2024-07-09 178 浏览
上班時間日子啲九龍灣餐廳通常都逼人偶然發現這間有位置環境舒適cafe咖啡精啲我第一時間衝入去巨型雞髀日式咖喱烏冬好正宗感覺好似系日本食一樣店員有禮第二日去試埋個早餐$43勁大份炸魚柳早餐份量大香腸有啲似施力腸,唔系一般嘅雞肉腸最欣賞嘅公仔煮麵,唔系浸麵同事食嘅番茄話好超好味要Keep住嚟食早餐時段咖啡奶茶任飲仲要質素唔差簡直就好似一個鬧市中嘅綠洲仲見過一個好似經理咁嘅人喺度手沖咖啡請我飲咗一杯,味道相當唔錯呢個價錢有呢個質素香港實在難得少有
上班時間日子啲九龍灣餐廳通常都逼人
店員有禮
第二日去試埋個早餐
$43勁大份
炸魚柳早餐份量大
香腸有啲似施力腸,唔系一般嘅雞肉腸
最欣賞嘅公仔煮麵,唔系浸麵
同事食嘅番茄話好超好味
要Keep住嚟食
早餐時段咖啡奶茶任飲
仲要質素唔差
簡直就好似一個鬧市中嘅綠洲
仲見過一個好似經理咁嘅人喺度手沖咖啡
請我飲咗一杯,味道相當唔錯

呢個價錢有呢個質素香港實在難得少有
  • 沙嗲牛肉麵
  • 炸魚柳早餐
  • 巨型雞脾日式咖喱烏冬
2024-06-25 195 浏览
又好睇,又好食,又大份 嘅 早餐。呢間餐廳 坐落喺 九龍灣 商廈區。就喺MegaBox 隔籬街。昨日上午喺附近辦完工事,就隨便走咗入去咗個魚柳早餐。份早餐送到,真係有驚喜。塊魚柳大過我手掌,配搭仲有⋯一隻太陽蛋、一條好粗嘅香腸,小小沙律菜、一片多士。咖啡奶茶仲可以添飲。重點係 份早餐大份得來 仲要好好味,塊魚柳 又香 又脆 又大塊,堅得!下次有機會再嚟附近一定再嚟食。絕對正評!誠意推介!
又好睇,又好食,又大份 嘅 早餐。
呢間餐廳 坐落喺 九龍灣 商廈區。
就喺MegaBox 隔籬街。
昨日上午喺附近辦完工事,
就隨便走咗入去咗個魚柳早餐。
份早餐送到,真係有驚喜。
塊魚柳大過我手掌,配搭仲有⋯
一隻太陽蛋、一條好粗嘅香腸,
小小沙律菜、一片多士。
咖啡奶茶仲可以添飲。
重點係 份早餐大份得來 仲要好好味,
塊魚柳 又香 又脆 又大塊,堅得!
下次有機會再嚟附近一定再嚟食。
絕對正評!誠意推介!

吉列魚柳早餐
2024-06-24
$45 (早餐)
吉列魚柳早餐
  • 原條吉列魚柳早餐
2024-06-12 131 浏览
位於九龍灣商廈區特式餐廳,由同集團旗下顧問主廚接手後,餐廳食物質素提高不少,食品款式亦較以往多!無論食材質素及味道都提升不少,在九龍灣商廈區難得找到一間用心經營的餐廳,值得一試👍
2024-06-12
2023-05-26 789 浏览
朋友星期日都要返工慘慘豬搵佢食個lunch附近都冇乜餐廳開門無意中發現到呢一間唔算細嘅Cafe 我哋去到係包場㗎啦,之後先有一兩台客靜靜哋仲好。其實我食咗早餐晏晝可食可唔食,結果叫咗個正常set lunch,我就陪佢再嗌多咗一個小食(薯條🍟)+$22同埋甜品(roll cake) +$3x 嗰卷蛋就有啲貴,雖然係特別口味(奶茶味)有啲似伯爵茶味 Set lunch叫做黑松露雞肉長通粉,叫做正正常常OK我哋杯cappuccino 同埋flat White都係正正常常OK
朋友星期日都要返工慘慘豬

我哋去到係包場㗎啦,之後先有一兩台客
嗰卷蛋就有啲貴,雖然係特別口味(奶茶味)有啲似伯爵茶味

都係正正常常OK

黑松露雞肉長通粉