香港有不少的 Cafe,而且大部份的 Cafe 更是有專屬主題。Cakebearbear 便是以可愛又治癒的熊熊作為主題。除了店名有「Bear」,店內也放置了不同款式的熊熊公仔給客人打卡。粉嫩的裝潢還滿適合擁有少女心的大家,當然連食物/飲品都有與熊熊相關。星期六也有 Lunch Set 就主食配一杯熱飲,亦可用半價升級至特色飲品。黑松露忌廉蘑菇帆立貝意粉 (HKD 118)聞到很香的黑松露味,忌廉汁也很濃稠,吃落非常香濃惹味。份量比想像中的多,意粉軟硬度亦適中。All Day Breakfast (HKD 118) 有窩夫、香脆的薯餅,所以都幾飽肚。還有爽脆的牛仔腸、煙肉和黑松露雜菌。炒蛋炒得夠香滑,再加上番茄和沙律菜,這個很豐富。因為可以用半價升級做特色飲品,所以兩杯都選了有熊熊的。初戀 (HKD 34) 粉色的部分是士多啤梨,白色的是牛奶,配上粉紅色的熊熊。喝起來香甜得來帶淡淡的士多啤梨香。朋友點的是 千語星晨 (HKD 34) 這杯是蝶豆花加上橙汁和菠蘿汁。最後還點了 芝士慕絲熊仔蛋糕 (HKD 58)是在睡覺的啡色熊熊,好可愛。自家製的甜品造出了熊的毛茸茸感。芝士味道很突出,但
Cakebearbear 便是以可愛又治癒的熊熊作為主題。

黑松露忌廉蘑菇帆立貝意粉 (HKD 118)
聞到很香的黑松露味,忌廉汁也很濃稠,吃落非常香濃惹味。
份量比想像中的多,意粉軟硬度亦適中。
黑松露忌廉蘑菇帆立貝意粉

All Day Breakfast (HKD 118)
炒蛋炒得夠香滑,再加上番茄和沙律菜,這個很豐富。
All Day Breakfast

因為可以用半價升級做特色飲品,所以兩杯都選了有熊熊的。
喝起來香甜得來帶淡淡的士多啤梨香。

最後還點了 芝士慕絲熊仔蛋糕 (HKD 58)
芝士味道很突出,但又不會很膩。
2024-06-15
黑松露忌廉蘑菇帆立貝意粉
2024-06-24 46 浏览
今日同朋友來到這家人氣熊啤啤主題Cafe,周圍都有可愛熊啤啤陪伴,打卡一流呀。日式原條蒲燒鰻魚飯(珍珠米):原條蒲燒鰻魚好大條,肉厚彈牙無骨,配上味道香濃既鰻魚汁,肉質肥美嫩滑。珍珠米粒粒分明,口感煙靭帶嚼勁。明太子松葉蟹肉蟹籽意粉:蟹肉蟹籽份量足夠,鮮味可口得黎帶點咸香,調味適中,明太子咬落口感富豐;意粉煮到軟硬適中,口感爽滑creamy。士多啤利熊仔芭菲:熊仔造型可愛吸睛,雲呢拿雪糕香醇綿滑,有粟米脆脆、忌廉、綿花糖。荔枝茶:荔枝果香突出,茶道香醇,夏天解渴必點之選。檸檬茶:檸檬好fresh ,夠晒𣲙涷。🔎Cakebearbear (北角)📍北角電氣道233號城市花園商場第10座地下G45號舖

日式原條蒲燒鰻魚飯(珍珠米):

明太子松葉蟹肉蟹籽意粉:

士多啤利熊仔芭菲:

荔枝茶:
荔枝果香突出,茶道香醇,夏天解渴必點之選。

檸檬茶:
檸檬好fresh ,夠晒𣲙涷。

🔎Cakebearbear (北角)
📍北角電氣道233號城市花園商場第10座地下G45號舖
2024-06-19 61 浏览
Cafe在北角城市花園中,地點幾方便之餘又較幽靜。入面每張枱至少有一隻熊仔陪住客人吃飯,勁開心。餐廳原來也有做生日蛋糕之類,見到客人來取熊仔蛋糕,幾開心。初戀$68因為有可愛嘅熊仔才叫的飲品,除了賣相很可愛之餘,味道也不錯。是士多啤梨和牛奶,顏色粉粉嫩嫩非常可愛。千語星辰$68橙汁和菠蘿汁夾起來,酸酸甜甜很清新,蝶豆花顏色很美,加上熊仔真的很可愛。芝士慕絲熊仔蛋糕(啡色)$58濃郁芝士蛋糕味,睡眠熊仔令人完全不捨得吃。個人覺得如果中間有層蛋糕個層次會更豐富。黑松露忌廉蘑菇帆立貝意粉$118煮得很creamy的忌廉蘑菇意粉,醬汁夠多味道又夠濃郁。帆立貝煎得很香,大大隻。all day Breakfast $118最喜歡是炒雜菇和金菇,幾大份。有窩夫和薯餅幾抵食。賣相比一般的all day更好看。

初戀$68

千語星辰$68

芝士慕絲熊仔蛋糕(啡色)$58

黑松露忌廉蘑菇帆立貝意粉$118

all day Breakfast $118
2024-06-15
  • 千語星晨
  • 芝士慕絲熊仔蛋糕
今年老公的生日,我要帶他來一餐治癒向美食🥰位於北角城市花園裡,隱藏著一間滿可愛的熊啤啤主題餐廳《Cakebearbear》,店裡佈滿著超多熊啤啤公仔😍,還有一系列熊仔造型美食😋前菜先來一小份牛舌小食,是日式章魚醬的味道😌主食點了「日式原條蒲燒鰻魚炒飯」,鰻魚又長又肥大,炒飯底用上鰻魚汁來炒,十分美味😋來一杯夢幻粉紅的特飲「初戀」,士多啤梨牛奶,是那些年我們酸酸甜甜青澀的初戀滋味💕富士山牛奶雪花冰,山頂上是香滑的牛奶布甸,山下藏著清甜的椰果,粉藍色雪山,外圍圍著排得好整齊的粒粒棉花糖,來一口便湧上強烈的放鬆感,心靈也在不知不覺中獲得了被拯救的感覺!🤤芝士慕絲熊仔蛋糕,很可愛的睡寶寶,怎樣捨得吃呢?被斬頭,實在太殘忍了🙈吃完一系列咁可愛既熊仔造型美食,我只想說… 能活著真是太好了!😊
今年老公的生日,我要帶他來一餐治癒向美食🥰

前菜先來一小份牛舌小食,是日式章魚醬的味道😌

2024-06-17 54 浏览
原來係北角有一間隱蔽嘅打卡餐廳,滿滿嘅少女心,粉色系嘅餐廳,入面有大大小小嘅 Bear Bear 熊,真係大人小朋友入到嚟都充滿童心❤️🌟 日式原條蒲式鰻魚飯 (珍珠米)超大條原條鰻魚鋪喺飯上,lunch set 嚟講份量唔細,鰻魚外脆,厚肉彈牙,配埋鰻魚汁及珍珠米,仲有沙律菜及黃蘿蔔!🌟 黑松露忌廉蘑菇帆立貝意粉濃郁嘅黑松露,配上幼滑嘅忌廉汁,仲有蘑菇及大大的帆立貝,好滿足!🌟 千語星晨飲品方面,Lunch Set 可以加錢轉特飲!呢杯由蝶豆花、橙汁、菠蘿汁而成嘅特飲,仲有 bear bear 熊造型嘅冰,好吸晴🥰🌟 夢幻 Fantasy呢杯喺由白桃、乳酸、藍桔梳打而成嘅特飲,上層係藍色,下層係粉紅色,味道酸酸甜甜,仲有清爽嘅梳打,很解渴!🌟 芝士慕絲熊仔蛋糕趴喺度嘅熊仔造型,可愛得令人唔捨得食,你會食頭先定身先呢?香濃嘅芝士味嘅慕絲蛋糕,芝士味重,口感幼滑,每啖都令人回味!

