2023-09-15
尖沙咀有好多唔同菜式嘅餐厅,前两日试咗间意大利餐厅,原来系香港第一间有清真认证嘅意大利餐厅。佢哋menu价钱唔算好贵,做紧all day long combo,几抵食!仲有做紧$199澳洲肉眼扒优惠~🔸精选肉眼牛扒 200g $199加咗$20要薯条~肉眼扒都大块,但唔算厚,肉质都几软腍又juicy~ 主要用黑椒调味,味道唔错!呢度仲有3款酱汁任你加,有薄荷酱、蒜蓉酱同香辣莎莎酱,薄荷酱同牛扒几夹,几清爽嘅酱,令味道提升!薯条就点香辣莎莎酱,变成辣酱薯条😂,更加惹味!配菜有好多款烤蔬菜,几鲜甜好味!🔸中东旋转烤鸡肉卷餐 $68跟餐有汽水/樽装水同一包Lay’s薯片。鸡肉卷一份切开2件,方便share食~鸡肉卷都算大条,有好多烤鸡肉同生菜,味道好清新爽口,好好味!饼皮几软身,里面有啲酱汁,食起嚟唔会觉得干~ 食到一半可以加下酱汁,转吓口味👍🏻