2018-08-21
今日同朋友去咗食下午茶,喺朗豪坊行咗一陣之後就入咗euro-go-go!!! 今晚下午茶時段,超級多人!好多人都企喺度等位,我哋就好好彩,因為兩個人,就坐係高少少嘅高枱,呢啲位通常着短裙嘅女仔難啲坐 呢度係自助形式,先買嘢俾錢之後再埋位,就會有服務員拎野比你我哋叫咗creme brulee, 蜜糖雞翼,同埋芝士火腿牛角包 好似好豐富,其實兩個女仔一定食得晒 呢度嘅座位有少少唔方便,就係因為枱同枱之間隔得太近,大聲少少傾計,就會影響到隔離 所以傾心事就真係有少少難度,同埋比較嘈,因為多人等位,所以食完就趕住要起枱,嘆多一陣杯嘢飲都好似阻住人咁呢幾點就有少少唔好不過食物質素都唔錯,creme brulee真係整得好好,上面嗰層脆脆地,下面軟綿綿,正👍🏻 蜜糖雞翼超級推介,因為整得好好食,蜜糖滲到入雞翼裏邊,連肉都係甜嘅 仲係熱辣辣,好似啱啱BBQ完咁 朋友嘅牛角包就一般!可能唔係出名牛角包,所以食落比較硬身 整體來講,都係一個下午茶嘅好選擇!係環境有待改善
整體來講,都係一個下午茶嘅好選擇!係環境有待改善