在母親節前夕,帶媽媽來到一間啤啤的主題餐廳,率先同媽媽慶祝一番。餐廳除了有不少的啤啤熊相伴用餐外,母親節又點不少得一束靚靚鮮花,送比愛打卡嘅媽媽。🧑🏻‍🦰🌹🐻✨餐廳有多款西式和日式的dinner set選擇,款式吸引,真係會有少少選擇困難症呢!✨ 燒牛舌溫泉蛋飯($125),每片牛舌都幾厚身,爽彈又有咬口,牛舌以鹽燒得夠哂香口,溫泉蛋的蛋汁撈飯夠哂濃香滑溜。🐮👅🍳✨ 香草羊架配甜蕃薯條($169),羊架好肥美,油香味重,燒至7成熟左右,羊架咬開帶少少粉嫩的紅肉,肉質夠哂嫩滑,淋上燒汁好惹味。蕃薯條帶點甜味,炸得幾香口。🐑🥩🍠✨ 熱情果梳打(+$16),熱情果梳打有粒粒椰果肉,上層加了一層cream,幾有夏日的氣息。🍹☀️✨ 玫瑰鮮奶(+$16),全部鮮奶系列都會見到啤啤的足跡,可愛的啤啤劃在鮮奶上多了一份打卡元素。鮮奶入口奶味極之濃滑,帶有微微的玫瑰香味,兩者味道都幾夾。🌹🥛✨ 芝士慕絲熊仔蛋糕($68),因這份慕絲熊仔做得太神似的緣故,神還原熊啤啤毛聳聳的外型,而且慕絲入口很軟滑,其實已經吸引我第二次過黎食了。今次我早已經係openrice預先訂座,餐廳會提供免費的畫碟服務。順道趁着熊

燒牛舌溫泉蛋飯

香草羊架配甜蕃薯條

玫瑰鮮奶

芝士慕絲熊仔蛋糕

✨ 芝士慕絲熊仔蛋糕($68),因這份慕絲熊仔做得太神似的緣故,神還原熊啤啤毛聳聳的外型,而且慕絲入口很軟滑,其實已經吸引我第二次過黎食了。今次我早已經係openrice預先訂座,餐廳會提供免費的畫碟服務。順道趁着熊啤啤為媽媽送上節日的一份心意。🐻❤️☺️
燒牛舌溫泉蛋飯
香草羊架配甜蕃薯條
玫瑰鮮奶
芝士慕絲熊仔蛋糕
一間bearbear🧸為主題既主題餐廳🩷環境充滿夢幻感,好岩同閨蜜或小朋友一齊黎呀💓氛圍感好好.好靚呀🥰又好看又好的餐廳!!!!完全唔只係打卡,內涵都擁有‼️🍝明太子忌廉大蜆意大利粉:明太子同忌廉令意粉味道好濃郁,加上大蜆好大粒,圍住意粉邊,賣相精緻!意大利粉煮得岩岩好,軟硬適中,口感好味。🥙煙三文魚蕃茄沙律:煙燻的三文魚整咗一朵玫瑰花出嚟,好靚,打卡一流!沙律新鮮健康,低卡之選~🍧士多啤梨雪花冰:都係好靚好可愛😍粉紅色漸變,分量好多,1個人係食唔曬~雪花冰質感輕盈柔滑,搭配新鮮既士多啤梨,口感清爽凍冰冰超級解暑,完全係夏天解暑絕佳選擇👍🏻🧸🍹千語星農:結合左蝶豆花、橙汁和菠蘿汁,口感好豐富,冰塊造型成熊仔的設計非常可愛,賣相紫色漸變橙黃色,好似日落黃昏咁,好吸睛💜🧸🍹初戀:飲品以士多啤梨和牛奶mix出黎🥛口感柔和,唔會好甜..一樣有冰塊造型成熊仔的設計,粉紅色漸變效果增添左少女氛圍💗

🍝明太子忌廉大蜆意大利粉:

