2016-11-18 129 浏览
荃灣近來有間漢堡包店新開張^_^身為荃灣人緊係要去試下裝修別緻有特色,燈光光猛該店最火熱推介TiffanyBlue爆芝流心雞扒漢堡套餐有包有包、沙律、薯條及汽水價錢$88 抵食Tiffany Blue是由藍蝶花製成雞扒肉質嫩滑香口漢堡包尺寸挻大。仲叫左個和牛漢堡,牛肉肉質香濃多汁。加有芝士蛋,口感層次多。^_^
荃灣近來有間漢堡包店新開張^_^
身為荃灣人緊係要去試下
裝修別緻有特色,燈光光猛
該店最火熱推介
TiffanyBlue爆芝流心雞扒漢堡
套餐有包有包、沙律、薯條及汽水
價錢$88 抵食
Tiffany Blue是由藍蝶花製成
雞扒肉質嫩滑香口
漢堡包尺寸挻大。
仲叫左個和牛漢堡,牛肉肉質香濃多汁。
加有芝士蛋,口感層次多。^_^
新開漢堡店.裝修簡潔,全玻璃設計,一眼就可望到鋪頭內裡所有位置.餐廳只有16座位.以半自助形式售賣,自取飲品及自行收回餐具.免加一經常行過Burger Jobs 都好想試下,今日望左個下午茶Menu,只需$38 就有幾款選擇.決定試下.順帶一提餐牌寫得唔太清楚,雞漢堡係唔配薯條的.卡邦尼意粉 Carbonara$38意粉份量不少配埋氣水1罐$38 ,雖然算不上係正宗卡邦尼意粉,但勝在夠熱口感夠rich 同 creamy,汁亦會依附到意粉上,低食爆餡雞漢堡$38 大大個雞扒漢堡配氣水1罐只係$38 ,雞扒既size 絕對唔欺場,夠大件,配上新鮮生菜,蕃茄,青瓜,芝士做下午荼真係一流,飽身本身偏軟,雞扒做到嫩滑口感,不過咬一口漢堡,雞扒油份會流晒出黎....流到一手都係....依方面改善下會比較好.低食招牌煙肉蛋手打牛肉漢堡$68餡料同個名一樣,漢堡包含左煙肉,蛋同手打牛肉,蛋做左流心效果,咬一口漢堡,蛋汁自動流出,配上手打牛肉,口感就不致太乾.手打牛肉算唔上juicy,偏實.不過油份的確要改善下
順帶一提餐牌寫得唔太清楚,雞漢堡係唔配薯條的.

卡邦尼意粉 Carbonara$38
爆餡雞漢堡$38
招牌煙肉蛋手打牛肉漢堡$68
2016-11-10
2016-11-16 130 浏览
Tiffany 從來都係女孩子一生要有一次之禮物經典到 有一種顏色叫Tiffany blue 可能店主對這一隻色調有種特別喜愛漢堡包與Tiffany blue 的相遇是有驚喜的至少 視覺很衝擊🙈🙈🙈特別搶眼的顏色 再配上焗得脆脆的漢堡包裡面是炸芝心雞排將漢堡一分為二 漢堡包皮脆脆的芝心慢慢流出來 再咬一口 漢堡包同芝心雞排好配合😬😬沒有油膩感覺🙈朋友選擇了雙層牛肉芝士包 牛肉大大塊 將它一分為二之後發現牛有特別調味 有加洋蔥之類的配料 咬起有口感 亦減輕牛肉的肥膩感覺小店很舒適 唯一美中不足是沒有酒牌暫時只能供養可樂但我心情依舊不錯 因我得到了一份Tiffany blue 禮物😬
Tiffany 從來都係女孩子一生要有一次之禮物
但我心情依舊不錯
因我得到了一份Tiffany blue 禮物😬
2016-11-14
2016-11-16 483 浏览
藍色漢堡不是假@Burger Jobs荃灣 荃興徑2-8號昌泰大廈地下7A舖驚世發現了藍色漢堡,就似傳說中的水怪一樣,要親身去見証一下。所以放工由香港島的東面乘mtr直搗黃龍到最西之處,個多小時車程連10分鐘步程終於來到,萬二分期待。乖乖不得了$88 流心芝士tiffany blue漢堡套餐,有齊我最愛原素,爆流心芝士,健康的白雞肉同搶眼鮮明藍色漢堡包。單是賣相已驚為天人。厚厚的炸雞扒,張口到盡亦只勉強咬下,肉厚就份外充實,中間更夾了芝士,炸後溶化外表又脆。夾了生菜蕃茄同洋蔥,加上醬汁調節一下炸物的乾燥口感。三重芝士手打漢堡,疊到高高要分開兩層吃,漢堡扒又厚又多汁,重點是溶化的芝士。要了雙重芝士薯條,淋了很多芝士,吃到大滿足,薯條如果可以炸更脆就完美了。包了炸薯條同沙律汽水,抵食得過份,引用某某的口頭禪"好似打劫左舖頭"意粉卡邦尼,個汁真是好濃好rich,奶香甚強,更有很多菌同煙肉。小店沒有加一,荃灣區果然平實,如能提供甜品及更多飲品款就更美滿了,因飯後我都習慣吃甜。
藍色漢堡不是假@Burger Jobs