🌟 日式原條蒲式鰻魚飯 (珍珠米)

🌟 黑松露忌廉蘑菇帆立貝意粉

🌟 千語星晨

🌟 夢幻 Fantasy

🌟 芝士慕絲熊仔蛋糕
2024-06-03
午餐
2024-06-14 29 浏览
熊仔控必到,熊仔陪住真係食得開心啲❤️👅鹽燒牛舌溫泉蛋飯牛舌煎得好香,牛舌份量亦都足夠,用黑椒調味好好味,飯亦有甜甜的醬汁,配上溫泉蛋濃稠的蛋漿更好味🐟香煎比目魚配薯條魚皮煎得好香脆,魚肉嫩滑而且有厚度,真正啖啖肉,配菜有蘆筍、烤翠玉瓜同埋熱辣辣嘅薯條🍟🧈牛油炒雜菇炒得好惹味牛油香味,份量都唔少🍹千語星晨用蝶豆花、橙汁、菠蘿汁調製而成,顏色已經夠晒靚,配埋最上邊🧸形狀嘅冰,好得意,當然味道都好好唔太甜🧀芝士慕絲熊仔蛋糕一上枱真係心心眼,好似隻熊仔趴住喺度瞓覺咁,蛋糕紋理真係做得好似毛絨絨咁,得意到唔捨得食,食落芝士味香濃,口感軟滑呢間餐廳無論環境、食物都好啱打卡,而且食物係有質素,會再黎😍
熊仔控必到,熊仔陪住真係食得開心啲❤️

👅鹽燒牛舌溫泉蛋飯

🐟香煎比目魚配薯條

🧈牛油炒雜菇
炒得好惹味牛油香味,份量都唔少

🍹千語星晨

🧀芝士慕絲熊仔蛋糕

已經係第三次嚟呢間主題餐廳3次都帶唔同朋友或家人嚟今日就帶左同事嚟🤭叫左晚餐Set G 黑松露鵝肝燴飯$165加$45要左杯千語星晨~紫色熊仔好靚~味道比較清新好香黑松露燴飯~兩大塊鵝肝~煎到外脆內軟兩個人share可以食多幾樣野另外加左杯初戀$68(士多啤梨奶)之前飲過覺得唔太甜所以今次再揀番同埋粉紅色熊仔好靚老闆娘介紹新小食~月亮花枝蝦餅$58外皮脆得嚟有少少煙韌,口感幾特別,內裡蝦餅好彈牙,蝦味濃郁,加埋沙律醬,唔錯唔錯焗甲羅燒多士$85多士一開四脆卜卜,一口一件既size,多士面鋪上蟹籽、蟹膏、蟹肉~三重享受!蟹膏份量十足 ,直擊味蕾,正呀!甜品叫左兩款:香芋雪花冰$108因為無芋泥,要左布丁、麻糬、椰果上次嚟賣晒,今次終於試到,香芋味突出,如果再下次有埋芋泥一定更好。布丁夠晒滑,好香蛋味,配埋煙韌麻糬、棉花糖、椰果多重口感,食幾次都唔會嫌。睡眠熊仔芝士$58同樣之前食過覺得整得好神似,睇落好似有毛。實質非常綿滑兼香濃芝士,外型同味道都俘虜左我。連啱啱過完生日既唐老鴨都表示好有興趣最最最開心係終於儲齊啡、白、粉熊仔匙扣,再換左5個印仔既中熊~揀左白色著住件冷衫好cute,10個
已經係第三次嚟呢間主題餐廳
3次都帶唔同朋友或家人嚟
今日就帶左同事嚟🤭

好香黑松露燴飯~兩大塊鵝肝~煎到外脆內軟
兩個人share可以食多幾樣野

另外加左杯初戀$68(士多啤梨奶)
之前飲過覺得唔太甜所以今次再揀番同埋粉紅色熊仔好靚

老闆娘介紹新小食~月亮花枝蝦餅$58

焗甲羅燒多士$85

甜品叫左兩款:
香芋雪花冰$108
因為無芋泥,要左布丁、麻糬、椰果

睡眠熊仔芝士$58

最最最開心係終於儲齊啡、白、粉熊仔匙扣,再換左5個印仔既中熊~揀左白色著住件冷衫好cute,10個印仔就可以拎大熊番屋企啦~等我呀!

