2021-04-21
2015 浏览
去愉景灣玩, 我地多數都係食西餐, 因為太有渡假風, 最適合嘆住海風食個burger飲杯啤酒!今次去了 #愉景北商場 吃午餐, 選了Cali-mex bar & grill 餐廳~ (唔使等位添)主打墨西哥菜~~我地點左好多唔同野食個人大推Grilled Chicken Quesadilla ( #烤雞肉墨西哥薄餅 )好大份, 比pizza更香脆可口!100%澳洲雞胸肉, 醃製48小時後再慢煮, 手撕雞肉, 再混勻秘製辣醬汁及其他配菜, 好好食!Mr. Beefy #牛肉漢堡有安格斯牛扒 (200g)、蕃茄、生菜、酸瓜及漢堡醬Big Mexican All Day Breakfast #精選早餐呢個都好抵食, 上檯超大份, 有脆煙肉、西班牙辣肉腸、牛油果、酸種多士、黑豆及莎莎醬另外, 佢地仲有kids menu添!選了一份意粉同小型burger, 原來都比想像中大份!!!來多支菠蘿汽水, 不錯!但, 需要提一提, 服務一般, 覺得佢地唔係好夠人手,無論點菜、出菜、refill水、比餐具都好好好好慢,同有出錯菜情況發生, 需改善!
因為太有渡假風, 最適合嘆住海風食個burger飲杯啤酒! 今次去了 #愉景北商場 吃午餐,
主打墨西哥菜~~
我地點左好多唔同野食 個人大推Grilled Chicken Quesadilla ( #烤雞肉墨西哥薄餅 )好大份, 比pizza更香脆可口!
100%澳洲雞胸肉, 醃製48小時後再慢煮, 手撕雞肉,
再混勻秘製辣醬汁及其他配菜, 好好食! Mr. Beefy #牛肉漢堡
有安格斯牛扒 (200g)、蕃茄、生菜、酸瓜及漢堡醬 Big Mexican All Day Breakfast #精選早餐
呢個都好抵食, 上檯超大份,
有脆煙肉、西班牙辣肉腸、牛油果、酸種多士、黑豆及莎莎醬
另外, 佢地仲有kids menu添! 選了一份意粉同小型burger,
原來都比想像中大份!!! 來多支菠蘿汽水, 不錯!
但, 需要提一提, 服務一般, 覺得佢地唔係好夠人手,
無論點菜、出菜、refill水、比餐具都好好好好慢,
同有出錯菜情況發生, 需改善!