荃灣 荃興徑2-8號昌泰大廈地下7A舖
2016-11-16 131 浏览
這間漢堡在路德圍都算幾新,見到門面都幾光猛,餐牌以漢堡,意粉,幾款小食為主,好彩我地2個早少少黎吾係都要等位添。我地叫左一個漢堡餐,意粉和小食,每人$120價錢都ok,整體野食比我心目中好,唯一係我吾太鐘意飲汽水,就在這裡只可以選擇飲水或之後這裡有酒牌就可以有啤酒發售。鵝肝菠蘿手打牛肉漢堡 加薯條$133....這個套裝置都幾特別,有別於一般就咁放個漢堡係度。這裡薯條係我喜歡吃的粗身薯條,都幾新鮮吾錯。沙律係醋菜沙律都新鮮但醋吾太足夠。漢堡的包我有like...夠脆又香,鵝肝都幾大件同好香身再加上手打牛肉一起食增加油分不錯的配撘…但牛肉就覺得硬身左少少未夠軟熟。加$15有salad and drink…飲品只有汽水選擇。黑椒蜜糖雞翼 $48當然我最愛不可不叫啦,黎到雞翼皮堅脆有少少黑椒味,而且仲有蜜糖好味道喎,價錢吾貴,必叫推介。最後我地叫左香蒜辣椒蜆肉意大利粉 $48……我覺得好味,夠蒜味之餘蜆肉勁多,但吾食得辣的男人就覺太辣了。

2016-11-15
2016-11-15 465 浏览
是日想吃burger, 跟sis來到burger jobs. 平日晚上七時多到達, 場內已八成滿, 很旺場呢! 店內的裝修頗有特色, 走著簡約路線, 也帶點時尚, 坐得頗舒適. 看看menu, 點選了流心芝士雞排Tiffany藍漢堡+薯條+沙律+可樂(HK$88), 鵝肝菠蘿手打牛肉漢堡+薯條+沙律+雪碧(HK$118), 美式炸魚薯條(HK$58), 黑松露忌廉珍珠帶子意大利粉(HK$48). 流心芝士雞排Tiffany藍漢堡, 很有創意和搶眼的一道. 先說賣相, 從來沒有想過burger可以配上這種顏色, 很有新鮮感! 試一口, 包身是有焗過的, 帶點脆口, 味道則跟普通burger的包身一樣, 沒有什麼奇怪的味道. 哈哈, relieved. 雞排的外層是吉列的, 既鬆化又香脆, 入口不太油膩, 再加上帶點酸的sauce, 也可以的. 薯條是粗薯的那種. 試一口, 外層微微的脆, 內裏很軟熟, 充滿薯仔香, 不錯. 沙律, 配上芝麻醬, 很開胃. Sis的鵝肝菠蘿手打牛肉漢堡, 感覺很澎湃似的, 看來也不錯. 美式炸魚薯條, 剛剛新鮮炸起, 試一口, 魚身很嫩滑, 外層的炸粉帶

沙律, 配上芝麻醬, 很開胃.

美式炸魚薯條, 剛剛新鮮炸起, 試一口, 魚身很嫩滑, 外層的炸粉帶著香料, 沾上沙律醬, 很滋味!

黑松露忌廉珍珠帶子意大利粉, 賣相不錯, 感覺很足料似的. 試一口, 意粉也算al dente, 帶點微微的黑松露味, 最有趣是那些珍珠帶子, mini size也帶點咬口, 跟意粉是很匹配呢!