2024-06-12
  • 千語星晨
  • 初戀
  • 焗甲羅燒多士
2024-06-11 34 浏览
早排一家人一齊去開炮台山搵親戚飲茶行街🍵比呢間舖頭門口裝飾吸引住咗,就去咗食lunch呢間舖頭,好多打卡位之餘📸入面仲有好多熊熊公仔🧸🌶香辣蒜蓉蜆肉意大利粉(可走辣)呢個可以走辣真係大讚👍🏻帶埋小朋友食都可以share 到比佢❤️意大利粉真係好彈牙😍蒜香味非常入味,仲要蜆肉份量都唔算小👍🏻🧂鹽燒牛舌溫泉蛋飯(珍珠米)溫泉蛋另外上,同飯混埋一齊之後.個口味完全唔同咗😍成個飯香口咗好多,同採用咗珍珠米,所以食落有一種煙靭嘅感覺.牛舌非常入味,厚度適中.🧸千語星晨嚟到杯飲品賣相非常靚,一層一層咁.入面係用蝶豆花、橙汁、菠蘿汁嚟制成,重點係上面有一舊用熊啤啤製成嘅冰🧸超可愛❤️成杯都酸酸甜甜,勁開胃🍍🍓士多啤梨芭菲完全小朋友最愛❤️上面放滿住棉花糖,士多啤梨雪糕,下面仲要放左粟米片🌽真係好有口感

呢間舖頭,好多打卡位之餘📸入面仲有好多熊熊公仔🧸

🌶香辣蒜蓉蜆肉意大利粉(可走辣)

🧂鹽燒牛舌溫泉蛋飯(珍珠米)

🧸千語星晨
嚟到杯飲品賣相非常靚,一層一層咁.

🍓士多啤梨芭菲
朋友知我幾時都鍾意少女心野,專程約我去呢間🐻仔cafe!❣️一入門口已經見到全部都係熊bear bear🐻超級治癒❣️推介熊仔🐻麻糬窩夫,真係打卡之餘又好食!(甜品係店主親手整)❣️儲夠10個印仔更加可以換大熊仔一隻🦐燒阿根廷紅蝦(2隻)$42- 抵食之選!蝦肉上碟時已聞到燒到好香,蝦肉彈口鮮甜,煎到好香口,完全無expect水準唔錯🍛日式原條鰻魚飯$145- 大大條鰻魚,厚身,肉質唔錯。粒粒米分明,入味又軟淋🐻朱古力麻糬窩夫配睡眠熊伯爵茶慕斯蛋糕$140- 真係粒粒麻糬在窩夫上面!上面睡眠熊仔💤造型好可愛,係幾有伯爵茶嘅奶凍- 最難得係waffle入面都有麻糬,口感幾好。店主話全部甜品都係自家製,真係好有心思餐廳好多飲品都有熊仔裝飾,食嘢儲夠10個印仔仲可以換熊仔一隻!

朋友知我幾時都鍾意少女心野,專程約我去呢間🐻仔cafe!

❣️一入門口已經見到全部都係熊bear bear🐻超級治癒

❣️儲夠10個印仔更加可以換大熊仔一隻

🦐燒阿根廷紅蝦(2隻)$42

🍛日式原條鰻魚飯$145

- 大大條鰻魚,厚身,肉質唔錯。粒粒米分明,入味又軟淋

🐻朱古力麻糬窩夫配睡眠熊伯爵茶慕斯蛋糕$140
朱古力麻糬窩夫配睡眠熊伯爵茶慕斯蛋糕

朱古力麻糬窩夫配睡眠熊伯爵茶慕斯蛋糕
2024-06-01 70 浏览
一早已經bookmark咗呢間Carebearbear,終於有機會去呢間cafe食嘢打卡啦😆🍽️黑松露帆立貝意粉鮮甜嘅帆立貝同黑松露嘅獨特味道好夾,意粉嘅軟硬度煮到啱啱好,食落好有彈牙,而且同黑松露醬好夾呀😛🍽️金沙單骨雞翼雞翼沾滿住金黃色嘅鹹蛋黃碎,食落外脆內軟,食落口感好好!金沙鹹蛋黃嘅鹹香同鮮嫩嘅雞肉好夾,唔覺唔覺食完一隻又一隻😝🍽️他他醬吉列魷魚圈呢個魷魚圈嘅份量都好大份,有成8舊呀!魷魚圈炸到好鬆化,食落一啲都唔韌!中間仲有他他醬同沙律,沾滿他他醬更加滋味😜🍰伯爵茶睡眠熊慕絲蛋糕呢間Cakebearbear嘅signature當然係自家製嘅慕絲蛋糕!外型係瞓緊覺bear bear,慕絲蛋糕食落夠晒軟滑,伯爵茶味仲好香濃添🤪🍹千語星晨呢杯飲品夠晒七彩繽紛!千語星晨係用菠蘿汁、橙汁、同蝶豆花整出嚟,仲會有隻藍色冰做嘅熊仔放係最頂,飲落唔會好甜😎🍹富士山下呢杯識發光嘅富士山下好靚呀!用咗荔枝、藍桔、寒天、梳打同忌廉整嫁!飲落好fresh!面頭仲有隻用冰整嘅粉紅色熊仔,夠哂吸引🤩

