄羅勒醬醃,再拎去烤,雞胸肉質比較柴口,但咬落都幾多汁,充滿住滿滿嘅香料味道,在放上啲馬蘇里拉芝士,焗到帶少少焦香,旁邊嘅野菜吸晒啲精華,食落好香,整體都做得都幾出色!🌟Encore指數:8.9/
🌯◖中東旋轉烤牛肉卷◗ $75

🥯◖意大利烤雞野菌烘帕尼尼包◗ $55

🍗◖柏米基羅烤雞◗ $139

🌟Encore指數:8.9/10
2023-09-15 20 浏览
尖沙咀有好多唔同菜式嘅餐廳,前兩日試咗間意大利餐廳,原來係香港第一間有清真認證嘅意大利餐廳。佢哋menu價錢唔算好貴,做緊all day long combo,幾抵食!仲有做緊$199澳洲肉眼扒優惠~🔸精選肉眼牛扒 200g $199加咗$20要薯條~肉眼扒都大塊,但唔算厚,肉質都幾軟腍又juicy~ 主要用黑椒調味,味道唔錯!呢度仲有3款醬汁任你加,有薄荷醬、蒜蓉醬同香辣莎莎醬,薄荷醬同牛扒幾夾,幾清爽嘅醬,令味道提升!薯條就點香辣莎莎醬,變成辣醬薯條😂,更加惹味!配菜有好多款烤蔬菜,幾鮮甜好味!🔸中東旋轉烤雞肉卷餐 $68跟餐有汽水/樽裝水同一包Lay’s薯片。雞肉卷一份切開2件,方便share食~雞肉卷都算大條,有好多烤雞肉同生菜,味道好清新爽口,好好味!餅皮幾軟身,裡面有啲醬汁,食起嚟唔會覺得乾~ 食到一半可以加下醬汁,轉吓口味👍🏻

🔸精選肉眼牛扒 200g $199

🔸中東旋轉烤雞肉卷餐 $68
  • 中東旋轉烤雞肉卷
  • 肉眼扒
尖沙咀做完嘢想食個快餐先返屋企,朋友好鍾意土耳其食品,帶咗我去一間尖沙咀赫德道的小店,充滿異國風情。Antipasto Italian Restaurant 位置尖沙咀非常方便,意大利菜 薄餅🍕steak 推介之一。餐廳係香港第一間有清真認證嘅意大利餐廳。最近仲有推廣 all day long combo,CP值很高!喜歡食 🥩 steak 的可以考慮 $199蚊200克澳洲肉眼扒,是餐廳近期推介的優惠!All Day Long Combo 意式快趣套餐老闆和 waitress 都是外籍人士,餐廳全日供應 All Day Long Combo ,價錢由 $55-$88,經濟實惠,FREE 送 Coke/Coke Zero/Sprite/Bottle Water 可樂/零系可樂/雪碧/礦泉水 Drinks + Chips。好有趣 Chips 係細細包樂事薯片。整體感覺很豐富。Fish & Chips $88炸魚薯條炸魚薯條,香脆可口,薯條伴炸魚吃,perfect match . 薯條份量不少,炸得夠脆,蘸以茄汁,炸魚伴自家製他他汁,滋味無窮!Beef Doner Roll中東旋轉烤牛肉

All Day Long Combo 意式快趣套餐

Fish & Chips $88
炸魚薯條

中東旋轉烤牛肉卷 $75
一客 Doner Roll 分享兩件,份量夠多,錫紙包著中東旋轉烤牛肉,卷成厚厚的豐富餡料,牛肉配搭其他蔬菜🥕 酸瓜、紅蘿蔔、洋蔥、生菜🥬 還有開胃的沙律醬汁,清新健康,食起上嚟特別開胃。