吃飽飽, 則去散步去.
2016-10-31
漢堡飽就吃得多了粉藍色的漢堡飽真的第一次吃遠道而來,當然要吃這個 Tiffiny Blue流心芝士漢堡飽 啦粉藍色的漢堡真的超吸睛漢堡的藍色是用碟豆花製成非常天然,不含添加色素而且這個漢堡是低溫烘焙製成每天的供應可是先到先得的漢堡裡邊夾的是炸雞塊咬下去,流心芝士會湧出來哦所以吃的時候,要小心別燙口啦
漢堡飽就吃得多了

粉藍色的漢堡飽真的第一次吃

Tiffiny Blue流心芝士漢堡飽
粉藍色的漢堡真的超吸睛

漢堡的藍色是用碟豆花製成

非常天然,不含添加色素

而且這個漢堡是低溫烘焙製成

每天的供應可是先到先得的

漢堡裡邊夾的是炸雞塊咬下去,流心芝士會湧出來哦

所以吃的時候,要小心別燙口啦
2016-11-04
BeautySearch 認識 Tiffany Blue 是因為某飾品品牌,或許因為對此品牌有著莫名的情意結,BeautySearch 一向都對Tiffany Blue 情有獨鍾! 認識荃灣的朋友,都知道荃灣路德圍一帶是美食的集中地。早前,BeautySearch 就發現,這兒的漢堡竟然用上 BeautySearch 喜愛的 Tiffany Blue,外表實在太吸睛了,正好 Post 上IG 呃 LIKE! 其實,漢堡是來自這家《Burger Jobs》,而店子的裝潢非常特別,驟眼看真令人摸不著頭腦! 店外以黑色為主調;店內則以白色為主調,物料都用上瓷磚,店內的牆身,還掛了不少衣架、錄影帶、電制... 這樣的擺設,真的非常獨特。 除了漢堡,這裡還有意粉及不少小食選擇。 我與友人,分別點選了一個套餐,分別是:鵝肝菠蘿手打牛肉漢堡 HK$118 及 Tiffany Blue 爆芝流心雞排漢堡 HK$88。 每份套餐都搭配有大大杯的薯條及沙律,非常豐富。而且薯條是剛剛炸成,熱騰騰的,份外香脆味美。 雖然 BeautySearch 喜愛 Tiffany Blue,但最終卻被「鵝肝菠蘿手

認識荃灣的朋友,都知道荃灣路德圍一帶是美食的集中地。

除了漢堡,這裡還有意粉及不少小食選擇。

每份套餐都搭配有大大杯的薯條及沙律,非常豐富。

而且薯條是剛剛炸成,熱騰騰的,份外香脆味美。

雖然 BeautySearch 喜愛 Tiffany Blue,但最終卻被「鵝肝菠蘿手打牛肉漢堡」的餡料吸引著。「Tiffany Blue 爆芝流心雞排漢堡」我只用來呃 LIKE... 聽朋友所說,漢堡的味道並沒有因色澤改變,而且爆芝流心的效果也不俗,下次一定要嚐嚐。

而 BeautySearch 點選的「鵝肝菠蘿手打牛肉漢堡」,手打牛肉漢堡非常厚身,肉質香軟,並混入洋蔥、香草及黑椒等配料,令肉質豐盈有口感;鵝肝更是大大片,而且煎得香脆,一點也不欺場!唯菠蘿片薄了一點,如能厚身一點,定必更為 JUICY!
午餐
2016-11-14 90 浏览
最近一直比Tiffany Blue Burger洗版, 終於忍唔住今晚到我去潮聖喇!!!呢度有近十款唔同既漢堡包選擇, 仲有小食,意大利粉...而且堂食免加一, 所以係自助去櫃位落order, 食完要自己有手尾執返好張檯啊~【Tiffany Blue爆芝流心雞排漢堡套餐】HK$88 (包薯條+沙律菜+罐裝汽水) 單單係賣相已經非常吸引!! 其實Tiffany Blue係整既過程中加左近期最HIT既蝶豆花而成(唔係色素,所以食得放心), Burger夾住既Basic有生菜, 蕃茄, 洋蔥...麵包質感鬆軟, 中間塊芝士流心雞排, 咬落去係非常脆之外, 雞排中間位真係有芝士流出啊!!極度邪惡!!老闆仲話食材每日新鮮運到,所以呢個Tiffany Blue Burger係每日限量供應20個啊!! 如果想食既朋友, 建議預先打電話問清楚/預訂啊~~~【黑松露忌廉珍珠帶子意大利粉】HK$58 另一個驚喜既係, 估唔到呢到既意粉係同樣好食, 非常JUICY, d汁多到呢...呢款意粉有淡淡既黑松露味,忌廉味比較重, 細細粒帶子係半生熟, 份量都唔少, 咬開入面好似食緊帆立貝咁既口感~正!【黑椒蜜糖雞