• 千語星晨
  • 明太子忌廉大蜆意粉
  • 初戀
2024-05-13 20 浏览
從一個偶然的機會,我們發現了一間充滿夢幻氛圍的BEAR BEAR餐廳,這讓我無法抗拒地決定約上閨密一起來這裡打卡。餐廳內全是可愛的小熊公仔,而且還有一個漂亮的花亨打卡位,可惜今次被別人先訂了。香煎比目魚配粗蕃薯條 $145比目魚的表面煎得金黃酥脆,咬下去,雪白的魚肉味道溫和鮮甜,魚肉鮮嫩多汁,肉質厚實而柔軟,搭配的蔬菜烤過,帶出了鮮甜味,還有炸得酥脆的蕃薯條,外皮酥脆內層甜糯,甜甜的,比薯條更美味。炙燒芝士海膽醬帆立貝意大利粉 $165鋪滿了大量木魚片及紫菜絲,大大隻連殼帆立貝鋪滿了沙律醬,經過炙燒後,散發出誘人的香氣。還有海膽醬的濃郁和芝士的香濃相輔相成,口感也豐富稠密,帶點鹹香,意大利粉煮得剛好,爽口又彈牙,與醬汁完美結合 。初戀 套餐加45就可以轉熊仔飲品,其實這個飲品才是主角,實在太可愛,士多啤梨加牛奶,整杯都是粉粉紅紅的,士多啤梨的酸甜和牛奶的濃郁的奶香味,熊仔造型的給人一種治癒的感覺 。夢幻 另一杯夢幻飲品,雖然這杯沒有熊仔,但是有顏色十分漂亮,白桃的味道的香甜和乳酸的微酸相互融合,加上藍桔的清新和梳打的氣泡,形成了酸酸甜甜的味道,十分清爽。

香煎比目魚配粗蕃薯條 $145
炙燒芝士海膽醬帆立貝意大利粉 $165
初戀
夢幻
2024-05-10 33 浏览
以下價錢須+1******************************呢間小店裝潢充滿少女心每個角落都有熊啤啤嘅蹤影🐻***🥢明太子松葉蟹肉意粉 $128大推!!!滿滿的明太子醬汁真係落得一啲都唔手軟😍醬汁多到夠我撈埋飯食 實在太正🥹***🥢他他醬吉列豬扒飯 $108吉列豬扒炸衣香脆豬扒本身偏乾身食落唔會好油👍🏻***🥢韓風牛舌 跟餐+$12呢個唔係平時食開嘅汁煮牛舌味道似壽司店嗰種橙色芝麻八爪魚同牛舌又幾夾🤭***🥢紐倫堡香草蛇餅腸 $78好得意 真係卷到好似蛇餅咁😂食到香草味得黎唔會太濃烈唔係幾鐘意食腸嘅我都覺得唔錯😗***🥢初戀(士多啤梨牛奶) 跟餐+$34呢杯特色嘢飲真係好打卡!有隻士多啤梨熊熊冰訓係面頭😍士多啤梨唔係好假嘅甜味👍🏻
以下價錢須+1
好得意 真係卷到好似蛇餅咁😂
食到香草味得黎唔會太濃烈
唔係幾鐘意食腸嘅我都覺得唔錯😗
🥢初戀(士多啤梨牛奶) 跟餐+$34
呢杯特色嘢飲真係好打卡!
有隻士多啤梨熊熊冰訓係面頭😍
士多啤梨唔係好假嘅甜味👍🏻
明太子松葉蟹肉意粉
他他醬吉列豬扒飯
韓風牛舌
紐倫堡香草蛇餅腸
初戀(士多啤梨牛奶)
明太子松葉蟹肉意粉
他他醬吉列豬扒飯
紐倫堡香草蛇餅腸
初戀(士多啤梨牛奶)
🍰芝士慕絲熊仔蛋糕$58睡眠熊仔造型🧸,可愛到唔捨得食😍,絕對igable,慕絲營造出熊仔的外形,口感順滑creamy,入口即融,芝士奶香味突出🧀唔甜🍝腐乳卡邦尼意粉 $112驚喜fusion菜,估唔到腐乳同卡邦尼咁夾,加左腐乳更加鹹香,醬汁creamy唔會膩,意粉掛汁,配料有洋蔥🧅、火腿🥓、同埋菇😝🐟香煎比目魚配薯蓉$145比目魚大塊厚實🐟,煎到金黃色,魚皮香脆魚肉滑👍🏻,配開胃既柚子醬汁😆,雜菜蕃茄🍅同翠玉瓜🥒都有煎過既,配菜薯蓉都好好食幼滑綿密😋☕️熊仔冷泡茶 +$16冷泡茶系白桃烏龍☕️,冷泡茶唔甜解膩😆,連個樽都系熊仔🧸,非常可愛,仲可以帶走😊.🍹千語星晨 $68由蝶豆花、橙汁🍊同埋菠蘿汁🍍整成,色彩繽紛,上面仲有熊仔造型既冰🧊,呢杯嘢飲夠哂吸晴😍,味道甜甜地開胃清新✨餐廳以熊仔為主題,裝修夢幻充滿少女心,座位舒適,被熊仔包圍着用餐,仲有好多打卡位,絕對系聚會慶祝既好地方😍
🍰芝士慕絲熊仔蛋糕$58