Italian Beef Stew & Rice $75
意大利經典燉牛肉配飯
這家的意大利經典燉牛肉,肉質鮮嫩可口,醬汁濃郁,配料新鮮豐富,讓人欲罷不能。

印度香料瑪薩拉茶 $25
這裡的印度香料瑪薩拉茶特別吸引,味道清甜,濃郁的茶香,喝它的原味,近期喜歡的味道。

• 意大利經典燉牛肉配飯
  • 中東旋轉烤牛肉卷
  • 印度香料瑪薩拉茶
少數族裔係香港好常見。但平時都好少了解佢地嘅宗教同文化。而當中其中一個較常見嘅為伊斯蘭教,原來仲有清真認證嘅餐廳!今次想試特別啲就去咗呢個香港第一間有清真認證嘅意大利餐廳,好有驚喜😘 ✨中東旋轉烤牛肉卷 ($75)切開一半嘅牛肉卷上枱就已經望到滿滿嘅材料!卷餅皮煙煙韌韌,好有咬口。而入面分別有生菜、洋蔥、牛肉等。配埋醬汁一齊食,大大啖好滿足得黎又唔乾,啲料多到食到最底都有😍呢個套餐係餐廳嘅All Day Long Combo,除咗有主食外,仲有汽水同薯片,配搭好搞笑🤣✨夏威夷大蝦Pizza ($168)Pizza外表焗到燶燶脆脆好吸引。配料分別有大蝦、洋蔥、菠蘿、青椒等,仲食到濃濃嘅蕃茄醬味。拉開Pizza有輕量芝士拉絲感,而邊邊都好脆,食完夠晒飽😉🥤印度優格奶昔 ($45)同平時Yogurt都大同小異,而比較特別之處係會有鹹鹹嘅味道,幾特別😗見到餐廳仲做緊199蚊200克澳洲肉眼扒嘅優惠,真係好抵食同吸引!不過今次中午時間去驚食唔晒,所以留番下次😗————————————————————————💰加一:✔️⏰限時:❌

✨中東旋轉烤牛肉卷 ($75)

✨夏威夷大蝦Pizza ($168)

🥤印度優格奶昔 [鹽味] ($45)

————————————————————————
💰加一:✔️
⏰限時:❌
Antipasto Italian Restaurant係香港第一間有清真認證嘅意大利餐廳!!未入門口已經見到清真字樣既招牌係門口掛住係度!!裝修風格有好濃厚既清真風格,但係佢地既menu有多款唔同既意大利菜式,甚至有漢堡!依家仲有特別優惠,199蚊就食到大大份200克澳洲肉眼扒好抵食呀不過今次我地就試左佢地主打既all day long comboItalian Beef Stew & Rice $75意大利經典燉牛肉配飯呢份燉牛肉醬汁酸酸甜甜非常開胃,牛肉非常有口感,好有咬口,肉味濃郁Beef Curry & Rice $75秘制咖喱牛肉配飯咖喱味同平日食到既日式或者印度咖喱都唔一樣,味道獨特,可能係清真式獨有既風味值得一試All day long combo配送一份汽水同薯片,非常有意式快餐風格而且汽水仲有冰底,連同木製托盤一齊,都非常有格調而佢地既all day long combo除左有飯之外,仲有中東既卷Doner Roll同埋Land & Sea, 有burger同panini。種類豐富而且價錢非常抵食,係尖咀行錯路過唔好錯過呀!!

未入門口已經見到清真字樣既招牌係門口掛住係度!!

依家仲有特別優惠,199蚊就食到大大份200克澳洲肉眼扒
好抵食呀

Italian Beef Stew & Rice $75
意大利經典燉牛肉配飯

Beef Curry & Rice $75
秘制咖喱牛肉配飯
值得一試

而且汽水仲有冰底,連同木製托盤一齊,都非常有格調

種類豐富而且價錢非常抵食,係尖咀行錯路過唔好錯過呀!!
👌🏻同同事 Lunch Break 經過呢間意大利餐廳,聽到餐廳播住印度歌,菜式就意大利 Mix 中東菜,個配搭相當新奇 🤣 見 Lunch Menu 不算貴,即興入去試下 😇👅 Rib Eye Steak ( $ 199 ) + Fries ( $ 120 )餐廳做緊優惠, $ 199 就有 200g 澳洲肉眼扒,牛扒愛好者當然要點一份 😜 Medium level 內裡粉嫩而外皮焦烤,餐廳配搭既醬汁帶有中東香料味道,並非一般既黑椒汁,搭牛責食都幾特別 ☺️ 另有翠玉瓜、茄子等配菜,營養齊哂~另外加配一份薯條,香脆、大份、好味!👅 Grilled Chicken Rice ( $ 65 )全日有售既 All day long combo套餐,每份連飲品都係$ 65 -$ 88 不等。今次點左份迷迭香烤雞配飯,烤香既雞肉較為乾身,但食落發現充滿焦香,配上特式沙律醬汁,咸中帶辣既滋味十分不錯 🫶🏻☕️ Masala Milk tea ( $ 25 )印度特色奶茶,從未飲過,好驚訝係咁既味道 😆 原來瑪薩拉奶茶係比較重薑味,入口就有股辛辣既沖擊,之後先緩緩浮現奶既醇味,奶味頗重,加糖飲會更好味
👌🏻