【Tiffany Blue爆芝流心雞排漢堡套餐】
HK$88 (包薯條+沙律菜+罐裝汽水)

極度邪惡!!

【黑松露忌廉珍珠帶子意大利粉】HK$58

另一個驚喜既係, 估唔到呢到既意粉係同樣好食

【黑椒蜜糖雞翼(6隻)】HK$48

雞翼略脆而帶點香口, 外皮淋上蜜糖, 食落甜甜地, 雞翼入面仲keep到肉汁, 唔錯!!
  • Tiffany Blue爆芝流心雞排漢堡
  • 黑松露忌廉珍珠帶子意大利粉
2016-11-13 86 浏览
男友話路德圍最近開左間食burger,咁個日又口狠想食下tea,經過見到裝修幾特別,見到芝士就抵擋唔到既我,就拉左男友入去喇芝士薯條講真其實冇乜特別,類似某快餐店薯條但淋左芝士,但右手邊呢個就特別啲喇,首先啲芝士已經唔同薯條個隻啦,呢個係有香草混合左既芝士,個包係搽左蜜糖,同個香草芝士醬係match到呢個手打牛肉就冇乜特別啦都係價錢一般當食裝修啦
個手打牛肉就冇乜特別啦都係
價錢一般當食裝修啦
2016-09-22
  • 芝士火山熔岩法包
2016-11-12 259 浏览
荃灣真係愈黎愈多野食~繼藍色芝士等等又黎埋漢堡。環境簡單為主,鋪面比較細(如果係午餐晚餐時段可能要等位喔)話明黎朝聖梗係點左TiffanyBlue burger,上檯真係覺得靚,完全要相機食先。(幫佢影寫真hehe) 仲會配埋薯條沙律,不過沙律既醬如果有多啲就好了~包身係我中意果啲~屬於鬆軟類型。雖然藍到好似P圖甘,不過其實係用左碟豆花黎整 天然架吾洗驚食左咩奇怪色素落肚。而且足料~佢芝士味道吾係好濃,但一切落去就有流心效果。整體滋味吾乾身(重點係吾會乾爭爭!)  ps張相係影得醜左少少,一切已經爆芝嚕魚都係稍嫌粉多左少少,薯條熱辣辣,正。其實覺得意粉真係吾錯 醬汁濃郁平均甘包著意粉,雖然我覺得味道鹹左少少。(可能自己口味比較清淡),但份量算多,而且即叫即整襯熱食~重點係價錢抵食 四五十蚊左右,依個質素同價錢okay arrrrr. 如果住附近吾想煮落黎食下又方便(可惜我不是T^T)小食款吾多 雞翼比想像中好!吾知係咪餓~好惹味 又有蜜糖甜甜地~食完仲覺得開胃左 (唯一係一次就要點6隻 可能大家會覺得多) 雖然我地兩個人都食清光~成餐飯性價比不俗~好飽阿 而且免加一喔(我依d師奶心態又
荃灣真係愈黎愈多野食~繼藍色芝士等等又黎埋漢堡。
環境簡單為主,鋪面比較細(如果係午餐晚餐時段可能要等位喔)
TiffanyBlue爆芝流心雞排漢堡
美式炸魚薯條
魚都係稍嫌粉多左少少,薯條熱辣辣,正。
香草忌廉雞肉意大利粉
如果住附近吾想煮落黎食下又方便(可惜我不是T^T)
黑椒蜜糖雞翼
成餐飯性價比不俗~好飽阿 而且免加一喔(我依d師奶心態又會覺得抵左)
中意依個款!茄醬就係隔離,又吾怕一pat野整左落薯條到會食到成手都係~good!!!!!!