🍝腐乳卡邦尼意粉 $112

🐟香煎比目魚配薯蓉$145

☕️熊仔冷泡茶 +$16
🍹千語星晨 $68

• 睡眠熊芝士蛋糕
  • 芝士慕絲熊仔蛋糕
2024-05-05 31 浏览
朋友沒介紹錯,這間位於北角的cakebearbear超適合打卡和吃美食!幾乎每個角落都可以見到bear仔和其它得意的小玩意,仲有一個類似空中花園的靚靚打卡位,真是好sweet! 士多啤梨醬窩夫配睡眠熊芝土蛋糕以新鮮的啡色芝士製成一個可愛的熊仔睡在窩夫上,不僅外觀誘人,味道也是十分美味!熊仔口感絲滑,入口即化,散發出濃郁的芝士芳香。士多啤梨熊仔芭菲一個小巧可愛的粉色熊仔造型,讓人不禁心生喜愛,不僅有令人驚艷草莓的視覺效果,仲有令人垂涎的味道!士多啤梨酸甜的滋味,鮮奶油濃郁的奶香,士多啤梨雪糕綿密滑膩,棉花糖的柔軟口感則是增添了層次感,真是舌尖上的幸福!辣番茄蝦意粉每一口意粉都能散發出濃郁的番茄味和辣味,同時伴隨著蝦仁的鮮美。吃了甘多甜品,吃它就相當適合,辣的恰到好處!千語星晨有紫色bear、蝶豆花、橙汁和菠蘿汁,簡直就是口感和視覺的雙重享受!
士多啤梨醬窩夫配睡眠熊芝土蛋糕

士多啤梨熊仔芭菲

辣番茄蝦意粉

千語星晨
今次嚟到北角試下一間特色西餐和甜品,餐廳位於北角城市花園內,餐廳佈置得好似熊仔樂園咁,好多打卡位,同埋好多啤啤毛公仔又大又細,毛公仔都好乾淨,座位都有幾款唔同嘅選擇,有梳化位,喜歡啤啤熊的一定不可以錯過,食物方面都非常好,味道和擺盤都好好, 還有就係全部甜品都是自家制的,小店加油 😘燒牛舌溫泉蛋飯 加配韓風牛舌我哋揀咗牛舌溫泉蛋飯,牛舌燒得好香,裏面仲係好juicy的,軟得嚟有少少咬口,係我鍾意嘅口感,溫泉蛋煮得剛剛好,篤穿佢漏啲蛋汁出嚟好自癒,撈埋啲日本米一齊食,好正另外我們點餐嘅時候加配了韓風牛舌,這個牛舌是冷盤嚟的,佢係用了特製嘅醬料醃製而成,酸酸微微,入口都幾得意 😊香草羊架配薯蓉 (upgrade咗做薯角)另外我哋就揀了羊架配薯角,羊架有三大塊,塊塊都好多肉,醃製得好好,唔會話好重味冚曬羊嘅味道, 火喉控制得好好,啲肉好軟熟,薯角係即叫即炸,炸得好香脆,裏面亦有好多薯肉,擺盤都相當好,好似高級西餐咁 🤩芝士慕絲熊仔蛋糕之後甜品我哋選了芝士慕絲熊仔蛋糕,佢係一個cream cheese嘅蛋糕,好濃鬱嘅芝士味,好軟滑,看住睡覺嘅熊仔,真係唔忍心吃 🥹茉莉花茶 & 伯爵茶最後飲返杯

燒牛舌溫泉蛋飯 加配韓風牛舌

香草羊架配薯蓉 (upgrade咗做薯角)

茉莉花茶 & 伯爵茶
最後飲返杯花茶和伯爵茶,可以一路慢慢飲,一路欣賞餐廳嘅佈置,仲可以週圍打卡,當然傾計亦都冇問題,可以好chill,relax咁好好enjoy 這一餐飯,好完滿 🤗

2024-04-28 37 浏览
🍽️ Cakebearbear 🍰📍 Address: Shop G45, G/F, Block 10, City Garden South, 233 Electric Road, Fortress HillThe atmosphere at Cakebearbear is filled with a girlish charm, adorned with adorable teddy bears 🐻, making you feel like you're in a fairy tale world 🎠🎡. 😍😍We ordered:1. E.AllDay Breakfast ($120): A breakfast set that satisfies various taste preferences throughout the day.2. Black Truffle Foie Gras Rice ($165.00): A luxurious dish with rich flavors.3. Sleeping Bear Cheesecake ($58.00): A cute-l
🍽️ Cakebearbear 🍰

We ordered:
3. Sleeping Bear Cheesecake ($58.00): A cute-looking cheesecake with a smooth and delicate texture.