🍽️黑松露帆立貝意粉

🍽️金沙單骨雞翼

🍽️他他醬吉列魷魚圈

🍰伯爵茶睡眠熊慕絲蛋糕

🍹千語星晨

🍹富士山下
2024-05-27 102 浏览
適逢假期又出開北角,就帶仔仔去朝聖一吓呢間bookmark咗好耐嘅Cafe🤭呢間Cafe以熊啤啤🧸做主題,店內裝修以粉色系裝潢為主,除咗熊仔🐻造型蛋糕🍰、窩夫🧇、芭菲🍨同刨冰🍧甜品外,仲有牛扒🥩、各式意粉🍝、蒲燒鰻魚飯🍱等菜式,都幾多選擇👍🏻。仔仔雖然係男仔👦🏻,但入到餐廳見到咁多熊仔🐻🐻‍❄️🧸都心心眼😍,係咁同啲公仔🧸互動打卡📸😆由於仔仔話唔太肚餓🤤,所以我哋點咗一個午餐🥣,加錢升級特式飲品,再加一個甜品🍮😊午餐🥣~ 卡邦尼温泉蛋意粉♨️🍝火腿🐽、磨菇🍄同洋蔥🧅份量好足,醬汁非常濃郁,意粉軟硬適中,配埋温泉蛋真係好好味😋特式飲品🍹~ 千語星晨🌟特飲是由蝶豆花、橙汁🍊加菠蘿汁🍍,配搭而成,可以看得到分層,上面仲配埋主題熊仔,賣相一流🤩。味道酸酸甜甜,食完濃味嘅意粉🍝再喝特飲,份外覺得清新順口,岩哂唔鍾意太甜嘅朋友😍主題甜品🍮 ~ 芝士慕絲熊仔蛋糕🧸由於甜品種類非常多,我哋都㨂咗好耐先決定點芝士慕絲熊仔蛋糕🧸。呢個可愛睡眠造型嘅熊仔蛋糕🍰,一上枱已經非常吸睛👀,打卡一流📸。味道方面,慕絲口感軟滑,芝士味非常濃厚,岩哂喜歡芝士🧀仔仔同媽媽🤩餐廳食物食得又睇得,環境仲相當舒服😌,我哋平日去人流

午餐🥣~ 卡邦尼温泉蛋意粉♨️🍝

特式飲品🍹~ 千語星晨🌟

主題甜品🍮 ~ 芝士慕絲熊仔蛋糕🧸

餐廳食物食得又睇得,環境仲相當舒服😌,我哋平日去人流不多,真係可以慢慢嘆👍🏻
卡邦尼温泉蛋意粉
卡邦尼温泉蛋意粉
2024-05-24 49 浏览
同姨娚女食野搵左間好啱打卡的餐廳餐廳以由蛋糕網店起家 招牌係睡眠熊所以裝修都以熊仔為主 有好多擺設同公仔🧸姨娚女一入去就坐左係最大隻熊仔個張枱啦🐻🍤黃金鹹蛋鳳尾蝦忌廉意大利粉店長推介新菜式 鳳尾蝦圍住成碟意粉黃金鹹蛋忌廉夠香夠CREAMY 每啖意粉都好掛汁🐂紐西蘭草飼無激素肉眼牛扒配薯蓉牛扒大塊厚身 牛味濃又多汁薯蓉軟滑 唔食薯蓉既可以轉薯角或者甜蕃薯條配菜有翠玉瓜 蕃茄同蘆筍🗻富士山下由白色的忌廉和藍色的藍桔代表富士山一隻粉紅色的熊啤啤代表餐廳杯入面有粒會發光既冰粒 成個造型好靚味道係柑橘荔枝梳打甜甜的 寒天有咬口呢杯飲品打卡一流 味道都好好
同姨娚女食野搵左間好啱打卡的餐廳