下次有機會再黎~
2016-10-19
2016-11-11 458 浏览
蘇永康的<有人喜歡藍>,雖未知填詞人喻意何在,但自己真的特別喜歡藍色!手袋衣飾用品總會帶一點藍!可是藍色的食物,真是較少接觸,最多就是藍莓芝士餅之類。朋友告知,荃灣有個藍色漢堡包,又比埋條LINK及網上圖片,勁吸引。目的就是想一同去食包包,所以約定今晚來聚一聚。這街道是美食集中地,而且地鋪大多是餐廳,十分方便。 店門早已貼滿藍包包的報導。就座後當然首選招牌菜藍色漢堡包,再配意粉及二款小食。  美式炸魚薯條三塊炸魚表面灑有香料,如果香料再多一點,會更惹味。Tiffany Blue爆芝流心雞排漢堡套餐  加15元有沙律及汽水   看到門口張貼的餐牌圖片,已經很期待。包包真係藍色嫁,好似藍精靈的藍色呀! 有沙律及汽水,還有這個造型鬼馬的濕紙巾。  我倆要分享這個藍包包,請職員幫忙分切。 分開一半了,要從紙盤內取出這個大包,有點難度。唯有拆開紙盤四邊,方便取出包包。     中間每層結構一目了然:包/吉列炸皮/雞肉/芝士/吉列炸皮/特制沙律醬/青瓜/蕃茄/生菜/包   2塊雞肉夾著芝士再炸。當取出漢堡包時,大力一掐,芝士必出來了。享用之時要格外小心,避免滴下的醬汁弄髒枱面。 雞排漢堡沾上炸魚薯

目的就是想一同去食包包,所以約定今晚來聚一聚。

這街道是美食集中地,而且地鋪大多是餐廳,十分方便。
美式炸魚薯條

三塊炸魚表面灑有香料,如果香料再多一點,會更惹味。
Tiffany Blue爆芝流心雞排漢堡套餐
Tiffany Blue爆芝流心雞排漢堡套餐

加15元有沙律及汽水

看到門口張貼的餐牌圖片,已經很期待。

包包真係藍色嫁,好似藍精靈的藍色呀!

有沙律及汽水,還有這個造型鬼馬的濕紙巾。

我倆要分享這個藍包包,請職員幫忙分切。
Tiffany Blue爆芝流心雞排漢堡
分開一半了,要從紙盤內取出這個大包,有點難度。

唯有拆開紙盤四邊,方便取出包包。

中間每層結構一目了然:

享用之時要格外小心,避免滴下的醬汁弄髒枱面。
Tiffany Blue爆芝流心雞排漢堡
雞排漢堡沾上炸魚薯條的沙律醬會更好味。
套餐的薯條,以紙筒盛載,
頂部還有一個特別設計:放茄醬。

一物2用,夠特別。
香蒜辣椒蜆肉意大利粉

只看到少量紅點,拌勻後再細看,有蒜粒,辣椒籽,辣椒乾。

意大利粉表面乾爽,没有汗水,可以平均沾上各調味料。口感煙韌,有咬口,並非軟棉棉的貨色。

可能辣味來看辣椒及蒜粒,2種辛辣味同時衝擊著味蕾,即刻精神一振。
黑椒蜜糖雞翼
看到鄰枱的情侶在品嚐雞翼,看來十分吸引,所以點了一份。

烤焗的雞翼,果然夠嫩滑,不乾身。黑椒配蜜糖很惹味。

餐廳選用落地玻璃,路人可透過玻璃窗,清楚看到內裡客人用膳及是否有座位。可能這個更能吸人客人前來光顧吧。

這晚我倆座位就在玻璃窗邊,看著路邊人來人往這特別的風景,

慢慢聊(吹水),享受這一刻的悠閒吧!
  • Tiffany Blue爆芝流心雞排漢堡
2016-11-09 426 浏览
今天,餓醒之時已日上三竿,急找小a 吃個遲來的早餐,選了人氣漢堡飽店 Burger Jobs。