We also tried the Ice Matcha Latte ($16.00): A refreshing and thirst-quenching matcha drink.

Cakebearbear not only offers delicious food but also provides a delightful and dreamy experience. If you enjoy a cute and sweet atmosphere, it's definitely worth a try! 🌟🍴✨
記得中學嗰陣最鍾意周圍去啲主題Cafe, 今次同朋友搵到呢間望落好dreamy 嘅餐廳, 粉色系牆身加埋每張枱都有啤啤,好啱打卡 >V<  我哋揀咗一個套餐、兩個小食、一個甜品,埋單人均$220左右, 嘢食意外地高質, 所以CP值都OK呀~ =============================😘必食主菜:香草羊架薯蓉$158 (另加$12牛舌+$16升級榛子鮮奶)羊架厚薄啱啱好, 外皮微脆, 肥瘦相間食落油香濃郁、肉質嫩滑~ 套餐嚟包一份主食同嘢飲, 我哋就揀埋韓式牛舌, 冷盤嚟架, 有少少泡菜味, 咬落幾爽 ~ 😘小食:黑松露牛油炒雜菌$45 芝士焗帆立貝$65菇菇同牛油本身已經好夾, 黑松露醬更帶出另一種層次; 帆立貝上舖滿濃濃芝士, 鹹香惹味, 肉厚彈牙, 仲有少少蟹籽添~😘夏日新品:富士山牛奶雪花冰$98    白雪雪牛奶啤啤 x冰藍富士山造型, 夢幻到唔忍心食~ 牛奶冰好綿密, 入口即融嘅柔滑質感, 配埋寒天+綿花糖+布甸, 實在太適合夏天!!!!! 仲有少女心爆發嘅榛子牛奶, 奶香十足泡泡, 仲畫咗 bearbear樣, 散發著滿滿療癒感~ 超滿足~
=============================
香草羊架薯蓉
黑松露牛油炒雜菌
芝士焗帆立貝
😘小食:黑松露牛油炒雜菌$45 芝士焗帆立貝$65
富士山牛奶雪花冰
😘夏日新品:富士山牛奶雪花冰$98
PS 食完再碌下餐牌, 原來二人餐仲抵,$600都唔洗就有前菜、兩道主菜、甜品同嘢飲,仲送熊仔鎖匙扣,啱哂用嚟氹女朋友 😻

#香港cafe#香港cafe關注組#主題cafe

芝士焗帆立貝
韓式牛舌
榛子鮮奶
2024-04-21 15 浏览
過左海返工之後多左周圍搵食😂 今次同朋友搵到間打卡一流既小餐廳😍 cakebearbear 一間周圍都見到熊仔🐻做主題既小店😊樣樣主食同甜品都想食😍 賣相好吸引🤩最後嗌左兩個主食一份甜品同野飲🥤主食🍽️明太子松葉蟹肉意粉: 醬汁份量剛好,滿滿掛在意粉上,明太子加上蟹籽雙重夾擊,食得好過癮。蟹肉份量唔少,蟹肉有香味。他他醬吉列豬扒:脆皮好鬆脆,豬扒唔硬。欣賞佢他他醬,蛋香同胡椒香令豬扒更添香味,生色不少。甜品🍩🍨朱古力麻糬窩夫:Bear Bear好香伯爵茶味,爆谷咸咸地好好味,麻糬軟熟有口感。飲品🥤初戀: 士多啤梨牛奶🍓🥛配埋超可愛熊仔冰,超級吾捨得飲🥹夢幻:白桃乳酸藍桔梳打,好香白桃飲落好開胃🤤解渴環境好夢幻童話😍 真系好岩坐低傾下計食下野打下卡🥰
一間周圍都見到熊仔🐻做主題既小店😊