另外加配一份薯條,香脆、大份、好味!

☕️ Masala Milk tea ( $ 25 )
印度特色奶茶,從未飲過,好驚訝係咁既味道 😆 原來瑪薩拉奶茶係比較重薑味,入口就有股辛辣既沖擊,之後先緩緩浮現奶既醇味,奶味頗重,加糖飲會更好味~ ☺️

☪️ 呢間餐廳係香港第一間有清真認證嘅意大利餐廳,信教的朋友有福了~

▫️◾️▫️◾️▫️◾️▫️◾️▫️◾️▫️◾️▫️◾️▫️
📍尖沙咀赫德道1至3號利威商業大廈地下3號舖

#tst
#indian
#中東菜
#印度菜
#hkfood #hkfoodie #hkfoodblog #hkeat #food #foodie #hkrestaurant
#探店 #香港 #美食 #相機食先 #香港好去處 #手機食先 #食好西 #食食食 #打卡 #香港探店 #ig互追
2023-08-27
  • Grilled Chicken Rice
2023-08-23 157 浏览
近排成日都忙住去尖沙咀行下百利,籌備下wedding 啲嘢🥹 附近見到呢間餐廳做緊all day long combo, 性價比勁高😍 原來係第一間有清真認證嘅意大利餐廳🫶🏻重點係做緊$199 優惠 嘆到200克澳洲肉眼扒🥩呢個Rib eye steak真係物有所值🥩 做呢個價錢但係唔馬虎喎🥰 叫medium rare 黎到啱啱好,肉味軟腍而且幾有咬口🤤 牛味突出 ☺️ 最中意係仲有grilled vegetables拌碟🥦🥕🍆 仲有香滑薯蓉🥔 男仔食都好飽平時少機會食doner roll, 一場黎到真係試吓特色菜 中東旋轉烤牛肉卷🫔超級推薦❣️呢個套餐仲包左飲品+lays薯片😂 今日變左Oreo🤣🤣店員會幫手切開兩件,餡料非常之多😍有酸瓜、紫洋蔥、蕃茄、生菜等等☝🏻豐富到不得了!加埋秘製三款沙律醬汁🥰 特別推介Chilli嗰款🌶️非常開胃😎200g Rib eye steak $199中東旋轉烤牛肉卷 $75

呢個套餐仲包左飲品+lays薯片😂 今日變左Oreo🤣🤣

200g Rib eye steak $199
中東旋轉烤牛肉卷 $75
2023-08-05
  • 中東旋轉烤牛肉卷
  • 200g Rib eye steak
📍#Antipasto Italian Restaurant (尖沙咀)尖沙咀赫德道1至3號利威商業大廈地下3號舖♡人均消費: $319 @ 2▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️香港第一間有清真認證嘅意大利餐廳,由南亞印巴裔人士主理,餐廳推出「All Day Long Combo」全日供應,最低價$55就可以食到set餐,仲有Drink同Chips樂事薯片。✨#辣肉腸墨西哥辣椒💰$140Pizza係薄批,焗得香脆而料亦好豐富,上面加左酸瓜,特別開胃,加上辣肉腸少少辣,幾好味。✨#中東旋轉烤牛肉卷💰$75餐廳推出All Day Long Combo好抵食!我哋揀左經典既中東旋轉烤牛肉卷🫔加入左土耳其烤肉、沙律、蔬菜、芝士同醬汁而成既三文治,牛肉香得黎唔會韌。✨#中東旋轉烤羊肉卷💰$75烤牛肉卷太好味,一於要試埋佢既羊肉🤤 共有兩件,每件都包得好實淨同大份。羊肉更好味🥹 無羊膻味羊亦好腍身,配料豐富,醬汁調較得好好味,加入左沙律醬更開胃。唯一美中不足係唔夠熱,如果係熱啲真係無敵~~~▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