杯入面有粒會發光既冰粒 成個造型好靚
味道係柑橘荔枝梳打甜甜的 寒天有咬口
呢杯飲品打卡一流 味道都好好
2024-05-22 58 浏览
約左朋友係北角城市花園呢間充滿住小熊既餐廳食野餐廳裝修簡潔光猛 一入去就見到每張枱都有小熊裝飾 燈係雲的形狀好夢幻 香辣蒜蓉蜆肉意大利粉 (走辣)餐牌寫明可以走辣 啱哂小朋友食蜆肉舖滿個碟 覆蓋哂意粉蒜蓉意粉彈牙All Day Breakfast好豐富呢 大大份好啱打卡假日食到咁豐富的All Day Breakfast 心情都靚D窩夫配蜜糖 薯餅配茄汁 有牛仔腸 煙肉 蕃茄 炒蛋 黑松露炒雜菌大滿足😌伯爵茶慕絲熊仔蛋糕 造型好可愛 小熊訓係碟上面伯爵茶味濃 慕絲軟滑富士山下一坐低就俾呢杯飲品吸引 識發光既富士山粉紅色既小熊好嘆咁訓係忌廉上面後面仲有兩朵花襯托住靚到唔捨得飲二人套餐有熊仔飾物送又有印花咭儲印仔送熊仔都幾靚架
約左朋友係北角城市花園呢間充滿住小熊既餐廳食野
香辣蒜蓉蜆肉意大利粉 (走辣)
餐牌寫明可以走辣 啱哂小朋友食

二人套餐有熊仔飾物送
又有印花咭儲印仔送熊仔
都幾靚架
2024-05-20 105 浏览
見近排好多人去 Cakebearbear 食飯打卡,我地都帶妹妹嚟影吓靚相先📸呢度好多🧸🧸🧸真係充滿童真☺️我地叫咗明太子松葉蟹肉蟹籽意粉明太子醬汁濃杰度啱啱好,意粉做到掛汁效果,配埋海量松葉蟹肉&蟹子,成個配搭鹹香鮮味都好突出👍🏻鹽燒牛舌溫泉蛋飯牛管煎得好香,咬落夠晒稔👍🏻撈埋溫泉蛋味道更上一層樓😍千語星晨碟豆花,橙汁,菠蘿汁有隻🧸喺最頂外形好打卡able😍果汁飲落唔算太甜☺️花見玫瑰,荔枝,梳打有個大玫瑰冰喺入面😍荔枝梳打味道偏甜芝士慕絲熊仔蛋糕外型係🧸💤😍😍😍慕絲蛋糕夠軟滑,食落芝士味香濃呢度環境好pink 真係啱晒打卡🩷食物都比想像中高質😍下次嚟試埋晚餐先😋😋😋

我地叫咗

鹽燒牛舌溫泉蛋飯
牛管煎得好香,咬落夠晒稔👍🏻
撈埋溫泉蛋味道更上一層樓😍

千語星晨
碟豆花,橙汁,菠蘿汁
有隻🧸喺最頂外形好打卡able😍果汁飲落唔算太甜☺️

玫瑰,荔枝,梳打
有個大玫瑰冰喺入面😍荔枝梳打味道偏甜

外型係🧸💤😍😍😍
慕絲蛋糕夠軟滑,食落芝士味香濃

2024-05-18 34 浏览
再訪Cakebearbear 💕呢類型嘅Cafe有好多 但係呢度除左環境靚岩打卡 估唔到既係原來啲嘢食都好好味😋得知係一對情侶經營 一定要再嚟支持下👍🏻完全係食物度感受到佢地既用心🥰今次試左個二人套餐$568👯沙律有煙鴨胸溫泉蛋沙律 前菜我地揀左磯煮鮑魚 主菜有五款我地試左黑松露意粉 黑松露味好濃郁好香😍 同埋牛扒🥩+$50 牛扒好大份 好juicy肉質好冧身 食完主菜其實已經好飽 不過都要試下佢地個招牌熊仔蛋糕🐻‍❄️伯爵茶味好香唔會太甜 好好味 太飽已經食唔落窩夫 唯有下次再試🥲
再訪Cakebearbear 💕
得知係一對情侶經營 一定要再嚟支持下👍🏻