樣樣主食同甜品都想食😍 賣相好吸引🤩
最後嗌左兩個主食一份甜品同野飲🥤

主食🍽️

甜品🍩🍨

飲品🥤

初戀: 士多啤梨牛奶🍓🥛配埋超可愛熊仔冰,超級吾捨得飲🥹

夢幻:白桃乳酸藍桔梳打,好香白桃飲落好開胃🤤解渴

環境好夢幻童話😍 真系好岩坐低傾下計食下野打下卡🥰
2024-04-17 16 浏览
一入到嚟呢間cafe,就見到有好多可愛嘅熊仔🐻呀!即刻要同佢哋打吓卡先!😎🙈😍1. 原條蒲燒鰻魚飯,好厚好大條,啖啖肉,配上香濃嘅燒汁,好正呀!😋🙌2. 初戀,係由士多啤梨同牛奶製成嘅飲品!上面仲有一隻粉紅色嘅小熊🐻!非常可愛呀!😍😃3. 千語星晨,由蝶豆花、橙汁、菠蘿汁製成,酸酸甜甜!好好飲呀!👍4. 朱古力麻糬窩夫配睡眠熊伯爵茶慕絲蛋糕,窩夫上面有一隻非常得意嘅睡眠熊🐻,非常適合打卡!伯爵茶味好濃,配埋朱古力窩夫,味道好夾!👍😋Cakebearbear: 炮台山電器道233號城市花園第十座地下G45號舖

2024-04-16 24 浏览
Cafe裝修好靚,有熊仔🐻在你隔離陪你一齊食嘢🍝!影相打咭真係好多🌹,好啱同朋友食飯傾計!打開Menu好多小熊🐻為造型製作成的窩夫及特飲,其中更有趴低睡覺的白小熊,好cute!💓原條蒲燒鰻魚飯⭐大大條鰻魚好滿足!鮮美嫩滑,個飯吸收哂魚香惹味之外,口感好豐富!⭐朱古力麻糬窩夫配伯爵茶慕絲熊仔蛋糕見到可愛嘅熊仔瞓喺窩夫上面好得意!賣相吸引!✅暖暖嘅朱古力窩夫好鬆脆,入面仲有粒粒麻糬,口感煙韌!仲有爆谷一齊食,味道真係好夾!打咭一流!⭐⭐初戀用士多啤梨加牛奶而成既初戀!💓入口香醇士多啤梨奶味,令人回味!🥤⭐千語星晨(左)由蝶豆花、橙汁及菠蘿汁製成!🤪加上由沙冰製成的小熊,入口冰涼爽快!炎炎夏日至愛!

原條蒲燒鰻魚飯⭐

⭐朱古力麻糬窩夫配伯爵茶慕絲熊仔蛋糕
見到可愛嘅熊仔瞓喺窩夫上面好得意!賣相吸引!✅

⭐初戀
用士多啤梨加牛奶而成既初戀!💓
入口香醇士多啤梨奶味,令人回味!🥤

⭐千語星晨(左)

2024-04-15 21 浏览
呢間Cafe入面有好多隻熊仔公仔,唔少女仔專登過嚟打卡,環境好有少女心❤️.我哋點咗兩個dinner set同埋一份窩夫,價錢唔貴,質素都唔錯👍🏻👍🏻👍🏻.「香煎比目魚配薯蓉」比目魚外皮煎得好香,魚肉鮮嫩,薯蓉好smooth!「腐乳卡邦尼」呢個配搭好特別,估唔到又幾match,意粉質地爽口❤️❤️❤️.甜品有焦糖哈密瓜棉花糖窩夫配士多啤梨雪糕,賣相非常打卡able❤️窩夫外脆內軟,整體調味唔太甜啱啱好🫶🏻🫶🏻🫶🏻.📍 Cakebearbear (北角)北角電氣道233號城市花園商場第10座地下G45號舖
📍 Cakebearbear (北角)
北角電氣道233號城市花園商場第10座地下G45號舖
#香港四圍遊上星期與儍爸去了北角炮台山一間熊仔主題 cafe店內裝潢和食品也以熊啤啤為主題枱上有小熊擺設,也有熊啤啤公仔陪食仲有熊仔造型蛋糕、窩夫和特飲,好食又好打卡 星期六下午有主食+餐飲嘅 weekend lunch set 供應 我哋點了兩份午餐 ...儍爸 ● 明太子松葉蟹肉意粉 HK$128每條意粉都沾上 creamy 嘅明太子醬、松葉蟹肉和蟹籽口感和味道都好豐富 ~~● +HK$12 配了份韓風牛舌牛舌軟腍帶點微辣,細細碗但份量很足 ~~儍媽 ● 黑松露忌廉蘑菇帆立貝意粉 HK$118● +HK$12 加配了份和風沙律帆立貝大大粒醬汁香濃順滑,意粉煮至啱啱好,惹味開胃 ~~ 儍爸 ● 凍美式咖啡 (+HK$16)儍媽 ● 即磨咖啡也可以 +HK$16 轉熊仔冷泡茶或以半價升級至特式飲品最後配多件招牌甜品 ● 睡眠熊芝士蛋糕 (HK$58)趴係度瞓嘅熊啤啤好可愛瞓得好舒服咁,真係好唔捨得食 ...慕絲質感入口好香滑順口味道酸酸甜甜帶淡淡芝士味,整體不太甜膩 好療癒嘅甜品,好食又好打卡 ~~** 以上分享是以我的口味、體質和情況作出分享及感受,一試 / 合用與否請自行決定

