經過朋友推介呢一間餐廳。入到去坐低環境懷舊融合新鮮感由於相片只能最多12 張,所以沒有太多環境相。話說整體人流都唔錯,平日時段竟然都爆場。小菜精緻迷你,就算你兩三個人食都可以嗌多幾款。味道偏向重口味人士,配送啤酒更佳。員工友善,服務一流,有禮爆燈,值得加分。推介菜式小炒王,燉牛尾,多春魚。不推介蒜蓉粉絲魷魚,過於重口味...會否再來?飲啤酒吃小菜都ok既~價錢方面大概人均約2 百尾到三百頭,抵食程度許可。
經過朋友推介呢一間餐廳。
話說整體人流都唔錯,平日時段竟然都爆場。
小菜精緻迷你,就算你兩三個人食都可以嗌多幾款。
味道偏向重口味人士,配送啤酒更佳。
員工友善,服務一流,有禮爆燈,值得加分。
推介菜式小炒王,燉牛尾,多春魚。
不推介蒜蓉粉絲魷魚,過於重口味...
會否再來?飲啤酒吃小菜都ok既~
價錢方面大概人均約2 百尾到三百頭,抵食程度許可。
多春魚
蘿蔔牛腩
獅子球
燉牛尾
2024-08-22 178 浏览
係同班老友聚餐嘅好去處,服務態度非常良好,老闆和員工都非常友善!食物質素極高,懷舊小菜風味一流,兒時回憶返晒嚟!值得一試!!!!!餐廳氣氛熱鬧,人情味濃厚,放鬆心情好地方,仲有懷舊金曲,啱晒我同我班老友,直程好似返咗80年代般,飲杯!交通都非常方便,雖然我和老友行動較為不便,我們只需從地鐵站步行約一分鐘,便可到達這個充滿人情味的餐廳,這個熟悉嘅陌生的地方,像我一樣懷舊的人,也不妨來試試!大家飲勝!
2024-08-21
  • 紅燒獅子頭