午後四時多,客人不多,輕快 K Pop 伴著用餐,閒適自在。

先來的是,黑松露忌廉珍珠帶子意粉,忌廉汁幼滑,配上軟腍的珍珠帶子,啖啖松露芳香,非常美味。

小a 吃的是,美式三重芝士牛肉漢堡,新鮮即煎,火候剛好,外層微焦,內裡肉質幼嫩,肉味濃厚,配上洶湧澎湃的半溶芝士,微暖的軟包,重量級外型,實在令人食指大動。

自己的是,意式磨菇手打牛肉漢堡,除了大大粒磨菇之外,還有新鮮爽脆的蕃茄、青瓜及生菜,手打牛肉口感份外鬆軟,另外,只需加 $15,即可同時享用,新鮮粗薯條,混著日式芝麻醬的青菜沙律及冰凍飲品,價格相當優惠。

Burger Jobs 全店通透落地玻璃,以鮮明的黑白色為主調,配著清爽的簡約裝潢,位於這條熱鬧的路德圍之上,非常亮眼,用餐期間,確實吸引了不少路過的遊人,向我們的重量級漢堡行注目禮。

2016-11-07
2016-11-09 415 浏览
早前Tiffany Blue嘅漢堡非常之出名我今次都黎試吓先流心芝士Tiffany雞扒漢堡 $88呢個就係傳說中嘅Tiffany Blue嘅芝士漢堡啦我之前特登上網去睇過到底系點樣整嘅天我係用新鮮嘅蕃茄同埋雞肉啦總之佢中間再加上兩款唔同嘅芝士所以呢個口感真係好Frest 好好味所以入邊嘅嘅食物都好新鮮尤其是係蔬菜女真係好Fredh好甜而且套餐仲跑包埋好好食嘅薯條同埋菜啲薯條同埋漢堡都係新鮮製造黑椒蜜糖雞翼 $48易啲個黑椒蜜糖雞翼咩都好好食嘅入邊嘅蜜糖呢都係好甜啦同埋呢個黑椒就唔係好重嘅所以就唔會好辣蜜糖加雞翼係好食同埋好好味意式蘑菇手打牛肉漢堡 $88你一個入邊嘅蘑菇呢都係好大嚿好新鮮嘅而且會連埋你啲芝士食啦就會令到味道更加好你先入邊呢嘅漢堡啦芝士同埋將呢都係好特別我好好食嘅之前係都未食過嘅呢個就係Tiffany Blue漢堡入面黑松露忌廉芝士意粉 $48呢個覺得其實都係B T一嘅因為呢佢都好多料啦可以見到而且好多汁嘅仲有啲黑松露同埋忌廉味都係重嘅大又唔會怕好樓膩而且呢都係新鮮整嘅啲意粉都係浸得幾好食(野成個面都係好抵食同好大,好味嘅溫馨小提示:嘢飲呢最後就係自己係雪櫃到拎同埋呢就先
早前Tiffany Blue嘅漢堡非常之出名

可以見到
而且好多汁嘅
仲有啲黑松露同埋忌廉味都係重嘅大又唔會怕好樓

而且呢都係新鮮整嘅啲意粉都係浸得幾好食
(野成個面都係好抵食同好大,好味嘅

溫馨小提示:嘢飲呢最後就係自己係雪櫃到拎
同埋呢就先俾錢後拎嘢食嘅
  • 黑松露忌廉芝士意粉 $48
2016-11-09 187 浏览
今日平日冇乜人~去到即刻有位喇! 見到人地食Tiffany Blue既burger 自己即刻要黎食下~ 因為好靚呀! hahaha!!!! 去到諗都唔洗諗就order 左Tiffany Blue 爆芝流心雞排漢堡套餐!加入蝶豆花調色既包包!味道同一般既漢堡包冇咩分別!不過佢就哄到好脆😌😋雞排炸得好脆 熱辣辣...仲有沙律醬😋😋😋咬落去入面雞排夾住既芝士流出來...😍仲有tomato , 生菜! 一齊食就冇咁漏! 好熱好熱既流心芝士食時要小心呀!我就比佢熱親個咀咀喇! 但總括味道不錯不錯! 套餐仲有沙律菜,粗薯條同汽水...Yummy😋-
今日平日冇乜人~去到即刻有位喇!
Tiffany Blue 爆芝流心雞排漢堡
加入蝶豆花調色既包包!味道同一般既漢堡包冇咩分別!

不過佢就哄到好脆😌😋

雞排炸得好脆 熱辣辣...仲有沙律醬😋😋😋

好熱好熱既流心芝士食時要小心呀!我就比佢熱親個咀咀喇!

但總括味道不錯不錯!

套餐仲有沙律菜,粗薯條同汽水...Yummy😋
2016-11-07