尖沙咀赫德道1至3號利威商業大廈地下3號舖

♡人均消費: $319 @ 2

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

✨#辣肉腸墨西哥辣椒💰$140

✨#中東旋轉烤牛肉卷💰$75

✨#中東旋轉烤羊肉卷💰$75

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
1K
看見這餐廳正在做all day long combo,午市價格晚市吃,那麼抵吃當然要試試!小店好像是中東人主理,本來想點羊肉旋轉卷kebab,看餐牌見到他們做一個更抵的優惠:199蚊200克澳洲肉眼扒那我就改變主意了!澳洲肉眼扒 200克 $199大大塊的肉眼扒 吃不出鬆肉粉的痕跡,肉質鬆軟,約5分熟的肉眼扒入口帶些肉汁,口味相當不錯,牛肉香脂香平衡此外雜蔬的茄子 🍆 西蘭花🥦薯仔🥔翠玉瓜均十分稔軟,很適合我真 蘋果西芹汁$65聽到廚房撹拌機的聲音就知道是真材實料,入口充滿西芹香,蘋果汁🍹的香後續滲出,甜中帶芹香,值得一讚!十分滿意的一餐,牛排高質 果汁🍹真材實料,值得一試!

那我就改變主意了!

澳洲肉眼扒 200克 $199

真 蘋果西芹汁$65

十分滿意的一餐,牛排高質 果汁🍹真材實料,值得一試!
這間全港第一間得到清真認證的意大利餐廳。老闆和侍應都是南亞印巴裔人士,餐廳全日供應的All Day Long Combo「意式快趣套餐」十分抵食。這套餐的主食共有 13款之多,有飯、有漢堡包、帕尼尼包、炸魚薯條和我這次的選擇:中東烤卷,價錢由 $55-$88不等,已包餐飲和一包「樂事薯片」。我吃的「中東旋轉烤牛肉卷套餐」($75)一客兩件,份量都幾夠,以錫紙包著的烤牛肉卷厚厚的,餡料豐富,牛肉多,其他蔬菜好像紅蘿蔔、洋蔥、生菜等也多,加上開胃的沙律醬汁,特別開胃。我尤其喜歡它下了少許酸瓜,讓這烤卷變得更加好吃。說這套餐特別是沒錯的,原來這套餐除了有「樂事薯片」作為小食外,還有「Oreo朱古力餅」做甜品,可真是有趣和少見,我覺得很不錯呢!除了「意式快趣套餐」,這裡的「精選肉眼牛扒」($199/200g)也相當不錯,五成熟的肉眼扒肉質甚好,肉味突出,大廚拿捏牛扒的生熟度也極之準繩,肉嫩而不過生,配以份量恰好的黑椒汁和少許的烤蔬菜,是甚有水準的牛扒。另加了一客「脆脆薯條」(跟牛扒價另加 $20)伴牛扒吃,薯條份量不少,也炸得夠脆,蘸以茄汁,都算是吃牛扒的良伴。這裡的「凍美式黑咖啡」($31)
這間全港第一間得到清真認證的意大利餐廳。老闆和侍應都是南亞印巴裔人士,餐廳全日供應的All Day Long Combo意式快趣套餐」十分抵食。這套餐的主食共有 13款之多,有飯、有漢堡包、帕尼尼包、炸魚薯條和我這次的選擇:中東烤卷,價錢由 $55-$88不等,已包餐飲和一包「樂事薯片」。
這裡的「凍美式黑咖啡」($31),味道清純不苦,雖然隨咖啡奉上的糖水和熱鮮奶我都沒下到咖啡中,而是喝它的原味,這清而不甜的味道才是我近期最喜歡的味道。
這間全港首間清真認證意大利餐廳食物水準挺佳,選擇又多,加上環境和服務也不錯,我覺得都幾值得幫襯呢!
  • 精選肉眼牛扒
  • 中東旋轉烤牛肉卷套餐