#香港四圍遊
上星期與儍爸去了北角炮台山一間熊仔主題 cafe
店內裝潢和食品也以熊啤啤為主題
枱上有小熊擺設,也有熊啤啤公仔陪食
仲有熊仔造型蛋糕、窩夫和特飲,好食又好打卡

我哋點了兩份午餐 ...
儍爸 ● 明太子松葉蟹肉意粉 HK$128
每條意粉都沾上 creamy 嘅明太子醬、松葉蟹肉和蟹籽
口感和味道都好豐富 ~~
● +HK$12 配了份韓風牛舌
牛舌軟腍帶點微辣,細細碗但份量很足 ~~
儍媽 ● 黑松露忌廉蘑菇帆立貝意粉 HK$118
● +HK$12 加配了份和風沙律
帆立貝大大粒
醬汁香濃順滑,意粉煮至啱啱好,惹味開胃 ~~

儍爸 ● 凍美式咖啡 (+HK$16)
儍媽 ● 即磨咖啡
也可以 +HK$16 轉熊仔冷泡茶或以半價升級至特式飲品

最後配多件招牌甜品 ● 睡眠熊芝士蛋糕 (HK$58)
趴係度瞓嘅熊啤啤好可愛
瞓得好舒服咁,真係好唔捨得食 ...
慕絲質感入口好香滑順口
味道酸酸甜甜帶淡淡芝士味,整體不太甜膩
好療癒嘅甜品,好食又好打卡 ~~

2024-04-06
午餐
  • 黑松露忌廉蘑菇帆立貝意粉
  • 睡眠熊芝士蛋糕
2024-04-12 17 浏览
原條蒲燒鰻魚飯($128)鰻魚份量真的非常大,原條蒲燒鰻魚舖在飯上,外層香脆,口感彈牙,肉質厚身,醬汁美味又惹味。米飯採用日本珍珠米,配合得太好,非常高質-黑松露帆立貝意粉($118)香甜洋蔥、切片香菇、鮮甜彈牙帆立貝,濃郁忌廉汁、黑松露的飄香,加上煙韌美味的麵條,真的要給個讚!-明太子蟹肉意粉($128)蟹籽和蟹肉量超級多,好像一座小山丘,放在意粉上。明太子味香,而且加埋脆卜卜嘅蟹籽,更有口感、又開心-Hot Rose Latte玫瑰鮮奶(跟餐+$16)玫瑰味道濃郁,上面有可愛的熊bearbear 圖案😆❤️-Hot Matcha Latte抹茶鮮奶(跟餐+$16)抹茶味偏向大人口味,喜歡抹茶的你可以考慮💁🏻‍♀️服務:有加一,店員非常親切、主動介紹食物🏡環境:非常適合大人小朋友一起來,既輕鬆又自在

原條蒲燒鰻魚飯($128)

-黑松露帆立貝意粉($118)

-明太子蟹肉意粉($128)

-Hot Rose Latte玫瑰鮮奶(跟餐+$16)
玫瑰味道濃郁,上面有可愛的熊bearbear 圖案😆❤️

-Hot Matcha Latte抹茶鮮奶(跟餐+$16)
抹茶味偏向大人口味,喜歡抹茶的你可以考慮

💁🏻‍♀️服務:有加一,店員非常親切、主動介紹食物

🏡環境:非常適合大人小朋友一起來,既輕鬆又自在
  • 原條蒲燒鰻魚飯