2023-08-09 499 浏览
喺OpenRice見到呢間位於觀塘新開嘅漢堡包店Btb_hk, 佢有兩間分店,觀塘店係屬於外賣形式, 而大角咀有座位,可以坐低食。我見上網推介和牛煙肉煎蛋冬甩漢堡(松露醬)$98,呢間好特別佢個包係用冬甩製作,口感鬆軟,吾會太硬, 我都隔左一個鐘食都無影響食物質素, 和牛好入味加上煙肉雞蛋芝士,配菜足料又好味, 再加上最正既松露醬配搭一流🤤🤤 我再叫咗一個小食薯寶$25,細細粒又脆口😆另外,我都見到佢有其他Menu 係for 4、6、8人餐, 有party可以叫呢間😍😍其他嘢食都好吸引BTB - Better Than Burger (觀塘)觀塘鴻圖道76號聯運工業大廈6樓B室D單位

我再叫咗一個小食薯寶$25,細細粒又脆口😆

BTB - Better Than Burger (觀塘)
觀塘鴻圖道76號聯運工業大廈6樓B室D單位
和牛煙肉煎蛋冬甩漢堡(松露醬)
和牛煙肉煎蛋冬甩漢堡(松露醬)
2023-06-28 396 浏览
今日收工唔知食咩好見到有間新開既Burger店本身其實大角咀果間舖都想試但可惜一直無機會今日就試試佢實力4左個炸雞Burger+牛肉Burger+薯寶薯寶粉量超多好實淨,好足料我最欣賞佢個包佢個包係用donut去整軟林林之餘又唔會太乾身外賣送到嚟炸雞依然熱辣辣好脆口牛肉burger每啖咬落去都有滿滿嘅肉汁流出來可能因為burger味道太濃郁之後食雞翼感覺上比較淡味但係依然10分好唔會太油膩又唔會太乾身
今日收工唔知食咩好
見到有間新開既Burger店